Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
-
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Όσο καλή διάθεση και να θέλω να έχω γι αυτή την ομάδα, πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί η φετινή χρονιά (πριν καν αρχίσει , πόσο τραγική ειρωνεία)...
-
- Επικοινωνία:
Σε ποιο κανάλι παίζει η ομάδα που αναφέρεις; Εγώ πάλι βλέπω μια εντελώς αδουλευτη ομάδα χωρίς αυτοματισμούς που στην. καλύτερη προκαλεί υπνηλία.Θα μου πεις είναι αρχή της προετοιμασίας αλλά δεν βλέπω το παραμικρό που να με κάνει αισιόδοξο.Φαντασου πως μέχρι τώρα καλύτερος μας παίκτης είναι ο εκτός πλάνων Murg....Και μιλάμε απέναντι σε μια πολύ αδύναμη ομάδα.Hayate έγραψε:Καλή ανάπτυξη απο την ομάδα ως τώρα... Σταθεροτητα στην άμυνα επίσης. Μονο το γκολ λειπει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 08 Ιούλ 2023, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε λύρατζη αγόρι μου, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάνεις τέτοιο σουτ?
ο αντρίγια κάνοντας τα απολύτως βασικά και τίποτα παραπάνω, έχει φτάσει να παίρνει τόσα χρήματα από το ποδόσφαιρο
ο αντρίγια κάνοντας τα απολύτως βασικά και τίποτα παραπάνω, έχει φτάσει να παίρνει τόσα χρήματα από το ποδόσφαιρο
Δεν θα κάνω κι εγώ κάποιο σχόλιο περί παιχτών που τι να πούμε...
Δημιουργικά καθαρά πάντως, δεν βλέπουμε κάτι ειδικά στον άξονα.
Κι αμυντικά δεν είναι και τόσο σταθερά τα πράγματα κι ειδικά με το επίπεδο του αντιπάλου.
Ε κάπως λίγο σε χαλάει η εικόνα.
Δημιουργικά καθαρά πάντως, δεν βλέπουμε κάτι ειδικά στον άξονα.
Κι αμυντικά δεν είναι και τόσο σταθερά τα πράγματα κι ειδικά με το επίπεδο του αντιπάλου.
Ε κάπως λίγο σε χαλάει η εικόνα.
Θέλει μεγάλη προσπαθεια και υπομονή για να μπορέσεις να το δεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Με το που βγηκε ο Αουγκουστο και μπηκε ο Σβαμπ,μας εχουν παρει και τα σωβρακα.
Λυπάμαι που το λέω αλλά το σκορ αδικεί τους Ολλανδούς.Ο Ζίφκο δεν έφταιγε στο γκολ...Το ότι βρέθηκαν 2 Ολλανδοι χωρίς πίεση ο ένας να πάρει κεφαλιά και ο άλλος με τον ώμο να της αλλάξει πορεία δεν είναι ευθύνη τερματτοφύλακα...
Και οι 2 ζιφκοβιτς για τ ανάθεμα... Ειδικά το τέρμα νομίζω ότι πρέπει να το θυσιασουμε για να φύγει η κακοτυχία

Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Ηλεκτροσόκ θέλει η ομάδα.
Πως γίνεται ομάδες με εξτρέμ μπούκαδορους να βάζουν γκολ Ε ; Απίστευτο πράγμα. Μήπως να το σκεφτούμε και εμείς ;
Πως γίνεται ομάδες με εξτρέμ μπούκαδορους να βάζουν γκολ Ε ; Απίστευτο πράγμα. Μήπως να το σκεφτούμε και εμείς ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Σάβ 08 Ιούλ 2023, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Δεν κράζω αλλά η εικόνα είναι τραγική, μικρομεσαίας ελληνικής ομάδας.
- Kabamaru11
Καλυτερα να παιξω κανα video game,λιγοτερο θα κουραστω,χαλι μαυρο το πρωτο ημιχρονο.Καλη συνεχεια και καλο πονοματο αδερφια.
Χωρίς χαφ και επιθετικό...η ομάδα χρειάζεται αλλαγή προπονητή 

Συμφωνω, η ομαδα θυμιζει εποχές Filmnet, βραδιές ταινίας με Τζανιν Λιντεμουλντερ-Ασια Καρερα χωρις αντρα παρτενερ.boogeyman77 έγραψε:Σε ποιο κανάλι παίζει η ομάδα που αναφέρεις; Εγώ πάλι βλέπω μια εντελώς αδουλευτη ομάδα χωρίς αυτοματισμούς που στην. καλύτερη προκαλεί υπνηλία.Θα μου πεις είναι αρχή της προετοιμασίας αλλά δεν βλέπω το παραμικρό που να με κάνει αισιόδοξο.Φαντασου πως μέχρι τώρα καλύτερος μας παίκτης είναι ο εκτός πλάνων Murg....Και μιλάμε απέναντι σε μια πολύ αδύναμη ομάδα.Hayate έγραψε:Καλή ανάπτυξη απο την ομάδα ως τώρα... Σταθεροτητα στην άμυνα επίσης. Μονο το γκολ λειπει..
Δεν βλεπεις γκολ οσο κι αν ελπιζεις.
Επίσης πολλοί από τους παίκτες δεν βγάζουν διάθεση...σαν να είναι χαλασμένοι από κάτι...Δεν ξέρω αλλά πως την καταντήσανε αυτή την ομάδα!!