ΠΑΟΚ - ΑΕΧ 01.07.2020 21:00 PAOK TV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΧ 01.07.2020 21:00 PAOK TV

Δημοσίευση από gergeo4 »

....................
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έδώ ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους αποκαλώντας τον joke , δηλαδή ανέκδοτο και δεν έχουν και άδικο δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

[/quote]

piero προβληματισμός υπάρχει αλλα καμμιά λευκή πετσέτα δεν έχει πεταχτεί.σε παρακαλω να προσέχουμε τι λέμε δημόσια[/quote]

Φίλε μου, έτσι μου είπε στο τηλέφωνο, για φέτος λευκή Πετσέτα

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κρύβε λόγια αδερφέ...Δεν τα λέμε αυτά...Φταίει μόνο ο τσαρλατάνος, ο άρχων του σκότους και της καταστροφής!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

piero προβληματισμός υπάρχει αλλα καμμιά λευκή πετσέτα δεν έχει πεταχτεί.σε παρακαλω να προσέχουμε τι λέμε δημόσια

Φίλε μου, έτσι μου είπε στο τηλέφωνο, για φέτος λευκή Πετσέτα

Έλα μωρέ ... τι λευκή πετσέτα ...τι λευκή σημαία ...
(παράδοση άνευ όρων)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

bersekeros έγραψε:Έδώ ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους αποκαλώντας τον joke , δηλαδή ανέκδοτο και δεν έχουν και άδικο δηλαδή.

Αυτό πού το γνωρίζεις;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αν έχετε απορία για τι έγινε χθες, ρωτήστε τον ακπομ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχουμε φτάσει στο σημείο να βγάλουμε άμπαλη όλη την ομάδα που χάρισε τους τίτλους. Και πραγματικά σκεφτείτε πόσο άμπαλη μπορεί να είναι μία ομάδα που είχε την ψυχολογία της ανίκητης ομάδας... Όσο κράτησε αυτή η ψυχολογία μας οδήγησε και φέτος.. μέχρι το χαριλάου.. εκεί άδειασαν.. και φυσικά εμφανίστηκε η ανικανότητα του προπονητή. Χρονιά ανέκδοτο που έχει κυρίως δύο αίτια.. Τη φυγή Λουτσέσκου και την άνευ προηγουμένου μη στήριξη της ομάδας από την οικογένεια Σαββίδη. Πραγματικά φέτος η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της. Σε καμία φάση της σεζόν δεν στηρίχθηκε ούτε καν ψυχολογικά.. Ολόκληρη κατηγορία ανευ προηγουμένου στήθηκε εις βάρος μας και καμία σοβαρή δήλωση δεν ακούστηκε. Συρθήκαμε σε επιτροπές , δικαστήρια και ποτέ κανένας Σαββίδης δε μίλησε σοβαρά απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά .. ελπίζω όλο αυτό να μην είναι προπομπός χειρότερων καταστάσεων.. Είμαι απαισιόδοξος κυρίως γιατί βλέπω αυτήν τη στάση αποστασιοποίησης.. Μακάρι η αίσθησή μου να είναι απολύτως λανθασμένη...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
bersekeros έγραψε:Έδώ ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους αποκαλώντας τον joke , δηλαδή ανέκδοτο και δεν έχουν και άδικο δηλαδή.

Αυτό πού το γνωρίζεις;

Όταν πίνουν καμία μπιρίτσα μερικοί, τους ξεφεύγουν πραγματάκια...
με τα μάτια μου αν εννοείς αυτό , όχι δεν το είδα.

Οπότε , έχεις δίκιο, θα διόρθωνα το αρχικό post , βάζοντας το ρήμα μπροστά - φημολογείται...

Αν θέλεις σβήστο κιόλας , πάνω στα χθεσινά νεύρα το έγραψα....
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Συνοπτικά:
1) Η φετινή χρονιά χάθηκε από τη μέρα που έφυγε ο Λουτσέσκου
2) Ο Αμπελ εχει χάσει εδώ και καιρό τα αποδυτήρια και τους παίχτες
3) Κανεις δεν πιστεύει στο πλάνο του, και προφανώς τον γράφουν κανονικά
4) Ο Σαββίδης έχει ξενερώσει σε μεγάλο βαθμό.

Για την επόμενη χρονιά:
1) Λογικά ο Φερέιρα θα μείνει μέχρι το τέλος των PO.
2) Μεταγραφές θα κάνουμε μόνο ελεύθερους και δανεικούς.
3) Κανονική μεταγραφή θα γίνει μόνο αν ο Ρέμπε πουλήσει παίχτες(που το βλέπω δύσκολο)

Καλό καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ευτυχώς χτες δούλευα και δεν είδα με τα μάτια μου αυτά που διαβάζω εδώ.
αυτό δεν είναι ομάδα αυτό είναι αποσύνθεση.
Η κατάσταση είναι τραγική και θα προτιμούσα extreme λύση αυτή τη στιγμή, να κατέβουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν με την Κ19, και να φύγουν όλοι, προπονητής και παίκτες.

Καλά σοβαρά τώρα εκτός απο ψυχολογική υποστήριξη στους παίκτες θα πρέπει να βρούμε και ψυχολόγο-κοινωνιολόγο να κάνει group therapy και στις γυναίκες τους για να μην ξεκατινιάζονται ?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

paokovios1974 έγραψε:Αν έχετε απορία για τι έγινε χθες, ρωτήστε τον ακπομ.
ΦΥΓΕ ΡΕ Π@@ΣΤΗ καρκίνο βγάλαμε.

Στην ευκαιρία του, το πόδι θα επρεπε να απλώνεται απλά από ενστικτο επιθετικού. Το να μείνει κολλημένο και να μην απλωθεί θέλει προσπάθεια. :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα που έπαιξε κόντρα στον Άρη, ήθελε να κερδίσει.
Η ομάδα που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΧ δεν ήθελε να κερδίσει.
Στου Χαρίλαου δεν παίξαμε καμιά σπουδαία μπάλα, εξάλλου δεν μπορούσαμε και πολύ παραπάνω. Είχαμε όμως θέληση και τα καταφέραμε. Για την ακρίβεια θα μπορούσαμε να τους είχαμε συντρίψει.

Χθες αν είχαμε την ίδια θέληση θα κερδίζαμε γιατί η ΑΕΧ δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο. Το 2-0 άνετα το καταφέρναμε. Οι παίκτες όμως μπήκανε τόσο νωθροί, τόσο αδιάφοροι, που έδιναν την αίσθηση ότι δεν ήθελαν να κερδίσουν. Μου θύμισαν ομάδα της SL2.

Χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς μέση και πάρα πολύ αργή.

Μπορεί να μην αντέχουν άλλο τον προπονητή, δεν ξέρω.
Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο.
Ό,τι και να συμβαίνει η διοίκηση πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα και να πει κάτι στον κόσμο που είναι ένας από τους χρηματοδότες της.

Τα μεγάλα συμβόλαια να κοπούν, γιατί ό,τι και να συμβαίνει στην ομάδα δεν δικαιολογούνται παίκτες εκατομμυρίου να βγάζουν αυτήν την εικόνα στο χόρτο.
Όπως είπε και ο Σουρμ όλοι οι νέοι παίκτες της Κ19 δείχνουν πολύ πιο ζωντανοί και προσφέρουν περισσότερα από τους καταξιωμένους και πανάκριβους σταρ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λοιπόν, ας κοπεί λίγο η προσπάθεια να βγούνε απολύτως "λάδι" οι παίχτες. Για χτες, ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. Αυτά τα δήθεν πως δεν μπορούσαν τα ακούω βερεσέ. Οι άνθρωποι μας κορόιδευαν μες στα μούτρα μας. Ο ... ξεκούραστος Άκπομ, πέρα από αυτό που επεσήμανε πιο πάνω ο tzelas στη φάση, που αρνείται να ισοφαρίσει, δεν επεχείρησε μισή φορά να ασκήσει μια υποτυπώδη πίεση στα μπακ των ανύπαρκτων. Ούτε ο Σβιντέρσκι είδα να το κυνηγάει όσο έπαιζε. Εγώ έναν κάκιστο Στοχ είδα χτες λίγο να τρέχει και να δείχνει μια κάποια διάθεση. Λίγο τον Σοάρες, τον Μιχαηλίδη, τον Βαρέλα στο β ημίχρονο. Κανέναν άλλο. Κανέναν. Τρισάθλια συμπεριφορά. Αποκαρδιωτική. Δεν πιστεύουν στον προπονητή τους; Πολύ ωραία. Ας παίζουν τουλάχιστον με στοιχειώδη διάθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο του κάθε αγώνα. Για όσο αντέχουν. Εφόσον δεν τους προπονεί σωστά ή και καθόλου, όπως γράφετε., ο Φερρέιρα. Παίξτε ρε ένα 30λεπτο έστω λίγο ... κανονική μπάλα. Με τους συγκεκριμένους αντιπάλους αρκεί και τόσο. Όχι να κοροϊδεύετε και να ξεφτιλίζετε την ομάδα. Τους βλέπουμε και εξ αποστάσεως, δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνονται τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οι παικτες χτες, απαντησαν στις δηλωσεις του Αμπελ μετα το ληκι για το ποιος κανει κουμαντο. το οτι οι παικτες βεβαια, θεωρουν οτι εχουν το χωρο για power games με τον προπονητη, ειναι ευθυνη της ΠΑΕ, και το σταματω εδω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”