88. Marcos Antonio
-
- ΑποστόληςΑ
Re: 88. Marcos Antonio
Θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει αγορά με ένα ποσό πάνω από 3,5 μυρια, δεδομένου τα λεπτά συμμετοχής του και την προσφορά του ως τώρα.
Πιο πιθανό βλέπω να γίνει προσπάθεια για εκ νέου δανεισμό έτσι ώστε να επαναξιολογηθεί παίρνοντας παιχνίδια από την αρχή της νέας σεζόν.
Με την χρονιά που έχει κάνει ως τώρα θεωρώ πολύ δύσκολο να βρει η Λατσιο κάποια μεγάλη προσφορά για να τον πουλήσει το καλοκαίρι.
Πιο πιθανό βλέπω να γίνει προσπάθεια για εκ νέου δανεισμό έτσι ώστε να επαναξιολογηθεί παίρνοντας παιχνίδια από την αρχή της νέας σεζόν.
Με την χρονιά που έχει κάνει ως τώρα θεωρώ πολύ δύσκολο να βρει η Λατσιο κάποια μεγάλη προσφορά για να τον πουλήσει το καλοκαίρι.
Πιστευω ακραδαντα, οτι ο χρονος συμετοχης του και η μεχρι τωρα διαχειριση του αποσκοπει προτιστως σε μια αγορα με νορμαλ λεφτα του χρονου.
Δηλαδη ειναι στρατιγικη επιλογη. Και καλως λες εγω.
Εδω ο Λουτος ειχε ερωτευτει τον νταντας, στον Μαρκαντωνη θα κολουσε?
Δηλαδη ειναι στρατιγικη επιλογη. Και καλως λες εγω.
Εδω ο Λουτος ειχε ερωτευτει τον νταντας, στον Μαρκαντωνη θα κολουσε?
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Έστω επέκταση του δανεισμού του.
Ετσι πίστευα κι εγώ παλιότερα αλλά όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι δεν θα κάνουμε κίνηση εκτός και αν βγάλει μάτια στα πλευ οφ. Δεν έχει ακόμη κατορθώσει να βοηθήσει την ομάδα. Ακόμη λοιπόν και να παραμείνουν οι ίδιοι όροι, με τα λεφτά που κοστίζει στον ΠΑΟΚ (συμβόλαιο συν loan fee) θεωρώ ότι βρίσκεις ελεύθερο από το πάνω ράφι που θα κάνει την διαφορά και θα είναι και δικός σου.
Ο παίχτης δεν είναι 10 και όσο παίζει εκεί, η κριτική θα είναι άδικη. Αν πάρει κάποια σερί παιχνίδια στη θέση του έστω και σαν αλλαγή θα μπορέσουμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Σίγουρα έχει αξία ως παίχτης αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να τη δείξει βοηθώντας την ομάδα.
Εγώ θα ήθελα να τον δω στη θέση 6-8 που είναι το moto του. Ο προπονητής μας είχε πει πως έχει ταχύτητα και έκρηξη και μπορεί να κάνει διαφορά στον άξονα. Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας, γιατί να μην τον δούμε να παίρνει 90λεπτα, αλλά όχι στο 10. Γιατί όχι και από μεθαύριο για να πάρουν ανάσες κάποιοι;
Το ότι είναι κοντός καθόλου δεν με απασχολεί, για ποδόσφαιρο μιλάμε και όχι για μπάσκετ. Ο Πινέδα είναι ψηλός;
Το ότι είναι κοντός καθόλου δεν με απασχολεί, για ποδόσφαιρο μιλάμε και όχι για μπάσκετ. Ο Πινέδα είναι ψηλός;
- AlxNeapoli1
Ναι για δανεισμο σιγουρα θα κανουμε κινηση, να κανει και προετοιμασια και να τον δουμε κανονικαΜαυρο Χιονι έγραψε:Πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Έστω επέκταση του δανεισμού του.
- ΑποστόληςΑ
Δε νομίζω ότι παίζει ως 10 ο ΜΑ, όπως 10 δεν παίζει και Μουργκ. Παίξουν σαν προωθημένα box to box 8άρια που κάνουν κάθετη κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή. Ουσιαστικά αυτό παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος, αν θέλετε όχι ένα καθαρό 4-2-3-1 αλλά ένα 4-3-3 σε τρίγωνο με 3 8άρια.
Γι αυτό έχει "ζευγαρώσει" τον Ντέλια με τον Τάισον και προτιμάει τον Μουργκ έναντι του Ντέλια ή προσπαθεί όταν παίξει ο Ντέλια στο 10 να παίζει Ζίβκο δεξιά που έχει καλά μαρκαρίσματα. Ο Ντέλιας είναι πιο αλέγκρος, πρεσάρει αλλά δεν μαρκάρει (ακόμα).
Θυμάται κανένας να παίξαμε τριάδα Τάισον, Δέσποτα και Ντέλια? Δεν θυμάμαι να έχουν ξεκινήσει σε κάποιο ματς, μπορεί να κάνω και λάθος.
Γι αυτό έχει "ζευγαρώσει" τον Ντέλια με τον Τάισον και προτιμάει τον Μουργκ έναντι του Ντέλια ή προσπαθεί όταν παίξει ο Ντέλια στο 10 να παίζει Ζίβκο δεξιά που έχει καλά μαρκαρίσματα. Ο Ντέλιας είναι πιο αλέγκρος, πρεσάρει αλλά δεν μαρκάρει (ακόμα).
Θυμάται κανένας να παίξαμε τριάδα Τάισον, Δέσποτα και Ντέλια? Δεν θυμάμαι να έχουν ξεκινήσει σε κάποιο ματς, μπορεί να κάνω και λάθος.
Έχουν ξεκινήσει σε 2 ευρωπαϊκά.
ΠΑΟΚ - Αμπερντίν
ΠΑΟΚ - Ελσίνκι
Σε ελληνικό δεν το έχω πρόχειρο.
ΠΑΟΚ - Αμπερντίν
ΠΑΟΚ - Ελσίνκι
Σε ελληνικό δεν το έχω πρόχειρο.
-
Νομίζω δεν αξίζει τον κόπο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ θα ήθελα να τον βλέπω συχνότερα.
δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σήμερα
πραγματικά στο 10 δεν το χει να προσφέρει
δανεικούς μπορούμε να φέρουμε πολύ καλύτερους νομίζω
πραγματικά στο 10 δεν το χει να προσφέρει
δανεικούς μπορούμε να φέρουμε πολύ καλύτερους νομίζω