Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
ναι. Βασικά μόνο το χ μας συμφέρει. Γιατί και δεν αυξάνετε αλλάζει η βαθμολογία στα πλέι-οφ και γιατί η αεκ μάλλον βγαίνει εκτός πλει οφ με χ. και αυτός είναι υπερ μας.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
city_boy έγραψε:πηραν κυπελλο στο βολει
εγώ θα πω ότι μακάρι να έδινε ένας πλούσιος έστω 300-400 ευρώ και να κάναμε ομάδα να πέρναμε και εμείς κύπελλα όπως εκείνος.
Ο Βαργκας εχει πατησει το κεντρο του βαζελου... και μενει ελευθερος
Tώρα που έφυγε ο Ζαγόρ δε μασάμε Dimg4,παίρνουμε παίχτες από διαλυμένες ομάδες στο χαλαρό!

ααα αυτοοο εφταιγε! χαχα ειπα κι εγω!!! Γιατι δεν την τρυπαμε τωρα που ποναει???
Τώρα έχουμε 500 σέντερ φορ αλλά να πω και το χαζό μου ο Κλωναρίδης πολύ μου αρέσει!
Σαμπώς θα κάνουμε τίποτα εμείς ρε παιδιά...Τι χαιρόμαστε???Περιμένετε να μπούμε στα play off και μετά ξανασυζητάμε.

επιβαλλεται να νικησουμε ολα τα επομενα ματς..ο ατρομητος παιζει με τη δραμα την τεταρτη(αναβληθεν ματς)και αν κερδισει μας περναει..πρεπει να μπουμε με την καλυτερη βαθμολογια στα πλευ οφ.
- cristiano4
αλλο τι θελουμε αλλο τι μπορει η ομαδα...αν παμε με 3 βαθμους διαφορα απο ζελα δλδ 4 γιατι θα μας εχει στην ισοβαθμια δεν βλεπω φως....αν περναμε το καλο του ουεφα με ενα παιχνιδι πριν τους ομιλους θα ημουν ευχαριστημενος....κουλακαι ατρομητος δεν ειναι ευκολοι αντιπαλοι για εμας...ας ελπισουμε να ειμαστε καλα εκεινη την περιοδο αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Κυρ 11 Μαρ 2012, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.