5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω αυτο που βλεπω (χωρις να ειναι ακομα στο 100% της αποδοσης του) ειναι το πιο ολοκληρωμενο σεντερ μπακ στην ελλαδα...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Όσο παίζει παίρνει ψυχολογία... Φέτος τα έχουμε δει όλα και είδαμε ακόμα ένα άχαστο γκολ να χάνεται δεν τρελάθηκα η συνήθεια η φετινή βλέπεις... Αλλά ακόμα και έτσι ακόμα και τώρα είναι για εμένα ένα κλικ κάτω από τον Κρέσπο ναι ναι αυτόν τον μέτριο παίκτη που τον πήραμε για 5ο σέντερ μπακ!!! Κοντός ψαλμός........ Δεν ξέρω πότε θα φάει καμιά κόκκινη ο τερματάς μας και θα παίξεις και εκεί το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο κρεσπο φιλε μου αν το ματς παει στη δυναμη δεν μπορει να ανταπεξελθει πολυ...αυτος εδω δεν καταλαβαινει ουτε απο δυνατο φορ ουτε απο γρηγορο...εχει πολλα ακομα να δωσει ο βαρελα και οσο παιρνει παιχνιδια και δενει με τον κρεσπο πολυ δυσκολα θα τρωμε γκολ...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ειναι η πιο ακριβη μεταγραφη του καλοκαιριου.Αντε σιγα σιγα να εγκλιματιζεται γιατι προοριζοταν για τον ογκολιθο της αμυνας μας.Τωρα χωρις Τζαβελινιο,πρεπει να κανει καλες εμφανισεις γιατι αυτος και ο Κρεσπο ειναι τα μονο πρωτακλασατα CB μας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπράβο βαρέλα

Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Sera4 έγραψε:ο κρεσπο φιλε μου αν το ματς παει στη δυναμη δεν μπορει να ανταπεξελθει πολυ...αυτος εδω δεν καταλαβαινει ουτε απο δυνατο φορ ουτε απο γρηγορο...εχει πολλα ακομα να δωσει ο βαρελα και οσο παιρνει παιχνιδια και δενει με τον κρεσπο πολυ δυσκολα θα τρωμε γκολ...

+φωνω
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Βαρέλα παιδιά είναι πολύ ανεβασμένος τώρα που έφυγε ο Τζαβέλλας. Εγώ παρατήρησα ότι ο Τζαβέλλας του έκανε έναν άτυπο πόλεμο. Σου λέει έρχεται ηγετική μορφή στην άμυνα να με εκτοπίσει? ;)

Τον Μπεργκ τον έσβησε τελείως. Σαν να μην υπήρχε ήταν. Έχει δύναμη και ταχύτητα ο παίκτης. Ήταν αρχηγός στην Στεάουα. χρειάζεται δέσιμο με την ομάδα για να βγάλει σταδιακά το ηγετικό πάθος που χρειάζεται ένας αμυντικός παίκτης για να αποδώσει. Αυτό το βλεπουμε από τον Κρεσπο. Ακόμη ο Βαρέλα στο 60% είναι (πνευματικά). Στήριξη χρειάζεται να αποκτήσει τον εαυτό του. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παραμενει βεβαια επιρρεπης στα λαθη που ειναι το μεγαλυτερο του μεινοεκτημα.Την φαση του πεναλντυ στην αρχη αν ο διαιτητης ηταν πουστης μπορει να την εδινε.Χαζη ενεργεια,ευτυχως δεν τον κρατησε παρατεταμενα αλλιως θα το σφυριζε
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Sera4 έγραψε:ο κρεσπο φιλε μου αν το ματς παει στη δυναμη δεν μπορει να ανταπεξελθει πολυ...αυτος εδω δεν καταλαβαινει ουτε απο δυνατο φορ ουτε απο γρηγορο...εχει πολλα ακομα να δωσει ο βαρελα και οσο παιρνει παιχνιδια και δενει με τον κρεσπο πολυ δυσκολα θα τρωμε γκολ...
Βρε μαζί σου είμαι και δεν συγκρίνω τους 2 παίκτες αλλά φτάσαμε και Γενάρη... Τι έχουμε δει από τον έναν και τι έχουμε δει από τον άλλον... Μιλάμε για τώρα και όχι για το μέλλον... Μιλάμε για το σίριαλ του Καλοκαιριού Βαρέλα και μιλάμε για έναν Κρέσπο που ήρθε και κανένας δεν τον πίστεψε... Ο Βαρέλα έχει να δώσει ακόμα ο άλλος ότι μπορεί αυτό κάνει και το δείχνει σε κάθε αγώνα... Δεν μπορεί παραπάνω αλλά αυτό που ξέρει το δίνει και εμένα αυτό με χαροποιεί...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Θα αφήσει μεγαλύτερη εποχή απ τον Κοντρέρας ο συγκεκριμένος κατά την άποψη μου...Λίγη υπομονή ακόμα... ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο χειρότερος παίχτης του ΠΑΟΚ.
Επειδή όλοι οι άλλοι έπαιζαν ένα επίπεδο πάνω.
Στο ημίχρονο κι όσο το ματς φαινόταν ότι δεν μπορεί να γυρίσει ανέβαινε.
Δεν τον εμπιστεύομαι ακόμα, ειδικά γι αυτό που ήρθε (σαν ηγέτης της άμυνας) αλλά σήμερα κέρδισε πολύτιμο χρόνο κι αυτός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

+++++ Sick,να ειναι καλα το αγγλακι που δεν εδωσε πεναλτυ στην λαλακια που εκανε στο ξεκινημα γιατι θα κλαιγαμε τωρα.Τραγικος στο ξεκινημα,ανεβηκε στην συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όχι ρε, δεν έκανε πέναλτι, απλά τράβηξε λιγο τη φανέλα του τύπου, εντάξει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ,θεωρώ ότι με βάση τις προσδοκίες είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφή.
Κάτι μου λέει όμως ότι οι κακές -μέτριες εμφανίσεις του οφείλονται στην μέχρι τώρα μη προσαρμογή του.
Εμένα προσωπικά μου μοιάζει ξένο σώμα,πρέπει να δεθεί με τους συμπαίκτες του,αν γίνει αυτό πιστεύω ότι θα δούμε άλλον ποδοσφαιριστή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Δυο κοκκόροι στο ίδιο κοτέτσι δεν χωράνε"...(χωρούσαν)... :oops:
Υπομονή και θα δούμε μεγάλα πράγματα απ αυτόν σε λίγο καιρό... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”