34. Tarik Tissoudali

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: 34. Tarik Tissoudali

Δημοσίευση από TylerDurden »

Ένα "κρίμα" θα συνοδεύει τη - σύντομη όπως όλα δείχνουν - θητεία του σε εμάς. Κρίμα για αυτόν, που δεν έδειξε σχεδόν τίποτα από τον παιχταρά που ήταν. Κρίμα για εμάς, που το τετ α τετ στο Μάντσεστερ και το σημερινό (μη) κοντρόλ θα μας στοιχειώνουν.
Παλτό δεν είναι. Τι φταίει δε ξέρω. Στα 31 προς 32 του πλέον όμως, δεν έχουμε περιθώρια υπομονής.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Εγώ πάντως προχθές θυμήθηκα και είδα στιγμιότυπα του Φανούρη του Περέιρα. Το πως στοίχισε αυτός ο παίκτης 300-400-500 χιλιάρικα για το συμβόλαιο του και για Τίσου,Τσάλοφ δαπανήθηκαν 1,5 και 2,5 μύρια ένα δυσάρεστο ρίγος μου το δημιουργεί.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Με τον πληθωρισμό στο 800αρι θα ήταν πλέον ο Φανούρης .
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν. Πολύ κρίμα γιατί ξεκίνησε δυναμικά στα πρώτα ματς. Πλέον ούτε κοντρόλ.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αν τον αγοράσουν από τώρα εκεί οι άμπαλοι στα ΗΑΕ ή να βάλουν καμιά υποχρεωτική οψιον να το πανηγυρίσουμε
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

alexgarcia6 έγραψε:2.2 χαρτια για αγορα
1.5 χαρτι συμβολαιο

με τις υγειες μας
Δεν είναι απλά τα λεφτά που δόθηκαν. Αλλά ότι δόθηκαν για παίκτη 31 χρονών. Και το πιθανότερο σ' αυτήν την περίπτωση θα είναι να μην πιάσουν τόπο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάλι καλά που δεν θυμηθήκατε και τον γκολασα
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Τισουνταλι τισουνταλι κάνε κάνα κοντρόλ βρε παλικάρι
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Maezono Masakiyo έγραψε:Εγώ πάντως προχθές θυμήθηκα και είδα στιγμιότυπα του Φανούρη του Περέιρα. Το πως στοίχισε αυτός ο παίκτης 300-400-500 χιλιάρικα για το συμβόλαιο του και για Τίσου,Τσάλοφ δαπανήθηκαν 1,5 και 2,5 μύρια ένα δυσάρεστο ρίγος μου το δημιουργεί.
Να μην σου πω και για τα συμβόλαια που είχαν οι Ροντρίγκεζ και Μακ που στοίχησαν ελάχιστα.

Βέβαια εντάξει υπάρχει και η ανατίμηση αλλά πόσο θα πήγαινε πια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν λέτε πάλι καλά που δεν έχουμε ΤΔ να μας τα τρώει και τα σκορπαμε όπου εμείς θέλουμε;
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Κρίμα γιατί έχεις ΠΑΟΚόμουτρα και νόμιζα οτι θα ταιριάξεις στην ομάδα.

Δεν ξέρω αν είναι γιατί είσαι παλτό ή αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι συνθήκες δε σε βοηθούν.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Maezono Masakiyo έγραψε:Εγώ πάντως προχθές θυμήθηκα και είδα στιγμιότυπα του Φανούρη του Περέιρα. Το πως στοίχισε αυτός ο παίκτης 300-400-500 χιλιάρικα για το συμβόλαιο του και για Τίσου,Τσάλοφ δαπανήθηκαν 1,5 και 2,5 μύρια ένα δυσάρεστο ρίγος μου το δημιουργεί.
Πώς γίνεται να βρούμε δύο τετοιους Λατίνους αληταραδες; Αν δεν απατωμαι από Β Αργεντινής τον είχαμε πάρει
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Είχα χαρεί όταν ήρθε γιατί τον θυμόμουν απ το ματς με τη Γάνδη να κάνει μαγικά και σκεφτόμουν ότι είναι ένας καλύτερος και νεότερος Ελ Καντουρί. Το άλλο επίσης που θυμόμουν ήταν ότι ενώ μας είχαν κάνει κουδούνια εκεί μέσα αυτός έχανε τα άχαστα. Τελικά θεωρώ ότι είναι θέμα κακάλων και όχι τεχνικής. Όπως και στο Ολντ Τράφορντ που πάγωσε όταν βρέθηκε μόνος του, έτσι και σήμερα έδειξε ότι δεν είναι για τα δύσκολα.

Εντέλως άσχετο και οφ τόπικ: θα ήθελα να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τον Λούκας αν ποτέ τον χαρακτήρισα τιτίκα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

nunies4 έγραψε:Εγώ τα έγραψα και όταν ακούστηκε η περίπτωση δανεισμου σου
Μια βιασύνη, μια ατσαλοσυνη, ένα τσαπατσουλικο πράγμα.
Απίστευτο για παίκτη που τον έβλεπες πριν κάποια χρόνια και έμενες με το στόμα ανοιχτό από την τεχνική του
Τι χρόνια; 21 γκολ και 12 ασίστ είχε πέρσι πριν έρθει σε εμας!!! Αποτυχία του Lucescu που δεν μπόρεσε να εντάξει τον παίκτη στην ομάδα και του περίφημου scouting team που ενώ ξέρουν πως ο Lucescu κάθε άλλο παρά ευέλικτος και προσαρμοστικός προπονητής είναι και το μονοδιάστατο ποδόσφαιρο που παίζει, αποφάσισαν ν'αποκτηθει. Είμαι σίγουρος πως οπουδήποτε αλλού στους άλλους τρείς έπαιζε ο TT θα έκανε παπάδες. Δυστυχώς για την ομάδα μας είναι χαμένη υπόθεση πλέον ο παίκτης
boogeyman77
Επικοινωνία:

Nikodiai έγραψε:Οτι πιο κοντινο σε Νιμανι
Δεν είναι το topic του Samatta εδώ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”