ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Να μην τους βγαλει. Οποτε παιξαμε με παιχτη παραπανω δεν μας βγηκε σε καλο. Η υπεραριθμια μας αποσυντονιζει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαστε παρά πολύ καλοί τρομερός έλεγχος του παιχνιδιού σωστή πίεση για επανάκτηση της μπάλας τρομερή κυκλοφορία τρομερός Καντουρι
Μια φάση έβγαλαν βέβαια επικίνδυνη αλλά εμείς τρία δοκάρια
Μόνο μαμηθει κ φάμε κανα ξεκουδουνο
Δε περίμενα την ομάδα τόσο καλή πολύ δομημένη
Μια φάση έβγαλαν βέβαια επικίνδυνη αλλά εμείς τρία δοκάρια
Μόνο μαμηθει κ φάμε κανα ξεκουδουνο
Δε περίμενα την ομάδα τόσο καλή πολύ δομημένη
αυτο ακριβως. Και με εστερσουντ και σλοβαν ειχαμε χασει τα αχασταKarabinas έγραψε:αυτα τα δοκαρια δεν ειναι καλος οιωνός
-
Αυτός ο καημένος ο Ταυλορ 3 με 4 φορές είναι μόνος του και ο Βαρελά μόνιμα δινει σε λάθος χρόνους η καθόλου την πάσα.
Βρισε ελευθερα!vdragic έγραψε:Στα ποσα γαμωσταυριδια για την καριολα τον Σπυροπουλο τρωω ban?
- Dimitris_L4
Πολυ ΠΑΟΚ βράδια... Ελπίζω οχι κ στν κατάληξη του ματς..
Πουτανα μπαλα
Πουτανα μπαλα
Aυτο με το κοντρόλ του Σβι μέσα στην περιοχή δεν παλεύεται. Μήπως θέλει να κάνει και τσιγάρο?
-
Διαστημικός Ελ Καντουρι.. Καλός Τέιλορ... Εξαφανισμένο Ζιφκοβιτς.. Αμπαλοσυνη Σφιντερσκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Πέμ 26 Αύγ 2021, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Όποιος δεν καταλαβαίνει ούτε σήμερα πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο Καντουρι, δεν θα το καταλάβει ποτέ. Όλος ο ΠΑΟΚ, ο παίκτης που κάνει τα πάντα να συμβαίνουν. Από κοντά κι ο Σβαμπ που στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είναι ο πιο δημιουργικός μας παίκτης.
Μπισεσβαρ λυπητερή εικόνα το να παλεύει σαν 40χρονος. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Ζιφκοβιτς είτε παίζει είτε όχι το ίδιο είναι, μεγάλο κρίμα.
Μπισεσβαρ λυπητερή εικόνα το να παλεύει σαν 40χρονος. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Ζιφκοβιτς είτε παίζει είτε όχι το ίδιο είναι, μεγάλο κρίμα.
Όταν τα λεγα μου είπε ένας ότι είναι αντικειμενικος. Πως δεν είπε ότι είναι και πέναλτι του Σβαμπ.Gospi έγραψε:Βρισε ελευθερα!vdragic έγραψε:Στα ποσα γαμωσταυριδια για την καριολα τον Σπυροπουλο τρωω ban?
Δεν τρως. Αντιθετως νομιζω οτι θα επιβραβευτεις κιολας. Τον μαλακα.Gospi έγραψε:Βρισε ελευθερα!vdragic έγραψε:Στα ποσα γαμωσταυριδια για την καριολα τον Σπυροπουλο τρωω ban?