2. Mohamed Mady Camara
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Μαγκες μου μην λεω ψεματα δεν ειμαι σιγουρος αν μπηκε η οχι η μπαλα. Αλλα οκ μετρησε καλα ειναι.
Αυτή η ανάγκη να είναι 101% καθαρή μια φάση για να την αποδεχτούμε και στο 99% να ακυρώνουμε τόσο εύκολα χωρίς να είμαστε βέβαιοι δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει.
Οι άλλοι χαίρονται που παίρνουν πέναλτι εκτός περιοχής και μεις ψειριζουμε τη μαϊμού σε ένα ματς που πάλι έψαχνε το βάρ να αδικήσει την ομάδα.
Οι άλλοι χαίρονται που παίρνουν πέναλτι εκτός περιοχής και μεις ψειριζουμε τη μαϊμού σε ένα ματς που πάλι έψαχνε το βάρ να αδικήσει την ομάδα.
-
Ναι καθοριστικη φαση, μπορεί να το γυρναγε ο ατρομητας. Νιωθω ενοχες.embuji έγραψε:Μαγκες μου μην λεω ψεματα δεν ειμαι σιγουρος αν μπηκε η οχι η μπαλα. Αλλα οκ μετρησε καλα ειναι.
-
Για την ιστορία τα χαρτιά εκτός του ότι δεν είδανε τίποτα επιλήψιμο στο γκολ διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι.
Συνεχίστε τα αυτογκόλ, το κάνετε εξαιρετικά.
Συνεχίστε τα αυτογκόλ, το κάνετε εξαιρετικά.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα που καθόμουν κοντά στη γραμμή του άουτ (θύρα 2) μου φάνηκε για γκολ.
Δεν ξερω τι μου φταιει και ακομα δεν ψηνομαι.
Ισως να μην φταις εσυ που εχεις συγκεκριμενα χαρακτηριστικα αλλα ο συνδυασμος σου με τον οποιον παρτενερ σου
Ισως να μην φταις εσυ που εχεις συγκεκριμενα χαρακτηριστικα αλλα ο συνδυασμος σου με τον οποιον παρτενερ σου
-
- Μπαρκαρούτσος
Αν είχε έναν δίπλα του σαν τον Esiti, θα μπορούσε άνετα να παίζει το ρόλο του δημιουργικού μέσου.
Όμως, επειδή το ρόλο αυτό τον παίρνουν άλλοι, ο Camara έχει κυρίως ανασταλτικά καθήκοντα, στα οποία είναι πάρα πολύ καλός.
Όμως, επειδή το ρόλο αυτό τον παίρνουν άλλοι, ο Camara έχει κυρίως ανασταλτικά καθήκοντα, στα οποία είναι πάρα πολύ καλός.
Παρά πολύ καλός σήμερα, ευτυχώς τα δύο βασικά μας χαφ είναι πολύ καλοί παίκτες.
Το πρόβλημα είναι ότι από πίσω υπάρχει ο..κανένας.
Ας ελπίσουμε να βοηθήσει ο Pena γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η χρονιά.
Το πρόβλημα είναι ότι από πίσω υπάρχει ο..κανένας.
Ας ελπίσουμε να βοηθήσει ο Pena γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η χρονιά.