Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από Patron »

Τόμσεν ΔΝΤ τρόικα φάση ο Ολαφ δλδ

Του ζητάει χαφ ο προπονητής, "forget it Abel" λέει ως άλλος Σόιμπλε :D
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ήξερα λέει τον Άμπελ από τις σεζόν του με την Μπράγκα στην Ευρώπη...τον μπερδευεις με άλλον ολαφ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

"make the team sustainable" είναι το σημαντικό. Ο μεταφραστής χρησιμοποίησε την λέξη ῾᾽στιβαρή᾽᾽. Αλλά νομίζω θέλει να πεί αυτοσυντηρούμενη, αυτόνομη.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ολι Ρεν, φέρε πίσω τα Cayenne, τους Βιερίνιες και τους Μαουρίσιους
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δύο ξένοι στην ίδια πόλη ...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Magpies4 έγραψε:"make the team sustainable" είναι το σημαντικό. Ο μεταφραστής χρησιμοποίησε την λέξη ῾᾽στιβαρή᾽᾽. Αλλά νομίζω θέλει να πεί αυτοσυντηρούμενη, αυτόνομη.
Αυτό ακρίβως μπήκα να γράψω. Το κύριο σύνθημα του Rebbe σε όλη την συνέντευξη είναι μια λέξη "Sustainable" που δεν ήξερε να την μεταφράσει ο μεταφραστής. ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤA. Και αντί βιωσιμότητα, βιώσιμο ακούγαμε στιβαρότητα και σταθερότητα και χάθηκε όλο το νόημα στην μετάφραση :(
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και η μεγαλύτερη μαλακια είναι ότι έχουν δίπλα τον Κυριάκο που είναι αστέρι στα αγγλικά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το πέταξε και το "τσεκάρουμε το Instagram", άρα καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο κόπηκε ο Κριστο :)

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patron

Δημοσίευση από Patron »

https://dictionary.cambridge.org/dictio ... ustainable

able to continue at the same level for a period of time

No sweat λέμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το φουρθιωτη να φερουμε την επομενη φορα για τδ.
στην ερωτηση τι εγινε με το ματος να πει, του εριξε μπουκετο του αμπελ.
τι εγινε με βιειρινια να πει οτι θελει ειτε 1,5 με αμπελ ειτε 400 χιλιαρικα χωρις αμπελ.
με το μαουρισιο να πει οτι τον διωξαμε σαν σκυλι και μετα ξεμειναμε και ειπαμε να ριξουμε τα μουτρα μας να του κανουμε τη χαρη να ερθει με 350.Οτι γενικα ειναι λιγο αχωνευτος.βραζιλιανος με μαπα σερβου που πας.
ο μπισεσβαρ του ειπαμε να φυγει και πριν τα εργομετρικα τον ζυγισαν και τον εστειλαν πισω.
ο τσουμπα εφυγε γιατι δεν πουλουσαμε ουτε λουκανικα εξω απο το γηπεδο κ δε θελαμε να περασουμε τσ.λ γιατι μετα θα απαιτουσατε ακριβες μεταγραφες.
οτι ο αμπελ εχει χασει τα αποδυτηρια αλλα 2 μυρια παιρνει οποτε θα φυγουμε ολοι κ μετα αυτος.
και οτι οι σαββιδεοι αποφασισαν να τα βροντηξουν μεχρι να χτισετει το γηπεδο και ειναι αχωνευτοι και τσιπηδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 14 Οκτ 2020, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ρε συ barlow, εσύ κατάλαβες τώρα τι έγραψες; Γιατί εγώ συγγνώμη αλλά κάπου σε χάνω...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε ναι ρε φιλε.βλεπω δεν ικανοποιει ουτε η συνεντευξη.Οτι περιμεναμε απαντησεις με ιντριγκα μαλλον.
σε ολα απαντησε.δεν ηθελε ο ιδιος αλλο χαφ. με το βιειρινια υπαρχει οικονομικη διαφορα και δε βγαζουμε ανακοινωση γιατι ακομα ελπιζουμε να γεφυρωθει το χασμα.Ο μαουρισιο δεν ηταν στα πλανα (φανταζομαι με το ρολο που ειχε ως τωρα).πιστευουν πολυ σε παικτες που εμεις δεν πιστευουμε και ο ρεμπε θελει να στηριξει τον αμπελ.
ουσιαστικα ελυσε ολες τις αποριες.
μπορει να ειναι αμπαλος αλλα τον εφεραν να κανει τη δουλεια που κανει και πιστευει κ αυτος κ αυτοι που εφεραν.
Εγω ευχομαι να ξερει τι κανει και ελπιζω να τα καταφερει.Δεν περιμενα καλυτερες απαντησεις.Εχω καλυφθει πληρως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 14 Οκτ 2020, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ναι το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ Δεν ηθελε αλλο χαφ.
Δλδ θα μπορουσε να πει κ ο κουλουρτζης δεν ηθελε αλλο χαφ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ???

Εχουμε τοσους χαφ πχ για ολες τις διοργανωσεις.

Οταν εισαι με 3.5 χαφ για ποιο λογο λες οτι δεν ηθελα και ενω και παραδεχεσαι οτι συζητας και με Μαουριτσιο
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Κάνουν ερωτήσεις των οπισθίων αφού. Ο άλλος των ρώτησε "πως γίνεται μια μεταγραφή" ας πούμε. Που αν ήμουν εγώ ο Ρέμπε θα τον έλεγα "συνέντευξη δίνω ή διάλεξη σε ΙΙΕΚ;"

paokmaniak, η προφανής απάντηση θα ήταν "αξιολογήσαμε το ρόστερ και με βάση αυτό και τις δικές μου γνώσεις δεν βρήκα λόγο να αποκτηθεί παίκτης εκεί". Που αυτό είπε δηλαδή αλλά με άλλα λόγια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τετ 14 Οκτ 2020, 15:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γιατι μπορει να πιστευει στο νινουα.Δεν ηθελε.
ολοι θελαμε εκτος απο αυτον.Ελπιζουμε να διακιωθει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”