Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Για τον Λάμπρου καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Μακάρι το παιδί να παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου αλλά η χρονιά του στην Ολλανδία δεν μπορεί να είναι κριτήριο για την απόδοση του στο δικό μας πρωτάθλημα.
- soflodoras
Αυτο που πρεπει να αρχισουμε να απολαμβανουμε ειναι οι επικοινωνιακες νικες απεναντι στους αντιπαλους μας. Κατι που δεν εχουμε συνηθισει. Πρωτη ηρθε μεταξυ του ΠΑΟΚ και της αεχ για τη θεση του δεξιου μπακ. Ακομα γκρινιαζουν εκει στην αεχ που ο ΠΑΟΚ εκλεισε (γι αλλαγη) τον βασικο τους στοχο και αυτοι ξεμειναν με μια πολυ δευτερη επιλογη τους. Το εντυπωσιακο ομως ειναι πως αυτοι οι 2 παικτες κλεισανε μεσα σε 2 μερες. Θα βγαλουμε πολλα γουστα πιστευω
To inpaok ανέβασε για ιταλικά δημοσιεύματα που λένε για αυτόν
https://www.transfermarkt.com/gaston-br ... ler/131109
https://www.transfermarkt.com/gaston-br ... ler/131109
-
Δεν με τρελαίνει εμένα. Ξέρω πως είναι πόθος πολλών από 2 χρόνια πριν που είχε πρωτοακουστεί, αλλά παίκτης από serie b, δε σε ανεβάζει επίπεδο.
Κάνε να είναι αλήθεια για τον Ουρουγουανό παικταρα , από την φυγή του Τσιμιροτ τα λένε γι αυτόν εδώ μέσα
- Mauricio-8-
- ΑποστόληςΑ
Ο Gastón Brugman έχει Ιταλικό διαβατήριο, αλλά είναι σχετικά κοντός παίκτης (1,75) που παίζει στην Serie B. Υψηλή αξία κατά το transfermarkt (2.5 μύρια) που δεν δικαιολογείται από τις παραστάσεις που είχε, πέρυσι τουλάχιστον.
- Mauricio-8-
Εσείς που λέτε σχετικά με seria b και τέτοια πιστεύετε ότι το επίπεδο της Σούπερ λιγκ είναι πολύ μεγαλύτερο απτό seria b?
-
- sourmenetes
- Moderator
Τελευταιο δημοσιευμα απο εξω που νομιζω ειχε πεσει μεσα ηταν για καντουρι...
Δεν το πολυκοβω να πω την αληθεια..
Πλεον η παε τα χει σχεδον ετοιμα και μια μερα πριν τα ξεφουρνιζει ο σαββιδης
Δεν το πολυκοβω να πω την αληθεια..
Πλεον η παε τα χει σχεδον ετοιμα και μια μερα πριν τα ξεφουρνιζει ο σαββιδης
- ΑποστόληςΑ
Πόσο επίπεδο να έχει η serie Β; Να πούμε σαν του Αστέρα; Αν και δεν το πολυπιστεύω ότι έχει τέτοιο επίπεδο εγώ δεν θα έπαιρνα παίκτη του Αστέρα για να με βοηθήσει στο Ch.L.Mauricio-8- έγραψε:Εσείς που λέτε σχετικά με seria b και τέτοια πιστεύετε ότι το επίπεδο της Σούπερ λιγκ είναι πολύ μεγαλύτερο απτό seria b?
Υπερβολλες. Λες και συνηθισαμε ψωνια απο serie aNapoli4 έγραψε:Δεν με τρελαίνει εμένα. Ξέρω πως είναι πόθος πολλών από 2 χρόνια πριν που είχε πρωτοακουστεί, αλλά παίκτης από serie b, δε σε ανεβάζει επίπεδο.