Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Μιλάτε με βάση ότι μπορούμε να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα βασικά.
Αν εγγυηθειτε ότι θα παίρνουμε 15 χρόνια σερί πρωτάθλημα τότε να την ανεβάσουμε τη χώρα και στη 8η θέση κανένα πρόβλημα.
Αλλά επειδή συζητάτε μάλλον για άλλο πρωτάθλημα, κι όχι για το ελληνικό, ξανασκεφτείτε τις επιπτώσεις του απευθείας στο ΤσΛ ο διορισμένος πρωταθλητής.
Επίσης ναι γκουερινο θα έρθει το ΤσΛ και χωρίς τη χώρα. Αρκεί να είχες δεξί μπακ στην αποστολή στο Κρασνοντάρ και σέντερ φορ. Και κάνα κανονικό χαφ ίσως.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εγγυηθειτε ότι θα παίρνουμε 15 χρόνια σερί πρωτάθλημα τότε να την ανεβάσουμε τη χώρα και στη 8η θέση κανένα πρόβλημα.
Αλλά επειδή συζητάτε μάλλον για άλλο πρωτάθλημα, κι όχι για το ελληνικό, ξανασκεφτείτε τις επιπτώσεις του απευθείας στο ΤσΛ ο διορισμένος πρωταθλητής.
Επίσης ναι γκουερινο θα έρθει το ΤσΛ και χωρίς τη χώρα. Αρκεί να είχες δεξί μπακ στην αποστολή στο Κρασνοντάρ και σέντερ φορ. Και κάνα κανονικό χαφ ίσως.
Πρέπει να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος πάει και τελείωσε.
Πρέπει να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και για μας και για τον γαύρο και για όλους.
Το να μην θέλω δυνατούς το βάζελο και την Κούλα είναι άρρωστο και δεν υπάρχει όφελος πουθενά
Πρέπει να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και για μας και για τον γαύρο και για όλους.
Το να μην θέλω δυνατούς το βάζελο και την Κούλα είναι άρρωστο και δεν υπάρχει όφελος πουθενά
Αυτό δεν έγινε ποτέ. Έχει καταντήσει το Hoax του αιώνα. ΕΧΑΣΕΣ από την Μπάτε. Ναι έχασες. Τί να κάνουμε τώρα δηλαδή. Μπήκαμε να χάσουμε πιστεύετε? Και τα γελακια τι είναι ακριβώς? Ότι κοίτα οι οπαδοί θέλουν να χάνουμε στην Ευρώπη τα πρόβατα φάση?Γκουερινο έγραψε:Οπως καταλαβαινεις παλι το πρωταθλημα πρεπει να βαλουμε πρωτο στοχο φετος οχι την ΕυρωπηDoomlord4 έγραψε:Α καλα....Parolos έγραψε:Μπήκε Τσλ όμως. Αν δεν έμπαινε θα είχε τελειώσει το έργο.
Τα χω αναλύσει 1000 φορές
Τα χω αναλύσει 1000 φορές
Τα χω αναλύσει 1000 φορέε
Αυτό που θέλατε παλια έγινε βρε
Πεσαμε θεσεις
Ποιον νλεπεις να βολευει περισσότερο;
Τι καθομαι και επιμενω,απορώ![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ ειρωνία όλα τα γραπτά σου άραξε λίγο δεν έχεις αφήσει κανέναν.
Στο ΤσΛ είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν μπήκαμε ποτέ επίσης. Τί να κάνουμε τώρα. Ας προσέχαμε. Έγραψα παραπάνω μόλις πέρσυ πήγαμε με κατεβασμένα χέρια.
Σε λίγο θα μας πείτε ότι και για την εστερσουντ το ρανκινκ της χώρας φταίει.
Ας κοιτάμε εμείς να πάρουμε τα παλιά κεκτημένα της Ευρώπης, τα δικά μας, και για τη χώρα βλέπουμε.
Εν τω μεταξύ μπορει να εχω γράψει 1000 φορές,πως δεν πιστεύω πως μπηκαμε να χασουμε,αλλα ο καθένας θέλει να θυμάται οτι τον συμφέρει
Το hoax του αιώνα λέει
θεός,θεός
Το hoax του αιώνα λέει

Δεν αναφέρομαι σε σένα Ντουμ.
Με ξέρεις και σε ξέρω χρόνια.
Μιλάω γενικά αλλά και στον φιλτατο που πετάχτηκε.
Με ξέρεις και σε ξέρω χρόνια.
Μιλάω γενικά αλλά και στον φιλτατο που πετάχτηκε.
Που θα τους είχες αν είχες λεφτά και λυμένο το φφπParolos έγραψε:Επίσης ναι γκουερινο θα έρθει το ΤσΛ και χωρίς τη χώρα. Αρκεί να είχες δεξί μπακ στην αποστολή στο Κρασνοντάρ και σέντερ φορ. Και κάνα κανονικό χαφ ίσως.
Που θα ήταν λυμμενο αν είχες παει καποια στιγμή τσουλου
Που για να πας εκει θες λεφτά για να παρεις παικτες που θα σε πανε εκει
Ναι παρολε,αλλα με κατηγορεις για το ....hoax της μπατε
Δηλαδή γράφω μαλακίες σαν να λες
Δηλαδή γράφω μαλακίες σαν να λες
Στο μεταξύ συμφωνούμε 110% ότι πρέπει να δώσουμε έμφαση στην Ευρώπη εδώ και χρόνια.
Η διαφωνία μας είναι στη χώρα απλά.
Οκ δεν είναι και τόσο τραγικό να διαφωνούμε σε αυτό.
Η διαφωνία μας είναι στη χώρα απλά.
Οκ δεν είναι και τόσο τραγικό να διαφωνούμε σε αυτό.
Όχι ρε φίλε ντουμ δεν γράφεις μαλακίες. Αυτό που λέει όμως δυστυχώς ο παρολος είναι σωστό. Φυσικά κι βοηθάει η θέση της χώρας σου στο να πετύχεις έναν ευρωπαϊκό στόχο , αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μονόδρομος. Εμείς ειδικά πέρσι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ απολύτως δικαιολογία για τον τρόπο που κατεβήκαμε στο ματς με τους Ρώσους. Το παρελθόν έχει δείξει ότι εμείς δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα ωφέλη ενός υψηλού ranking της χώρας μας. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχιστεί. Αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε είναι οπωσδήποτε πλέον καλές ευρωπαϊκές πορείες. Είναι ντροπή με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο να μην μπορούμε να κάνουμε πορεία ανάλογη της χρονιάς του μπολονι πχ.
Παιδια,η μη παρουσία του ΠΑΟΚ στο champions league ειναι ένα Α πρόβλημα
Και κάθε πρόβλημα ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ,αναλύω και προτείνω λύσεις,εναλλακτικούς δρόμους και κάθε πιθανό γεγονός που θα δημιουργήσει μεγαλύτερες πιθανότητες για την εκπλήρωση του στόχου ΑΥΤΟΥ
Οι υπολοιποι τι διαφορετικο έχετε να προτείνετε;
Για όσους δηλαδή τους νοιάζει
Ο αλλος,μην τον χαρακτηρίσω,εγραψε να βρουμε εναν ανωδυνο τροπο να αποκλειστούμε,για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα
Τι διαφορετικό έχετε να προτείνετε;
Όταν πριν 10 και 12 χρόνια πριν εγραφαν μερικοί,πόσο πολύ θα μας συμφέρει η πτώση της χώρας,τώρα που το ζούμε ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝ;
Αυτα που γράφω δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ σαν νοοτροπία
Το 0 στα 7 είναι πρόβλημα
Όχι γιατί εφαρμόστηκαν αυτά που έγραφα
Οι υπόλοιποι τι διαφορετικό προτείνετε για την λύση αυτού του προβλήματος
Τι; ακούω προτάσεις,από όποιον νοιάζεται βεβαια
Υπάρχουν κι αυτοί που έγραφαν πως καλύτερα να μην παιξουμε c.l πριν την κρασνονταρ
Τώρα γιατί παραπονιουνται για το ρόστερ;
Αν αποκλειστουμε φέτος τον αυγουστο,βρείτε εσείς την λύση του προβλήματος
Εγώ θα έχω αποτύχει
Και κάθε πρόβλημα ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ,αναλύω και προτείνω λύσεις,εναλλακτικούς δρόμους και κάθε πιθανό γεγονός που θα δημιουργήσει μεγαλύτερες πιθανότητες για την εκπλήρωση του στόχου ΑΥΤΟΥ
Οι υπολοιποι τι διαφορετικο έχετε να προτείνετε;
Για όσους δηλαδή τους νοιάζει
Ο αλλος,μην τον χαρακτηρίσω,εγραψε να βρουμε εναν ανωδυνο τροπο να αποκλειστούμε,για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα
Τι διαφορετικό έχετε να προτείνετε;
Όταν πριν 10 και 12 χρόνια πριν εγραφαν μερικοί,πόσο πολύ θα μας συμφέρει η πτώση της χώρας,τώρα που το ζούμε ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝ;
Αυτα που γράφω δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ σαν νοοτροπία
Το 0 στα 7 είναι πρόβλημα
Όχι γιατί εφαρμόστηκαν αυτά που έγραφα
Οι υπόλοιποι τι διαφορετικό προτείνετε για την λύση αυτού του προβλήματος
Τι; ακούω προτάσεις,από όποιον νοιάζεται βεβαια
Υπάρχουν κι αυτοί που έγραφαν πως καλύτερα να μην παιξουμε c.l πριν την κρασνονταρ
Τώρα γιατί παραπονιουνται για το ρόστερ;
Αν αποκλειστουμε φέτος τον αυγουστο,βρείτε εσείς την λύση του προβλήματος
Εγώ θα έχω αποτύχει
Αν αποκλειστουμε τον Αύγουστο θα φταίμε εμείς και όχι το ρανκινκ της χώρας, αλλά ούτε και το δικό μας στην προκειμένη περίπτωση αφού στους ισχυρούς είμαστε.
Εκεί μετράνε όλα όσα έχεις γράψει για εμάς, Μπάτε Βιντι Σλόβαν Εστερσουντ κλπ κλπ. Η χώρα δεν κολλάει κάπου.
Να το πω πιο απλά εσύ θες να πάμε πανεπιστήμιο χωρίς να ξέρουμε προπαίδεια, χωρίς να έχουμε ανοίξει βιβλίο, και τα ρίχνουμε στην παιδεία που δεν μπορέσαμε. Ας διαβάζαμε εμείς και ας τα ρίξουμε μετά στην παιδεία (ρανκινκ χώρας).
Εκεί μετράνε όλα όσα έχεις γράψει για εμάς, Μπάτε Βιντι Σλόβαν Εστερσουντ κλπ κλπ. Η χώρα δεν κολλάει κάπου.
Να το πω πιο απλά εσύ θες να πάμε πανεπιστήμιο χωρίς να ξέρουμε προπαίδεια, χωρίς να έχουμε ανοίξει βιβλίο, και τα ρίχνουμε στην παιδεία που δεν μπορέσαμε. Ας διαβάζαμε εμείς και ας τα ρίξουμε μετά στην παιδεία (ρανκινκ χώρας).
Νομίζω ότι εγώ προσωπικά σου έχω γράψει Doom κάνα δυο φορές "ότι τζάμπα τα γράφεις"
Το πρόβλημα με εμάς κι το Τσάμπιονς λιγκ είμαστε πρώτιστος εμείς. Από το φιάσκο του δελτίου του Λουκά, μέχρι το περσινό ένα τσιγάρο δρόμος. Όσο όμως δεν καταλαβαίνουμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ πόσο σημαντικό είναι η ευρωπαϊκή καταξίωση, τόσο αυτά που γράφεις θα τα βρίσκουμε μπροστά μας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι διαχρονικά οι πλειοψηφία των φιλάθλων μας δίψα για ευρωπαϊκή καταξίωση. Το φόρουμ του παοκμανια φιλοξενεί κι κάποιους με "περίεργες" απόψεις περί Ευρώπης , όπως κομσα το έθεσες παραπάνω.
Το πρόβλημα με εμάς κι το Τσάμπιονς λιγκ είμαστε πρώτιστος εμείς. Από το φιάσκο του δελτίου του Λουκά, μέχρι το περσινό ένα τσιγάρο δρόμος. Όσο όμως δεν καταλαβαίνουμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ πόσο σημαντικό είναι η ευρωπαϊκή καταξίωση, τόσο αυτά που γράφεις θα τα βρίσκουμε μπροστά μας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι διαχρονικά οι πλειοψηφία των φιλάθλων μας δίψα για ευρωπαϊκή καταξίωση. Το φόρουμ του παοκμανια φιλοξενεί κι κάποιους με "περίεργες" απόψεις περί Ευρώπης , όπως κομσα το έθεσες παραπάνω.
Ρε πάρολε,εσύ κανεις πως δεν καταλαβαίνεις,οχι εγώParolos έγραψε:Αν αποκλειστουμε τον Αύγουστο θα φταίμε εμείς και όχι το ρανκινκ της χώρας, αλλά ούτε και το δικό μας στην προκειμένη περίπτωση αφού στους ισχυρούς είμαστε.
Όχι πιο πάνω....13η αν ήταν η ελλάδα,σαν κυπελλούχοι και 2η θέση θα ειχαμε εξασφαλισμένους ομίλους κονφερενς,και θα ειμασταν δυνατοι στα πλευοφ του europa με αντιπάλους ευκολοτερους απο τα πλευοφ του κονφερενς
Μην γράφεις πραγματα που δεν ισχύουν
Κι ολα αυτά ΑΝ αποκλειομασταν απ τα πλευοφφ του champions league!!
AN
Επειδή γράφεις πως δεν κολάει η χώρα κάπου,δεν σημαίνει πως ισχύει
Κολλάει και παρακολλάει
Πέρα από το θέμα της Ευρώπης,εγώ θέλω να παίρνω πρωτάθλημα με υψηλό ανταγωνισμό και όχι με βαζελο και Κούλα που θα τους γλεντούσε ο νιωνιος του '10.
εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο.Ο καθενας οπως εστρωσε ας κοιμηθει.Εμεις που μια ζωη ειμασταν στην λιτοτητα πως το παιρνανε οι αλλοι δηλαδη;