Για να το χαλαρώσουμε, che ace προτεινω couples counseling
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Το δικο μου τι εφταιξε ωρε?

- Kostas_Peraia4
Oντως θα φυγει κοσμος.Αναμενονται πολλες αποχωρησεις και φετος απο την ομαδα
Πως και πως περιμενω την επιλογη της αποστολης
Πως και πως περιμενω την επιλογη της αποστολης
- buffalobill4
Μιας και τον τελευταιο καιρο ειναι συνηθες το φαινομενο του κλειδωματος του αγαπημενου μας τοπικ προτεινω να δωσουμε ενα ραντεβου σε αλλο συγκεκριμενο τοπικ, οταν αυτο το γεγονος λαμβανει χωρα, για να μη χανομαστε.
Χουμορ γκαις.
Χουμορ γκαις.
Να κλειδωσουν ολο το φορουμ (ολα τα θεματα) για καμια εβδομαδα για να ηρεμησουμε και να ανακοινωθει κανας Αντελινο. Μας βλεπω να δινουμε ραντεβου σε κανα καφε να τα πουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς αυτοί που είναι να γκρινιάζουν και να την πουν στην οικογένεια σαββιδη θα το κάνουν ότι και να γίνει.
Είμαι σίγουρος ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν ειέ τίποτα ο Γιώργης οι ίδιοι πάλι θα έβγαιναν και θα την έλεγαν στο σαββιδη γιατί δεν μιλάει κτλ κτλ κτλ
Υπάρχουν καλό οι που η ζωή τους είναι συνωμοσίες και ιστορίες πίσω από την κουρτίνα, αυτοί είναι που δεν μπορούν τα ξεκάθαρα λόγια και τις σταρατεςκουβέντες.
Πώς θα δημιουργήσουν τώρα θέμα Βιεϊρίνια όταν μέσα σε λίγες ώρες το ξεκοψε ο ίδιος ο Σαββίδης
Είμαι σίγουρος ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν ειέ τίποτα ο Γιώργης οι ίδιοι πάλι θα έβγαιναν και θα την έλεγαν στο σαββιδη γιατί δεν μιλάει κτλ κτλ κτλ
Υπάρχουν καλό οι που η ζωή τους είναι συνωμοσίες και ιστορίες πίσω από την κουρτίνα, αυτοί είναι που δεν μπορούν τα ξεκάθαρα λόγια και τις σταρατεςκουβέντες.
Πώς θα δημιουργήσουν τώρα θέμα Βιεϊρίνια όταν μέσα σε λίγες ώρες το ξεκοψε ο ίδιος ο Σαββίδης
- ace79grpaok
Σιμπα ωραίο αστείο ευτυχώς γιατί δεν έχει και ερκοντίσιον έδω που ειμαι .simba έγραψε:Το δικο μου τι εφταιξε ωρε?![]()
Για να το χαλαρώσουμε, che ace προτεινω couples counseling![]()
εμενα, επειδη σβησατε και το δικο μου επιμενω οτι για το «μιζερουπολη» εχω καταθεσει πνευματικα δικαιωματα και θα πεσουν μυνηηησειιιιιιιιςςςςς.............

να κανουμε και λιγο χαβαλε...γιατι με τον ΠΑΟΚ μονο αυτο μας σωζει. Αν ημασταν παιχτης της bayern με μεταγραφη στη united, θα λεγομασταν Schwanzsteiger (Γ.Τ.Π.Κ.)
να κανουμε και λιγο χαβαλε...γιατι με τον ΠΑΟΚ μονο αυτο μας σωζει. Αν ημασταν παιχτης της bayern με μεταγραφη στη united, θα λεγομασταν Schwanzsteiger (Γ.Τ.Π.Κ.)
- navigator11
Είπαμε, υπάρχει πρόθεση από κάποιους αυτό το τοπικ να καταντάει πιο κουραστικό κι από τους 369 τρόπους ανάπτυξής μας επί Δωνη. Άλλη λογική εξήγηση δε γίνεται να υπάρχει. Ευτυχώς που κλείδωσε τόσο ώστε να μην προλάβω να ποστάρω αυτά που είχα γράψει. Μου γύρισε το μάτι! Τέλος πάντων, ας προσπαθούμε να διατηρούμε στοιχειωδώς μια κάποια ψυχραιμία οι πιο πολλοί διοτι, αν είναι να ξεφύγουμε κι εμείς και να γράφουμε ό,τι να'ναι, θα χαλάσουμε το λιγότερο τις καρδιές μας!
Άντε, με το εξάρι τι θα γίνει; Χρειαζόμαστε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο εκεί. Ίσως η θέση που με καίει πιο πολύ κάθε άλλης. ΠΑΕ, κανόνισε. Μην ... προσεγγίζεις Βιειρίνιες κλπ. Μην έχουμε και τίποτα ... προβλήματα!
Επικέντρωση στο 6αρ!
Άντε, με το εξάρι τι θα γίνει; Χρειαζόμαστε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο εκεί. Ίσως η θέση που με καίει πιο πολύ κάθε άλλης. ΠΑΕ, κανόνισε. Μην ... προσεγγίζεις Βιειρίνιες κλπ. Μην έχουμε και τίποτα ... προβλήματα!
Επικέντρωση στο 6αρ!
Ντιγκαρ-Τσιμιροτ στα χαφ.
Μπιρσεσβαρ μπροστα τους.
Τζαλμα-Γκαρι στα ακρα.
Περειρα μπροστα.
Πιαστε μας.
Μπιρσεσβαρ μπροστα τους.
Τζαλμα-Γκαρι στα ακρα.
Περειρα μπροστα.
Πιαστε μας.
Αυτος ο Μοτσινιτς καλος παικτης πρεπει να ειναι και 1,80 κοντο δεν τον λες αλλα θελω κατι γομαροειδες.
Για αυτο θα παρουμε Παπα (Γκουευ), να μας κανει καλυτερα ευχελαια. 
Τζος τι θεμα ειναι αυτο ρε με το υψος;
Τζος τι θεμα ειναι αυτο ρε με το υψος;
Ο παπά θα μας αρεσει αλλα μπαλα δεν ξερει καθόλου ...
Μακαρι παντως
Για μενα θα θελα να προωθήσουμε Χατζ οποτε με τζαβε η κρεσπο
http://www.transfermarkt.de/valeri-luch ... ler/248934
Π καλο ταλεντο απο ντνιπρο δεξί χαφ
Αντε μια φορα ας εκμεταλλευτούμε καταστάσεις κ ας πάρουμε τπτ
Μακαρι παντως
Για μενα θα θελα να προωθήσουμε Χατζ οποτε με τζαβε η κρεσπο
http://www.transfermarkt.de/valeri-luch ... ler/248934
Π καλο ταλεντο απο ντνιπρο δεξί χαφ
Αντε μια φορα ας εκμεταλλευτούμε καταστάσεις κ ας πάρουμε τπτ