ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
χαχαχα ρε τον λαγογιαννη καημο που εχει με τους υπαλληλους της παε σημερα μιλαει αηδιαστικα παλι ....ενας ειναι ο καημος του χρονια τωρα να τρουπωσει ......και επειδη ουτε καν εκμπομπη δεν επαιρνε τον εσωζε παλαιοτερα ο γιγαντας και αγνο παοκτσακι ο Νικολαου ειχε εκπομπες .......συγκρινεται λαγογιανης και Νικολαου σαν ποιοτητα ανθρωπου ? καμμια σχεση ο ενας με τον αλλο.....λαγογιαννη κραξε ιβαν που παιρνει αυτους τους υπαληλους και οχι αυτους που θεσ εσυ......εδω και μερες ελεγε ενα σωρο μαλακιες για γκαρσια σημερα προσπαθησε να τα μαζεψει....και εγω εχω ιδεες και οι χαραμοφαηδες τα τεμπελοχανεια που εν γνωση του τους εχει εκει ο Ιβαν ......λαγογιαννη θες να τρουπωσεις αλλα δυσκολα .......κανει οτι δεν ξερει οτι υπαρχουν μετρα για κορωνοιο και υπαρχει καθυστερηση.....αλλα τι να πεις ο γνωστος λαγογιαννης χρονια τωρα
- ΑποστόληςΑ
σφίνα
Η δημιουργία του ΠΑΟΚ Β έφερε ανακατατάξεις και στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου
Ο επί χρόνια Γενικός Αρχηγός της Κ19 του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης πλέον θα έχει το συγκεκριμένο πόστο στον ΠΑΟΚ Β και έτσι η συγκεκριμένη θέση έμεινε κενή στην ομάδα Νέων.
Αυτή ωστόσο δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή, καθώς αναλαμβάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» Γιώργος Θεοδωρίδης.
Η δημιουργία του ΠΑΟΚ Β έφερε ανακατατάξεις και στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου
Ο επί χρόνια Γενικός Αρχηγός της Κ19 του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης πλέον θα έχει το συγκεκριμένο πόστο στον ΠΑΟΚ Β και έτσι η συγκεκριμένη θέση έμεινε κενή στην ομάδα Νέων.
Αυτή ωστόσο δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή, καθώς αναλαμβάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» Γιώργος Θεοδωρίδης.
Ένα γενικό σχόλιο.
Νομίζω έχουμε υπερεκτιμήσει το επίπεδο της κατηγορίας.
Η superleague 2 είναι ένα καλό πρωτάθλημα για 17-18χρονους να κάνουν το άλμα από την κ19 στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Αλλά δεν γίνεται πρότζεκτ όπως ο Νινούα και ο Περέιρα να υποβιβαστούν στη Β' ομάδα. Καλύτερα δανεισμός σε ομάδα του εξωτερικού.
Το ίδιο θα έλεγα και για παίκτες που έχουν ήδη καταγράψει αρκετές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, πχ Λύρατζης. Δεν ξέρω τι μπορούν να πάρουν από τον ΠΑΟΚ Β'.
Η superleague 2 είναι ένα καλό πρωτάθλημα για 17-18χρονους να κάνουν το άλμα από την κ19 στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Αλλά δεν γίνεται πρότζεκτ όπως ο Νινούα και ο Περέιρα να υποβιβαστούν στη Β' ομάδα. Καλύτερα δανεισμός σε ομάδα του εξωτερικού.
Το ίδιο θα έλεγα και για παίκτες που έχουν ήδη καταγράψει αρκετές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, πχ Λύρατζης. Δεν ξέρω τι μπορούν να πάρουν από τον ΠΑΟΚ Β'.
Συμφωνώ Napoli,το θέμα είναι σε ποιες ομάδες του εξωτερικού; γιατί αν μιλάμε για καμιά Σλοβακία,καλύτερα να μείνουν εδώ,να τους έχουμε από κοντά.
Αν βρεθούν ομάδες από ανωτέρα πρωταθλήματα από το δικό μας,ναι.
Αλλιώς υπάρχουν και ομάδες σαν τον Ατρόμητο που όπως είδαμε στην περίπτωση Γιαννουλη,βοήθησαν στη σωστή κατεύθυνση.
Αν βρεθούν ομάδες από ανωτέρα πρωταθλήματα από το δικό μας,ναι.
Αλλιώς υπάρχουν και ομάδες σαν τον Ατρόμητο που όπως είδαμε στην περίπτωση Γιαννουλη,βοήθησαν στη σωστή κατεύθυνση.
Πορτογαλία, Ολλανδία, Δανία, ακόμα και Αυστρία. Εγώ εκεί θα κοιτούσα για δανεισμούς.
Όσο για την Ελλάδα, πρέπει να βρεις έναν καλό προπονητή που θα εξελίξει τους παίκτες. Ο Κάναντι ήταν τέτοιος, ο Γιαννίκης ήταν τέτοιος, φέτος δεν ξέρω που αξίζει να δώσεις δανεικό.
Όσο για την Ελλάδα, πρέπει να βρεις έναν καλό προπονητή που θα εξελίξει τους παίκτες. Ο Κάναντι ήταν τέτοιος, ο Γιαννίκης ήταν τέτοιος, φέτος δεν ξέρω που αξίζει να δώσεις δανεικό.
Δεν γνωρίζω. Νομίζω ακόμα χωρίς ομάδα.
Ο ΠΑΣ πήρε τον Μεταξά, και αυτός από Γερμανία. Ίδιο στυλ προπονητή, μπορεί να είναι καλή ομάδα για κάποιον δανεικό.
Ο ΠΑΣ πήρε τον Μεταξά, και αυτός από Γερμανία. Ίδιο στυλ προπονητή, μπορεί να είναι καλή ομάδα για κάποιον δανεικό.
Το σχόλιο του Νάπολι το είχα αναφέρει καναδυο σελίδες πιο πριν και συγκεκριμένα για Νινούα, Περέιρα, Λύρατζη.
Για Ελλάδα μόνο τον Ατρόμητο του Κάναντι μπορώ να σκεφτώ σαν ορθά δομημένο σωματείο άντε και τον προ 2ετίας ΟΦΗ.
Παίχτες που ήδη έχουν γράψει συμμετοχές στην Α ομάδα.
Για Ελλάδα μόνο τον Ατρόμητο του Κάναντι μπορώ να σκεφτώ σαν ορθά δομημένο σωματείο άντε και τον προ 2ετίας ΟΦΗ.
Παίχτες που ήδη έχουν γράψει συμμετοχές στην Α ομάδα.
Να μην τους στείλουμε στον ΠΑΟΚ Β' αλλά σε μια άλλη ομαδα "μ' εναν καλο προπονητή που θα εξελίξει τους παίκτες". ???Φυλάξου αδελφέ, φυλάξου...Napoli4 έγραψε:Πορτογαλία, Ολλανδία, Δανία, ακόμα και Αυστρία. Εγώ εκεί θα κοιτούσα για δανεισμούς.
Napoli4 έγραψε:Ένα γενικό σχόλιο.
Είναι προφανές ότι ποδοσφαιριστές επιπέδου 1ης κατηγορίας θα πρέπει να πάρουν παιχνίδια σε Ομάδες πρώτης κατηγορίας (δανεισμός) για να εξελιχτούν ποδοσφαιρικά. Αυτό όμως όταν όμως είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους χρειαστείς. Η Ομάδα Β σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις χρόνο συμμετοχής (έστω σε παιχνίδια Β κατηγορίας) σε ποδοσφαιριστές που κρίνεις ότι ίσως σου χρειαστούν στην πρώτη Ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τους οποίους θα έχανες αν τους έδινες δανεικούς. Με αυτό το σκεπτικό φυσικά και υπάρχει περίπτωση να δεις παίχτες τύπου Νινούα και Περέιρα στη Β Ομάδα.
Οι ομάδες που παίρνουν νεαρούς δανικούς, δεν δουλεύουν πάνω τους. Τους έχουν απλά για back-up των δικών τους παικτών, εκτός και αν ξεχωρίζουν σαν τη μύγα στο γάλα.
Φυσικά στην περίπτωση αυτή μπαίνει το ερώτημα... "γιατί δεν τους κρατάς εσύ?"
Πολύ απλά γιατί δεν τους πιστεύεις (ακόμα).
Το έγραψα και μερικές ημέρες πριν, το μεγάλο πρόβλημα της μετάβασης από τις ακαδημίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τη δύναμη. Εκεί υστερούν σε μεγάλο βαθμό ΟΛΟΙ σχεδόν οι μικροί μας (αλλά και των άλλων ομάδων).
Παίκτες όπως ο Τζόλης, ο Μιχαηλίδης, ο Τσιγγάρας, αλλά και ο Μιχάι, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έκαναν εύκολα αυτή τη μετάβαση (όπως θα την κάνει και ο Κούτσιας) λόγω σωματοδομής.
ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν το σώμα τους.
Εκεί για εμένα θα κριθεί η αποτελεσματικότητα της Β' ομάδας... να μπορέσει να δυναμώσει ορισμένα από τα 18-19χρονα, βάζοντάς τα να παίξουν απέναντι σε μεγαλύτερους σκληροτράχηλους παίκτες της β' κατηγορίας.
Case study για εμένα θα είναι το project Κωνσταντέλιας. Αν μπορέσει στη Β' ομάδα να δουλέψει το σώμα του, θα γίνει διαχρονικό σημείο αναφορά της ομάδας... αν όχι, θα γίνει ένας ακόμα Νίνης.
Φυσικά στην περίπτωση αυτή μπαίνει το ερώτημα... "γιατί δεν τους κρατάς εσύ?"
Πολύ απλά γιατί δεν τους πιστεύεις (ακόμα).
Το έγραψα και μερικές ημέρες πριν, το μεγάλο πρόβλημα της μετάβασης από τις ακαδημίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τη δύναμη. Εκεί υστερούν σε μεγάλο βαθμό ΟΛΟΙ σχεδόν οι μικροί μας (αλλά και των άλλων ομάδων).
Παίκτες όπως ο Τζόλης, ο Μιχαηλίδης, ο Τσιγγάρας, αλλά και ο Μιχάι, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έκαναν εύκολα αυτή τη μετάβαση (όπως θα την κάνει και ο Κούτσιας) λόγω σωματοδομής.
ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν το σώμα τους.
Εκεί για εμένα θα κριθεί η αποτελεσματικότητα της Β' ομάδας... να μπορέσει να δυναμώσει ορισμένα από τα 18-19χρονα, βάζοντάς τα να παίξουν απέναντι σε μεγαλύτερους σκληροτράχηλους παίκτες της β' κατηγορίας.
Case study για εμένα θα είναι το project Κωνσταντέλιας. Αν μπορέσει στη Β' ομάδα να δουλέψει το σώμα του, θα γίνει διαχρονικό σημείο αναφορά της ομάδας... αν όχι, θα γίνει ένας ακόμα Νίνης.
-
dimitris88
διάβασα ότι από πέρσι δουλεύει ατομικά το σώμα του. Πολλές φορές όμως το ζήτημα είναι φυσιολογίας και ορμονικό. Τι εννοώ. Κάποια παιδιά αναπτύσσονται σε μεγαλύτερη ηλικία και περνάνε τη σωματική εφηβεία διαφορετικά και σε άλλους χρόνους, με ότι αυτό συνεπάγεται για το ορμονικό τους σύστημα (πχ τεστοστερόνη-δύναμη). Το ίδιο είχε συμβεί με τον Πέλκα, που άρχισε να δυναμώνει ουσιαστικά μετά τα 22 του χρόνια όταν και πάνω κάτω ολοκλήρωσε τη σωματική του ανάπτυξη. Άρα πολλές φορές δεν είναι μόνο ζήτημα θέλησης και δουλειάς.skalon έγραψε: Case study για εμένα θα είναι το project Κωνσταντέλιας. Αν μπορέσει στη Β' ομάδα να δουλέψει το σώμα του, θα γίνει διαχρονικό σημείο αναφορά της ομάδας... αν όχι, θα γίνει ένας ακόμα Νίνης.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.seaman έγραψε:Η Ομάδα Β σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις χρόνο συμμετοχής (έστω σε παιχνίδια Β κατηγορίας) σε ποδοσφαιριστές που κρίνεις ότι ίσως σου χρειαστούν στην πρώτη Ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τους οποίους θα έχανες αν τους έδινες δανεικούς.
- ΑποστόληςΑ