Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Thanix »

kataramenos5 έγραψε:Αν σου λεγαν πριν 3 χρονια, το Γεναρη του 12 που ξεπουλουσες παικτες για να σωθει η ομαδα, οτι: Δε θα παιξεις μια χρονια σε ομιλους του Ουεφα και θα σαι 4-5 στο πρωταθλημα αλλα θα σβηστουν τα χρεη και θα ερθει ο ΑΔ της Τσελσι με στοχο σε 2 χρονια να φτιαξεις ανταγωνιστική ομάδα τι θα διαλέγατε?Θα ρωτουσατε ποιος θα ναι προπονητής?
Γιατι τρελαινόμαστε τοσο?Καποια πραγματα χρειαζονται το χρονο τους για να γινουν σωστα και να εχουν διαρκεια.
Το χτίσιμο ομαδων ειναι ενα απ αυτά.Ξεχαστε τη φετινή χρονια ,δε προλαβαινουμε να δουμε κατι ολοκληρωμένο ετσι οπως ήρθαν τα πράγματα.Χαλαρώστε κι απολαύστε το.Γινεται κατι καλο,χρειαζεται χρονος για να γινει to καλύτερο. Υπαρχουν ανθρωποι ,κορυφαιοι στο ειδος τους που τραβανε το ζορι για να το καταφερουν αυτο και γι αυτο πληρώνονται άλλωστε.
Κατ αστο ρε συ...πριν 3 χρόνια λέγαμε αν έρθει κάποιος να πληρώσει τα χρέη και να νοικοκυρέψει την ομάδα εμείς θα κάνουμε τρελή υπομονή και θα στηρίξουμε...όλα αυτά πήγαν περίπατο καμία ώρα μετα την πληρωμή των χρεών...τώρα αν δεν έρθει το λιγότερο ο Ερνστ Χάπελ εμείς θα είμαστε απογοητευμένοι...
Για να γίνει ομάδα που θα μαζεύει τίτλους θελει χρόνο αλλα εμείς σε ενα χρόνο θελουμε να φτάσουμε τους τίτλους του γαύρου...νομιζω ειναι η πρώτη φορά που η λέξη υπομονή θα πιάσει τόπο!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

kataramenos5 έγραψε:Αν σου λεγαν πριν 3 χρονια, το Γεναρη του 12 που ξεπουλουσες παικτες για να σωθει η ομαδα, οτι: Δε θα παιξεις μια χρονια σε ομιλους του Ουεφα και θα σαι 4-5 στο πρωταθλημα αλλα θα σβηστουν τα χρεη και θα ερθει ο ΑΔ της Τσελσι με στοχο σε 2 χρονια να φτιαξεις ανταγωνιστική ομάδα τι θα διαλέγατε?Θα ρωτουσατε ποιος θα ναι προπονητής?
Γιατι τρελαινόμαστε τοσο?Καποια πραγματα χρειαζονται το χρονο τους για να γινουν σωστα και να εχουν διαρκεια.
Το χτίσιμο ομαδων ειναι ενα απ αυτά.Ξεχαστε τη φετινή χρονια ,δε προλαβαινουμε να δουμε κατι ολοκληρωμένο ετσι οπως ήρθαν τα πράγματα.Χαλαρώστε κι απολαύστε το.Γινεται κατι καλο,χρειαζεται χρονος για να γινει to καλύτερο. Υπαρχουν ανθρωποι ,κορυφαιοι στο ειδος τους που τραβανε το ζορι για να το καταφερουν αυτο και γι αυτο πληρώνονται άλλωστε.
++++
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα παρακαλούσα, επειδή όλων τα νεύρα μας είναι τσιτωμένα σχετικά με τον νέο προπονητή, να μην μπαίνουν οι αδελφοί να γράψουν ονόματα προπονητών απλά για να κάνουν χαβαλέ. Αν έχουν κάποια αξιόπιστη πληροφορία ας την μοιραστούν μαζί μας, μνημονεύοντας την αξιοπιστία της πηγής τους. Αν όχι, ας αποφύγουν να μας προκαλέσουν οξέα εμφράγματα του μυοκαρδίου. Δεν είμαστε όλοι 22άρηδες όπως ο Γιάννης από τις Σέρρες
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Οπως ο τζουκιτς?αν δεν πει παραπανω πληροφοριες ενα μπαν χτες παρακαλω
Άβαταρ μέλους
Jamal_eptalofos

Δημοσίευση από Jamal_eptalofos »

gergeo4 έγραψε:Οπως ο τζουκιτς?αν δεν πει παραπανω πληροφοριες ενα μπαν χτες παρακαλω
Για μενα παει το μπαν αδερφε??
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

kat... εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι... feedback θέλω για κουβέντα. Γι αυτό ζητάω να λένε ονόματα -έστω και παπάδες- αυτοί που λένε πως ξέρουν ή να προτείνουν ονόματα τα παιδιά εδώ.
Αν απλά περιμέναμε χωρίς να μιλάμε δεν θα υπήρχε λόγος για την ύπαρξη αυτού του topic και αντίστοιχα όλου του forum. :mrgreen:
Το αν κάποιος πιστεύει αυτόν που πουλάει παπά (είτε συνοπαδος είναι αυτός, είτε ΑΡΔ) είναι δικό του θέμα. Νοήμονα όντα και ενήλικες είμαστε. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το λογικό από το παράλογο, άρα τι είναι πιθανόν παπάς και τι όχι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλα ο Αποστολης εχει δικιο
μπαινει ο καθε περιεργος, μερικοι αμφιβαλλω αν ειναι και ΠΑΟΚ
με διψηφιο αριθμο δημοσιευσεων
για να πεταξουν ξαφνικα ενα ονομα, και μετα να καθονται ν απολαμβανουν την αναμπουμπουλα που προκαλουνε
κοντος ψαλμος αλληλουια..σημερα αυριο θα ξερουμε, τελειωνουν και οι μερες
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

φιλτατε Κατ παρεξηγησες,η αναφορα μου περι αγωνιας ηταν σχημα λογου.μια χαρα χαλαρος ειμαι,διασκεδαζοντας με(οπως οι περισσοτεροι νομιζω;) την ολη διαδικασια.Ουσιατικα ζητησα με ευγενικο τροπο μια διευκρινηση πανω στο σχολιο του παιδιου,που εγραφε για εμβροντητη Ευρωπη με τον προπονητη που θα παρει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Τα φαγωμένα νύχια σου αλλα μου λενε..

Δηλαδή αν πετάξω ενα ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ ολοι είστε cool?
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Επειδη σαν Έλληνες οι περισσότεροι είμαστε σασταλεγα και δεν ξερουμε ουτε μπαλα οχι Ποδόσφαιρο και θελουμε γρηγορα αποτελεσματα παρτε οποιον προπονητη θελετε,καντε του κλειστο 3ετες,πειτε ακομα και με 100 ατομα στο γηπεδο δεν αλλαζουμε πλάνο και αφήστε τα αρδ με τους τυχαρπαστους ακροατες τους να κραζουνε.εσεις βουλωστε τα αυτια σας και προχωρηστε..μονο ετσι θα δουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο..εμεις που πιστεύουμε θα ειμαστε διπλα σας.
Υ.Γ ευτυχως δεν ηρθε ο σιμεονε οταν ακουγοταν..απο φεβρουαριο θα ηταν μυρωδιας και θα τον αντικαθηστουσε καποιος γ.χ και τωρα θα κραζαμε παλι γιατι τον διωξαμε εμεις οι ιδιοι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

kataramenos5 έγραψε::lol: :lol: Τα φαγωμένα νύχια σου αλλα μου λενε..

Δηλαδή αν πετάξω ενα ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ ολοι είστε cool?
ριχτο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Jamal_eptalofos έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Οπως ο τζουκιτς?αν δεν πει παραπανω πληροφοριες ενα μπαν χτες παρακαλω
Για μενα παει το μπαν αδερφε??
nαι φιλε για σενα.27 ποστ ξερεις οτι λεγωντας κατι τετοιο κ με "σιγουρια" ειναι πολυ λαθος χωρις παραπανω.οπως ειπες για τζουκιτς.αν λες ψεμματα ναι να φας.ελεος με τις ινσαιντ ινφο ατομων με 10-20 ποστ
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Εγώ ξέρω απο χθες αλλά δεν θα σας πώ.

Ο κουνιάδος του ξαδέρφου του κολλητού μου είναι γραμματέας του Μακη στην ΠΑΕ και του το είπε εμπιστευτικά.
Θα πέσουν τα τσιμέντα, θα ξεπουλήσουν τα διαρκείας και θα βγουμε να πανηγυρίσουμε στον Λευκο Πύργο!

Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι Τ Ο Τ Ε Λ Ο Σ Λ Α Ι Μ Α Ι

Αλλά δεν μπορώ να σας πώ τίποτα. Έχω ορκιστεί να το πάρω στον τάφο μου και μπορεί αν το πώ να χαλάσει γιατί ο Φράνκ είναι κρυψινους και το θεωρεί γρουσουζιά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Priest mode OFF.
Ρε μπας και παμε για τιποτα μεγάλο?Πανωραφισιο?Γιατι η συναντηση με τον Ιβαν αμα ειναι μικρο συμβόλαιο που "χωραει" ανετα στο μπατζετ?

Πειτε οι μανατζερικοι τι υπαρχει ελευθερο στην κατηγορια?Πλην Ματεο.

Priest mode ON

ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κι αν δεν είναι ελεύθερο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”