Heart of Midlothian - ΠΑΟΚ, 24/08, 21:45, Novasports
- WestBlock4
Re: Heart of Midlothian - ΠΑΟΚ, 24/08, 21:45, Novasports
Εγώ πάλι θα σταθώ σε κάτι συγκεκριμένο. Έχω τόσα παιχνίδια το βλέπω να γίνεται συνέχεια με το πλάγιο.
Όλα τα πλάγια τα δίνουμε.στον αντίπαλο. Δεν κάνει κανένας κίνηση κ πάντα χάνουμε τη μπάλα δε μπορώ να το καταλάβω αυτο
Όλα τα πλάγια τα δίνουμε.στον αντίπαλο. Δεν κάνει κανένας κίνηση κ πάντα χάνουμε τη μπάλα δε μπορώ να το καταλάβω αυτο
Γιατί να μην βγάλεις; Είσαι κοντά στην περίοδο προστασίας και παίζεις 5ο ευρωπαϊκό ματς , που τα ματς αυτά είναι υψηλής έντασης ότι και να είναι οι αντίπαλοι .
Ναι κόπωση. Η χρόνια θα είναι που φεύγει δύσκολα.
Αν ήταν κάποιος ουδετερος και έβλεπε αυτό το θέαμα,θα άλλαζε κανάλι και θα έβλεπε το 50-50 στο μεγκα.
Πολύ χαμηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες. Λίγο καλύτεροι είναι αυτοί που χάσανε και το αχαστο.
Πολύ χαμηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες. Λίγο καλύτεροι είναι αυτοί που χάσανε και το αχαστο.
Όσο περνάει η ώρα είμαι σίγουρος ότι όλοι σας αντιλαμβάνεται πως το παιχνίδι θα το ξεκλειδώσει ο τεράστιος Θωμάς Μουργκ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, προσπαθούμε αλλά οι πάσες μέσα στην περιοχή και ειδικά οι σέντρες δεν είναι καλές. Στις κάθετες τρώγεται, αλλά στις σέντρες πωπωπω τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου, δεν μπορούν να σηκώσουν τη μπάλα πάνω από τη μέση. Θα μου πεις και ποιός να πάρει κεφαλιά εκεί μέσα από τους δικούς μας, όλοι κοντοί είναι μπροστά. Με Μέιτε και Σαμάτα θα είναι αλλιώς τα πράγματα.
Περιμένουμε το Μούργο να το καθαρίσει, το κατάφερε με πολύ καλύτερη ομάδα προχθές. Θα το κάνει και σήμερα.
παιζουν σκληρα τα τσεκουρια αλλα παταμε καλα στο γηπεδο , εχουμε σοβαρη εικονα
-
Βάλε να παίξει ο μικρός, σε παρακαλώ, κυριολεκτικά δεν γίνεται να τα πάει χειρότερα
1000%Jack_MeHoff έγραψε:Βάλε να παίξει ο μικρός, σε παρακαλώ, κυριολεκτικά δεν γίνεται να τα πάει χειρότερα
Ο Κωνσταντέλιας σε πολλά παιχνίδια όπως το σημερινό παίζει σαν να είναι σε αγώνα επίδειξης η στο πάρκο με τα φιλαράκια του. Αν δεν το βελτιώσει αυτό, δυστυχώς, δεν τον βλέπω να κάνει μεγάλη καριέρα, πάρα το ταλέντο του
Μην αγχώνεστε αδερφια, το ματς θα το ξεκλειδωσει ο τεράστιος Τομας Μουργκ!!!
εγώ ρε παίδες, αν μου έλεγαν ''πάρε το 1-1 και φύγε'', δεν θα το δεχόμουν.
Βλέπω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη, δεν είναι τίποτα σπουδαίοι οι Σκωτζέζοι.
Λίγο σοβαρότητα από εμάς, φέρε τον Τάισον στο κέντρο, ή βάλε Βρακά στο κέντρο, τράβα Ντέλια αριστερά ως εξτρέμ,
δώσε και ανάσες στον Σβάμπ, και δεν φοβάμαι.
Είμαι αισιόδοξος.
Βλέπω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη, δεν είναι τίποτα σπουδαίοι οι Σκωτζέζοι.
Λίγο σοβαρότητα από εμάς, φέρε τον Τάισον στο κέντρο, ή βάλε Βρακά στο κέντρο, τράβα Ντέλια αριστερά ως εξτρέμ,
δώσε και ανάσες στον Σβάμπ, και δεν φοβάμαι.
Είμαι αισιόδοξος.
Αντε μπείτε μέσα και βάλτε λίγο σώμα ρε βουτηρόπεδα. Ευαίσθητα ε ευαίσθητα. Σας έχουν πάρει όλες τις μονομαχίες οι άμπαλοι με τις γκάιντες.