James Moriarty έγραψε:Τό γιατί τρώς κράξιμο εκονγκ μπορώ νά κάνω εκτίμηση το γιατι. Δυστυχώς είσαι από Νιγηρία. Εκπληκτικός σέ όλο τό παιχνίδι. Έχεις δίπλα σου έναν σέντερ Μπακ,τό οποίο είναι Έλλην καί έχουμε δεχτεί εξαιτίας τού 10-15 γκολ.
Πολύ άδικη ή ζωή. Δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο δυστυχώς οι οπαδοί.
Build up παίκτης 193-195 παγκοσμίως δεν γίνεται νά κάνει.
Αν δεν σε φανέ, όταν πουληθεί τό παικτακι πού έχεις δίπλα σου καί έρθει πιστεύω ένα κανονικό σέντερ Μπακ με όλο τό πακέτο θά κανείς την δουλειά πού ξέρεις πολύ καλά. Το τί έχουν ειπωθεί θά για σένα τόσο καιρό κ για τον Σαματα κ δεν μιλάω μόνο για εδώ μέσα πραγματικά ως φανατικό οπαδό τού ΠΑΟΚ με χιλιόμετρα απίστευτα ΘΛΙΒΟΜΑΙ.
Θλίβομαι για αυτά τά δύο παιδιά πού δέχονται τόσο πόλεμο από τούς ίδιους οπαδούς τής ομάδας με μίσος.
Επειδή αποφεύγω νά διαβάζω τά σχόλια ειδικά με αυτούς τούς δύο παίκτες παρακαλώ νά περάσει τό ποστ μου. Έχουν ειπωθεί βαριές εκφράσεις όπως ΤΑΓΑΡΙ από ένα τύπο από... Σαμοθράκη με χιλιάδες ποστ. Καί μάλιστα τό έγραψε με κεφαλαία καί μαύρα γράμματα bolt. Τι μίσος ρε φούστη μου για παίκτες τού ΠΑΟΚ μας. Καί εγώ δεν γουστάρω όπως έχω πει τούς Έλλην παίκτες αλλά μιλάω κόσμια καί με επιχειρήματα.
Μιλάς κόσμια αλλά ο κουλιερακης είναι "παικτακι".
Παικτακι δεν τον λες. Είναι νέος με πολλά προσόντα που από τη Β ομάδα έγινε βασικός έχοντας άλλαξε 3-4 παρτενέρ εδώ και 1 χρόνο.
Επίσης ο κουλιερακης ίσως από πέρυσι ειναι ο πιο σταθερός αμυντικός με αρκετά τσαφ.
Ο Εκονγκ βάσει βιογραφικου περιμέναμε να είναι ο άρχοντας της άμυνας και ότι δε θα είχε τόσα λάθη και γκελ.
Θεωρούσαμε ότι θα τραβήξει τον Κουλιερακη προς τα πάνω.
Αυτό δεν έχει φανεί.
Μακάρι να δείξει πράγματα αλλά δεν είναι το ζητούμενο να του φέρουμε τον υπερπαικτη δίπλα του ώστε να αποδώσει.
Το. Θέμα εινια αυτός να είναι ο υπερπαικτης και δίπλα του να χτιστεί ο άλλος αμυντικός και όλη η άμυνα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk