Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
nikos123

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από nikos123 »

Ανακοινωθηκε ο Γιαννουλης
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ποια ομάδα θα έβγαζε τα οικονομικά της φορά παρτίδα κάθε μήνα ,και θα έβγαζε κάθε λίγο και λιγάκι τι σκοπεύει να κάνει και πως ? τι ζητάμε δηλαδή ?
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

bersekeros έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Δεν υπάρχει FFP για περίοδο 12 μηνών (θα παραταθεί επιπλέον) προκειμένου να καλυφθούν οι ζημιές από τον COVID.
Δεν είμαστε στην μαύρη λίστα. Απλή προειδοποίηση μας έγινε.
Οποιος ξέρει να διαβάζει ισολογισμούς θα καταλάβει μερικά πράγματα.
Είσαι λογιστής; Με όλο το σεβασμό δηλαδή!

Συμφορουμίτης που είναι το αντικείμενό του, επιβεβαιώνει ότι όντως υπάρχει/υπήρχε πρόβλημα με το FFP.

Άρα, εσύ τι λες; Ότι μας λένε ψέμματα;
Ότι μας κοροϊδεύουν;

ΥΓ To ignore δεν είναι λύση. Είναι στρουθοκαμηλισμός. Βάζουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Αυτά τα διαβάζουν και τρίτοι και τρίβουν τα χέρια τους.
Φίλε μου bersekere, συμφωνώ μαζί σου. Τι να το κάνω το ignore όταν συγκεκριμένα άτομα επαναλαμβάνονται κάθε μέρα με τα ίδια και τα ίδια. Τους μάθαμε πλέον και ξέρουμε τι θα γράψουν πριν τα γράψουν. Και άντε κάποιοι έχουν και απτά επιχειρήματα που μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς. Αλλά αυτη η μιρλα συνεχεια για την κανουλα και την βρύση που έκλεισε δεν την καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τα ίδια λεφτά βλέπω να δίνουν πάνω κάτω.
Με τέτοιες προτάσεις κατά 90% θα μας χαιρετήσει..

Ωραία με τις αποχωρήσεις, προσθήκες δεν βλέπω και ανησυχώ..
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Επειδή έχω πολεμήσει την Ε.Ο. όσο μάλλον κανένας σας, σε σημείο να απορούν πολλοί για το σθένος μου και το ότι δεν με έχουν "σκοτώσει" και επειδή σας πληροφορώ ότι δεν φοβάμαι, ας το σταματήσουμε εδώ, για το καλό της ομάδας μας.
Μην με τσιγκλάτε, γιατί ποτέ δεν κατέβασα την "σημαία".
Θα παραμείνω σιωπηλός και θα περιμένω τα καλύτερα για την ομάδα μας.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Jeremy4 έγραψε:
laska4 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Οποιος διαβάσει τον ισολογισμό της Ε.Ο. και τον συγκρίνει με τον δικό μας θα καταλάβει αρκετά πράγματα.
που μπορουμε να δουμε τους ισολογισμους ;;
https://www.businessregistry.gr/publicity/index

Αρ.ΓΕΜΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 122030904000
Αρ.ΓΕΜΗ ΕΟ: 44327807000
Ευχαριστω φιλε !!!εγω ενα θα πω, να ναι καλα ο σαββιδης που τα πληρωνει !!!122εκ . ειναι υπερογκο ποσο , φανταστειτε αυτο το ποσο να μην το εβαζε...χιλιες φορες προειδοποιηση απο ουεφα και τιμια ομαδα με τιτλους και διακρισεις (παρολο τα κενα διαστηματα ) παρα να χρωσταω 122 εκ. και να ''αργοπεθαινω''...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Περιπτερος έγραψε:Επειδή έχω πολεμήσει την Ε.Ο. όσο μάλλον κανένας σας, σε σημείο να απορούν πολλοί για το σθένος μου και το ότι δεν με έχουν "σκοτώσει" και επειδή σας πληροφορώ ότι δεν φοβάμαι, ας το σταματήσουμε εδώ, για το καλό της ομάδας μας.
εχουμε προβλημα οικονομικο και κανεις αναφορα ;;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Παιδια το επειχηρημα οτι φετος δεν υπαρχει προβλημα με το ffp ειναι λιγο περιεργο. Απλα για εναν χρονο δεν τρως τιμωρια. Αν δεν φτιαξεις την κατασταση, θα τιμωρηθεις απλα του χρονου. Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψουμε τοσο το καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Περιπτερος έγραψε:Επειδή έχω πολεμήσει την Ε.Ο. όσο μάλλον κανένας σας, σε σημείο να απορούν πολλοί για το σθένος μου και το ότι δεν με έχουν "σκοτώσει" και επειδή σας πληροφορώ ότι δεν φοβάμαι, ας το σταματήσουμε εδώ, για το καλό της ομάδας μας.
Ρε συ, με όλο το σεβασμό, σου απευθύνουμε τα ερωτήματα.

Απλές ερωτήσεις.

Πιστεύεις ότι η Διοίκηση,
μας λέει ψέμματα και μας κοροϊδεύει;

Ναι η όχι; Γιατί δεν απαντάς;
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Μην τα παίρνεις έτσι, κάποιοι συμφωνούμε, κάποιοι διαφωνούμε, μερικοί δεν έχουμε και τακτ ώρες-ώρες. Κανείς νομίζω δεν αμφισβητεί την αγάπη σου για την ομάδα. Να συνεχίζεις να λες τη γνώμη σου και σ'όποιον αρέσει.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ας μείνουμε στο πολύ απλό. Φέτος το καλοκαίρι δεν έγινε λόγω covid-19 έλεγχος από το αρμόδιο Σώμα της πλήρωσης των όρων του ffp, για καμία Ομάδα, υπό την έννοια της αναστολής της σχετικής διαδικασίας. Επομένως δεν υπάρχει καμία ποινή και κανένας επίσημος περιορισμός. Καλώς εχόντων όμως των πραγμάτων η εξέταση θα γίνει αυτό το καλοκαίρι για τις τέσσερις συναπτές χρήσεις, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες θα αντιμετωπιστούν ως μία συνολικά.
Αν δεν προσέξεις λοιπόν, δεν προσαρμοστείς και ανοιχτείς περαιτέρω αυτή τη στιγμή, τον Αύγουστο θα χτυπήσουν οι καμπάνες. Αυτές που ευτυχώς δεν ήχησαν φέτος τον Αύγουστο και τον οποίο ήχο δεν είχες υπό ΚΣ κανένα τρόπο να τον φιμώσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Cimirot αργεί;
Θα έρθει πριν ή μετά τον Franco;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ακριβώς αυτό που λέει ο seaman. Το ffp τρέχει κανονικά το μόνο που θα ληφθεί υπόψη είναι τα έσοδα που χάθηκαν λόγου covid. Αν δηλαδή πχ έχουμε έλλειμμα 5 εκατομμύρια αλλά έχουμε χάσει 10 από εισητήρια, διαφημίσεις κλπ θα θεωρηθεί ότι έχουμε κέρδη 5. Αυτό ισχύει μόνο για ότι έχει σχέση με την πανδημία. Αν κάποιος αυξήσει το μπάτζετ θα φάει καμπάνα κανονικά.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Επειδη δεν εχω καταλαβει.. Ο ΠΑΟΚ εχει χρεη 122 εκατομμυρια ευρω;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ο μιχος λεει οτι πρωτος μας στοχος ηταν johan mojica αλλα δεν προλαβαμε και για τον σβι οτι η προταση ειναι 3εως 4 εκ. και οχι οσα γραφουν τα ξενα ..και επισης οτι θελουν να φευγουν οι παιχτες κατι δειχνει ...δεν μαρεσει ο τυπος απο παλιοτερα , αλλα πετυχε τις τελευταιες μας κινησεις ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”