Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Καλά ας δούμε πρώτα αν έχει όρεξη να παίξει μπάλα ο Kagawa
Λογικά στο σύστημα Λουτσεσκου το 10αρι είναι πολύτιμο, οπότε πιστεύω θα έχουμε κίνηση εκεί (μακάρι Λούκας)
Πάντως με νέο προπονητή, νέο τδ, η λογική λέει ότι θα έχουμε πολλά πάρε δώσε
Λογικά στο σύστημα Λουτσεσκου το 10αρι είναι πολύτιμο, οπότε πιστεύω θα έχουμε κίνηση εκεί (μακάρι Λούκας)
Πάντως με νέο προπονητή, νέο τδ, η λογική λέει ότι θα έχουμε πολλά πάρε δώσε
Προφανώς αστειεύεσαι. Ο Μπίσε φίλε δε υπάρχει φίλε, άστο.Miles έγραψε:Επίσης, μην ξεγράφετε Μπίσε, εκτός αν πάνε για ολική αναδόμηση.

Ποιος Μπίσε- ρε παλικάρια; Αυτός είναι απόμαχος του ποδοσφαίρου αλλά δεν θέλει να το παραδεχθεί. Στον Απόλλωνα της Λεμεσού τον έκραζαν όλη τη χρονιά και δεν τον θέλουν ούτε με μηδενικό συμβόλαιο.
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Τεράστιο λάθος.Miles έγραψε:Επίσης, μην ξεγράφετε Μπίσε, εκτός αν πάνε για ολική αναδόμηση.
Να μην επιστρέψει κανείς.
Προφανώς δεν μιλάω για το τι μπάλα έχει παίξει τα τελευταία δύο χρόνια ο παίχτης, αλλά για το γεγονός στο οποίο έχουν αναφερθεί αρκετοί (όχι εμείς εδώ μέσα) ότι είναι παίχτης που θέλει ντάντεμα για να αποδώσει. Αν λοιπόν ο Ρουμάνος θεωρήσει ότι αξίζει να το προσπαθήσει, μάλλον δεν θα μας ρωτήσει.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πιο πολύ μου κάνει για μια απ'τις 2 θέσεις των χαφ, στις οποίες ο Λουτσεσκου χρησιμοποιούσε οχτάρια.john4serres έγραψε:O Kagawa θα είναι ο νέος Diego.
Και καλύτερος.
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Τεράστιο λάθος.Miles έγραψε:Επίσης, μην ξεγράφετε Μπίσε, εκτός αν πάνε για ολική αναδόμηση.
Ένας μόνο θέλω να επιστρέψει.
[youtube]CmZW6WmMGac[/youtube]
[youtube]7wM46YK34PY[/youtube]
[youtube]7YQpQ2kAJ_M[/youtube]
-
στοπερ μαγκες ενα χρειαζεται βασικουρα και νομιζω θα ειναι εμσα στις κινησεις....γτ οπως ειπαμε βαρελα κρεσπο δεν μετρανε για βασικοι μονο για ροτεισιον και ο ινγκι τα πρωτα ματς θα τα χασει ...αρα μενουν μιχαι και μιχαιλιδης...μιχαι ειναι παικτοθρα αλλα θελει και εναν εμεπιρο διπλα του ....οποτε ενα αριστερο στοπερ ειναι απαραιτητο...
Αφού γύρισε ο σκούφος και λογικά το 4-2-3-1 με μπαλανς τερματοφυλακα δύσκολα. Πασχαλακης λογικά πάει πάλι για No 1....(το έσωσε στο τέλος της χρονιάς , αμα έχει ψυχολογία προσωπικά δεν τον φοβάμαι...
Θελουμε νέο λεο ΜΑΤΟΣ από δεξιά με βιειρινια λογικά αλλαγή
Αριστερά αν κρατήσεις τον μπαμπά με ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ αλλαγή και περειρα σαν νέο γιαννουλη νομίζω είσαι κομπλέ (θα έχουμε μπαλανς ακόμα και ο περειρα αμυντικά θα μπορεί να σταθεί)
Δεξι στόπερ έχεις 3 ο ένας για μένα περισσεύει. Εγώ θα κρατούσα σίγουρα μιχαι και μετά έναν από ΒΑΡΕΛΑ ινγκι...
Αριστερά θες ΚΡΕΣΠΟ σε καλή ηλικία (μέχρι 30). ο κανονικός να συμπληρώνει την 5αδα και να παίζει πασπαρτού όπου υπάρχει πρόβλημα (ακόμα και αριστερο μπακ).μιχαηλιδης αλλαγή ή πωκηση....
Στο κέντρο έχουμε μόνο τον σακοβ ( σβαμπ) μας λείπει ο κανιας και ο μαουρισιο ... αλλαγή του κανιας έχουμε τσιγάρα, θελουμε τον βασικό κανιας (τσιμιροτ; )προσωπικά δεν νομίζω να στηριχθεί σε αουγκουστο αν και μένα σαν παίχτης μου αρέσει...
Μαουρισιο δεν έχουμε και δεν πιστεύω ο λούτσος να προορίζει εκεί τον ΚΑΝΤΟΥΡΙ (έναν Μισιτς προπερσινο θες εκεί )
Πάμε τώρα και στους 3 πίσω από τον επιθετικό. Αριστερά βλέπω πάλι καντουρι για να γίνεται 3ος χαφ . Έχεις Ουαρντα για αντιμπισε αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν ασχοληθεί καν ο λούτσος με την αλλαγή στον ψυχισμό του... και ίσως καγκαβα με προετοιμασία θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο....
Τώρα δεξιά έχεις ζιβκο (τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με λημνιο ) αν και θα χάσει πολύ από απόδοση αν κάνει τον χαμάλη (εγώ θα τον έβαζα σαν δεύτερο φορ σε ρόλο αντιπελκα....
Μπροστά θες έναν κοτσίδα να τα παστελωνει με αλλαγή σβι,ή ακπομ ή Κρμεντσικ....
Ερωτηματικο ο τζολης και τι θα γίνει με την φάση του .... αν δεν πωληθεί πρέπει να φορέσει τα παπούτσια του πελκα σαν 2ος επιθετικος (οοοοο ρε Θεέ μου τι ομαδάρα θα κάνουμε)
Σορυ για το σεντόνι αλλά χθες έβλεπα την ταινία με το αήττητο και θέλω ακριβώς τα ίδια....νομίζω με 6-7 παίχτες πας να τα πάρεις πάλι όλα ....κανονικούς όχι μουργκ, τσολακ κλπ....
Θελουμε νέο λεο ΜΑΤΟΣ από δεξιά με βιειρινια λογικά αλλαγή
Αριστερά αν κρατήσεις τον μπαμπά με ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ αλλαγή και περειρα σαν νέο γιαννουλη νομίζω είσαι κομπλέ (θα έχουμε μπαλανς ακόμα και ο περειρα αμυντικά θα μπορεί να σταθεί)
Δεξι στόπερ έχεις 3 ο ένας για μένα περισσεύει. Εγώ θα κρατούσα σίγουρα μιχαι και μετά έναν από ΒΑΡΕΛΑ ινγκι...
Αριστερά θες ΚΡΕΣΠΟ σε καλή ηλικία (μέχρι 30). ο κανονικός να συμπληρώνει την 5αδα και να παίζει πασπαρτού όπου υπάρχει πρόβλημα (ακόμα και αριστερο μπακ).μιχαηλιδης αλλαγή ή πωκηση....
Στο κέντρο έχουμε μόνο τον σακοβ ( σβαμπ) μας λείπει ο κανιας και ο μαουρισιο ... αλλαγή του κανιας έχουμε τσιγάρα, θελουμε τον βασικό κανιας (τσιμιροτ; )προσωπικά δεν νομίζω να στηριχθεί σε αουγκουστο αν και μένα σαν παίχτης μου αρέσει...
Μαουρισιο δεν έχουμε και δεν πιστεύω ο λούτσος να προορίζει εκεί τον ΚΑΝΤΟΥΡΙ (έναν Μισιτς προπερσινο θες εκεί )
Πάμε τώρα και στους 3 πίσω από τον επιθετικό. Αριστερά βλέπω πάλι καντουρι για να γίνεται 3ος χαφ . Έχεις Ουαρντα για αντιμπισε αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν ασχοληθεί καν ο λούτσος με την αλλαγή στον ψυχισμό του... και ίσως καγκαβα με προετοιμασία θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο....
Τώρα δεξιά έχεις ζιβκο (τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με λημνιο ) αν και θα χάσει πολύ από απόδοση αν κάνει τον χαμάλη (εγώ θα τον έβαζα σαν δεύτερο φορ σε ρόλο αντιπελκα....
Μπροστά θες έναν κοτσίδα να τα παστελωνει με αλλαγή σβι,ή ακπομ ή Κρμεντσικ....
Ερωτηματικο ο τζολης και τι θα γίνει με την φάση του .... αν δεν πωληθεί πρέπει να φορέσει τα παπούτσια του πελκα σαν 2ος επιθετικος (οοοοο ρε Θεέ μου τι ομαδάρα θα κάνουμε)
Σορυ για το σεντόνι αλλά χθες έβλεπα την ταινία με το αήττητο και θέλω ακριβώς τα ίδια....νομίζω με 6-7 παίχτες πας να τα πάρεις πάλι όλα ....κανονικούς όχι μουργκ, τσολακ κλπ....
Νομίζω πως η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι αν ο Τζόλης μείνει μαζί μας και την νέα χρονιά, το αριστερό μας μπακ πρέπει να έχει κυρίως αμυντικό προσανατολισμό. Σαφώς και δεν θέλεις έναν Σνάουτσνερ που να είναι βιδωμένος πίσω, γιατί τότε θα μαρκάρουν 2 τον Τζόλη, αλλά δεν θέλεις και έναν Μάτος ή έναν Λίνο. Νομίζω πως αυτά τα κοντρολαρισμένα μπακ είναι και φθηνότερα και πιο εύκολο να τα βρεις. Ίσως να μπορεί να τον παίξει αυτόν τον ρόλο και ο Βιειρίνια αν μιλάμε για μετρημένα ανεβάσματα ή και ο Κρέσπο.
εγω θα το ξαναπω,(κουβεντα κανουμε) και να με...συμπαθάτε....
ΜΟΝΟ εγω τραβουσα τα μαλιά μου φετος με τους τερματοφυλακες μας?
Δεν ξερω, μπορει και να εχω λαθος..
ΜΟΝΟ εγω τραβουσα τα μαλιά μου φετος με τους τερματοφυλακες μας?
Δεν ξερω, μπορει και να εχω λαθος..
Να παει να βρει τον κολλητό του στο σκουληκαουΜπαρκαρούτσος έγραψε:john4serres έγραψε:Τεράστιο λάθος.Miles έγραψε:Επίσης, μην ξεγράφετε Μπίσε, εκτός αν πάνε για ολική αναδόμηση.
Ένας μόνο θέλω να επιστρέψει.
[youtube]CmZW6WmMGac[/youtube]
[youtube]7wM46YK34PY[/youtube]
[youtube]7YQpQ2kAJ_M[/youtube]