15. William Troost-Ekong

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 15. William Troost-Ekong

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dillinger έγραψε:Αν ειναι αυτος μια φορα γκαφατζης ο Κουλιε ειναι 10 αλλα τον δικαιολογουμε λογω ηλικιας. Εγω θα πω οτι με αυτο το κεντρικο διδυμο θα εχουμε θεματα ολη τη χρονια
Ποιες είναι οι πιο πολλές φορές που έκανε γκάφα ο κουλιε;

Ο Εκονγκ αποκτήθηκε ώστε να εινια ο Νο1 αμυντικός, και όχι κάτι μεσοβέζικο,που θα ανέβαζε και τον κουλιερακη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

figurehead4 έγραψε:Συγχωρέστε με αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί τρώει κράξιμο για σήμερα. Στο πρώτο γκολ έφταιγαν όλοι πίσω. Και οι 4.
Απο κει και πέρα σε όλο το ματς ήταν θετικός. Έκοψε τα πάντα και σε σχέση με τον Κουλιεράκη σήμερα ήταν εγγύηση. Έκανε και την ασίστ και για 2-3 εκατοστά θα έβαζε και γκολ στην ξυραφια του Ντεσπότοφ. Μέσα σε όλα ήταν.

Παντως, τώρα που το σκέφτομαι, αν το κράξιμο ανασταινει παίχτες, κράξτε ανελέητα. Βουντού βουντού :opaokara:
Επειδή έχουν ανέβει τα highlights , βλέποντας το πρώτο γκολ εσύ καταλαβαίνεις ότι φταίνε και οι 4 πίσω ?
Είπαμε στήριξη αλλά οκ δεν βγήκαμε κ απ' τη σχολή τυφλών , όλο δικό του είναι το γκολ.
Γενικότερα άλλη μια μέτρια παρουσία ενός κακού αμυντικού με χαμηλό ταβάνι
Άβαταρ μέλους
aivas19

15. William Troost-Ekong

Δημοσίευση από aivas19 »

Πισα συγγνωμη αλλα στο γκολ ο Μπαμπα δεν πηδαει καν για κεφαλια, ο Κουλιε σηκωνει χερι για οφσαιτ (!) πριν τελειωσει η φαση. Μετα ο Εκογκ χανει τον παικτη. Οποτε φταινε πρωτα οι 2 και μετα αυτος.

ΥΓ: Στο τσαφ ζαμπεκια εφταιγε αυτος ολοκληρωτικα
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Τό γιατί τρώς κράξιμο εκονγκ μπορώ νά κάνω εκτίμηση το γιατι. Δυστυχώς είσαι από Νιγηρία. Εκπληκτικός σέ όλο τό παιχνίδι. Έχεις δίπλα σου έναν σέντερ Μπακ,τό οποίο είναι Έλλην καί έχουμε δεχτεί εξαιτίας τού 10-15 γκολ.
Πολύ άδικη ή ζωή. Δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο δυστυχώς οι οπαδοί.
Build up παίκτης 193-195 παγκοσμίως δεν γίνεται νά κάνει.
Αν δεν σε φανέ, όταν πουληθεί τό παικτακι πού έχεις δίπλα σου καί έρθει πιστεύω ένα κανονικό σέντερ Μπακ με όλο τό πακέτο θά κανείς την δουλειά πού ξέρεις πολύ καλά. Το τί έχουν ειπωθεί θά για σένα τόσο καιρό κ για τον Σαματα κ δεν μιλάω μόνο για εδώ μέσα πραγματικά ως φανατικό οπαδό τού ΠΑΟΚ με χιλιόμετρα απίστευτα ΘΛΙΒΟΜΑΙ.
Θλίβομαι για αυτά τά δύο παιδιά πού δέχονται τόσο πόλεμο από τούς ίδιους οπαδούς τής ομάδας με μίσος.
Επειδή αποφεύγω νά διαβάζω τά σχόλια ειδικά με αυτούς τούς δύο παίκτες παρακαλώ νά περάσει τό ποστ μου. Έχουν ειπωθεί βαριές εκφράσεις όπως ΤΑΓΑΡΙ από ένα τύπο από... Σαμοθράκη με χιλιάδες ποστ. Καί μάλιστα τό έγραψε με κεφαλαία καί μαύρα γράμματα bolt. Τι μίσος ρε φούστη μου για παίκτες τού ΠΑΟΚ μας. Καί εγώ δεν γουστάρω όπως έχω πει τούς Έλλην παίκτες αλλά μιλάω κόσμια καί με επιχειρήματα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Ο Μπάμπα ναι έχει ευθύνη που βγαίνει η σέντρα, ο Κούλιε όχι άλλος είναι ο χώρος του τον οποίο τρέχει να καλύψει, ο Εκόνγκ έχει τον παίκτη μαν του μαν, από κει και πέρα οποιοσδήποτε σοβαρός αμυντικός βγαίνει μπροστά απ τη μπάλα και η μπάλα δεν φτάνει ποτέ στον επιτιθέμενο, και αν τυχόν δεν το έκανε αυτό θα βρει έναν τρόπο τουλάχιστον να του κόψει το σουτ απευθείας στην εστία, και δεν μιλάμε για τον Ρονάλντο Ναζάριο μιλάμε για τον αναπληρωματικό φορ της Αμπεντίν στη Σκωτία.
Αλλά μιλάμε για σοβαρό αμυντικό όχι για τον Εκόνγκ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

James Moriarty έγραψε:Τό γιατί τρώς κράξιμο εκονγκ μπορώ νά κάνω εκτίμηση το γιατι. Δυστυχώς είσαι από Νιγηρία. Εκπληκτικός σέ όλο τό παιχνίδι. Έχεις δίπλα σου έναν σέντερ Μπακ,τό οποίο είναι Έλλην καί έχουμε δεχτεί εξαιτίας τού 10-15 γκολ.
Αν δεν σε φανέ, όταν πουληθεί τό παικτακι πού έχεις δίπλα σου καί έρθει πιστεύω ένα κανονικό σέντερ Μπακ με όλο τό πακέτο θά κανείς την δουλειά πού ξέρεις πολύ καλά. Το τί έχουν ειπωθεί θά για σένα τόσο καιρό κ για τον Σαματα κ δεν μιλάω μόνο για εδώ μέσα πραγματικά ως φανατικό οπαδό τού ΠΑΟΚ με χιλιόμετρα απίστευτα ΘΛΙΒΟΜΑΙ.
Θλίβομαι για αυτά τά δύο παιδιά πού δέχονται τόσο πόλεμο από τούς ίδιους οπαδούς τής ομάδας με μίσος.
Επειδή αποφεύγω νά διαβάζω τά σχόλια ειδικά με αυτούς τούς δύο παίκτες παρακαλώ νά περάσει τό ποστ μου. Έχουν ειπωθεί βαριές εκφράσεις όπως ΤΑΓΑΡΙ από ένα τύπο από... Σαμοθράκη με χιλιάδες ποστ. Καί μάλιστα τό έγραψε με κεφαλαία καί μαύρα γράμματα bolt. Τι μίσος ρε φούστη μου για παίκτες τού ΠΑΟΚ μας. Καί εγώ δεν γουστάρω όπως έχω πει τούς Έλλην παίκτες αλλά μιλάω κόσμια καί με επιχειρήματα.
Λες για μισος και λες τον Κουλιερακη παικτακι
Οκ
black death

Δημοσίευση από black death »

Τελικα υπαρχουν παραλληλες διαστασεις. Βρήκαμε μια οπου ο εκονγκ ειναι παιχταρας κι ο κουλιερακης σαπακι. Εκει μαλιστα απαγορεύεται να κάνεις build up αν εισαι 1.90. Δηλαδη ο πικε, ο φαν νταικ, ο χουμελς και όλοι αυτοι δεν υπήρξαν ποτε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παικτακι ο Κουλέ ενώ ο 30χρονος ογκολιθος με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

Χαχαχαχα

Λοιπον ο Ινγκι με τα καλά του και τα στραβά του θέλει 7 Ενγκονγκ στην καθισια του.
Επειγόντως να έρθει κάποιος σαν τον Κρεσπο η τον Κοντρέρας η τον Ινγκι.
Δυστυχώς αποτύχαμε στην μεταγραφή αυτή. Παρόλο που ικανοποιούσε όλα τα κριτήρια. Συμβαίνουν αυτά.

Επειγόντως γενναία απόφαση αλλαγής του με άλλον κανονικό ποδοσφαιριστή.

Το ματς στο τηγάνι έδειξε τι κανείς όταν οι παικτες έχουν εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες τους. Αυτός γεμίζει με ανασφάλεια όλη την ομάδα.

Το πρώτο γκολ καθαρά δικό του.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Θυμάστε καθόλου τον Βαρέλα που δεν έστριβε τον πρώτο χρόνο και τον Ίνκασον που τον πήγαινε καροτσάκι ο επιθετικός του Πανιωνίου;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Με την διαφορα βεβαια οτι ο μεν Βαρελα ήρθε στα 30 εχοντας στο βιογραφικο του ομαδες χωρια και με τον ΠΑΟΚ να ειναι η καλυτερη ομαδα π θα χει παιξει, και ο δε Ινγκι ηρθε στα 24 απο το ροστοφ.
Ο Εκονγκ εχει παιξει ουντινεζε σαρλεροτανα και γουοτφορντ. Δεν ειναι ουτε απειρος ουτε μικρος...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Και οι δύο ήταν κανονικοί αμυντικοί παρά τα λάθη τους έβγαζε μάτι ότι είχαν επίπεδο.
Κάναμε αμάν να τους πάρουμε αν θυμάσαι τον Βαρέλα μας τον άφησαν τελικά με 1.5- 2 μύρρια ο Μπεκάλι και ο Ίνγκι κόστισε 4.
Ο Τροστ Εκόνγκ κάνει πολύ μπαμ ότι είναι χαμηλού επιπέδου και η προηγούμενη ομάδα του κοίταζε να τον ξεφορτωθεί άρον άρον.
Δες οποιοδήποτε παιχνίδι του Βαρέλα τον πρώτο χρόνο και δες το χθεσινό ή οποιοδήποτε του Εκόνγκ και θα δεις τεράστια διαφορά ποιότητας ακόμα και στα άσχημα παιχνίδια του Βαρέλα.
Λυπάμαι αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
Και ούτε εμπάθεια έχω ούτε τον ξέρω από χθες , αμυντικό στην ομάδα μου δεν τον θέλω ας φύγει ή ας είναι τεταρτοπέμπτη λύση και καλά να είναι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

pisakaipoupoula έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Συγχωρέστε με αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί τρώει κράξιμο για σήμερα. Στο πρώτο γκολ έφταιγαν όλοι πίσω. Και οι 4.
Απο κει και πέρα σε όλο το ματς ήταν θετικός. Έκοψε τα πάντα και σε σχέση με τον Κουλιεράκη σήμερα ήταν εγγύηση. Έκανε και την ασίστ και για 2-3 εκατοστά θα έβαζε και γκολ στην ξυραφια του Ντεσπότοφ. Μέσα σε όλα ήταν.

Παντως, τώρα που το σκέφτομαι, αν το κράξιμο ανασταινει παίχτες, κράξτε ανελέητα. Βουντού βουντού :opaokara:
Επειδή έχουν ανέβει τα highlights , βλέποντας το πρώτο γκολ εσύ καταλαβαίνεις ότι φταίνε και οι 4 πίσω ?
Είπαμε στήριξη αλλά οκ δεν βγήκαμε κ απ' τη σχολή τυφλών , όλο δικό του είναι το γκολ.
Γενικότερα άλλη μια μέτρια παρουσία ενός κακού αμυντικού με χαμηλό ταβάνι
Όλο δικό του δεν ειναι.
Ο μπαμπα δεν πιέζει ο κουλιερακης κάνει τσαφ και ο επιθετικός τους κάνει εξαιρετική κίνηση.

Τρώει πολύ εύκολα βέβαια την τριπλάο Εκονγκ.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

James Moriarty έγραψε:Τό γιατί τρώς κράξιμο εκονγκ μπορώ νά κάνω εκτίμηση το γιατι. Δυστυχώς είσαι από Νιγηρία. Εκπληκτικός σέ όλο τό παιχνίδι. Έχεις δίπλα σου έναν σέντερ Μπακ,τό οποίο είναι Έλλην καί έχουμε δεχτεί εξαιτίας τού 10-15 γκολ.
Μιλάς κόσμια αλλά ο κουλιερακης είναι "παικτακι".

Παικτακι δεν τον λες. Είναι νέος με πολλά προσόντα που από τη Β ομάδα έγινε βασικός έχοντας άλλαξε 3-4 παρτενέρ εδώ και 1 χρόνο.

Επίσης ο κουλιερακης ίσως από πέρυσι ειναι ο πιο σταθερός αμυντικός με αρκετά τσαφ.

Ο Εκονγκ βάσει βιογραφικου περιμέναμε να είναι ο άρχοντας της άμυνας και ότι δε θα είχε τόσα λάθη και γκελ.

Θεωρούσαμε ότι θα τραβήξει τον Κουλιερακη προς τα πάνω.
Αυτό δεν έχει φανεί.

Μακάρι να δείξει πράγματα αλλά δεν είναι το ζητούμενο να του φέρουμε τον υπερπαικτη δίπλα του ώστε να αποδώσει.

Το. Θέμα εινια αυτός να είναι ο υπερπαικτης και δίπλα του να χτιστεί ο άλλος αμυντικός και όλη η άμυνα.

Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

pisakaipoupoula έγραψε:...πέρα οποιοσδήποτε σοβαρός αμυντικός βγαίνει μπροστά απ τη μπάλα και η μπάλα δεν φτάνει ποτέ στον επιτιθέμενο, και αν τυχόν δεν το έκανε αυτό θα βρει έναν τρόπο τουλάχιστον να του κόψει το σουτ απευθείας στην εστία, και δεν μιλάμε για τον Ρονάλντο Ναζάριο μιλάμε για τον αναπληρωματικό φορ της Αμπεντίν στη Σκωτία.
Αλλά μιλάμε για σοβαρό αμυντικό όχι για τον Εκόνγκ
Για ποιόν μιλάς δηλαδή? Ένα όνομα μπορείς να παραθέσεις, έτσι για παράδειγμα. Έναν αμυντικό που θα έβγαινε πρώτος σε αυτή την μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

black death έγραψε:Τελικα υπαρχουν παραλληλες διαστασεις. Βρήκαμε μια οπου ο εκονγκ ειναι παιχταρας κι ο κουλιερακης σαπακι. Εκει μαλιστα απαγορεύεται να κάνεις build up αν εισαι 1.90. Δηλαδη ο πικε, ο φαν νταικ, ο χουμελς και όλοι αυτοι δεν υπήρξαν ποτε.
James Moriarty έγραψε:Δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο δυστυχώς οι οπαδοί.

Εν τω μεταξύ, άλλος ένας από χθες που προτάσσει τα χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ σαν δείγμα γνώσης από ποδόσφαιρο.

Εγώ που πήγα σε εκτός του ΠΑΟΚ πέρσι με αεροπλάνο, μπορώ να πάω assistant του Τακιανού;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”