Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο Φορτούνης μου άρεσε, και μετά λύπης ομολογώ οτι όσο πάει και μου αρέσει και πιο πολύ ο κάγκουρας...

Εύχομαι να είναι κολλημένος σαν όλους τους συμπατριώτες του προπονητές ο γαυρόκόουτς και να την κάνει το καλοκαίρι ο πιστολέρο.

Τώρα χωράει, δεν χωράει με Κλάους, δεν την έχω φτάσει εκεί τη σκέψη.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από karlat85 »

Για να χωραν δεν χωραν ,χωρις να μου την πεσετε νομιζω ειναι καλύτερος του κλαους ,και στα τελειώματα.και με την μπαλα κατω
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Έχει καλύτερη κίνηση με τη μπάλα, ο Κλάους έχει χωρίς τη μπάλα. Για εμένα κίλερ και οι δύο, απλά ο κάγκουρας είναι πιο τσόγλανος που χρειάζεται στη θέση. Καλά, το ιδανικό θα ήταν να έχεις την πολυτέλεια να τους έχεις και τους δύο, έτσι κι αλλιώς με ένα μόνο φορ δεν γίνεται συν οτι εάν είναι να ανέβουμε επίπεδο, δεν γίνεται επίσης και ο αναπληρωματικός φορ να είναι ο Γιάννου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτός σε 2 χρόνια θα κοστίζει για πλάκα 15 εκ. ευρώ, αν δεν κοστίζει ήδη... Πολύ δύσκολο να έρθει τέτοιος παικτης στον ΠΑΟΚ,αλλά αν έχει σκοπο ο Σαββίδης να κάνει αυτά που λέει πραγματικότητα (να γίνει ανταγωνιστικός ΚΑΙ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ όπως είπε), με κάτι τέτοιες κινησεις μπορεί να το πετύχει...![/quote]

ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

για τον φορτουνη,που εγραψε ενας φιλος πααρπανω,τον ειχε προτεινει σε εμας το καλοκαιρι του 2010 ο κωστικος.μας αρεσε,θελαμε να τον παρουμε,η ρητρα του ηταν 50.000 ,αλλα προτιμησε τον αστερα,που τον διεκδικουσε επισης,γιατι εκει πιστευε οτι θα παρει περισσοτερο χρονο συμμετοχης.τα υπολοιπα ειναι γνωστα...τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να τον παρουμε.παντως,το παιδι ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ.και μολις 20 χρονων.οχι σαν κατι αλλα 25χρονα γατια.....οσο για τον μητρογλου,ειναι πολυ καλος παικτης,οσο και αν το στυλ του η τα μουτρα του δεν αρεσουν....τωρα για το αν θα ταιριαζε με τον κλαους.δεν πιστευω οτι ταιριαζουν,αλλα απ την αλλη,η μπαγερν το 07/08 ειχε διδυμο κλοζε -τονι,δλδ παικτες με παρεμφερη χαρακτηριστικα και τα πηγε μια χαρα...θεωρητικα μιλωντας,θα μου αρεζε ενα διδυμο κλοαυς μητρογλου(στον οποιο εχω κ μεγαλη αδυναμια),με την προυποθεση να υπαρχουν 2 χαφαρες που λεει κ ο αλεφαντος...με αδυναμο κεντρο θα κουτουλανε....ολα αυτα στη θεωρια βεβαια.γιατι στηνη πραξη υπαρχει ο σαλπι των 800.000 ευρω.... :twisted:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

εμενα παλι,ο Φουρτουνης δεν...με ''τρελαινει'' ρε μαγκες
ενταξει,εχει καποια καλα στοιχεια ,αλλα εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος ως προς το μεγεθος του ταλεντου του
αλλα και την εξελιξει που θα εχει .
εχει μια μεγαλη ποδοσφαιρικη αβαντα που πηγε στην Γερμανια,και θα τον βοηθησει στην καρριερα του
αλλα ....το χουμε δει το εργο πολλες φορες....και στο τελος τελικα δεν ειχαμε ''happy end''
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ταγματαρχη,τι ακριβως εννοεις,λεγοντας το εχουμε ξαναδει το εργο??αναφερεσαι σε καποιον συγκεκριμενα??γιατι δεν παει ακπου το μυαλο μου...ενταξει,ειχε και την σχετικη αβαντα,αλλα 19 χρονων πηρε μεταγραφη κ επαιξε στη μπουντεσλιγκα,(28 ματς/0 γκολ/5 ασσιστ/1780΄)σε ομαδα που επεσε βεβαια,αλλα επαιξε...οχι σαν 25χρονα γατια απο τις σερρες που φοβουνται να παρουν πρωτοβουλια κ ριχνουν σε αλλους το γεγονος οτι περσυ ηταν ημιβασικοι κ δεν πηραν ευκαιριες..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Για ένα σέντερ μπακ από Νότια Αφρική έχω ακούσει τελευταία καλά λόγια. Ήταν λέει ο ηγέτης της άμυνας σε πρόσφατο παιχνίδι της εθνικής με τη Βραζιλία.Ένα γκολ φάγανε μονο! Έχει και κάποια εμπειρία από αγγλικά γήπεδα. Ονομάζεται νομίζω Ampalo.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπα... μόνο κάνας άσχετος θα τον φορτωθεί...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

οχι αμπαλο ...μακριαποδω πρεπει να τον λενε
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

danirifle έγραψε:τον κονοπλιάνκα ξεχάστε τον...
μιλάμε για το μεγαλύτερο ταλέντο στο ουκρανικό ποδόσφαιρο
Επίσης μιλάμε για την μεγαλύτερη (ή έτσι τουλάχιστον θέλουμε να γίνει) ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου...!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

φιλε δεν θελω να σε προσβαλω αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι δεν σκεφτομαστε απλα ή δεν σκεφτομαστε και καθολου.
το πως κρινεται ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα νομιζω δεν παιζει ρολο για μια μεταγαφη
εδω μιλαμε για ενα τραγικο πρωταθλημα , υπαρχει ποδοσφαιριστης στην ευρωπη που εχει ονειρο να ερθει ελλαδα ?
ακομα ο ΠΑΟΚ δεν εχει το δελεαρ του τσαμπιονς λιγκ να προσφερει σε κανενα
και τελος ρολο σημαντικο παιζει το οικονομικο , που ουτε με κυαλια δεν αγγιζεις τετοιους παικτες.

απλα και πρακτικα τον κονοπλυανκα τον θελει η αρσεναλ και η τιμη του ειναι γυρω στα 10 με 15 μυρια

τελος για εμας νομιζω οτι πλεον μπορουμε να σηκωσουμε πιο ευκολα συμβολαια στο 400ρι 500ρι μεχρι εκει ομως
αν και τα νομισματα ειναι για την τραπεζα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στην Ελλάδα θα έρθουν ποδοσφαιριστές:
1. από κατώτερες ποδοσφαιρικά χώρες, ως ενδιάμεσο στάδιο για κάπου καλύτερα,
2. από ανώτερες ομάδες, όταν δεν μπόρεσαν να κάνουν εκεί καριέρα
3. όταν είναι στα τελειώματά τους.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

sporos123 έγραψε:ταγματαρχη,τι ακριβως εννοεις,λεγοντας το εχουμε ξαναδει το εργο??αναφερεσαι σε καποιον συγκεκριμενα??γιατι δεν παει ακπου το μυαλο μου...ενταξει,ειχε και την σχετικη αβαντα,αλλα 19 χρονων πηρε μεταγραφη κ επαιξε στη μπουντεσλιγκα,(28 ματς/0 γκολ/5 ασσιστ/1780΄)σε ομαδα που επεσε βεβαια,αλλα επαιξε...οχι σαν 25χρονα γατια απο τις σερρες που φοβουνται να παρουν πρωτοβουλια κ ριχνουν σε αλλους το γεγονος οτι περσυ ηταν ημιβασικοι κ δεν πηραν ευκαιριες..

ενταξει το οτι πηγε στην ''λειβαδια'' της Γερμανιας μην το θεωρουμε και κατι το εξαιρετικο....
καμια 20αρια πιτσιρικαδες απο ολο τον κοσμο εχει η καθε μικρομεσαια ομαδα της μπουντεσλιγκα.......
παλι λεω οτι εχει θετικα στοιχεια,αλλα εμενα δεν μου εχει κανει και τρομερη εντυπωση......θα δουμε.
τωρα για ονοματα...ενας που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Λαμπρος Βαγγελης,που πιτσιρικας πηγε στην Ιταλια....και μετα καταντησε να παιζει στα χωρια....λεμε τωρα :mrgreen:
εχει πολλα παραδειγματα....

...Υ.Γ....το δευτερο μερος απο αυτα που γραφεις, ειναι η σκληρη πραγματικοτητα...και η αληθεια...για τον συγκεκριμενο....
....δυστυχως.....
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

karl έγραψε:Για ένα σέντερ μπακ από Νότια Αφρική έχω ακούσει τελευταία καλά λόγια. Ήταν λέει ο ηγέτης της άμυνας σε πρόσφατο παιχνίδι της εθνικής με τη Βραζιλία.Ένα γκολ φάγανε μονο! Έχει και κάποια εμπειρία από αγγλικά γήπεδα. Ονομάζεται νομίζω Ampalo.
tigon4 έγραψε:οχι αμπαλο ...μακριαποδω πρεπει να τον λενε
Έχει τόσο μακριά πόδια; Δεν το είχα προσέξει. Μοιάζει πάντως από σωματοδομή ένα Σκωτζέζο ονόματι Mac Rypous.
:D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”