βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
shogoon

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από shogoon »

Μπήκα είδα το σκουφί είδα και τα 4 φλωρικα πεναλντι και λέω να πάω καμιά βόλτα με τον σκύλο μου. Ρε πουστη είναι δυνατόν Δεσποτοφ οζντοεφ και οττο να μην μπορέσεις ένας να του πάρει το σκαλπ???
Άβαταρ μέλους
Taseos

βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Taseos »

nunies4 έγραψε:Μαλιστα....αρα αυτο ειναι που μενει απο την χθεσινη εμφανιση. Οτι η ομαδα και ο προπονητης εκαναν κατι λαθος.
Βλεπουμε αλλιως το ποδοσφαιρο γιατι εγω απο το 1 εως το 129 εβλεπα μια ομαδα που τα εκανε ΟΛΑ σωστα.

Μα έκανε 100% λάθος ο προπονητής. Έβαλε σαματα, σταμάτησαν να υπολογίζουν ως κίνδυνο τον φορ σου οι βάζελοι κέρδισαν μέτρα. Έπαιζες με 10. Αντέξεις. Ήρθε η ατυχία με μπαμπά έμεινες με 9. Σαφέστατα η εμμονή του λουτσεσκου σε σαματα 7 μήνες δεν τον έχει δικαιώσει. Τι να κάνουμε; Να εθελοτυφλούμε; Μπαλάρα έπαιξες. Που να είχες και φορ.
Η ιστορία βέβαια γράφει ότι δεν θα είσαι στον τελικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κανένα μεταλλο.
Το χθεσινό ήταν ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του ποιος είναι η καλύτερη ομάδα.
Αυτό που κάνει το κύπελλο ενδιαφέρον όμως είναι ότι δεν περνάει πάντα ο καλύτερος.

Η πρόκριση δεν χάθηκε επειδή μπήκε ο Σαματα. Η πρόκριση χάθηκε επειδή γαμηθηκε το σύμπαν 15 διαφορετικές φορές σε 3 ώρες.
Miles
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Miles »

Το έχω ξαναγράψει, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι συνεχίζεται ακόμα, ιδίως με το τι έχω παρατηρήσει στους αντιπάλους: οι κεφαλιές-αποκρούσεις έξω από την περιοχή μας στις βαθιές μπαλιές των αντιπάλων πρέπει να πηγαίνουν σε συμπαίκτες και όχι στα τυφλά, είναι σαν να κάνεις πάσα με το πόδι, δεν διώχνεις κουτουρού.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Baldur έγραψε:Γιααααα να παρουμε παρουσιες. Ολοι εδω; Ακομα βουβαμαρα για τα χτεσινα.
Εδώ όλοι!

Και θα πέσει πολύ φάπα στη συνέχεια!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

shogoon έγραψε:Μπήκα είδα το σκουφί είδα και τα 4 φλωρικα πεναλντι και λέω να πάω καμιά βόλτα με τον σκύλο μου. Ρε πουστη είναι δυνατόν Δεσποτοφ οζντοεφ και οττο να μην μπορέσεις ένας να του πάρει το σκαλπ???
Μην το θυμίζεις...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θυμάμαι μετά τον αγώνα με την Μπάγερν, ο γνωστός γελοιογράφος Κυρ είχε στη σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία, στα σκίτσα του, κάποιον να αναρωτιέται σκασμένος στο μακρινό μέλλον: Ρε, να το χάσει ο Δαμανάκης!
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 7 times
Been thanked: 23 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Δυστυχως και τα 3 πεναλτι (του Σαματα δεν το σχολιαζω καν) ηταν απιστευτα κακα και σοφτ. Συμβαινει πολλες φορες ο τερματας να μαντεψει την γωνια. Αν το σουτ ομως ειναι δυνατο και παλι δεν προλαβαινει. Μου φαινεται ακομα απιστευτο οτι ουτε ενας απο τους 3 δεν εβαλε δυναμη στην εκτελεση
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μια και αναφέρθηκαν εδώ ότι υπήρξαν κακόβουλα σχόλια (ρατσιστικά, εναντίον της ζωής του κλπ) στο λογαριασμό του Samatta, να πω ότι πρώτα απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Μπορεί να μας στενοχώρησε χθες, αλλά άλλο πράγμα ο οπαδικός εγωισμός που θέλει μόνο νίκες παντού και άλλο η απανθρωπιά. Ο φανατισμός βέβαια είναι η σύφιλη του πνεύματος και όπου υπάρχει αυτός απουσιάζει κάθε ίχνος καλοσύνης. Τα σχόλια αυτά είναι καταδικαστέα από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Δεν θα γίνουμε και σαν εκείνους τους φονιάδες που βγήκαν ένα βράδυ παγανιά στου Χαριλάου και όποιον πάρει ο Χάρος.
Τον ΠΑΟΚ τον δημιούργησαν άνθρωποι της Πόλης, διωγμένοι βάναυσα, που υπέστησαν στο πετσί τους τι σημαίνει φασισμός (ρατσισμός) και απανθρωπιά. Άνθρωποι που έχασαν εκτός από την περιουσία τους και αγαπημένα του πρόσωπα. Οφείλουμε λοιπόν να σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως, αν θέλουμε να ανήκουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Κλέφτες, απατεώνες, φασίστες, συμμορίτες και φονιάδες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Συμφωνω απολυτα
Ουτε εγω θελω να τον ξαναδω με τη φανελα του ΠΑΟΚ και αυτο συμβαινει εδω και πολυ καιρο, ειμαι εκνευρισμενος με Λου που συνεχιζει να τον χρησιμοποιει, αλλα καταρες κ καρκινους ρε παιδιά;
Ουτε στον εχθρο μου τετοιες εκφρασεις, απορω που οδηγειται η κοινωνια μας, απο που πραγματικα πηγαζει ολη αυτη η κακια;
Που βρισκεται κρυμενη;
Με ποιους μηχανισμους ενεργοποιειται και πως γινεται να μην υπαρχουν μηχανισμοί που θα την καταπνιξουν τη στιγμη που αυτή παει να εκδηλωθει;
Πραγματικα τρομαζω με το μελλον.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 7 times
Been thanked: 23 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Taseos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μαλιστα....αρα αυτο ειναι που μενει απο την χθεσινη εμφανιση. Οτι η ομαδα και ο προπονητης εκαναν κατι λαθος.
Βλεπουμε αλλιως το ποδοσφαιρο γιατι εγω απο το 1 εως το 129 εβλεπα μια ομαδα που τα εκανε ΟΛΑ σωστα.

Μα έκανε 100% λάθος ο προπονητής. Έβαλε σαματα, σταμάτησαν να υπολογίζουν ως κίνδυνο τον φορ σου οι βάζελοι κέρδισαν μέτρα. Έπαιζες με 10. Αντέξεις. Ήρθε η ατυχία με μπαμπά έμεινες με 9. Σαφέστατα η εμμονή του λουτσεσκου σε σαματα 7 μήνες δεν τον έχει δικαιώσει. Τι να κάνουμε; Να εθελοτυφλούμε; Μπαλάρα έπαιξες. Που να είχες και φορ.
Η ιστορία βέβαια γράφει ότι δεν θα είσαι στον τελικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι λαθων. Δεν γινεται μετα το χθεσινο να ψειριζουμε για λαθη ενα ματς το οποιο δεν κριθηκε απλα στην λεπτομερεια αλλα κινηθηκε στα ορια του μεταφυσικου
Δεν καταλαβαινετε οτι 1000 τετοια ματς να δειτε στην σειρα σε ολο τον κοσμο, αυτο το χθεσινο αντε να επαναληφθει σε ενα; Και ισως δινω και μεγαλες πιθανοτητες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βαζελάκια κάντε υπομονή. Θα ξαναπαίξουμε μαζί, για το πρωτάθλημα. Εκεί θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σκούφος.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Στα πλευ οφ θα σας ξεφτιλισουμε βρωμοβαζελια..
ΘΕΝΕΜπει του Λημνιου γλιτσιαρηδες..
Οι χειροτεροι εφιαλτες σας μολις αρχισαν..
Θα μπει τελος στην κωλοφαρδια σας..
george188
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από george188 »

Είδα το σημερινό τους ποσταρισμα με.το σκούφο, πόσο χωριό σας έχει κάνει ο Αλαφούζος μα πόσο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κανένας δεν λέει ότι προκρίθηκε ο βαζελος.
Όλοι λένε ότι αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ.

Και αυτό τους πονάει.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ κρυφογελάω με τη χαρά του μέσου γεοσκώληκα, που είναι χαρούμενος για ό,τι έγινε χθες. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι, αν χρειαστεί, δε θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νέο λαοθ. Μπαααχαχαχαχα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”