Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
joshua έγραψε:Δεν μας εφτανε το 4-4-2 σε ρομβο σκεφτεται λεει,παντα συμφωνα με τα μμε,και το 4-4-2 σε ευθεια με τον καμαρα αριστερα...Μετραει μερες δυστυχως και κριμα γιατι και τον πιστευα και δεν τρελλαινομαι να πληρωνουμε αποζημιωσεις.
Εχεις απόλυτο δίκιο!
Πάντως φουντώνει το θέμα με Γκαρσία όσο περνάνε οι ώρες.....και μάλλον είναι αλήθεια ότι αρπαχτήκανε.
Προσεύχομαι στον Τσακ Νορις να είναι μουφα γιατι αν ισχύει.....είναι για τα μπαζα ο Δωδώνης επισημα!
Προσεύχομαι στον Τσακ Νορις να είναι μουφα γιατι αν ισχύει.....είναι για τα μπαζα ο Δωδώνης επισημα!
Ο σερ πήρε ψηλά τον αμανέ με τις μεταγραφέσ και την συνεπαγόμενη στήριθξη της διοίκησης και είπε να αρχίσει το οριστικό ξεκαθάρισμα του τοπίου......
Την πιθανή ύπαρξη προβλήματος με ορισμένους έμπειρους πάικτες και πιθανόν τον Παύλο την είχα γράψει από μήνες.
Δεν έχω πληροφόρηση από πουθενά.
Απλά διαθέτω απλή λογική, κρίνω και διαβάζω χαρακτήρες όπως του Δώνη, γνωρίζω την προϊστορία του σε άλλες ομάδες και ξέρω πως βλέπει ένας έμπειρος πάικτης τα καραγκοζικα συστήματα και την αδυναμία ενός προπονητή!!!!!
Αν και σε αυτά υπερθέσεις ορισμένα λάθη τακτικής που εκθέτουν έναν πάικτη και κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις.....
Ετσι εδώ και αρκετό καιρό μου καρφώθηκαν ιδέες.
Ελπίζω για το καλό της ομάδας να είναι απλά φαντασιώσεις ενός "αρρωστημένου" λόγω πάθους Παοκτσή!!!!
Την πιθανή ύπαρξη προβλήματος με ορισμένους έμπειρους πάικτες και πιθανόν τον Παύλο την είχα γράψει από μήνες.
Δεν έχω πληροφόρηση από πουθενά.
Απλά διαθέτω απλή λογική, κρίνω και διαβάζω χαρακτήρες όπως του Δώνη, γνωρίζω την προϊστορία του σε άλλες ομάδες και ξέρω πως βλέπει ένας έμπειρος πάικτης τα καραγκοζικα συστήματα και την αδυναμία ενός προπονητή!!!!!
Αν και σε αυτά υπερθέσεις ορισμένα λάθη τακτικής που εκθέτουν έναν πάικτη και κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις.....
Ετσι εδώ και αρκετό καιρό μου καρφώθηκαν ιδέες.
Ελπίζω για το καλό της ομάδας να είναι απλά φαντασιώσεις ενός "αρρωστημένου" λόγω πάθους Παοκτσή!!!!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
μεχρι τωρα πιστευα οτι ο πιο αντιΠΑΟΚτσης που ηρθε ποτε στην ομαδα ηταν ο (χρρρρρ....φτουουουου!!!!) ταπουτος.
πλεον εχω πειστει ακραδαντα οτι εισαι ΕΣΥ!!!!
δε μιλαω για την ασχετοσυνη σου αλλα για την απεχθεια σου σε οτι μας πρεσβευει ως λαο!!!
ενα πραγμα να ευχεσαι,οταν παρεις ποδι να φυγεις ομορφα.
αν και με τις μαλακιες που κανεις δεν το βλεπω...
πλεον εχω πειστει ακραδαντα οτι εισαι ΕΣΥ!!!!
δε μιλαω για την ασχετοσυνη σου αλλα για την απεχθεια σου σε οτι μας πρεσβευει ως λαο!!!
ενα πραγμα να ευχεσαι,οταν παρεις ποδι να φυγεις ομορφα.
αν και με τις μαλακιες που κανεις δεν το βλεπω...
- kataramenos5
Ειλικρινά βρε abg ώρες ώρες κάνετε σα να μη θέλετε να δείτε.abg12d34 έγραψε:Γ.Δ. εαν αποδιχθει οτι πας να τελειωσεις τον Γκαρσια εισαι παρελθον απο ολον τον κοσμο του ΠΑΟΚ
απo PG τοπικ.
Η ο ΓΔ δεν έχει παίξει μπάλα και δε ξέρει τι θα πεί επιστροφή απο τραυματισμό ή το λιγότερο αδιαφόρησε για το τι θα πάθει ο Πάμπλο(το λέω κομψά)Moican4 έγραψε:Κρατάει από το παιχνίδι με την Ραπίντ όταν ο Γκαρσία είχε μόλις γυρίσει από τραυματισμό και είχε δηλώσει ότι μπορεί να αγωνιστεί για 45 λεπτά..
Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι...
Υποφέρεις κι εσύ ε?nikolasf έγραψε:Ετσι εδώ και αρκετό καιρό μου καρφώθηκαν ιδέες.
Τις υπψίες μου τις έγραψα μήνες πριν.... Με έκραξαν κάποιοι... Είπα πως έιμαι φαντασιόπληκτος και το βούλωσα....
Τώρα ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει!!!
Πέραν του ποιός είναι ο Παύλος για τον ΠΑΟΚ. Αν όσα γράφηκαν γαι το σενάριο Δώνη Γκαρσία τις τελευτάιες ώρες έχουν έστω και ψήγματα αλήθειας τοτε σιχάινεσαι έναν τέτοιο άνθρωπο!!!!
Τώρα ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει!!!
Πέραν του ποιός είναι ο Παύλος για τον ΠΑΟΚ. Αν όσα γράφηκαν γαι το σενάριο Δώνη Γκαρσία τις τελευτάιες ώρες έχουν έστω και ψήγματα αλήθειας τοτε σιχάινεσαι έναν τέτοιο άνθρωπο!!!!
- kataramenos5
Εαν εσυ βάλεις στο καράβι σου ένα μούτσο για καπετάνιο φταίει ο μούτσος που δέχτηκε ρε νικόλα?
Οχι φυσικά!!! Για μένα άλλος είναι ο φταίχτης (αλλά δεν θέλω να το πώ ανοιχτά αν και καταλαβάινεις ποιον εννοώ...) Εχει εμμονές σαν τον Δώνη και πρόσφατα σε 2-3 διαφορετικά τοπικ έγραψα ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις!!
Αν αληθεύουν τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, αυτός ο τύπος πέρα από "λίγος" για το πόστο που βρίσκεται, αποδεικνύεται και κακόψυχος - κομπλεξικός μέχρι εκεί που δεν πάει.
- paoki_sweden
OUST!!!!!!!!!!!! APO DO!
THERE IS ONLY ONE PABLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK THRISKIA TROMOKRATIA TIMI KAI DOXA STON PABLO TON GARCIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
THERE IS ONLY ONE PABLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK THRISKIA TROMOKRATIA TIMI KAI DOXA STON PABLO TON GARCIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
ε ρε που τα παπαγαλακια(ΑΡΔ) εβγαλαν γλωσσα...με τις μεταγραφες τους στραβωσε το θεματακι και εγιναν ρεντικολο απλα...τωρα ομως βρηκαν θεμα που εσυ κ.δωνη τους το εδωσες και θα μας αρχισουν...και την κυριακη παιζουμε ματς οπου τα σκουληκια θα παιζουν σαν σκυλια γιατι παιζουν για τη σωτηρια τους και κυριως παιζουν με εμας..μετρας μερες πλεον απλα κανονισε εστω την κυριακη να εισαι σοβαρος..ο σεβασμος απο τον κοσμο κερδιζεται δεν επιβαλλεται ουτε απο εσενα ουτε απο καμια διοικηση ουτε απο τους αρδ.και ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ τον κερδισε δικαια και εισαι πολυ λιγος για να συμπεριφερεσαι ετσι σε αυτον τον παικτη...