ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το φορ σε φταιει εσεναnunies4 έγραψε:Βασικό φορ οπωσδήποτε.
Το παιδι δεν....

Ένα ημίχρονο χωρίς φάση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχουμε κάνει λίγο καραμέλα το θέμα ταχύτητα
Καμιά ταχύτητα δε φταίει που το φάγαμε . Έγιναν 2 χαζά λάθη στην ίδια φάση και το εκμεταλλεύτηκαν
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμιά ταχύτητα δε φταίει που το φάγαμε . Έγιναν 2 χαζά λάθη στην ίδια φάση και το εκμεταλλεύτηκαν
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ποιο φορ ρε παιδια, ας φτασουμε πρωτα την μπαλα στο φορ και μετα συζηταμε για φορ
Θέλω να βγει ο Καντουρι αλλά ξέρω ότι στο β θα λάμψει η ποιότητα του οπότε... ας μείνει 

Μετά το 20 οι ανάσες κόβονται, οι ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα, το μυαλό θολώνει. Αυτός είναι και φέτος ο ΠΑΟΚ και όποιος περιμένει κάτι διαφορετικό χωρίς ριζικές αλλαγές στο ροστερ τζάμπα περιμένει.
Υπομονή ΚΑΙ φέτος.
Υπομονή ΚΑΙ φέτος.
Δεν ειμαστε τοσο κακοι.συνεχεια ανεβαινουμε στην περιοχη τους.αλλα δεν υπαρχει καποιος στην περιοχη.alexgarcia6 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το φορ σε φταιει εσεναnunies4 έγραψε:Βασικό φορ οπωσδήποτε.
Το παιδι δεν....
Αυτοι περιμενουν κ βγαινουν στην κοντρα με την ταχυτητα τους.Εχουν πιο ευκολο παιχνιδι . Κοσο εμεις δε βρισκουμε ενεργειες απο τον επιθετικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 19 Αύγ 2021, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ηρεμσ παιδια...οχι τοση χολή....εχουμε 1 ημιχρονο ακομα 

ο Μπισε θέλει 3 χρονους για να κοντρολαρει και να γυρισει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Παρέλειψες οτι ανεβαίνουμε στην περιοχη τους με το πολυ 3 ατομα. Οι υπολοιποι περιμενουν στη μεσαια γραμμη για το τρανζισιον μπάζειbarlow4 έγραψε:Δεν ειμαστε τοσο κακοι.συνεχεια ανεβαινουμε στην περιοχη τους.αλλα δεν υπαρχει καποιος στην περιοχη.alexgarcia6 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το φορ σε φταιει εσεναnunies4 έγραψε:Βασικό φορ οπωσδήποτε.
Το παιδι δεν....
Αυτοι περιμενουν κ βγαινουν στην κοντρα με την ταχυτητα τους.Εχουν πιο ευκολο παιχνιδι οσο εμεις δε βρισκουμε ενεργειες απο τον επιθετικο.
-
Για κανέναν λόγο δεν είναι η εικόνα για να χάνουμε. Μην τρελαθουμε. Απλά θέλει υπομονή. Μην φάμε κι άλλο. Ας πάμε και με 1-1 στην ρεβάνς. Θα περάσουμε.
- thanos-xanthi
μεσοεπιθετικα δεν εχουμε κανεναν να σκοραρει, να απειλει, να γραφει νουμερα
και αν δεις τον παγκο, επισης δεν παιζει τιποτα, ολοι ακινδυνοι αφου δωσαμε και Τζολη
τι να βαλει? Κουτσια να τον καψει? Μουργκ η Λαμπρου? θλιψη
και αν δεις τον παγκο, επισης δεν παιζει τιποτα, ολοι ακινδυνοι αφου δωσαμε και Τζολη
τι να βαλει? Κουτσια να τον καψει? Μουργκ η Λαμπρου? θλιψη