Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

bersekeros έγραψε:Ο Δουβίκας θέλει να πάει στην Ουτρέχτη λένε στο ράδιο
(παρά την υφιστάμενη προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ - Βόλου).
Dui en tot ziens...veel geluk
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Είμαστε τέτοια ομάδα, που αν μας πουν ξεκινάμε με δίδυμο στα φορ Δουβίκα + Κουτσια και πάμε απλώς να βγούμε Ευρώπη, είμαστε ικανοί μέχρι και το Πρωτάθλημα να διεκδικήσουμε! Και περίπου το αντίστροφο συμβαίνει φέτος...!!

Ανωμαλία παιδάκι μου! Γι' αυτό και γουστάρουμε που είμαστε ΠΑΟΚ..!! Γιατί ακριβώς "Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, είμαστ' άρρωστοι, με τον ΠΑΟΚ το Θεό"..!!!
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Να φέρουμε και κανέναν εξειδικευμένο γυμναστή φυσικής κατάστασης μήπως; Μέχρι και τα πιτσιρίκια μας σκάνε.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

JohnySSS έγραψε:Πιστεύετε ότι ο Δουβίκας θα ήταν οκ για το νο2 φορ ενός ΠΑΟΚ σοβαρού πρωταθλητισμού την επόμενη χρονιά;
Προσωπικά θα το θεωρούσα μεγάλο ρίσκο.Να αποκτηθεί και να πάει κάπου δανεικός για μία χρονιά ή φορ νο3 και να παίζει πχ στο κύπελλο και σε εύκολα ματς με τα χίλια,αλλά νο2 δεν θα ήταν μεγάλο στοίχημα;
Πάλι καλά που δεν είσαι διοίκηση ή προπονητής γιατί ο Τζόλης θα ήταν παγκοκαθαριστής....

Το παιδάκι αυτό, ο Δουβίκας έχει παίξει στα 21 του χρόνια 32 ματς και έβαλε 13 γκολ. Οι εμφανίσεις του είναι πάρα πολύ καλές σε ένα πρωτάθλημα ρδέλο.

Αν βάλεις πάγκο σε αυτό το παιδάκι, σε αυτή την ηλικία και μετά από τέτοια χρονιά είναι σα να του σκοτώνεις το ταλέντο. Χίλες φορές να πάει κάπου να πάρει ματς, να παίζει βασικός και μιας και είναι επιθετικός το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι ταμάμ.

Αν ήσουν ξύπνιος ως σύλλογος, τον αγόραζες το Γενάρη, συνέχιζε στο Βόλο ως δανεικός και μετά τον δάνειζες Ολλανδία για να παίζει βασικός κάτι που ξανάγινε με Λάμπρου..

Αλλά ντάξει, εδώ έσκασαν ένα σωρό λεφτά για να μας βγάλουν με το ζόρι 3-4ους, με τη μεταγραφική οξυδέρκεια θα ασχοληθούμε?
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Δεν διαβάζεις τι γράφω όμως και πετάς το αχρείαστο σχόλιο... Να αποκτηθεί και να πάει δανεικός δεν λέω;
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Το λες ναι, αλλά με τη λογική ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχθεί στις δυνατότητες του.. Έτσι το κατάλαβα εγώ..

Εγώ λέω το αντίστροφο. Ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να του προσφέρει τις δυνατότητες για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Είναι πολύ λίγος ο πάγκος για παίκτη σε αυτή την ηλικία, με αυτή τη σεζόν από πίσω.
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Αν αποκτηθεί και μείνει,αποκτιέται για δεύτερος. Για τρίτος δε νομίζω να έρθει,ούτε θα ήταν καλή επένδυση για μας να βιδωθεί στον πάγκο. Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι ακριβώς εκεί.Γιατί ο δεύτερος θα παίξει αρκετά παιχνίδια ούτως ή άλλως,και μ έναν τραυματισμό του βασικού μπαίνει και βασικός. Σ ένα τέτοιο ενδεχόμενο,να πάμε με βασική επιλογή έναν ταλαντούχο αλλά μη δοκιμασμένο παίχτη, έχω ένα άγχος.Θα είναι πχ αναβάθμιση του Σφιντέρσκι ο Δουβίκας; Δε νομίζω. Οπότε τείνω στο εξής:Αν έρθει για τρίτος ή για δανεικός, οκ. Για αναπληρωματικός του βασικού, όποιου και να ναι, όχι. Θα μπορούσε να βγει, φυσικά και έχει ταλέντο,αλλά είναι μεγάλο ρίσκο. Σαν την περίπτωση Περέιρα είναι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λογικό να θέλει Ολλανδία
Όταν βλέπει τον Γιακουμακη των 5 γκολ, να βάζει 27 εκεί με την 16η ομάδα, σου λέει γιατί να μην το δοκιμάσω και εγώ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τα λεφτά που θα παίρνει είναι παρόμοια, αν βρει και θέση βασικού στην Ουτρέχτη, γιατί να έρθει σε εμάς; Το Ολλανδικό είναι πρωτάθλημα που ευνοεί τους επιθετικούς. Εύκολα θα πάρει καλή μεταγραφή από εκεί αν γράψει νούμερα. Επίσης η Ουτρέχτη είναι πανέμορφη και το επίπεδο ζωής στην Ολλανδία εξαιρετικό. Αν το παιδί δεν έχει κάποιον σοβαρό οικογενειακό λόγο που να τον κρατάει Ελλάδα, καλά θα κάνει και θα πάει εκεί. Εδώ θα τον σταυρώναμε στην πρώτη στραβή όπως τόσους και τόσους άλλους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχω Colak, Swiderski κα πιθανόν Krmencik, για να μην αναφέρω τον Κούτσια. Πού θα χωρέσει ο Δουβίκας;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο τσολακ ειναι δανεικος μεχρι τον Δεκέμβρη και ελπιζω μετα να μας χαιρετισει.
Ο Σβιντερσκι αν δεν ανανεωσει το καλοκαιρι θα χαιρετισει (κοψοχρονια) μιας και θα μπει στον τελευταιο χρονο.
Και ο Κρμεντσικ δεν ξερουμε αν θα μεινει.
Αρα τον Σεπτεμβρη μπορει να μην υπαρχει κανενας απο τους 3 στο ροστερ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Επειδή διαβάζω για συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον τσέχο τερματοφύλακα Tomas Vaclik,
της Σεβίλλης που μένει ελεύθερος τον Ιούνη,
όπως έχει γραφτεί εδώ και μέρες, οι οποίες θεωρώ μακάρι να ευοδωθούν....η εύλογη ερώτηση είναι η εξής.

Απουσία ΤΔ, ποιός έχει αναλάβει, υπό την ευθυνη του, αυτές τις συζητήσεις / κρούσεις;
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Εκτιμώ ότι ο Γιώργης μιλάει ήδη με μάνατζερς για παίχτες

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

gika έγραψε:Τα λεφτά που θα παίρνει είναι παρόμοια, αν βρει και θέση βασικού στην Ουτρέχτη, γιατί να έρθει σε εμάς; Το Ολλανδικό είναι πρωτάθλημα που ευνοεί τους επιθετικούς. Εύκολα θα πάρει καλή μεταγραφή από εκεί αν γράψει νούμερα. Επίσης η Ουτρέχτη είναι πανέμορφη και το επίπεδο ζωής στην Ολλανδία εξαιρετικό. Αν το παιδί δεν έχει κάποιον σοβαρό οικογενειακό λόγο που να τον κρατάει Ελλάδα, καλά θα κάνει και θα πάει εκεί. Εδώ θα τον σταυρώναμε στην πρώτη στραβή όπως τόσους και τόσους άλλους.
Σε αυτό να συμπληρώσω ότι ο Γιακουμάκης είναι στη λίστα της Νόριτς του Γιαννούλη. Για τέτοιο μπουστ μιλάμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Gospi έγραψε:Ο τσολακ ειναι δανεικος μεχρι τον Δεκέμβρη και ελπιζω μετα να μας χαιρετισει.
Ο Σβιντερσκι αν δεν ανανεωσει το καλοκαιρι θα χαιρετισει (κοψοχρονια) μιας και θα μπει στον τελευταιο χρονο.
Και ο Κρμεντσικ δεν ξερουμε αν θα μεινει.
Αρα τον Σεπτεμβρη μπορει να μην υπαρχει κανενας απο τους 3 στο ροστερ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να χαιρετήσει ο Colak; Μακάρι, αλλά δεν νομίζω να μας πληρώσει κανείς. Το ίδιο πιστεύω για όλους του παίκτες που έχουμε δανείσει. Τον Δεκέμβρη ο Κροάτης πάλι σ' εμάς θα είναι.
Για τον Swiderski δύσκολο να μας δώσουν πολλά λεφτά (5 μύρια, ή έστω 4) γιατί ακριβώς μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο. Οπότε οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μιας μεταγραφής.
Το ότι τον Σεπτέμβρη μπορεί να υπάρχει κανείς στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι όντως μια πιθανότητα, αλλά εξ ίσου πιθανό θεωρώ ότι είναι να υπάρχουν και οι τρεις. Ο Τσέχος μπορεί με 2 - 2,5 μύρια να μείνει στον ΠΑΟΚ. Με 3 και πάνω δεν νομίζω.
Και για να να σταματήσω το trolling, ναι, τον Δουβίκα θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”