Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Alastor »

obanebane έγραψε:Εκ του αποτελέσματος,η αλήθεια είναι αυτή, τιμωρηθήκαμε.
Τουλάχιστον έστω και την τελευταία στιγμή, να έρθει ο παίχτης που θέλει ο προπονητής,είναι πολύ σημαντικό αυτό.
Οι συναισθηματισμοι οδηγουν σε λαθος επιλογες.

Οτι και να εχει γινει στο σιριαλ αυτο, ο Μειτε δεν παυει να ειναι απτα καλυτερα χαφ που εχουν περασει απτον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια

Εστω και 31 Αυγουστου πρεπει να κλεισει. Δεν ειναι οτι υπαρχουν αλλα 5-10 χαφ στα αντιστοιχα λεφτα που θελουν ταυτοχρονα να ρθουν και στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

scarsick έγραψε:
JohnDag έγραψε:Παιδιά το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.

Το ότι σήμερα έχουμε 26 Αυγούστου και αφενός ο παίκτης δεν έχει κλείσει πουθενά αφετέρου εμείς δεν έχουμε κλείσει αντικαταστάτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα.

Πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.
Δεν ρωτάω επιθετικά, ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτά.

Έχουμε συμφωνία με τον παίκτη που περιμένουμε να ενεργοποιήσουμε και εξαιτίας της αυτός δεν έχει κλείσει αλλού, αλλά αν μας τη βαρέσει τελευταία στιγμή μπορούμε να μην την ενεργοποιήσουμε και αυτός θα μείνει ξεκρέμαστος; Χαζός είναι; (ρητορικό το τελευταίο)
Προφανώς και επειδή δεν είναι χαζός αν δεν ενεργοποιηθεί μέχρι ενός συγκεκριμένου χρονικού σημείου θα πει ναι σε κάποια από τις άλλες προτάσεις που έχει.

Ο Παναθηναϊκός πχ τον θέλει τον παίκτη δεδομένα και έχει καταθέσει πρόταση.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Επισης οπως λεγαμε Ιουνιο οτι ειναι δυσκολο να κλεισεις παιχτη επειδη θελουν να δουν τις επιλογες τους στα τοπ πρωταθληματα κτλ

Ετσι δυσκολο ειναι να βρεις και παιχτη τελη Αυγουστου.
Συμβιβαζεσαι ή με ελευθερο-λαχειο χωρις προετοιμασια που θα σου παιξει μετα απο 3-4 μηνες στην καλυτερη, ή με παιχτη που τον εχει απορριψει η ομαδα του και θελει να τον ξεφορτωθει ή με δανεικο.

Να παρεις παιχτη καλο απο ομαδα, που εχει ρολο στην ομαδα του ειναι δυσκολο, γιατι πρεπει να καλυψει το κενο του και 26 Αυγουστου ειναι σχεδον ανεφικτο.

Δυστυχως οποιος ερθει τωρα θα ειναι λαχειο με τις πιθανοτητες να αποδειχτει μετριοτητα ή παλτο να ειναι αυξημενες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω τους παικτες δεν τους ξερω αλλα με μια ματια στα βιογραφικα ο Γαλλος γιατι θεωρειται τοσο ανωτερη περιπτωση απο αυτον της Μπεσικτας? Ο ενας κυριως Ρωσια,Βελγιο και ο αλλος βασικος καμπιονατο.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες

Καλοτσεπωτα τα 15
dev

Δημοσίευση από dev »

μια χαρα ειναι ο αμυντικος αλλα θελουμε 2 χαφ και ενα ακομα στοπερ οπωσδηποτε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Wieteska σίγουρα δεν μας θέλει, αφού θέλει να μείνει στη σέριε Α. Άσε που δεν γίνεται λόγω φορολογικών κανονισμών στην Ιταλία. Δεν ξέρω γιατί κυνηγάμε αδύνατες περιπτώσεις.

Source: I love Palermo Calcio
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Δευ 26 Αύγ 2024, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Magpies4 έγραψε:Ο Wieteska σίγουρα δεν μας θέλει, αφού θέλει να μείνει στη σέριε Α. Άσε που δεν γίνεται λόγω φορολογικών κανονισμών στην Ιταλία. Δεν ξέρω γιατί κυνηγάμε αδύνατες περιπτώσεις.
Υπαρχει και η περιπτωση να ειναι εντελως ασχετοι αυτοι που κανουν τα κονε
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Στα στόπερ έχουμε μείνει μόνο με Κετζιόρα και Μιχαηλίδη.
Ο Νάσμπεργκ δεν, ενώ ο Θυμιάνης μάλλον πάει στα χαφ.
Δεν γίνεται να μην πάρουμε δύο στόπερ.

Θα ήθελα λοιπόν δύο στόπερ. Ο ένας από το πάνω ράφι και ο άλλος ένα στοίχημα σαν τον Σόρε ή δανεικός.

Κάτι ανάλογο θα ήθελα και για τα χαφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 26 Αύγ 2024, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

obanebane έγραψε:
JohnDag έγραψε:
joshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος προσωπικά ότι θα πάρουμε και δεύτερο στόπερ.

Εδώ που φτάσαμε και ενώ ξέρω ότι δεν είναι το ιδεατό αυτό που με καίει είναι οι δυο παίκτες που σίγουρα θα έρθουν (στόπερ και χάφ) να είναι όσο γίνεται καλύτερες επιλογές.

Μακάρι να ρθει και δεύτερο στόπερ αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν ξέρω κατά ποσο είναι κάτι τέτοιο πιθανό.

Εκτός αν μιλάμε για κίνηση τύπου Σορετιρε, Γκόμεζ που θα έρθει με την γνώση ότι δεν θα είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα για φέτος.

Αν πάμε σε τέτοια λύση υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15/9.

Ή δύο στοπερ θα πάρεις ή δύο χαφ ,δεν υπάρχει κάτι άλλο και με δεδομένη τη μεταγραφή του Κολει, θέλεις οπωσδήποτε δεξί στοπερ,οπότε θα έρθει κάποιος για δεξιά, δε γίνεται να μείνεις με τον βιονικό Κετζιορα μόνο.
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουνε τέτοιο χοντρό λάθος,πόσες φορές θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη;
δεν υπαρχει ενα στοπερ.
οπως δεν υπαρχει και ή δυο στοπερ ή δυο χαφ.
ενα χαφ και δυο στοπερ. οτιδηποτε αλλο ειναι απαραδεκτο απο επαγγελματιες που θελουν να κατεβασουν ολοκληρωμενο ροστερ.
τον van dyke να βαλεις διπλα στον κεντζιο, εαν απο πισω εχεις μιχα, θυμιανη και νασμπεργκ η αμυνα σου ειναι χαμηλου επιπεδου.
ελπιζω να μην αρχισουν δημοσιευματα οτι ο λουτσεσκου ειναι κομπλε με ενα στοπερ....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Athalos έγραψε:Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες

Καλοτσεπωτα τα 15
Α ρε Μπαρκαρουτσε....

Νωρίς έφυγες.......

Γράψε τουλάχιστον και ποιος τα τσεπωσε να ανοίξουν τα μάτια μας
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ο Τσακαλεας ειπε στους μπεταραδες μολις οτι εχει δρομολογηθει ο Κολεϊ απο μπεσικτας οποτε μαλλον ερχεται αυτος +1cb +1 χαφ.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

Καλοτσεπωτα τα 15
Α ρε Μπαρκαρουτσε....

Νωρίς έφυγες.......

Γράψε τουλάχιστον και ποιος τα τσεπωσε να ανοίξουν τα μάτια μας

Θα δουμε αν επενδυθουν στην ομαδα,αυτο μονο με νοιαζει απο την στιγμη που εχασα τον καλυτερο αμυντικο μου και ηγετη μου.Ολα τα μακαρι να βγω χαζουλης.Απλα την εχω ξαναδει την ιστορια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλοτσεπωτα τα 15
Μη ξεχάσεις όταν βγει ο ισολογισμός και γίνει πάλι αύξηση μετοχικού για να καλυφθούν οι τρύπες, να εμφανιστείς πάλι για να πεις τη μπαρούφα σου.

Και εσύ και όλοι οι εξυπνάκηδες του ειδους
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Καλοτσεπωτα τα 15
Καταρχάς τσέπη δεν πάει τίποτα. Με αγορες πωλησεις κ τρεχοντα εσοδα-εξοδα γυρω στα 18 κάθε χρόνο βάζει από την τσέπη του ο πρόεδρος. Αποδεδειγμένα!
Εσύ ελπίζω να πήρες διαρκειας ή τουλάχιστον να αφήνεις κανα 10ρικο στη μπουτικ.
Και για το μετριοτητες αμφιβάλω πολυ αν έχεις εστω κ την παραμικρη ιδεα για τον ζιγκο κ τους αλλους 2 που ακούγονται. Εκτος κ αν παρακολουθείς νυχθημερόν ολα τα ξενα πρωταθληματα. Γεμισαμε ειδήμονες!
Τελος γενικα μου εχει λειψει απο εδω μεσα πληροφοριες για ξενους παιχτες που κοιταμε. Πληροφοριοδοτες για τις κινησεις εχουμε, αποψη απο ξενα πρωταθληματα οχι πια. Και εννοω παληκαρια που οντως παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα. Οχι ανοιγω τρανσφερμαρκτ κ κανα 2 βιντεο. Τωρα που πλεον λογω ηλιλιας κ χρονου δεν εχω ιδεα για εξωτερικό οντως μου λειπει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Δευ 26 Αύγ 2024, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”