Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Magpies4 έγραψε:"make the team sustainable" είναι το σημαντικό. Ο μεταφραστής χρησιμοποίησε την λέξη ῾᾽στιβαρή᾽᾽. Αλλά νομίζω θέλει να πεί αυτοσυντηρούμενη, αυτόνομη.
Αυτό ακρίβως μπήκα να γράψω. Το κύριο σύνθημα του Rebbe σε όλη την συνέντευξη είναι μια λέξη "Sustainable" που δεν ήξερε να την μεταφράσει ο μεταφραστής. ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤA. Και αντί βιωσιμότητα, βιώσιμο ακούγαμε στιβαρότητα και σταθερότητα και χάθηκε όλο το νόημα στην μετάφραση
το φουρθιωτη να φερουμε την επομενη φορα για τδ.
στην ερωτηση τι εγινε με το ματος να πει, του εριξε μπουκετο του αμπελ.
τι εγινε με βιειρινια να πει οτι θελει ειτε 1,5 με αμπελ ειτε 400 χιλιαρικα χωρις αμπελ.
με το μαουρισιο να πει οτι τον διωξαμε σαν σκυλι και μετα ξεμειναμε και ειπαμε να ριξουμε τα μουτρα μας να του κανουμε τη χαρη να ερθει με 350.Οτι γενικα ειναι λιγο αχωνευτος.βραζιλιανος με μαπα σερβου που πας.
ο μπισεσβαρ του ειπαμε να φυγει και πριν τα εργομετρικα τον ζυγισαν και τον εστειλαν πισω.
ο τσουμπα εφυγε γιατι δεν πουλουσαμε ουτε λουκανικα εξω απο το γηπεδο κ δε θελαμε να περασουμε τσ.λ γιατι μετα θα απαιτουσατε ακριβες μεταγραφες.
οτι ο αμπελ εχει χασει τα αποδυτηρια αλλα 2 μυρια παιρνει οποτε θα φυγουμε ολοι κ μετα αυτος.
και οτι οι σαββιδεοι αποφασισαν να τα βροντηξουν μεχρι να χτισετει το γηπεδο και ειναι αχωνευτοι και τσιπηδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 14 Οκτ 2020, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε ναι ρε φιλε.βλεπω δεν ικανοποιει ουτε η συνεντευξη.Οτι περιμεναμε απαντησεις με ιντριγκα μαλλον.
σε ολα απαντησε.δεν ηθελε ο ιδιος αλλο χαφ. με το βιειρινια υπαρχει οικονομικη διαφορα και δε βγαζουμε ανακοινωση γιατι ακομα ελπιζουμε να γεφυρωθει το χασμα.Ο μαουρισιο δεν ηταν στα πλανα (φανταζομαι με το ρολο που ειχε ως τωρα).πιστευουν πολυ σε παικτες που εμεις δεν πιστευουμε και ο ρεμπε θελει να στηριξει τον αμπελ.
ουσιαστικα ελυσε ολες τις αποριες.
μπορει να ειναι αμπαλος αλλα τον εφεραν να κανει τη δουλεια που κανει και πιστευει κ αυτος κ αυτοι που εφεραν.
Εγω ευχομαι να ξερει τι κανει και ελπιζω να τα καταφερει.Δεν περιμενα καλυτερες απαντησεις.Εχω καλυφθει πληρως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 14 Οκτ 2020, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνουν ερωτήσεις των οπισθίων αφού. Ο άλλος των ρώτησε "πως γίνεται μια μεταγραφή" ας πούμε. Που αν ήμουν εγώ ο Ρέμπε θα τον έλεγα "συνέντευξη δίνω ή διάλεξη σε ΙΙΕΚ;"
paokmaniak, η προφανής απάντηση θα ήταν "αξιολογήσαμε το ρόστερ και με βάση αυτό και τις δικές μου γνώσεις δεν βρήκα λόγο να αποκτηθεί παίκτης εκεί". Που αυτό είπε δηλαδή αλλά με άλλα λόγια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τετ 14 Οκτ 2020, 15:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.