Ολη η κ@υλ@ ειναι εδω, σε αυτη ακριβως την προταση. Εμεις εχουμε ηδη κανει τα τελευταια χρονια αυτο που αυτοι πρεπει να κανουν τωρα, και κανουμε το βημα παραπανω πλεον. Εγω αυτο απολαμβανω, γιατι ενεργουσαν τοσο καιρο σαν βλαχαδερο που του εκατσε η καλη και αρχισε να τα σκορπαει οπου να'ναι χωρις να σκεφτεται το αυριο. Εμεις εχουμε γερες βασεις αυτη την στιγμη και ειμαστε ενα βημα μπροστα, ενω αυτοι πρεπει να κανουν ενα βημα πισω.Το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει σε εμάς.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Σωστό και από λογικής και από επιχειρηματικής άποψης.
Στα μη αγωνιστικά όμως; γιατί ξέρουμε οτι και καλύτερη ομάδα να έχουμε (που έχουμε τώρα), και πάλι με 10+ βαθμούς μπορεί να το πάρει.
Στα μη αγωνιστικά όμως; γιατί ξέρουμε οτι και καλύτερη ομάδα να έχουμε (που έχουμε τώρα), και πάλι με 10+ βαθμούς μπορεί να το πάρει.
Για αυτό bane μου ξαφνικά "έπεσε η ιδέα" του πρωταθλητή μέσω...πλέυ οφ.
Για μένα θα είναι λάθος να το δεχθούμε!
ΟΧΙ ΡΕ Κ@ριόληδες, ΟΧΙ
Ολοι σας και μόνος μου με τα παραρτήματά σας.
Για μένα θα είναι λάθος να το δεχθούμε!
ΟΧΙ ΡΕ Κ@ριόληδες, ΟΧΙ
Ολοι σας και μόνος μου με τα παραρτήματά σας.
Εγώ δεν βλέπω διαφορά.
Είτε μέσω π.ο. είτε απευθείας, εάν μαζεύει βαθμούς όπως χθες, όπως με Τρίπολη, με Πανιώνιο κλπ κλπ, τη δουλειά του θα την κάνει.
Και όσο έχει τα κοράκια (που από ότι φαίνεται θα τα έχει), εμείς θα πρέπει να πηγαίνουμε για το 30/30 κόντρα σε θέους και δαίμονες. Και όσο και εάν ο Βλάνταν τέτοια ομάδα πάει να φτιάξει, δεν ξέρω εάν είναι εφικτό.
Για μένα το σκηνικό με τις εκλογές του Οκτωβρίου ήταν φως φανάρι οτι το πράμα δεν θα αλλάξει. Ήρθε ο μεγάλος νταβάς να προστατέψει την πιο προσοδοφόρα πουτ@να.
Είτε μέσω π.ο. είτε απευθείας, εάν μαζεύει βαθμούς όπως χθες, όπως με Τρίπολη, με Πανιώνιο κλπ κλπ, τη δουλειά του θα την κάνει.
Και όσο έχει τα κοράκια (που από ότι φαίνεται θα τα έχει), εμείς θα πρέπει να πηγαίνουμε για το 30/30 κόντρα σε θέους και δαίμονες. Και όσο και εάν ο Βλάνταν τέτοια ομάδα πάει να φτιάξει, δεν ξέρω εάν είναι εφικτό.
Για μένα το σκηνικό με τις εκλογές του Οκτωβρίου ήταν φως φανάρι οτι το πράμα δεν θα αλλάξει. Ήρθε ο μεγάλος νταβάς να προστατέψει την πιο προσοδοφόρα πουτ@να.
Ναι μεν, αλλά σε κατασπαράζουν πολύ πιο εύκολα τρεις λύκοι από ότι μια αλεπού...

Ειδικά αν είσαι πρόβατο...
Ειδικά αν είσαι πρόβατο...
Ακόμη δεν έχω καταλάβει αν ο γαύρος συνεχίζει να βρίσκει κορόιδα με τέτοια άνεση ή αν βρίσκει ομάδες-συνεργούς στην κοροϊδία και τα ποσά δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα. 16 μύρια λένε για το τσεκούρι τον Σέρβο. Ήμαρτον.
Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι παρά τα έσοδα χρόνων από το τσου λου, τα έσοδα χρόνων από πωλήσεις μέχρι και υπέρπαλτων κλπ κλπ, στο αγωνιστικό επανεπενδύονται ελάχιστα.
Ντάξει έχει και ε.ο. να συντηρήσει, έχει και τα πρόβατα για οπαδούς. Δικαιολογείται κάπως.
Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι παρά τα έσοδα χρόνων από το τσου λου, τα έσοδα χρόνων από πωλήσεις μέχρι και υπέρπαλτων κλπ κλπ, στο αγωνιστικό επανεπενδύονται ελάχιστα.
Ντάξει έχει και ε.ο. να συντηρήσει, έχει και τα πρόβατα για οπαδούς. Δικαιολογείται κάπως.
- Μπαρκαρούτσος
- anekfrastos
Οσους πιστεύουν ή ελπίζουν ότι η ΕΟ περιμένει άβουλα να δεχθεί τη μοίρα της στις εκλογές της ΕΠΟ θα τους χαρακτήριζα επιεικώς...αθεράπευτα ρομαντικούς. Οι τύποι είναι επαγγελματίες και εδώ παίζονται πολλά εκατομμύρια. Τα 15 από το ξέπλυμα του σέρβου πογκμπά είναι ψίχουλα μπροστά στο τζίρο τους. Όσο οι άλλοι (ποιοι είναι αυτοί άραγε;) πανηγυρίζουν σε κάθε αλλαγή διοίκησης περιφερειακής ένωσης νομίζοντας ότι έρχεται το "νέο" (δηλαδη;), αυτοί δουλεύουν άοκνα και σιωπηλά για τη διατήρηση των προνομίων τους.
Δεν ξέρω από κουτσομπολιά και ίντριγκες,ούτε έχω πληροφορίες "από μέσα" αλλά με το κοντό μου το μυαλό δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν μάθαινα εκ των υστέρων ότι είχαν φυτευτούς, "δούρειους ίππους" στις ενώσεις που παριστάνουν τους αδιάφθορους και που μετά θα το πουν το ποίημα κανονικά.
Δεν ξέρω από κουτσομπολιά και ίντριγκες,ούτε έχω πληροφορίες "από μέσα" αλλά με το κοντό μου το μυαλό δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν μάθαινα εκ των υστέρων ότι είχαν φυτευτούς, "δούρειους ίππους" στις ενώσεις που παριστάνουν τους αδιάφθορους και που μετά θα το πουν το ποίημα κανονικά.
-
panpangr77
Αν κάνουμε το απόλυτο εμεις και ο γαυρος κάνει 4 ήττες και μια ισοπαλια,θα εχουμε πανηγύρια ,θεωρητικα στα μονα παιχνιδια που μπορεί να κάνει ήττες είναι με ΜΑΣ,αεκ,βαζελο και στο τέλος με Παναιτωλικο ,που μάλλον θα ειναι αδιάφορος ,ισοπαλια μόνο με Κερκυρα έξω,όλα τα αλλα σχετικα "δύσκολα" παιχνίδια τα έχει μέσα Ατρομητο,Γιαννενα,Πανιωνιο ,Πλατανια.Αμφιβάλλω αν χτυπησουν το ματς οι συγκεκριμένες ομάδες. Κι όμως συνεχίζουν και οριζουν στα δικά μας παιχνιδια οτι καλυτερο έχουν...
Anekfrastos
Δεν χρειάζεται αυτό που λες, όταν ήδη έχουν διορίσει ,μέσω ΦΙΦΑ, την ΚΕΔ για μια τριετία . Άρα έχουν εξασφαλίσει τον έλεγχο της διαιτησίας. Δεν χρειάζονται δούρειος ίππους, έχουν μαζί τους τη διεθνή του εγκλήματος, του ποδοσφαίρου.
Σημειώνω για μια ακόμη φορά ότι την ΦΙΦΑ την κάλεσε και την νομιμοποίησε με νόμο που πέρασε από τη βουλή, ο εξυγιαντής Κοντονής.
Δεν χρειάζεται αυτό που λες, όταν ήδη έχουν διορίσει ,μέσω ΦΙΦΑ, την ΚΕΔ για μια τριετία . Άρα έχουν εξασφαλίσει τον έλεγχο της διαιτησίας. Δεν χρειάζονται δούρειος ίππους, έχουν μαζί τους τη διεθνή του εγκλήματος, του ποδοσφαίρου.
Σημειώνω για μια ακόμη φορά ότι την ΦΙΦΑ την κάλεσε και την νομιμοποίησε με νόμο που πέρασε από τη βουλή, ο εξυγιαντής Κοντονής.
- V-olakiotis
Μια φορά αρκεί η σημείωση, μετά γίνεται "υπηρεσία" στην προηγούμενη και στην επόμενη Ε.Ο....
PAOK for ever.
PAOK for ever.
- Aureliano Buendia
Πολύ σωστή η ερώτηση. Είναι παντελώς στοχευμένο αυτό που κάνει ο Μπέντο και όσον αφορά τον ίδιο είναι, στο δικό μου μυαλό, φανερό το γιατί. Εφόσον το πρωτάθλημα δεν θεωρείται πλέον επιτυχία για τον δαφνομπουκωμένο, ο εκάστοτε προπονητής του πρέπει να παρουσιάσει κάτι ακόμη. Οι προφανείς εκδοχές αυτού του "κάτι ακόμη" θα είναι είτε πορεία στην Ευρώπη, είτε διαστημική μπάλα και μεγάλα σκορ. Κι επειδή το πρώτο είναι χλωμό ώς ψευδιασθησιακό και επειδή το δεύτερο δεν μπορεί να συμβεί ούτε με σφαίρες φέτος, η λύση είναι η ανάδειξη πιτσιρικάδων, η οποία δίνει μία νέα προοπτική στο λοβοτομημένο κοινό τους. Σίγουρα είναι και επιθυμία του μεγάλου κεφαλιού αυτή, αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να προσφέρει κάτι καινούργιο στα καταναλωτικό κοινό, που έχει βαρεθεί ακομη και με τα πρωταθλήματα.kataramenos5 έγραψε:Αυτο με την αλλαγη πλευσης του γαυρου και την προσπαθεια να καθιερωσει πιτσιρικαδες απ τις ακαδημιες λιγο με παραξενευει.Μηπως αλλαζει κατι σε κανονισμους κι αυτοι το ξερουν απο πριν ή απλα τελειωσανε τα μπερεκετια για το χοντρο?
Από εκεί και πέρα, ο τίμιος και μεροκαματιάρης πλοιοκτήτης δεν νομίζω πως χάνει οποιαδήποτε πιθανότητα πλουτισμού που του δίνεται, με αυτά τα κέρδη να επιστρέφουν ολοένα και λιγότερο στο αγωνιστικό τμήμα του δαφνομπουκωμένου. Το πρωτάθλημα το έχει καπαρωμένο αυτή τη στιγμή, οπότε πουλάει και τον καλύτερο φετινό του παίκτη, χωρίς να ανοίξει μύτη, αφού έχει κι ένα στρατό από πρόβατα πίσω του, με ελάχιστες φωνές εναντίωσης να υψώνονται. Ο αντιπαθέστατος Μιλιβόγιεβιτς είναι από τους πιο βρώμικους παίκτες που έχω δει ποτέ, αλλά φέτος, όντως, ήταν με διαφορά από τον 2ο η πιο ηγετική φυσιογνωμία στους απόγονους. Μου φαίνεται αδύνατον να μην υπάρξει αγωνιστικό κόστος. Όσο για την τιμή, ο χοντρός και τίμιος πλοιοκτήτης έχει εδώ και καιρό εισέλθει στο κόλπο με τα χοντρά φράγκα, τόσο φανερά όσο και υπόγεια. Όταν είσαι και μία ομάδα με σταθερή παρουσία στο CL εδώ και πόσα χρόνια, πουλάς με άλλες συνθήκες τους παίκτες, ιδίως σε αγορές που τα σκάνε χοντρά, πολλές φορές και για λόγους όχι και τόσο καθαρούς και προφανείς.
Αυτόν που έφεραν τον παρεδες, πόσο καιρό έχει να παίξει το παιδί;
SM-G935F
SM-G935F
- Kostas_Peraia4
- ΑποστόληςΑ
Ο ΠΣΑΠ ανέδειξε την καλύτερη ενδεκάδα την οποία αποτελούν οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Γκάλο δεξί μπακ, Μαζουακού αριστερό μπακ και στο κέντρο της άμυνας οι Μολέδο και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης και Ζέκα, δεκάρι ο Φορτούνης, εξτρέμ οι Ροντρίγκες και Μπακασέτας και σέντερ φορ ο Μπεργκ.
Αυτό έλλειπε! Να βραβεύσουν εν ενεργεία παίκτες του ΠΑΟΚ! ΟΥΣΤ ΡΕ!
Αυτό έλλειπε! Να βραβεύσουν εν ενεργεία παίκτες του ΠΑΟΚ! ΟΥΣΤ ΡΕ!