Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Mīngus »

sourmenetes έγραψε:Ποιος μπορει να πει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειχε κλεισμενους παικτες;;

Ποιος μπορεί να πει ότι είχε και κλεισμένους όμως...
Οκ ο Φερειρα θέλει ένα καθαρό 6αρι. Κάτι που δεν προτιμούσε ο Λουτσος.
Αλλά 8αρι δε θελει; Αν υπήρχε κλεισμένος παίκτης εκει που υποθετικά σε ανεβάζει και επίπεδο, γιατί ο προπονητής να τον απορρίψει;
Άρα στο 8 εφόσον υπήρχε κλεισμένος, μάλλον δε θα ήταν ιδιαίτερα πειστικός, για να κοπεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Εκ των υστέρων θα πω ότι θέλαμε ανανέωση Κάνιας, Σάκχοφ, αποχώρηση Μίσιτς, μεταγραφή Αουγκούστο, μετατόπιση Καντουρί στα χαφ και να ψάχνουμε το μπαμ με Γκουντελι/Ολιβειρα, όσο θα περιμένουμε και Μαουρίσιο και ίσως Βερνμπλουμ. Τώρα είμαστε αστα να πανε.

Δεν είμαστε ρε Γιάννη ασ' τα να πάνε. ΕΛΕΟΣ! Το δίδυμο Augusto - El Kaddouri είναι πολύ καλό και θα δέσει ακόμη περισσότερο. Όπως είπε και ο Macho για έναν αγώνα δεν τίθεται θέμα. Ακόμη και ο επαναληπτικός, που θα γίνει σε 4 εβδομάδες από τώρα, μας δίνει την άνεση του χρόνου. Η φυγή Canas - Shakhov δεν θεωρώ ότι μας δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα, άλλωστε δεν ήσαν στους βασικούς πέρυσι. Έγιναν βασικοί λόγω τραυματισμών.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Notorious4 έγραψε:Πάντως αν αποδειχτεί φιάσκο η μεταγραφή των χαφ ο Μπρανκο θα είναι για σφαλαριες που άφησε Σακχωφ Κάνιας

Σιγά τους παικταράδες!
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

navigator11 έγραψε:Ο άλλος μας υπενθύμισε ότι ελέω πώλησης Τσιμιροτ εχάθη το προπερσινό πρωτάθλημα. Μόνον ο Βόσνιος θα είχε μείνει ανεπηρέαστος απο την αλητεία του γαυρετόπ@υστ@ την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και θα ενέπνεε όλους τους υπόλοιπους για το διπλό στην Τριπολιτσά. :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο διαμάντι, μου είχε λείψει, η αλήθεια. Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση εδώ μέσα ακόμα και με τέτοιες επισημάνσεις. :mrgreen: :mrgreen:

Μιας και έχουμε ήδη αποκλειστεί κατά 80-85% από τα προκριματικά του τσουλου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, θέλω, τρελά όμως, να έρθει στο διάβα μας τη Δευτέρα ο Άγιαξ. Έτσι, να γουστάρουμε λιγάκι.

Έχεις γίνει γραφικός μ' αυτό που κάνεις. Σουπεραδες στη νοοτροπια πάντως δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.

Βάλε και το μπουλντόγκ για avatar.

sourme, το ερώτημα ήταν τι έγινε πριν τη φυγή του Ρουμάνου αν κατάλαβες καλά. Ξαναδιάβασε το ποστ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Εγώ θα αφήσω στην άκρη το κατά τη γνώμη μου λογικό,και θα πιάσω αυτό που λες εσύ ότι έπρεπε να γίνει, να έρθει δηλαδή ένα χαφ τουλάχιστον από τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουμε το κενό εκεί,και να μην περιμένουμε τον κόουτς να αξιολογήσει το ροστερ και να εντοπίσει τι χρειάζεται.
Αν αυτό έγινε και ο προπονητής αρνήθηκε την απόκτηση του παίχτη που πιθανόν να είχαμε συμφωνήσει,αποκλειεις να συνέβη;
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση,του λες παρτον γιατί τον έχει προκρίνει το σκαουτινγκ;

Δηλαδή εσύ Μπάνε έχεις έντονη αμφιβολία ότι πολλοί, που διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους, πιθανώς να το έκαναν σε μια τέτοια περίπτωση από την ανάποδη; Του τύπου "πώς είναι δυνατόν να προσφέρεις ηγεμονικό συμβόλαιο σε έναν προπονητή και να επιχειρείς να του φορτώσεις με το καλημέρα παίχτες, που δεν προέκυψαν από λήψη υπόψη και των δικών του θέλω κλπ κλπ;;"
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

@sourme
Δεν ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητος ο Στοχ! Ισα ισα! Απλα δεν ηταν η θεση που πονουσαμε πιο πολυ... μπορουσε να κλεισει αργοτερα κατ εμε...
Εδω και σχεδον μια βδομαδα ολα τα ρεπορταζ (οκ δεκτες οι ενστασεις για την αναξιοπιστια τους) μιλανε για σφιχτο μπατζετ πλεον ελεω FFP. Αν 1% ισχυει τοτε ερχεται να επιβεβαιωσει αυτο που προειπα. Κλεινεις πρωτα τα κενα σου και μετα απλωνεσαι παρα περα...
Αν δεν ισχυει, δεν μπορω να δικαιολογησω με αλλον τροπο την αργοπορια... Εκτος αν οι μονες μας επιλογες ειναι τα χαφ της σπορτινγκ της πορτο και της Μπραγκα!

@obanebane
Θεωρω πως οταν παιρνεις προπονητη εχοντας ετοιμο το ροστερ, κανεις μια ξηγα εξ αρχης. "Μεγαλε αυτους εχουμε και εχουμε περιθωριο για 1-2 επιλογες μονο δικες σου, σε αυτα τα οικονομικα δεδομενα. Θελεις να ερθεις?" Αλιμονο αν καθε ομαδα ξηλωνε το ροστερ οποτε αλλαζε ο κοουτς.
Με βαση δε αυτα που ακουσαμε οταν εκλεισε ο Φερειρα, η συμφωνια ηταν πως θα εχει αμεσα αυτους που θα ζητησει και πως θα στηριχθει 100% γτ ο στοχος ειναι το τσου λου. Το ειπε ο ιδιος, το ειπε και ο Γιωργης.
Αρα ειμαστε ανακολουθοι και εναντι του κοουτς, το οποιο φεραμε για να μας παει ενα βημα παραπερα και θα τον στειλουμε στην μαχη με το χειροτερο κεντρο των τελευταιων 6 ετων.
Διαφωνεις?
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

navigator11 έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ θα αφήσω στην άκρη το κατά τη γνώμη μου λογικό,και θα πιάσω αυτό που λες εσύ ότι έπρεπε να γίνει, να έρθει δηλαδή ένα χαφ τουλάχιστον από τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουμε το κενό εκεί,και να μην περιμένουμε τον κόουτς να αξιολογήσει το ροστερ και να εντοπίσει τι χρειάζεται.
Αν αυτό έγινε και ο προπονητής αρνήθηκε την απόκτηση του παίχτη που πιθανόν να είχαμε συμφωνήσει,αποκλειεις να συνέβη;
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση,του λες παρτον γιατί τον έχει προκρίνει το σκαουτινγκ;

Δηλαδή εσύ Μπάνε έχεις έντονη αμφιβολία ότι πολλοί, που διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους, πιθανώς να το έκαναν σε μια τέτοια περίπτωση από την ανάποδη; Του τύπου "πώς είναι δυνατόν να προσφέρεις ηγεμονικό συμβόλαιο σε έναν προπονητή και να επιχειρείς να του φορτώσεις με το καλημέρα παίχτες, που δεν προέκυψαν από λήψη υπόψη και των δικών του θέλω κλπ κλπ;;"

Το σίγουρο είναι πως εσύ θα ήσουν σε αφασία σε κάθε περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ηρεμία...

Αύριο θα σας λυθούν όλες οι απορίες , ποιοι θα έρθουν , ποιοι θα φύγουν , τι θέλει ο προπονητής, τι περιμένει, τι βρήκε, πότε θα έρθουν και αν θα έρθουν μεταγραφές κτλ. Ο Πορτογάλος μιλάει… δεν φοβάται και δεν μασά τα λόγια του και δεν καλύπτει κανένα. Οπότε μέχρι αύριο αν δεν έρθει καμία μεταγραφή αφήστε να ακούσουμε πρώτα τι θα πει ο προπονητής. Αν πει αργήσατε στην ΠΑΕ, δεν μου φέρανε ότι ζήτησα κτλ ή είμαστε πλήρες κτλ. τότε μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Μέχρι τότε υπομονή.

‘’Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (17.07), στις 14:00, στην αίθουσα Aristotelis I του MakedoniaPalace και θα παρουσιάσει ο ίδιος τις ιδέες και τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο και την πρόκληση του ΠΑΟΚ.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV.’’
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αυτός ο fransergio δεν μου φαίνεται να είναι αυτός πρώτους στόχους πάντως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κανενα ροστερ δεν ξηλωθηκε,επίσης αυτες οι 1-2 επιλογές που γράφεις θα ειναι του προπονητή.
Δε νομίζω ότι θα πάρουμε τώρα πάνω από 1-2 παίχτες.
Όσο για το γυμνό κέντρο, ναι τώρα που μιλάμε έχει σοβαρό πρόβλημα,να δούμε όμως και τις επόμενες 2-3 μέρες.
Αν Πέμπτη-Παρασκευή ειναι τουλάχιστον ενας ετοιμος παιχτης στην προετοιμασία τοτε αλλάζει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Το σημαντικο ειναι οτι τελικά οπγς φαίνεται ο/οι παιχτης/ες που θελει ο κόουτς και που ειπε ο γιωργης ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ τετάρτη ολλανδια...βράσε ρύζι δλδ..
Macho

Δημοσίευση από Macho »

navigator11 έγραψε:Ο άλλος μας υπενθύμισε ότι ελέω πώλησης Τσιμιροτ εχάθη το προπερσινό πρωτάθλημα. Μόνον ο Βόσνιος θα είχε μείνει ανεπηρέαστος απο την αλητεία του γαυρετόπ@υστ@ την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και θα ενέπνεε όλους τους υπόλοιπους για το διπλό στην Τριπολιτσά. :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο διαμάντι, μου είχε λείψει, η αλήθεια. Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση εδώ μέσα ακόμα και με τέτοιες επισημάνσεις. :mrgreen: :mrgreen:

Μιας και έχουμε ήδη αποκλειστεί κατά 80-85% από τα προκριματικά του τσουλου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, θέλω, τρελά όμως, να έρθει στο διάβα μας τη Δευτέρα ο Άγιαξ. Έτσι, να γουστάρουμε λιγάκι.

Εγώ Navi προτιμά το άλλο. Ότι αν δεν σου αρέσει το υπερβολικό και σε βαθμό αηδίας κράξιμο της διοίκησης, που άλλωστε είναι η υγιέστερη μορφή κριτικής, ίσως και η μοναδική μορφή (καθώς οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού δεν αποτελεί σοβαρή κριτική μέσω επιχειρηματων), είσαι σουπερας και γαυρος.
Αυτή η μανία το 2019 να την μετράμε την.. οπαδικοτητα μας είτε με παλαιολιθικου τύπου απέναντι οπαδούς είτε με τους αιώνια κακομαθημένους είναι old time classic
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

laska4 έγραψε:Αυτός ο fransergio δεν μου φαίνεται να είναι αυτός πρώτους στόχους πάντως

εγω δεν βλεπω να υπαρχουν στοχοι παντως
Άβαταρ μέλους
obanebane

navigator11 έγραψε:

Ειδικά αν έκανε ο νεοαποκτηθεντας κάνα τσαφ σε φιλικό ή αν είχε 2-3 κιλακια παραπάνω,σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Mīngus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ποιος μπορει να πει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειχε κλεισμενους παικτες;;

Ποιος μπορεί να πει ότι είχε και κλεισμένους όμως...
Οκ ο Φερειρα θέλει ένα καθαρό 6αρι. Κάτι που δεν προτιμούσε ο Λουτσος.
Αλλά 8αρι δε θελει; Αν υπήρχε κλεισμένος παίκτης εκει που υποθετικά σε ανεβάζει και επίπεδο, γιατί ο προπονητής να τον απορρίψει;
Άρα στο 8 εφόσον υπήρχε κλεισμένος, μάλλον δε θα ήταν ιδιαίτερα πειστικός, για να κοπεί.

Αν όμως το 8αρι ήταν αυτό που θα έπεφτε το χοντρό πακέτο και ο νέος κόουτς ήθελε να πέσει το χρήμα για 6αρι τι γίνεται;
Εμείς μπορεί να θέλουμε τώρα και Γκουντελι και Ολιβειρα,και ο προπονητής πιθανότατα να πέταγε τη σκούφια του,γίνεται όμως να τους φέρεις τώρα και τους δυο;
Αν ήμασταν στα τέλη Αυγούστου σίγουρα θα ήταν πιο εφικτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 16 Ιούλ 2019, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”