Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020

Δημοσίευση από iasoiako »

Ελα ναι
Δεν ξερω ποιον Νικο λες.

Άν-κάτω έχουν γίνει τα θέματα με τους δυο Κουβανούς και την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού βγαίνουν στρη δημοσιότητα σοβαρά θέματα, αλλά και οικονομικής φύσεως, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σωστός, αλλά…

για να αντικαταστήσει τον Άλμπο, πρέπει πρώτα να τον αποκτήσει και για να τα καταφέρει πρέπει να πληρώσει άλλες 10.000 ευρώ, αφού οι 20.000 που στάλθηκαν για τους δυο Κουβανούς, χάθηκαν μεταξύ Πουέρτο Ρίκο και Κούβας!! Φαίνεται ότι ο μάνατζερ που έφερε τους δυο Κουβανούς, δεν είχε την άδεια της ομοσπονδίας της χώρας τους, διαφορετικά δεν εξηγείται η υπόθεση…
https://www.sfina.gr/spor/bolei-paok-xa ... koubanous/
Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κουβανική ομοσπονδία δεν έχει λάβει χρήματα από τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά», παρότι η τελευταία υποστηρίζει ότι έχει πληρώσει τα πενταπλούν των δύο αθλητών.
https://www.fosonline.gr/volleyball/a-a ... stis-19-15
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γρήγορα την Νικολούλη, μπας και βρεθούν......ζωντανά.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ζητάει λοιπόν ο Μπαρκαρούτσος αποδείξεις για κάποια -πολύ λίγα σχετικά με τα όσα γίνονται τα τελευταία 4 χρόνια- που γράφτηκαν. Βγαίνουν λοιπόν κάποια θέματα στη φόρα, με συνεντεύξεις, ξεκατινιάσματα, αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δεν λέει φίλος ο Μπαρκαρούτσος, παιδιά είχατε δίκαιο.

Απο όλα αυτά που διαβάσατε για τους δύο ξένους απο την Κούβα, απο ΟΛΑ αυτά που έγιναν τις προηγούμενες χρονιές, εσείς τι καταλαβαίνετε?

Καταλαβαίνετε οτι ο ΠΑΟΚ έχει έναν σχεδιασμό για πρωταθλητισμό?

Η γενική εικόνα πάντως δείχνει οτι υπάρχουν συνεχώς ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις. Εγώ λέω οτι κάποια πράγματα γίνονται για να κερδίζει ο Ανώμαλος το Πρωτάθλημα. Άλλη εξήγηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν υπάρχει εξήγηση για τη στήριξη στον Καραμπέτσο απέναντι στον Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Εξήγηση για την απόλυση (δύο φορές μαλιστα) του Καλμαζίδη που έφτιαξε τις ομάδες για τα 3 Πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει εξήγηση για τις μεταγραφές τραυματιών παικτών, τις προσλήψεις - απολύσεις προπονητών, τις ελλείψεις στο ρόστερ, τα χαμένα λεφτά για τον Σεπέδα και τα χαμένα λεφτά για τους Άλμπο/Σαντοβάλ.

Δείτε για παράδειγμα, και είναι ΕΝΑ, ΜΟΝΟΝ, ενδεικτικό παράδειγμα, το θέμα με τους δύο Κουβανούς. Έρχονται χωρίς κανένα σοβαρό πλάνο και σχεδιασμό, ο ένας για να δοκιμαστεί και να φύγει δανεικός.... στην Κύπρο, γιατί στον ΠΑΟΚ μπορεί να τρώμε σκούπες στα Play Off και να μετράμε 11-0 στο Πρωτάθλημα, είμαστε όμως άπλες ΚΑΙ στέλνουμε και δανεικούς. Ένας ακόμη (Κάλβο) έρχεται/δεν έρχεται τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει, ενώ έχεις ήδη δύο πασαδόρους, ο ένας βέβαια υπέρβαρος και ο άλλος στα 41 (η πιο αξιόπιστη λύση στη μετά Κουρνέτα Εποχή). Οι άλλοι δύο έρχονται να δοκιμαστούν όταν.... λείπει ο Προπονητής εκτός Ελλάδας!!!!!!!!!! Γυρίζει ο Προπονητής, προφανώς και ΔΕΝ τους θέλει για τον Α ή Β λόγο, δημιουργείται ένταση και εν τέλει φεύγει.... ο Προπονητής! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Στη συνέχεια, ψάχνουν τα λεφτά, που μπήκαν τα λεφτά, μπήκαν τα λεφτά(?) σε πιο λογαριασμό, σε ποιά χώρα, δεν ήρθε το δελτίο τους, ΦΙΑΣΚΟ με τον Ανώμαλο, ήττα 0-3, στη συνέχεια ήττα 3-0 πάλι απο τον Ανώμαλο και η ομάδα εκτός στόχου στο Λίγκ Κάπ. Στο τέλος μαλώνουν ο Πρόεδρος με την Ατζέντη (Διεθνώς οι Agents αθλητών λέγονται Agents, ατζέντηδες, όχι Managers) των Παικτών και καταλίγουνε..... οι Παίκτες φεύγουνε και οι υπόλοιποι μάλλον στα Δικαστήρια.

Εσείς τώρα απο όλο αυτό, που σε διάφορες εκδοχές επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, καταλαβαίνεται οτι όλα είναι τυχαία? Είναι τυχαίο οτι πήραμε ξένο αφού πέρασε ο Ανώμαλος αέρας απο το Παλατάκι για ακόμη μια χρονιά?

Να ξέρετε τέτοιοι ανθρωποι είναι που κατέστρεψαν και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εγώ έπαιρνα διαρκείας και επι Παντελωνάτου και τα έβλεπα απο κοντά... Έτσι έφυγε ο κόσμος απο το Μπάσκετ και καταστράφηκε μια ΚΑΕ με καθαρό ΑΦΜ και καινούργιο, ιδιόκτητο γήπεδο.

Λυπάμαι για τους Κουβανούς. Φαίνονται αξιόλογοι παίκτες, λυπάμαι και για τις εμπειρίες τους με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω σε ποιό επίπεδο βρίσκονται, αλλά φαίνονται ιδαίτερα γυμνασμένοι. Είχα να δώ τόσο γυμνασμένους παίκτες απο την πρώτη και τη δεύτερη χρονιά του Καλμαζίδη, το Πρώτο και Δεύτερο Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Φαινόταν τη δουλειά που έκανε στις προπονήσεις ο Καλμαζίδης καθώς επίσης και η νοοτροποία δουλειάς των παικτών που επέλεγε. Τώρα βλέπεις μια ομάδα αγύμναστων να παλεύουν να γίνουν ομάδα. Ο 35άρης Βαν Νταικ και ο 41χρονος Τερζής είναι μακράν οι πιο γυμνασμένοι παίκτες μας. Οι περισσότεροι μάλιστα έβγαλαν και προετοιμασία με την ομάδα!!! Κάτι δεν πάει καλα....

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγω δε συμφωνω. Αυτοι που διοικουν εχουν πλανο. Αλλιως δε θα φταναν να διοικουν.

Ξερουν ακριβως τι πρεπει να κανουν για το δικο τους συμφερον. Το θεμα ειναι οτι το δικο τους συμφερον και ο εγωισμος ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ, για αυτο και ονομαζονται ΠΑΟΚαρχες.
Μια κατασταση συνεχωμενων αλλαγων χωρις προγραμματισμο οταν επαναλαμβανεται εδω και χρονια κατι κρυβει απο πισω.

Ειπα την αποψη μου εστω και ακραια. Οικονομικα προσωπικα συμφεροντα και χρηματικες μετακινησεις, καποιες προς αγνωστους ατζεντιδες-πολλαπλους ατζεντιδες ιδιων αθλητων, σε παρα πολυ τακτικα διαστηματα, με μικροποσα τα οποια προστηθεμενα δημιουργουν σημαντικο κεφαλαιο και ανοιγμα. Πολλες αλλαγες προπονητων και συνεχωμενες ανοικτες υποθεσεις αποζημιωσεων.

Ολα αυτα δειχνουν μια συνεπεια πραξεων.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάντως θεωρώ προσβλητικό για τη νοημοσύνη μου να βγαίνει κάποιος και να μιλάει για μπάτζετ ενός εκατομμυρίου, τη στιγμή που φέραμε διαγώνιο ερωτηματικό, Κουβανό κεντρικό που δεν είδαμε ποτέ, ενώ ο Όκολιτς κυκλοφορεί ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τώρα όσον αφορά τον Οκολιτς Ουσιαστικά έκανε άνοιγμα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψει στην ομάδα. Πραγματικό θηριο, δεν έχω δει καλύτερο κεντρικό (μετά τον Λι) από τον Σέρβο. Μακάρι να επιστρέψει, σε τέτοια περίπτωση θα είμαστε ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα, μετά και την έλευση του Βαν Ντάικ.
Αλλά μάλλον υπάρχουν θέματα υποθέτω εξωαγωνιστικα κυρίως λόγω χαρακτήρα διαφορετικά δεν νομίζω να μην ήταν τώρα παίκτης μας.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Δηλαδη με την προσθηκη 2 παιχτων,απο εκει που δεν μπορουμε να παρουμε ουτε σετ,θα γινουμε φαβορι για το πρωταθλημα;
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

iasoiako έγραψε:Εγω δε συμφωνω. Αυτοι που διοικουν εχουν πλανο. Αλλιως δε θα φταναν να διοικουν.

Ξερουν ακριβως τι πρεπει να κανουν για το δικο τους συμφερον. Το θεμα ειναι οτι το δικο τους συμφερον και ο εγωισμος ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ, για αυτο και ονομαζονται ΠΑΟΚαρχες.
Μια κατασταση συνεχωμενων αλλαγων χωρις προγραμματισμο οταν επαναλαμβανεται εδω και χρονια κατι κρυβει απο πισω.

Ειπα την αποψη μου εστω και ακραια. Οικονομικα προσωπικα συμφεροντα και χρηματικες μετακινησεις, καποιες προς αγνωστους ατζεντιδες-πολλαπλους ατζεντιδες ιδιων αθλητων, σε παρα πολυ τακτικα διαστηματα, με μικροποσα τα οποια προστηθεμενα δημιουργουν σημαντικο κεφαλαιο και ανοιγμα. Πολλες αλλαγες προπονητων και συνεχωμενες ανοικτες υποθεσεις αποζημιωσεων.

Ολα αυτα δειχνουν μια συνεπεια πραξεων.
Δεν διαφωνώ οτι παίζει και κάποιο οικονομικό συμφέρον τουλάχιστον απο κάποιους του ΑΣ. Μην ξεχνάς όμως οτι ο ΑΣ έχει φέρει τρομερούς παικταράδες και πολύ πριν την τελευταία 5ετία των τίτλων, αλλά ο στόχος ήταν πάντα η 4αδα. Επίσης, ας μην παραγνωρίζουμε οτι και η πλευρά Ανδρέου και μετά Τσαλόπουλου έχει κάνει λάθη. Τον Τζούριτς σε αυτήν την κατάσταση ποιός τον έφερε? Δεν θα έπρεπε να κατέβει η ομάδα απέναντι στον γαύρο με 4 ξένους, έστω και αυτούς τους Κουβανούς? Γιατί δεν πήρανε καλύτερο Προπονητή? Γιατί δεν επιβάλουν τον Καλμαζίδη, ή έναν αναλόγου ποιότητας προπονητή.

Αν καθήσω και σου γράψω μια ανασκόπηση των τελευταίων 5 ετών, τα γεγονότα που έχουν συμβεί, μαζί με κάποιες ιδιοτικές συνομιλίες που έχω κάνει με ανθρώπους του Βολλει θα δεις οτι κάποια πράγματα δεν εξηγούνται, ούτε με το όποιο/κάποιο οικονομικό όφελως απο τα φύγε-ελα των μεταγραφών. Κάποια πράγματα δεν στέκουν.
Odi έγραψε:Εγώ πάντως θεωρώ προσβλητικό για τη νοημοσύνη μου να βγαίνει κάποιος και να μιλάει για μπάτζετ ενός εκατομμυρίου, τη στιγμή που φέραμε διαγώνιο ερωτηματικό, Κουβανό κεντρικό που δεν είδαμε ποτέ, ενώ ο Όκολιτς κυκλοφορεί ελεύθερος.
Λύσεις υπάρχουν πολλές, και δεν είναι μόνον ο Όκολιτς. Ο David Lee, γιατί έφυγε? Έναν χρόνον μετά το πρωτάθλημα έδινε παρόμοιες συνεντεύξεις λέγοντας οτι θα γύριζε άνετα στον ΠΑΟΚ, αν τον ήθελαν και οτι ήταν ελεύθερος. Δεν γύρισε ποτέ.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν. Οι δηλώσεις για μπατζετ 1 εκατομμυρίου είναι ύποπτες.
painkiller4 έγραψε:Τώρα όσον αφορά τον Οκολιτς Ουσιαστικά έκανε άνοιγμα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψει στην ομάδα. Πραγματικό θηριο, δεν έχω δει καλύτερο κεντρικό (μετά τον Λι) από τον Σέρβο. Μακάρι να επιστρέψει, σε τέτοια περίπτωση θα είμαστε ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα, μετά και την έλευση του Βαν Ντάικ.
Αλλά μάλλον υπάρχουν θέματα υποθέτω εξωαγωνιστικα κυρίως λόγω χαρακτήρα διαφορετικά δεν νομίζω να μην ήταν τώρα παίκτης μας.
Κοίτα στους τελικούς πέρσι, δεν ήταν καλός. Μου άρεζε γιατί ήταν αθλητικός και πολύ δυνατός. Ο Lee αντίθετα στα ντέρμπι, πετούσε. Εμένα μου άρεζε και ο Ρανγκέλ, που επίσης θα έπρεπε να είχε κρατηθεί απο την ομάδα του πρώτου Πρωταθλήματος.

Φαβορί δύσκολα να γίνουμε. Ο άλλος έχει σταθερή ομάδα και πλέον με τις ευλογίες μας, έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι πως πάμε όμως δύσκολα να φτάσουμε τελικούς.
Sekeris έγραψε:Δηλαδη με την προσθηκη 2 παιχτων,απο εκει που δεν μπορουμε να παρουμε ουτε σετ,θα γινουμε φαβορι για το πρωταθλημα;
Εξαρτάται τους παίκτες. Ο εχθρός φέτος έχει ομάδα ανάλογη του 2016-2017 που τους το πήραμε στα Play Off, σίγουρα πολύ κατώτερη του 2017-2018, αλλά και απο την περσινή (2018-2019). Ωστόσο, κράτησαν τον προπονητή τους τρίτη συνεχή χρονιά (ανείκουστο για τον ΠΑΟΚ) και έναν πολύ καλό κορμό.

Αν είχαμε πάρει τον Πετρέα, δεν ξέρω αν θα χρειαζόμασταν τόσο καλό κεντρικό. Ήταν ελεύθερος ο Πετρέας, αλλά... Θα μπορούσαμε να πάμε και για τον πρώην ακραίο τους τον Φράγκο. Πάλι αλλά....

Πάλι καλά που τους έκοψε και πήρανε τον Στεφάνου, έστω και στα 39. Είμαστε 3 χρόνια χωρίς λίμπερο και δεν έχουμε πια τον Σαφράνοβιτς να κρυβόμαστε. Κάποια στιγμή ελπίζω να ξαναγυρίσει ο Γκαράς.

Τέλος, όχι δεν νομίζω οτι είμαστε σε θέση να γίνουμε φαβορί. Δεν έχουμε ούτε την ομοιογένεια, ούτε τον απαραίτητο χρόνο να την αποκτήσουμε, ούτε τον ανάλογο προπονητή. Ο προπονητής του εχθρού έχει πολύ καλό βιογραφικό και έχει ήδη εμπειρία απο δύο Πρωταθλήματα στην Ελλάδα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ρε παιδια ολοι γνωριζουμε γνωριζουμε πως η φραξια του ΑΣ εχει κρυφη ατζεντα προσωπικες εξυπηρετησεις παιχνιδια εξουσιας και αλλα

η χθεσινη συνετευξη γεματη στερεοτυπα και φουλ γραφικοτητα ειναι μια επιθεση στον τσαλοπουλο
και πολυ φοβαμαι πως εγινε με την συμφωνη γνωμη του ΑΣ

ο τσαλοπουλος με οσα λαθη εχει κανει παραμενει ο μοναδικος ανθρωπος που θελει να κανει μια ομαδα ορθολογικα και χωρις να μπλεκει προσωπικες φιλοδοξιες χαρες σε προσωπα και αλλα

το εχω πει και το ξαναλεω πως ειναι η τελευταια γραμμη αμυνας για οσους θελουν δυνατο βολευ
αν φυγει (που θα φυγει)επιστρεφουμε στα γνωστα της πληρους αδιαφοριας για τα τμηματα του ερασιτεχνη κατι που βολευει ΑΣ και κοσμακη
πολλες σκοτουρες και πιεση ο πρωταθλητισμος και πολλες ερωτησεις...

ΥΓ για το θεμα τον εκλογων ευθυνη εχει ο ΑΣ οχι ο τσαλοπουλος ...ποιος/οι επεισαν υτον κατσαρη να ψηφισει γαυρους ειναι αλλη ιστορια
marley 4

Descartes έγραψε:Ζητάει λοιπόν ο Μπαρκαρούτσος αποδείξεις για κάποια -πολύ λίγα σχετικά με τα όσα γίνονται τα τελευταία 4 χρόνια- που γράφτηκαν. Βγαίνουν λοιπόν κάποια θέματα στη φόρα, με συνεντεύξεις, ξεκατινιάσματα, αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δεν λέει φίλος ο Μπαρκαρούτσος, παιδιά είχατε δίκαιο.

Απο όλα αυτά που διαβάσατε για τους δύο ξένους απο την Κούβα, απο ΟΛΑ αυτά που έγιναν τις προηγούμενες χρονιές, εσείς τι καταλαβαίνετε?

Καταλαβαίνετε οτι ο ΠΑΟΚ έχει έναν σχεδιασμό για πρωταθλητισμό?

Η γενική εικόνα πάντως δείχνει οτι υπάρχουν συνεχώς ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις. Εγώ λέω οτι κάποια πράγματα γίνονται για να κερδίζει ο Ανώμαλος το Πρωτάθλημα. Άλλη εξήγηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν υπάρχει εξήγηση για τη στήριξη στον Καραμπέτσο απέναντι στον Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Εξήγηση για την απόλυση (δύο φορές μαλιστα) του Καλμαζίδη που έφτιαξε τις ομάδες για τα 3 Πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει εξήγηση για τις μεταγραφές τραυματιών παικτών, τις προσλήψεις - απολύσεις προπονητών, τις ελλείψεις στο ρόστερ, τα χαμένα λεφτά για τον Σεπέδα και τα χαμένα λεφτά για τους Άλμπο/Σαντοβάλ.

:pano: :pano: :pano: :pano:
υπαρχει εξηγηση και την ξερεις
θα κανει η φραξια του ΑΣ οτι θελει οποιος δεν συμφωνει η φερνει εμποδια φευγει
θα φερνουμε μαριονετες προπονητες η yesmen
θα κανουμε μπιζνες με συγκεκριμενα προσωπα ασχετα αν δεν ειναι προς το συμφερον της ομαδας
εχουμε τα κλειδια τις καρεκλες μοιραζουμε χρημα και αν παρουμε κουπα ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

τα εχουν πει δημοσιως εμεις φερνουμε παιχες και ο προπονητης συμφωνει

ποσο ποιο γελοιο μπορει να γινει απο το επικο" ο προεδρος ειχε κλεισει αγκαμεζ και με αγκαμεζ δεν χαναμε"
ο προεδρος (δηλαδη εμεις οι ιδιοι) εχουμε προφητικες ικανοτητες και ειμαστε ασφαλτοι :lol:

παει το τμημα φινιτο
περιμενω να τα βροντηξει ο τσαλοπουλοςκαι καλα θα κανει και εννοω και την χορηγια...

και εχεις δικαιο
τα ιδια εγιναν και γινονται και στην καε(μεχρι το καλοκαιρι) γιατι τωρα εσφιξαν τα πραγματα
η λογικη ειναι ασε απλα να υπαρχουν τα τμηματα
γενικη αδιαφορια

τα ιδια και στο χαντμπολ
υγ ο κεντρικος ηταν κουβανος απο τα lidl ο διαγωνιος κανονικος παιχτης
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μένω έκπληκτος, βρε, με όσα διαβάζω...
Να, καλή ώρα, σαν τον Κοσμά τον Σκούταρη....

Εικόνα
Παρ όλα αυτά, μια χαρά θα πάμε
και τελικά θα αναφωνούμε όλοι...
...αν πάρουμε κούπα, ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...
Εικόνα
Ή αλλιώς, Γκόρτζος, Γκόρτζος, Γκόρτζος... :evil:

Υ.Γ. Ε ρε μαγκούρα, Σκουταρέικη, που χρειάζονται, μερικοί μερικοί........ :twisted:
marley 4

λαθος ταινια γκοραν
η σωστη ειναι αλλη
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF ... E%BC%CE%BF

στον ρολο του Γκρουεζα καμια δεκαρια ανθρωποι

και τι δουλεια κανεις ρε γκρουεζα ? θα μπορουσε να ρωτησει ο ιβαν σαββιδης
μα ειμαι μελος του ΑΣ ΠΑΟΚ απο παιδακι κυριε προεδρε...
ναι αλλα τι δουλεια κανεις?
ειμαι μελος του ΑΣ τι δεν καταλαβαινεις?

φαγανε φαγανε φαγανε...

μας εβαλαν να υπογραφουμε για 2 χρονια συμβολαιο με μισθο 2χιλ τον μηνα
500 παιρναμε εμεις 500 ο μανατζερ

φυσικα ειναι σεναρια μυθοπλασιας και δεν εχουν καμια σχεση με πραγματικα προσωπα και καταστασεις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν διαφωνώ...
Βρίσκοντας τες, όμως, πανομοιότυπου πνεύματος, έβαλα αυτήν, λόγω της παρουσίας κάποιας....Τζένης... :D
Άσε που κολλάει κι η μαγκούρα... :twisted:
Τζάμπα τα φυλάμε τα "μαδέρια" μέσα στο πορτάκι? :ugeek:
marley 4

ναι αλλα η τζενη ειναι φιλη(συνεργατης) του φιλου (μανατζερ) του προεδρου του κομματος
αρα κυριε μαυρογιαλουρε μου ειναι μελη του κομματος

οπως ελεγε και ο σταθης ψαλτης αντερστεντ?
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Αυτην την ωρα ξεκιναει ο αγωνας μας στην Συρο με τον Φοινικα, καθολου ευκολο παιχνιδι - καλη επιτυχια στον Π.Α.Ο.Κ. μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”