Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Λυσσαξαν ολα τα σαιτ για την φαση του γκολ που προηλθε απο λαθος κορνερ.
Εγω δεχομαι λοιπον οτι δεν ηταν κορνερ,παρολο που δεν φαινεται ξεκαθαρα,αλλα
-Πρωτον,το κορνερ αφου εκτελεστηκε μετα πηγε η μπαλα ξανα στον περευρα και σε δευτερο χρονο μπηκε το γκολ.Ωστοσο κανουν λες και ηρθε απο απευθειας χτυπημα του κορνερ
-Δευτερον,το κορνερ που ποτε δεν πηραμε στο τετ-α-τετ του Ροντριγκεζ με Ανεστη,εγραψε κανενας κωλοΑΡΔ οτι θα μπορουσε να ηταν η φαση για γκολ?Η μονο το κορνερ του γκολ μας ενδιαφερει που το παρουσιαζουν λες και πηραμε ανυπαρκτο πεναλντυ?
Δηλαδη εστω οτι δινει 2 μουφα πεναλντυ ενα σε καθε ομαδα ο διαιτητης,και ο ΠΑΟΚ το εβαζε και η ΑΕΚ το εχανε και κερδιζουμε 1-0,εχουμε ευνοηθει?.Βρωμιαριδες δημοσιογραφοι να περασουν κατευθειαν οτι μας ευνοησε η διαιτησια για να εχουν πατημα στην επομενη σφαγη μας η δικαιολογια του στυλ"Φαγατε οφσαιντ γκολ στο καραισκακη,οριστε βαλατε γκολ απο λαθος κορνερ συμβαινουν αυτα"
Βρωμια και δυσωδια οπου και να κοιταξεις σε αυτη την κωλοχωρα,χιλια χρονια μες τα σκατα μας ευχομαι
Εγω δεχομαι λοιπον οτι δεν ηταν κορνερ,παρολο που δεν φαινεται ξεκαθαρα,αλλα
-Πρωτον,το κορνερ αφου εκτελεστηκε μετα πηγε η μπαλα ξανα στον περευρα και σε δευτερο χρονο μπηκε το γκολ.Ωστοσο κανουν λες και ηρθε απο απευθειας χτυπημα του κορνερ
-Δευτερον,το κορνερ που ποτε δεν πηραμε στο τετ-α-τετ του Ροντριγκεζ με Ανεστη,εγραψε κανενας κωλοΑΡΔ οτι θα μπορουσε να ηταν η φαση για γκολ?Η μονο το κορνερ του γκολ μας ενδιαφερει που το παρουσιαζουν λες και πηραμε ανυπαρκτο πεναλντυ?
Δηλαδη εστω οτι δινει 2 μουφα πεναλντυ ενα σε καθε ομαδα ο διαιτητης,και ο ΠΑΟΚ το εβαζε και η ΑΕΚ το εχανε και κερδιζουμε 1-0,εχουμε ευνοηθει?.Βρωμιαριδες δημοσιογραφοι να περασουν κατευθειαν οτι μας ευνοησε η διαιτησια για να εχουν πατημα στην επομενη σφαγη μας η δικαιολογια του στυλ"Φαγατε οφσαιντ γκολ στο καραισκακη,οριστε βαλατε γκολ απο λαθος κορνερ συμβαινουν αυτα"
Βρωμια και δυσωδια οπου και να κοιταξεις σε αυτη την κωλοχωρα,χιλια χρονια μες τα σκατα μας ευχομαι
διαβάζεις "κριτική" παικτών σε υποτίθεται ΠΑΟΚ σιτε και είναι όχι απλά για γέλια, αλλά για γιαούρτια...
αισχος
αισχος
- Sick Bastard
Η πλάκα είναι ότι γίνεται το γκολ μετά το 2ο κόρνερ!
Μην ασχολείστε, πόνεσε πολύ η π@@τσα στη χανούμισα
Μην ασχολείστε, πόνεσε πολύ η π@@τσα στη χανούμισα
Απιστευτη προπαγανδα σε όλα τα σαιτ αθλητικα και μη (ακομα και το πρωτοθεμα)
-
john4serres
Να πανε να γ@μηθουν.
Στην φαση του Ροντριγκεζ, καθαρο κορνερ δινεται αουτ.
Ας πουμε οτι ο εποπτης διορθωσε το λαθος του.
Στην φαση του Ροντριγκεζ, καθαρο κορνερ δινεται αουτ.
Ας πουμε οτι ο εποπτης διορθωσε το λαθος του.
ΩΜΗΣΑΣΓΑΜΗΣΩ........
τανας γιε κοντομηνα και χειλακη, που θα βαλετε στο στομα σας τον Ιβιτς και θα ριχνετε και σποντες μετα απ'οσα γιναν το σαββατο, εξισωνοντας καταστασεις...
Μπασταρδοι, γαμω το μελανι σας, να πνιγειτε σ'αυτο.

τανας γιε κοντομηνα και χειλακη, που θα βαλετε στο στομα σας τον Ιβιτς και θα ριχνετε και σποντες μετα απ'οσα γιναν το σαββατο, εξισωνοντας καταστασεις...

Κοίτα να δεις που θα μας πουν ότι στήσαμε και παράγκα για ένα γκολ που ήρθε δύο φάσεις μετά από ένα λάθος κόρνερ.
Και βέβαια, τις πρόσφατες σφαγές εις βάρος μας κανείς δεν τις θυμάται. Και αυτά που έγιναν στο Περιστέρι είναι σα να μην έγιναν ποτέ. Εκεί ούτε μία γραμμή από τους "έγκριτους".
Που αντί να φωνάζω εγώ που θα έπρεπε τώρα να είμαι πρώτος παρά το -3 που κουβαλάω, αναγκάζομαι να διαβάζω το κάθε λογής αρδάκι να λέει τα δικά του. Ρε ά στο διάολο Δευτεριάτικα.
Και βέβαια, τις πρόσφατες σφαγές εις βάρος μας κανείς δεν τις θυμάται. Και αυτά που έγιναν στο Περιστέρι είναι σα να μην έγιναν ποτέ. Εκεί ούτε μία γραμμή από τους "έγκριτους".
Που αντί να φωνάζω εγώ που θα έπρεπε τώρα να είμαι πρώτος παρά το -3 που κουβαλάω, αναγκάζομαι να διαβάζω το κάθε λογής αρδάκι να λέει τα δικά του. Ρε ά στο διάολο Δευτεριάτικα.
-
ron-swanson
Simba απλα εχουνε συνηθισει σε κοτες που κανουν οτι δεν βλεπουν και τους πειραξε πολυ οτι τους τα ειπε στα μουτρα ο Ιβιτς. Αλλα δεν υπαρχει θεμα, εδω τα ιδια κανανε και με τον Αναστασιου, τα ιδια κανανε ακομα και με τον Στεφενς οταν αρχισε να καταλαβαινει τι γινεται. Λες και ειχε αναγκη ο Στεφενς να λαϊκισει για διαιτησια, που με το που εφυγε απο δω την αλλη μερα πηρε στην Γερμανια 1 εκατομμυριο για πλακα.
Ετσι μαθανε αυτοι μια ζωη στην πουστια. Δυσκολα θα αλλαξουν.
Ετσι μαθανε αυτοι μια ζωη στην πουστια. Δυσκολα θα αλλαξουν.
- navigator11
simba έγραψε:ΩΜΗΣΑΣΓΑΜΗΣΩ........
Χαααχαχαχαχαχαααχα
Μιλάμε για απόλυτα υποτελή υποκείμενα. Ζητώντας α πριορι συγγνώμη από κάθε λογής, ΖΩΑ!!
Μετά ... αφιερώνει "ευχές" ο giapas και λέει ο chuck ότι δεν είναι σωστό! Κι εγώ ακόμα, που έχασα τον πατέρα μου από αυτήν την γαμημένη αρρώστια, μπαίνω στιγμές στιγμές στον πειρασμό να μοιράσω ... ευχές ανάλογες. Είναι τέτοια η εξόφθαλμη πρόκληση της νοημοσύνης, που είναι τρομερά δύσκολο να διατηρεί κανείς στοιχειωδώς την ψυχραιμία του. Αν ήμουν επαγγελματίας πάντως του χώρου, προπονητής, ποδοσφαιριστής, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έκανα σε παιχνίδι με ... άρωμα γαυρομπόχας!!
- back in black
Και αν αυτά γράφονται σε εφημερίδες και site τι να πουμε για το γ@μημένο κρατικό ραδιόφωνο, που το πληρώνουμε όλοι μας, μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι οι 2 μ@λάκες (Λουκάκης και Λουκάς) της ΕΡΑ σπορ με την "αντικειμενική" και καλά προσέγγισή τους. Λύσα κακιά τα καριόλια, ψόφος
- Sick Bastard
Α ναι, τους άκουγα κι εγώ στο αμάξι πιο νωρίς, κάτι έλεγαν για 3 φωτοβολίδες και ''αναφορές λένε'' και τέτοια.
Ποιές αναφορές ρε μ@λ@κες; Η αναφορές της μάνας σας που φώναζε ''αμαν με γαμάν'' και την άκουγε όλη η γειτονιά;
Γαμημένοι.
Ποιές αναφορές ρε μ@λ@κες; Η αναφορές της μάνας σας που φώναζε ''αμαν με γαμάν'' και την άκουγε όλη η γειτονιά;
Γαμημένοι.
Αν δεν είδε κανείς το ματς θα φανταζετε ότι κερδίσαμε με μουφα πεναλτυ η γκολ οφ σαιντ
- abc_o_ karpouzas
μπορει καποιος.....ψαγμενος....να μου πει ποια η διαφορα αυτης της....προπαγανδας....
απο την κριτικη που κανουμε ....εμεις....οι ιδιοι σε στελεχη της ομαδας μας???
για τον ιβιτς τον κλαους τον τζαλμα τον σαχωφ τον....τον...τον...
για τον ...πεο...καβαλα ειμαστε ολοι μας και πρωτος απο ολους ο καθηστεριμενος που εριξε την φωτοβολιδα
απο την κριτικη που κανουμε ....εμεις....οι ιδιοι σε στελεχη της ομαδας μας???
για τον ιβιτς τον κλαους τον τζαλμα τον σαχωφ τον....τον...τον...
για τον ...πεο...καβαλα ειμαστε ολοι μας και πρωτος απο ολους ο καθηστεριμενος που εριξε την φωτοβολιδα
-
john4serres