5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
εγω αυτο που βλεπω (χωρις να ειναι ακομα στο 100% της αποδοσης του) ειναι το πιο ολοκληρωμενο σεντερ μπακ στην ελλαδα...
Όσο παίζει παίρνει ψυχολογία... Φέτος τα έχουμε δει όλα και είδαμε ακόμα ένα άχαστο γκολ να χάνεται δεν τρελάθηκα η συνήθεια η φετινή βλέπεις... Αλλά ακόμα και έτσι ακόμα και τώρα είναι για εμένα ένα κλικ κάτω από τον Κρέσπο ναι ναι αυτόν τον μέτριο παίκτη που τον πήραμε για 5ο σέντερ μπακ!!! Κοντός ψαλμός........ Δεν ξέρω πότε θα φάει καμιά κόκκινη ο τερματάς μας και θα παίξεις και εκεί το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ!!!
ο κρεσπο φιλε μου αν το ματς παει στη δυναμη δεν μπορει να ανταπεξελθει πολυ...αυτος εδω δεν καταλαβαινει ουτε απο δυνατο φορ ουτε απο γρηγορο...εχει πολλα ακομα να δωσει ο βαρελα και οσο παιρνει παιχνιδια και δενει με τον κρεσπο πολυ δυσκολα θα τρωμε γκολ...
Ειναι η πιο ακριβη μεταγραφη του καλοκαιριου.Αντε σιγα σιγα να εγκλιματιζεται γιατι προοριζοταν για τον ογκολιθο της αμυνας μας.Τωρα χωρις Τζαβελινιο,πρεπει να κανει καλες εμφανισεις γιατι αυτος και ο Κρεσπο ειναι τα μονο πρωτακλασατα CB μας
Μπράβο βαρέλα
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sera4 έγραψε:ο κρεσπο φιλε μου αν το ματς παει στη δυναμη δεν μπορει να ανταπεξελθει πολυ...αυτος εδω δεν καταλαβαινει ουτε απο δυνατο φορ ουτε απο γρηγορο...εχει πολλα ακομα να δωσει ο βαρελα και οσο παιρνει παιχνιδια και δενει με τον κρεσπο πολυ δυσκολα θα τρωμε γκολ...
+φωνω
Ο Βαρέλα παιδιά είναι πολύ ανεβασμένος τώρα που έφυγε ο Τζαβέλλας. Εγώ παρατήρησα ότι ο Τζαβέλλας του έκανε έναν άτυπο πόλεμο. Σου λέει έρχεται ηγετική μορφή στην άμυνα να με εκτοπίσει?
Τον Μπεργκ τον έσβησε τελείως. Σαν να μην υπήρχε ήταν. Έχει δύναμη και ταχύτητα ο παίκτης. Ήταν αρχηγός στην Στεάουα. χρειάζεται δέσιμο με την ομάδα για να βγάλει σταδιακά το ηγετικό πάθος που χρειάζεται ένας αμυντικός παίκτης για να αποδώσει. Αυτό το βλεπουμε από τον Κρεσπο. Ακόμη ο Βαρέλα στο 60% είναι (πνευματικά). Στήριξη χρειάζεται να αποκτήσει τον εαυτό του. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Τον Μπεργκ τον έσβησε τελείως. Σαν να μην υπήρχε ήταν. Έχει δύναμη και ταχύτητα ο παίκτης. Ήταν αρχηγός στην Στεάουα. χρειάζεται δέσιμο με την ομάδα για να βγάλει σταδιακά το ηγετικό πάθος που χρειάζεται ένας αμυντικός παίκτης για να αποδώσει. Αυτό το βλεπουμε από τον Κρεσπο. Ακόμη ο Βαρέλα στο 60% είναι (πνευματικά). Στήριξη χρειάζεται να αποκτήσει τον εαυτό του. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση.
παραμενει βεβαια επιρρεπης στα λαθη που ειναι το μεγαλυτερο του μεινοεκτημα.Την φαση του πεναλντυ στην αρχη αν ο διαιτητης ηταν πουστης μπορει να την εδινε.Χαζη ενεργεια,ευτυχως δεν τον κρατησε παρατεταμενα αλλιως θα το σφυριζε
Βρε μαζί σου είμαι και δεν συγκρίνω τους 2 παίκτες αλλά φτάσαμε και Γενάρη... Τι έχουμε δει από τον έναν και τι έχουμε δει από τον άλλον... Μιλάμε για τώρα και όχι για το μέλλον... Μιλάμε για το σίριαλ του Καλοκαιριού Βαρέλα και μιλάμε για έναν Κρέσπο που ήρθε και κανένας δεν τον πίστεψε... Ο Βαρέλα έχει να δώσει ακόμα ο άλλος ότι μπορεί αυτό κάνει και το δείχνει σε κάθε αγώνα... Δεν μπορεί παραπάνω αλλά αυτό που ξέρει το δίνει και εμένα αυτό με χαροποιεί...Sera4 έγραψε:ο κρεσπο φιλε μου αν το ματς παει στη δυναμη δεν μπορει να ανταπεξελθει πολυ...αυτος εδω δεν καταλαβαινει ουτε απο δυνατο φορ ουτε απο γρηγορο...εχει πολλα ακομα να δωσει ο βαρελα και οσο παιρνει παιχνιδια και δενει με τον κρεσπο πολυ δυσκολα θα τρωμε γκολ...
Θα αφήσει μεγαλύτερη εποχή απ τον Κοντρέρας ο συγκεκριμένος κατά την άποψη μου...Λίγη υπομονή ακόμα... 

- Sick Bastard
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο χειρότερος παίχτης του ΠΑΟΚ.
Επειδή όλοι οι άλλοι έπαιζαν ένα επίπεδο πάνω.
Στο ημίχρονο κι όσο το ματς φαινόταν ότι δεν μπορεί να γυρίσει ανέβαινε.
Δεν τον εμπιστεύομαι ακόμα, ειδικά γι αυτό που ήρθε (σαν ηγέτης της άμυνας) αλλά σήμερα κέρδισε πολύτιμο χρόνο κι αυτός.
Επειδή όλοι οι άλλοι έπαιζαν ένα επίπεδο πάνω.
Στο ημίχρονο κι όσο το ματς φαινόταν ότι δεν μπορεί να γυρίσει ανέβαινε.
Δεν τον εμπιστεύομαι ακόμα, ειδικά γι αυτό που ήρθε (σαν ηγέτης της άμυνας) αλλά σήμερα κέρδισε πολύτιμο χρόνο κι αυτός.
+++++ Sick,να ειναι καλα το αγγλακι που δεν εδωσε πεναλτυ στην λαλακια που εκανε στο ξεκινημα γιατι θα κλαιγαμε τωρα.Τραγικος στο ξεκινημα,ανεβηκε στην συνεχεια.
- Sick Bastard
Όχι ρε, δεν έκανε πέναλτι, απλά τράβηξε λιγο τη φανέλα του τύπου, εντάξει.
Συμφωνώ,θεωρώ ότι με βάση τις προσδοκίες είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφή.
Κάτι μου λέει όμως ότι οι κακές -μέτριες εμφανίσεις του οφείλονται στην μέχρι τώρα μη προσαρμογή του.
Εμένα προσωπικά μου μοιάζει ξένο σώμα,πρέπει να δεθεί με τους συμπαίκτες του,αν γίνει αυτό πιστεύω ότι θα δούμε άλλον ποδοσφαιριστή.
Κάτι μου λέει όμως ότι οι κακές -μέτριες εμφανίσεις του οφείλονται στην μέχρι τώρα μη προσαρμογή του.
Εμένα προσωπικά μου μοιάζει ξένο σώμα,πρέπει να δεθεί με τους συμπαίκτες του,αν γίνει αυτό πιστεύω ότι θα δούμε άλλον ποδοσφαιριστή.
"Δυο κοκκόροι στο ίδιο κοτέτσι δεν χωράνε"...(χωρούσαν)... 
Υπομονή και θα δούμε μεγάλα πράγματα απ αυτόν σε λίγο καιρό...

Υπομονή και θα δούμε μεγάλα πράγματα απ αυτόν σε λίγο καιρό...