34. Tarik Tissoudali
- TylerDurden
Re: 34. Tarik Tissoudali
Ένα "κρίμα" θα συνοδεύει τη - σύντομη όπως όλα δείχνουν - θητεία του σε εμάς. Κρίμα για αυτόν, που δεν έδειξε σχεδόν τίποτα από τον παιχταρά που ήταν. Κρίμα για εμάς, που το τετ α τετ στο Μάντσεστερ και το σημερινό (μη) κοντρόλ θα μας στοιχειώνουν.
Παλτό δεν είναι. Τι φταίει δε ξέρω. Στα 31 προς 32 του πλέον όμως, δεν έχουμε περιθώρια υπομονής.
Παλτό δεν είναι. Τι φταίει δε ξέρω. Στα 31 προς 32 του πλέον όμως, δεν έχουμε περιθώρια υπομονής.
-
Εγώ πάντως προχθές θυμήθηκα και είδα στιγμιότυπα του Φανούρη του Περέιρα. Το πως στοίχισε αυτός ο παίκτης 300-400-500 χιλιάρικα για το συμβόλαιο του και για Τίσου,Τσάλοφ δαπανήθηκαν 1,5 και 2,5 μύρια ένα δυσάρεστο ρίγος μου το δημιουργεί.
-
Η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν. Πολύ κρίμα γιατί ξεκίνησε δυναμικά στα πρώτα ματς. Πλέον ούτε κοντρόλ.
-
Αν τον αγοράσουν από τώρα εκεί οι άμπαλοι στα ΗΑΕ ή να βάλουν καμιά υποχρεωτική οψιον να το πανηγυρίσουμε
Δεν είναι απλά τα λεφτά που δόθηκαν. Αλλά ότι δόθηκαν για παίκτη 31 χρονών. Και το πιθανότερο σ' αυτήν την περίπτωση θα είναι να μην πιάσουν τόπο.alexgarcia6 έγραψε:2.2 χαρτια για αγορα
1.5 χαρτι συμβολαιο
με τις υγειες μας
Να μην σου πω και για τα συμβόλαια που είχαν οι Ροντρίγκεζ και Μακ που στοίχησαν ελάχιστα.Maezono Masakiyo έγραψε:Εγώ πάντως προχθές θυμήθηκα και είδα στιγμιότυπα του Φανούρη του Περέιρα. Το πως στοίχισε αυτός ο παίκτης 300-400-500 χιλιάρικα για το συμβόλαιο του και για Τίσου,Τσάλοφ δαπανήθηκαν 1,5 και 2,5 μύρια ένα δυσάρεστο ρίγος μου το δημιουργεί.
Βέβαια εντάξει υπάρχει και η ανατίμηση αλλά πόσο θα πήγαινε πια.
Δεν λέτε πάλι καλά που δεν έχουμε ΤΔ να μας τα τρώει και τα σκορπαμε όπου εμείς θέλουμε;
Κρίμα γιατί έχεις ΠΑΟΚόμουτρα και νόμιζα οτι θα ταιριάξεις στην ομάδα.
Δεν ξέρω αν είναι γιατί είσαι παλτό ή αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι συνθήκες δε σε βοηθούν.
Δεν ξέρω αν είναι γιατί είσαι παλτό ή αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι συνθήκες δε σε βοηθούν.
-
- Επικοινωνία:
Πώς γίνεται να βρούμε δύο τετοιους Λατίνους αληταραδες; Αν δεν απατωμαι από Β Αργεντινής τον είχαμε πάρειMaezono Masakiyo έγραψε:Εγώ πάντως προχθές θυμήθηκα και είδα στιγμιότυπα του Φανούρη του Περέιρα. Το πως στοίχισε αυτός ο παίκτης 300-400-500 χιλιάρικα για το συμβόλαιο του και για Τίσου,Τσάλοφ δαπανήθηκαν 1,5 και 2,5 μύρια ένα δυσάρεστο ρίγος μου το δημιουργεί.
- ToMousiTouCrespo
Είχα χαρεί όταν ήρθε γιατί τον θυμόμουν απ το ματς με τη Γάνδη να κάνει μαγικά και σκεφτόμουν ότι είναι ένας καλύτερος και νεότερος Ελ Καντουρί. Το άλλο επίσης που θυμόμουν ήταν ότι ενώ μας είχαν κάνει κουδούνια εκεί μέσα αυτός έχανε τα άχαστα. Τελικά θεωρώ ότι είναι θέμα κακάλων και όχι τεχνικής. Όπως και στο Ολντ Τράφορντ που πάγωσε όταν βρέθηκε μόνος του, έτσι και σήμερα έδειξε ότι δεν είναι για τα δύσκολα.
Εντέλως άσχετο και οφ τόπικ: θα ήθελα να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τον Λούκας αν ποτέ τον χαρακτήρισα τιτίκα.
Εντέλως άσχετο και οφ τόπικ: θα ήθελα να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τον Λούκας αν ποτέ τον χαρακτήρισα τιτίκα.
-
- Επικοινωνία:
Τι χρόνια; 21 γκολ και 12 ασίστ είχε πέρσι πριν έρθει σε εμας!!! Αποτυχία του Lucescu που δεν μπόρεσε να εντάξει τον παίκτη στην ομάδα και του περίφημου scouting team που ενώ ξέρουν πως ο Lucescu κάθε άλλο παρά ευέλικτος και προσαρμοστικός προπονητής είναι και το μονοδιάστατο ποδόσφαιρο που παίζει, αποφάσισαν ν'αποκτηθει. Είμαι σίγουρος πως οπουδήποτε αλλού στους άλλους τρείς έπαιζε ο TT θα έκανε παπάδες. Δυστυχώς για την ομάδα μας είναι χαμένη υπόθεση πλέον ο παίκτηςnunies4 έγραψε:Εγώ τα έγραψα και όταν ακούστηκε η περίπτωση δανεισμου σου
Μια βιασύνη, μια ατσαλοσυνη, ένα τσαπατσουλικο πράγμα.
Απίστευτο για παίκτη που τον έβλεπες πριν κάποια χρόνια και έμενες με το στόμα ανοιχτό από την τεχνική του
-
- Επικοινωνία:
Δεν είναι το topic του Samatta εδώ!Nikodiai έγραψε:Οτι πιο κοντινο σε Νιμανι