Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Να υποθέσω ότι ο Βραζιλιάνος έφυγε πρώτος λόγω πιο εύκολου σπασίματος συμβολαίου; Γιατί ο προπονητής χθες δήλωσε για σοβαρό τραυματισμό του συμπατριώτη του ή κάνω λάθος; Εκτός αν επιστρατευτεί ο Ιβάνκοβιτς γι' αυτό το χρονικό διάστημα.
-
O Iβάνκοβιτς γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τους ισπανούς που επιτρέπεται χρήση πέμπτου ξένου αν υπήρχαν σκέψεις έστω και πρόσκαιρης ενεργοποίησης;
Και εγώ πιστεύω ότι θα φύγει και ο Ιβανκοβιτς. Ο Λιαφτοφ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024 και δεν πιστεύω ότι θα ανανεωθεί.Maezono Masakiyo έγραψε:Πάντως αν ισχύει αυτο που έγραψε ο αξιότιμος Cylon αν δεν κάνω λάθος για 3 αλλαγές ξένων το πιθανότερο είναι να αλλάξει και ο έτερος ακραίος.
Δε νομίζω να είχε να κάνει με το κόστος του συμβολαίου του. Έτσι όπως το σκέφτομαι η αλλαγή έγινε κυρίως για να διορθωθεί το θέμα στην υποδοχή σαν ένα πρώτο βήμα και παράλληλα να μην χάσει στο επιθετικό κομμάτι. Ο Κατιτς είναι γενικά ένας all around παίχτης. Ειδικά εάν σκεφτώ ότι στην Πολωνία είχε γύρω στο 47% στην υποδοχή, τότε η στόχευση είχε να κάνει με το να μην υπάρχουν κενά στην πίσω ζώνη.Miles έγραψε:Να υποθέσω ότι ο Βραζιλιάνος έφυγε πρώτος λόγω πιο εύκολου σπασίματος συμβολαίου; Γιατί ο προπονητής χθες δήλωσε για σοβαρό τραυματισμό του συμπατριώτη του ή κάνω λάθος; Εκτός αν επιστρατευτεί ο Ιβάνκοβιτς γι' αυτό το χρονικό διάστημα.
Δεν ανέφερε κάτι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Λιαφτοφ. Είπε ότι θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα δουν. Το ότι ανέφερε τον όρο πλήγμα έχει να κάνει ότι ήταν ο βασικός παίκτης του συστήματος.
Δε νομίζω να χρησιμοποιηθεί ο Ιβανκοβιτς. Αφού δε χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, το κόβω πολύ δύσκολο να μπει στα επόμενα. Λογικά με τον Μούχλια θα αγωνιστούμε μιας και φαίνεται να τον προτιμά περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Πέμ 21 Νοέμ 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε νομίζω να υπάρχει πλάνο γενικά για να χρησιμοποιηθεί. Αλλιώς θα τον βλέπαμε να αγωνίζεται. Ο Μούχλιας θα είναι λογικά αυτός που θα καλύψει το κενό του Λιαφτοφ.Maezono Masakiyo έγραψε:O Iβάνκοβιτς γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τους ισπανούς που επιτρέπεται χρήση πέμπτου ξένου αν υπήρχαν σκέψεις έστω και πρόσκαιρης ενεργοποίησης;
-
Σε άλλα νέα ο Λεονάρντο Νασιμεντο δεν άργησε να βρει ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ακκούς Μπελεντίγιεσπορ που αγωνίζεται στην 1η Εθνική Τουρκίας.
Η Τουρκική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να ενισχυθεί στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.
Η Τουρκική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να ενισχυθεί στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.
Μιλενκοσκι για το αυριανο ματς με τον Πηγασο:
"Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία παίζει καλά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Από την πλευρά μας, θα έχουμε κάποιες αλλαγές στην σύνθεση μας. Ελπίζω ότι οι νέοι παίκτες θα βρουν τον τρόπο να μας βοηθήσουν, καταλαβαίνοντας την σημαντικότητα του παιχνιδιού. Θέλουμε τη νίκη, προκειμένου να ανέβουμε βαθμολογικά, και να είμαστε έτοιμοι για την απαιτητική περίοδο που έρχεται, με συνεχόμενους αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε τρία παιχνίδια, το αυριανό, της Πέμπτης κόντρα στον ΟΦΗ για το Λιγκ Καπ, και του Σαββατοκύριακου απέναντι στον Φλοίσβο. Πολλά παιχνίδια, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
"Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία παίζει καλά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Από την πλευρά μας, θα έχουμε κάποιες αλλαγές στην σύνθεση μας. Ελπίζω ότι οι νέοι παίκτες θα βρουν τον τρόπο να μας βοηθήσουν, καταλαβαίνοντας την σημαντικότητα του παιχνιδιού. Θέλουμε τη νίκη, προκειμένου να ανέβουμε βαθμολογικά, και να είμαστε έτοιμοι για την απαιτητική περίοδο που έρχεται, με συνεχόμενους αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε τρία παιχνίδια, το αυριανό, της Πέμπτης κόντρα στον ΟΦΗ για το Λιγκ Καπ, και του Σαββατοκύριακου απέναντι στον Φλοίσβο. Πολλά παιχνίδια, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024
5η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης (ESAP TV)

5η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης (ESAP TV)

Για να ξεκινάμε σιγά σιγά!!!!
Αγώνας σήμερα για την ομαδάρα μας όπου μετά την πρόκριση στους "16" του Τσάλεντζ Καπ επί της Σαν Ροκέ φιλοξενεί τον Πήγασο Πολίχνης με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο Πρωτάθλημα και τη βαθμολογική άνοδο. Αναμένεται να δούμε το ντεμπούτο του Μίλαν Κάτιτς και ευχή όλων μας να δούμε μια πειστική εμφάνιση όπως με εκείνη της Τετάρτης.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 ώρα Ολλανδίας και 17:00 ώρα Αγγλίας) και θα το δείξει το κανάλι της Volley League.
[youtube]6t3cvOS6z9c[/youtube]
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Αγώνας σήμερα για την ομαδάρα μας όπου μετά την πρόκριση στους "16" του Τσάλεντζ Καπ επί της Σαν Ροκέ φιλοξενεί τον Πήγασο Πολίχνης με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο Πρωτάθλημα και τη βαθμολογική άνοδο. Αναμένεται να δούμε το ντεμπούτο του Μίλαν Κάτιτς και ευχή όλων μας να δούμε μια πειστική εμφάνιση όπως με εκείνη της Τετάρτης.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 ώρα Ολλανδίας και 17:00 ώρα Αγγλίας) και θα το δείξει το κανάλι της Volley League.
[youtube]6t3cvOS6z9c[/youtube]
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
-
Δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω η Chloë να τον ξεζούμισε τον Hamish τις προηγούμενες μέρες.
Με ή χωρίς το κορασιο του Αυστραλού θα κερδίσουμε.
Άμα είμαστε το ίδιο σοβαροί όπως ήμασταν την Τετάρτη δε θα έχουμε πρόβλημα.
Εγώ κυρίως υποδοχή και σερβίς θέλω να δω από τη δική μας πλευρά. Ο Πήγασος σίγουρα θα πιέσει από τη γραμμή του σερβίς με τους Χαζελντεν και Μάιερ.
Άμα είμαστε το ίδιο σοβαροί όπως ήμασταν την Τετάρτη δε θα έχουμε πρόβλημα.
Εγώ κυρίως υποδοχή και σερβίς θέλω να δω από τη δική μας πλευρά. Ο Πήγασος σίγουρα θα πιέσει από τη γραμμή του σερβίς με τους Χαζελντεν και Μάιερ.
-
Μακάρι Κουβανέ μου. Απλά παίζουμε εναντίον μιας ομάδας ίσως ποιοτικότερης του Μίλωνα και σίγουρα πιο έτοιμης απο εμάς.