O πρώτος ή ο τελευταίος θα είναι δηλαδη ποου δεν επιασε σε μια ομάδα για τον χ ή ψ λογο?giapas έγραψε:Τέτοια παικτουρα είναι που οι άλλοι τον αγορασαν και σε 6 μήνες ψάχνουν να τον δανεισουν
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Μην χαίρεστε πολύ γιατί άκουσα ότι και ο αντίπαλος μας ο Αστέρας Τρίπολης θα κάνει καλές κινήσεις φέτος
Θενξ Τζορτζ!gergeo4 έγραψε:οχι αντι-Νάρει.κοντά αλλα χωρίς συμφωνία οποτε υπομονη .λεπτομερειες δεν υπαρχουν αλλα σε επικοινωνία με μεξικο πιθανοτατα δανεικος με οψιονGospi έγραψε:Πες βρε αν ειναι αντιΝαρει ή ανεξαρτητη περιπτωση. Ειναι κοντα? Ρητρα θα χει? Προσιτη?gergeo4 έγραψε:πάντως πουθενά δε μπορει να σας πιασει ο μπότο![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λατίνος Βαγγέλης Πλατέλας, για 10αρι δεν φαίνεται σε ότι βίντεο υπάρχει εξτρέμ παίζει
giapas έγραψε:Τέτοια παικτουρα είναι που οι άλλοι τον αγορασαν και σε 6 μήνες ψάχνουν να τον δανεισουν
Δε τον αγόρασαν, ανταλλαγή τον έκαναν.
Δεν έδωσαν φράγκο.
Όχι ότι αλλάζει πολύ το σκεπτικό σου ,αυτό που γράφω.
Ίσως και ο παίχτης να θέλει Ευρώπη και το βλέπει ως ευκαιρία και πιέζει.
Ότι και να λέμε παίχτης 1,60 είναι ρισκο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
-
-
- Επικοινωνία:
Εμένα από το βιντεάκι πιο πολύ για αριστερό εξτρέμ μου φαίνεται. Ίσως το 10αρι να είναι εσωτερική μεταγραφή δηλαδή ο Quagliata.Δεν βλέπω να έχει καμμιά σχέση η περίπτωση του με Narayjoshua έγραψε:Yπαρχει περιπτωση το δεκαρι να ειναι αλλος και αυτος να ειναι αντιΝαρει?
Μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση το γεγονός οτι ο Λουτσέσκου επιμένει σε κοντούς παίκτες (Μέρμηγκας, Μιτριτσα, και τώρα τούτος).
Δεν το περίμενα και δεν ξέρω σε τι στοχεύει. Πρέπει να αναπτύξουμε ΑΡΙΣΤΟ πασινγκ γκειμ για να υπερκαλύψουμε την απώλεια δύναμης, ύψους κλπ
Δεν το περίμενα και δεν ξέρω σε τι στοχεύει. Πρέπει να αναπτύξουμε ΑΡΙΣΤΟ πασινγκ γκειμ για να υπερκαλύψουμε την απώλεια δύναμης, ύψους κλπ
-
- Επικοινωνία:
Θα του τις ρίχνουν οκλαδόν!mbison έγραψε:Θα νομίζουν ότι έρπεται όταν θα περνάει το τούνελ της καρπαζιάς
Αναμφίβολα φαίνεται καλή περίπτωση...στην Σάντος έκανε παπάδες αλλά στο Μεξικό πήγε άπατος. Μπορεί και να μην προσαρμόστηκε βέβαια, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο. Πάντως ο κοντός είναι μεταγραφή από ψηλό ράφι. Μου θυμίζει έναν καλύτερο και πιο κοντρολαρισμένο Μίτριτσα.
Στο γενικότερο όμως πλαίσιο υπάρχει θέμα ύψους στην ομάδα και δύο παίκτες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά όπως ο Ολιβέιρα και ο Καντουρί είναι τραυματίες και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να προσφέρουν.
Ας φέρουν τουλάχιστον τον Ακπομ ὠστε να διορθωθεί λίγο το θέμα του ύψους.
Στο γενικότερο όμως πλαίσιο υπάρχει θέμα ύψους στην ομάδα και δύο παίκτες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά όπως ο Ολιβέιρα και ο Καντουρί είναι τραυματίες και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να προσφέρουν.
Ας φέρουν τουλάχιστον τον Ακπομ ὠστε να διορθωθεί λίγο το θέμα του ύψους.
Μα αυτό δεν προσπαθεί να κάνει ρε εσύ ρειν από πέρυσι;
Κοντές γρήγορες πάσες και σχηματισμούς σε τρίγωνα συνέχεια.
Αλλά πώς να το παίξεις πέρυσι με τους Μουργκ, τους Τευλορ, τους Τσολακ και τους Μιτριτσες;
"Παικτικα", σαν ατομική ποιότητα φέτος έχουμε ανέβει ασυζητητί.
Το θέμα είναι να βγει και στο γήπεδο
Κοντές γρήγορες πάσες και σχηματισμούς σε τρίγωνα συνέχεια.
Αλλά πώς να το παίξεις πέρυσι με τους Μουργκ, τους Τευλορ, τους Τσολακ και τους Μιτριτσες;
"Παικτικα", σαν ατομική ποιότητα φέτος έχουμε ανέβει ασυζητητί.
Το θέμα είναι να βγει και στο γήπεδο
Το αριστερό του είναι λίγο κουτσό ή ιδέα μου είναι; Μια σέντρα της προκοπής δεν είδα με αριστερό.
Σε αντίθεση με το δεξί που είναι φαρμάκι.
Αυτός και ο Ισπανός δείχνουν παίχτες που είχαν το potential για καλή (όχι μεγάλη καριέρα) αλλά το έριξαν στα τατου και στα ντεκαπαζ.
Σε αντίθεση με το δεξί που είναι φαρμάκι.
Αυτός και ο Ισπανός δείχνουν παίχτες που είχαν το potential για καλή (όχι μεγάλη καριέρα) αλλά το έριξαν στα τατου και στα ντεκαπαζ.
Να πω κάτι αν τυχει στην ενδεκάδα να παίζουν συγχρόνως λυρατζης βιειρινια νταντας τσιγγαρας Κουαλιατα Ζιβκοβιτς ο καινούργιος και ο Μπράντον πως λέγεται τα κόρνερ θα τα κάνουμε με πάσα ;;;
Γιναμε μπαρτσα μάγκες
Γιναμε μπαρτσα μάγκες

Ρε θα του κανει πατηρακι ο Μπραντον και θα σηκωνεται να παιρνει κεφαλια! Δουλεμενο στην προπονηση θα ναι!
Κρατάω τη τελευταία σου πρόταση. Δε θα έλεγα ότι η κίνηση αυτή είναι προς τη κατεύθυνση να δημιουργηθεί μια σύγχρονη αθλητική ομάδα.obanebane έγραψε:giapas έγραψε:Τέτοια παικτουρα είναι που οι άλλοι τον αγορασαν και σε 6 μήνες ψάχνουν να τον δανεισουν
Δε τον αγόρασαν, ανταλλαγή τον έκαναν.
Δεν έδωσαν φράγκο.
Όχι ότι αλλάζει πολύ το σκεπτικό σου ,αυτό που γράφω.
Ίσως και ο παίχτης να θέλει Ευρώπη και το βλέπει ως ευκαιρία και πιέζει.
Ότι και να λέμε παίχτης 1,60 είναι ρισκο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.