Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από gika »

Λυπάμαι πραγματικά που δεν κρατήσαμε τον Κρεσπο.

Ψυχάρα και άνθρωπος. Ούτε εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις σαν τον Βαρέλα ούτε τίποτα. Άψογος σε όλα του. Και στο αγωνιστικό ακόμα, αν δεν είχε βγάλει και τους μικροτραυματισμούς φέτος δεν θα καταλάβαινες την ηλικία του. Πιο γρήγορος από όλους τους νεαρούς που παίζουν στη θέση του.

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν γιατί αν μη το άλλο είναι υποδείγματα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και δίνουν το σωστό μήνυμα και στα νέα παιδιά.

Τέλος, ο απολογισμός που έκανε για τη χρονια, εμένα μου δείχνει ότι βλέπει μπάλα και ότι μακροχρόνια θα μπορούσε να προσφέρει στον σύλλογο από άλλες θέσεις.

Κρίμα και πάλι κρίμα. Λες και θα πάρουμε καλύτερο για τριτοτεταρτο στοπερ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ο Λημνιός να έρθει για να σου δώσει τι;; ασίστ; ; γκολ; ; τι;;;
Ήταν επιτυχημένη μεταγραφή για την νυν ομάδα του; ;
Τι θα δώσει παραπάνω; ; θα κάνει την διαφορά; ;
Στα δύσκολα θα καθαρίζει αυτός; ;
Ο μποτο ρωτήθηκε για πριγιοβιτς κ είπε να μην μένουμε στην ομάδα του νταμπλ.. για τον Λημνιό τι θα πει; ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά θα ήταν να μείνει ο Κρέσπο αλλά κατανοητό αν έχει καλύτερη πρόταση. Μακάρι να τον ξαναδούμε από άλλο πόστο όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εξαιρετικός χαρακτήρας, τιμιότατος και πολύ έξυπνος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ελα πειτε την αληθεια οσοι σημερα διακινειτε σεναρια για Μιτριτσες κλπ ειστε απο τους τυπους που την βρισκετε με την γκρινια. Που σας αρεσει να χαλατε το καλο κλιμα... :D
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

τσιριγωτης έγραψε:Ο Λημνιός να έρθει για να σου δώσει τι;; ασίστ; ; γκολ; ; τι;;;
Ο μποτο ρωτήθηκε για πριγιοβιτς κ είπε να μην μένουμε στην ομάδα του νταμπλ.. για τον Λημνιό τι θα πει; ;
Να έρθει να έχεις καμία αλλαγή μπροστά για Ευρώπη γιατί με τις λίστες και τους ξένους μπλέξαμε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά που δεν κρατήσαμε τον Κρεσπο.

Ψυχάρα και άνθρωπος. Ούτε εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις σαν τον Βαρέλα ούτε τίποτα. Άψογος σε όλα του. Και στο αγωνιστικό ακόμα, αν δεν είχε βγάλει και τους μικροτραυματισμούς φέτος δεν θα καταλάβαινες την ηλικία του. Πιο γρήγορος από όλους τους νεαρούς που παίζουν στη θέση του.

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν γιατί αν μη το άλλο είναι υποδείγματα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και δίνουν το σωστό μήνυμα και στα νέα παιδιά.

Τέλος, ο απολογισμός που έκανε για τη χρονια, εμένα μου δείχνει ότι βλέπει μπάλα και ότι μακροχρόνια θα μπορούσε να προσφέρει στον σύλλογο από άλλες θέσεις.

Τι 3ο4ο; Για βασικουρα πας τωρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ουτε ο Ρεντε λογιζεται βασικος ουτε ο Νασμπεργκ. Λογικα παντα.
Με Ινγκι - Κρεσπο θα ξεκινουσε ο Ραζβαν 100%
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν τρελαινομουν στη προοπτικη καμιας ανανεωσης παλιων αλλα απο τη στιγμη που οπως φαινεται και ο Μιχαι θα αποχωρησει τρεις νεοι στοπερ φανταζουν πολλοι αλλα θα πρεπει να ζησουμε με αυτο.Εγω επιμενω στη περιπτωση Σταφυλιδη που θα μπορουσε να δωσει λυσεις τοσο ως αριστερο στοπερ οσο και ως αριστερο μπακ και ειναι και μια περιπτωση γηγενη για τη λιστα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Όποτε για αυτό και μόνο καλύτερα που δεν μένει
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

nunies4 έγραψε:
gika έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά που δεν κρατήσαμε τον Κρεσπο.

Τι 3ο4ο; Για βασικουρα πας τωρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ουτε ο Ρεντε λογιζεται βασικος ουτε ο Νασμπεργκ. Λογικα παντα.
Με Ινγκι - Κρεσπο θα ξεκινουσε ο Ραζβαν 100%
Και εγώ με αυτούς τους δυο θα ξεκίναγα μέχρι να μου δείξουν οι άλλοι ότι είναι καλύτεροι.

Κρίμα για Κρεσπουρα μεγάλο κρίμα.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

DamoN έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Ο Λημνιός να έρθει για να σου δώσει τι;; ασίστ; ; γκολ; ; τι;;;
Να έρθει να έχεις καμία αλλαγή μπροστά για Ευρώπη γιατί με τις λίστες και τους ξένους μπλέξαμε
Εσείς μπλέξατε!
Η ομάδα πάει μια χαρα! Πρώτη χρονιά που υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός κ όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Τι έχει ο καθένας μας στο κεφαλι του για τις λίστες ή οτιδήποτε άλλο φανταστικό σενάριο είναι άλλο πραγμα...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Βγάλε μου άνετα την λίστα
fytilas

Δημοσίευση από fytilas »

μακρια απο σταφ,οταν επρεπε να ερθει μας το επαιζε ευρωπαιος, τωρα ας κατσει εκει που ειναι...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

νεκρα και σημερα..
λογικα για μεσοεπιθετικους θα εχουμε νεα την βδομαδα πριν την προετοιμασια..
θα κλεισει πρωτα ο κοταρσκι και ο ρεντε.. και μετα τα εξτρεμ..
για 10αρι αυγουστο λογικα..
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

για κειτα θεωρω οτι ειναι εξωφρενικο το 1.5 που ζηταει. ουσιαστικα πληρωνεις την παρουσια του στη σεριε α.
σιγουρα ειναι αναβαθμιση για το ροστερ που εχουμε αυτη τη στιγμη (1,5 εξτρεμ εχουμε).

καθαρα απο τα βιντεο πιστευω κολλαει πιο πολυ σε ομαδες που παιζουν στην κοντρα και οχι σε ομαδες που κυριαρχουν. δε μ αρεσαν οι επαφες του με τη μπαλα αλλα ειναι φουλ ταχυδυναμικος.

αν ερθει εννοειται θα χαρω αν προτιμαει τοπ5 και δεν ερθει κουλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτομαστε τετοιο ποσο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”