Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ποιος πάτερ και δεν έχω Τουίτερ...?prist64 έγραψε:κι αλλος παει να μεινει ελευθερος σημεραpapwolf έγραψε:Η έξτρα προθεσμία για τους ελεύθερους συμπεριλαμβάνει και τον Ουζμπέκο που έμεινε σήμερα ελεύθερος...?
απο οτι γραφεται στο τουιτερ
απο τουρκια μερια
Χαχα... είδες τι έφαγε πριν λίγο...?Hayate έγραψε:Πάρτε Τσιντωντααααα...!!
Ε τον έφαγα... παρόλα αυτά για Έλληνας σε καλό επίπεδο...papwolf έγραψε:Χαχα... είδες τι έφαγε πριν λίγο...?Hayate έγραψε:Πάρτε Τσιντωντααααα...!!
-
-
ΟΚ, προς θεού δεν σου τη λέω.Hayate έγραψε:Ε τον έφαγα... παρόλα αυτά για Έλληνας σε καλό επίπεδο...papwolf έγραψε:Χαχα... είδες τι έφαγε πριν λίγο...?Hayate έγραψε:Πάρτε Τσιντωντααααα...!!
Άποψη μου πάντως ότι αν οπωσδήποτε Έλληνας για δεύτερος, τότε Καταπίνο.
ΥΓ. Μόλις είπε ο σπικερ που μεταδίδει το ΠΑΟΚ - Σέρρες, ότι ο Ουζμπέκος που έμεινε σήμερα ελεύθερος πάει σε μια ομάδα της πατρίδας του.
χάλασε το ρολόι μάλλον
κρίμα ρε Λέο ,καλή προσπάθεια
τέσπα , εγω απ το ξεκινημα περιμενα κατι στα δεξιά κ ήρθε σε παρα πολυ καλό πακέτο
καλυτερο κι απο οτι φανταζόμουν
απο κει κ πέρα οι αρμόδιοι γνωρίζουν καλυτερα
κρίμα ρε Λέο ,καλή προσπάθεια

τέσπα , εγω απ το ξεκινημα περιμενα κατι στα δεξιά κ ήρθε σε παρα πολυ καλό πακέτο
καλυτερο κι απο οτι φανταζόμουν
απο κει κ πέρα οι αρμόδιοι γνωρίζουν καλυτερα
-
καλα κρατουσε ακροαματικοτητα.. δεν υπηρχε περιπτωση ..papwolf έγραψε:Σύμφωνα με το Μήλιο, μεταγραφές τέλος. Όλα πάνε από καλοκαίρι, είχε μια πληροφορία για τερματοφύλακα αλλά δεν...