8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
tzoker

Re: 33. Douglas Augusto

Δημοσίευση από tzoker »

Αρκετα καλός, με λάθη βέβαια αλλά επιτέλους κάναμε σουτ. Έστω κ αν κάποια ήταν βεβιασμένα.

Από Εσιτι χειρότερος δεν θα είναι ποτέ. Βασικός χθες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιτέλους ένα ευέλικτο αμυντικό χαφ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παικτης για μπροστα απο τα στοπερ παντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ουτε αμυντικο χαφ στη τριαδα,υπαρχει αμυντικο τρανζισιον που τον περνανε σταματημενο 2-3 φορες σημερα στη κοντρα,στο 8 υπαρχει ελπιδα μηπως και εκμεταλευτει το σουτ του.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ψαγμένη μεταγραφή προϊόν ενδελεχούς σκαουτινγκ.

Υπομονή ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μ άρεσε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Παίκτης που έχει να παίξει από τον Μάρτιο δεν μπορεί να κριθεί. Υπομονή.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σε σχέση με τον Εσίτι...όαση στα ματάκια μας.

Συνέχισε και ανέβα, γιατί ο άλλος δεν παλεύεται. Πόνεσαν τα μάτια μας.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

καλος ηταν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαλος σε τι ακριβως? Αν εξαιρεσεις ενα σουτ τι καλυτερο εκανε απο τον Εσιτι? Μηπως δεν ειδατε οτι η ομονοια αρχισε να παιρνει μετρα,να ανεβαζει παικτες και αντιστοιχα η κατοχη μας να πεφτει απο τη στιγμη που βγηκε το εξιλαστηριο θυμα του προπονηταρα? Ετσι ειναι τα χαφ που κοστιζουν 10 φορες παραπανω απο τους αντιπαλους τους και μη μου πειτε ειναι νωρις γιατι τον εχουμε δει και περσι.Ενα μαμημενο χαφ με λιγη ενεργεια να παρει τη μπαλα και να τη προωθησει.Θυμαστε τον περσινο Μισιτς ,τον φετινο Ελ Καντουρι,τον Ολιβειρα? Αυτα ειναι 8ρια με @@.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

45-75 ( μέχρι που ο ******* έβγαλε μουργκ και ζιφκο) ήταν το καλύτερο μας διάστημα.
Μοίρασε πολύ καλά και γρήγορα την μπάλα και απελευθέρωσε και τον σβαμπ

Επεξεργαστηκε.
Μαυρο Χιονι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω γιατι θυμαμαι οτι σε αυτο το διαστημα,60 με 75, η ομονοια εχει 2-3 φασεις,1 τετ α τετ και 1-2 πεναλτι που ανετα μπορουσε να παρει?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ακούω, διαβάζω, δε μιλάω και πολύ ο δόλιος, αλλά για όνομα του θεού. Τι ακριβώς βλέπει κάποιος στον Αουγκούστο, τι; Τι; Και μη μου πείτε γύρισε από τραυματισμό. Έπαιξε και πέρσι 20+ αγώνες. Τι ακριβώς να κρατήσω από τον παίκτη. 6άρι δεν είναι, 8άρι δεν είναι, δυνατός δεν είναι, γρήγορος δεν είναι, έξυπνος παικτικά δεν είναι, ψυχάρα και τσαμπουκάς δεν είναι, τι σκατά είναι δεν έχω καταλάβει. Τίποτα δεν έχει μπόλικο ρε φίλε, ούτε καν πολύ κακός δεν είναι να'χαμε να λέγαμε.......βραστά πρασινοκίτρινα κολοκυθάκια σε νοσοκομειακό δίσκο και με απαγόρευση για έξτρα αλάτι. Τουλάχιστον ο Εσίτι κάποια πράγματα τα έχει μπόλικα και τα κάνει καλά.....ουφ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Με normal προπονητή του χρόνου θα είναι δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Παρά πολύ μέτριος παίχτης, σε όλα.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Εγω γιατι θυμαμαι οτι σε αυτο το διαστημα,60 με 75, η ομονοια εχει 2-3 φασεις,1 τετ α τετ και 1-2 πεναλτι που ανετα μπορουσε να παρει?

Ναι τα είχε και αυτά :mrgreen: στην πραγματικότητα ένα πέναλτι που με βάρ θα δίνονταν και ένα τετ α τετ.
Αλλά αυτά είναι κάτι φυσιολογικό για τον ΠΑΟΚ του άμπελ και από το πώς είναι παραταγμένος στο γήπεδο.

Υγ πολύ το αδικείται το παιδί.
Με έναν κανονικό προπονητή σε κανονική ομάδα και όχι σε θίασο θα προσφέρει πολλά
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω γιατι θυμαμαι οτι σε αυτο το διαστημα,60 με 75, η ομονοια εχει 2-3 φασεις,1 τετ α τετ και 1-2 πεναλτι που ανετα μπορουσε να παρει?

Ναι τα είχε και αυτά :mrgreen: στην πραγματικότητα ένα πέναλτι που με βάρ θα δίνονταν και ένα τετ α τετ.
Αλλά αυτά είναι κάτι φυσιολογικό για τον ΠΑΟΚ του άμπελ και από το πώς είναι παραταγμένος στο γήπεδο.

Υγ πολύ το αδικείται το παιδί.
Με έναν κανονικό προπονητή σε κανονική ομάδα και όχι σε θίασο θα προσφέρει πολλά

Ο λόγος είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Αγκούστο ο Αμπέλ για να γυρίσει το ματς πήρε ένα αγωνιστικό ρίσκο. Άφησε τον Αγκούστο μόνο στο έξι και πέρασε το Σβαμπ πολύ μπροστά για να πατάει περιοχή. Το ρίσκο του βγήκε και στο γκολ της ισοφάρισης ο Σβάμπ λειτουργεί σαν φορ, είναι μέσα στην περιοχή.
Ο Αγκούστο σήμερα ήταν καλός, έδωσε γρήγορη προώθηση του παιχνιδιού προς τα εμπρός καθώς μπορεί να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλή περιστροφή (πολύ βασική ικανότητα για χαφ), καλή τεχνική και κράτημα της μπάλας (αν και μερικές φορές την κρατάει παραπάνω και αυτό λειτουργεί μπούμερανγκ γιατί μπορεί να τη χάσει). Με την κατάσταση που υπάρχει στα αμυντικά μας χαφ δεν το συζητάμε ότι είναι μια πολύ καλοδεχούμενη και ελπιδοφόρα (με βάση και τη σημερινή του εμφάνιση) προσθήκη-επιστροφή!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”