Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Δημοσίευση από BigBaby »

Λογικα θα κανουμε 2 αλλαγες στο ροστερ....τον Μπραιαντ και τον Τειλορ.
Τον Μακ Φαντεν τον ηθελαν απο το καλοκαιρι και δεν τα εβρισκαν στα χρηματα.
Το θεμα ειναι οτι αν αλλαξει τον Τειλορ θα πρεπει να παρουμε ενα παικτη
σαν τον Ντοζιερ-Τσαιρελη...να μπορει να παιζει και στο 5 και στο 4 αναλογα με το
σχημα της αντιπαλης ομαδας.

Δεν μου αρεσε το στυλ του Μακ Φαντεν...τσαπατσουλης δειχνει στο βιντεο...δεν πρεπει
να ειναι καλος πασερ και πρεπει να μαρκαρει με τα ματια.
Εναν killer στην αμυνα θελαμε που να ειναι αξιοπρεπης στο σουτ του.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

επαναλαμβάνω: από τη στιγμή που η ομάδα έχει 3 point (ο θεός να τους κάνει) οι οποίοι δεν πιάνουν θέση αμερικανού, δεν μπορείς να πάρεις και άλλον point (αυτό απαντάει και στο ποστ του Ιάσονα αν και δε νομίζω οτι αναφερόταν σε μένα) γιατί αχρηστεύεις τόσους παίκτες αλλά και επίσης ΔΕΝ μπορείς να βρείς τώρα floor manager ελεύθερο με ένα τάληρο το μήνα (αυτό απαντάει στον Κλείτο που προφανώς σωστά λέει οτι θέλουμε οργανωτή στο παιχνίδι μας).

Οι πιο πάνω 3 έχουνε ο καθένας τα (διαφορετικά) ΦΟΒΕΡΑ μειονεκτήματά τους: o ένας είναι ο πιο ακίνδυνος επιθετικά γκαρντ στον κόσμο σε παιχνίδι απέξω, ο άλλος επουδενί δεν οργανώνει και δεν παίζει άμυνα ενώ ο τρίτος είναι (πρός το παρόν) μόνον καλός αμυντικός (κάτι που μπορεί να του δώσει τη θέση του off guard στην ομάδα). ο Μιλιένοβιτς επίσης αν δεν τρέξει (όχι τρέξει με την έννοια του ρίβερς αλλά με την έννοια του μπουντούρη), στο set παιχνίδι νομίζω μόνο από κεντρικό Pick"roll μπορεί να δημιουργήσει. Συνεπώς είναι ένας κλασσικός νεροκουβαλητής ομάδας Σούλη που θέλει δίπλα του 2 περιφερειακούς επιπέδου Μονρό-ΜακΓκραθ, Κρίστμας-Μάρσαλ-Κάρτερ που να δημιουργούν: δημιουργούν και για τον εαυτό τους (ΟΚ αυτό το κανε και ο Δαρρυλ άπλά έβαζε 3 στα 140 σουτ) αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ( σε αυτό ο darryl μάλλον ήταν ο χειρότερος γκαρντ που είχαμε ποτέ).

Εφόσον την περιφέρεια τη συμπληρώνεις με Sibert-Peiners που είναι πιο 3 από 2 (και οι δυο δεν θα έλεγες οτι δημιουργούν για τους άλλους ΑΜΕΣΑ αλλά έμμεσα καθώς ο ένας είναι facilitator αφού ανοίγει το floor από ο τρίποντο ενώ ο άλλος είναι απίθανος slasher), πρέπει να πάρεις SHOOTING GUARD να ΜΑΜΑΕΙ. Δημιουργό, ball handling εξαιρετικό, καλό στα πλάγια pick"rolls, έτοιμο να διαβάζει αμέσως, να πασάρει σωστά, να είναι ΕΥΣΤΟΧΟΣ στα midrange αλλά και από το τρίποντο (καθώς έχουμε καταντήσει να βαράμε στου κουτρούλη του γάμου γενικώς σαν ομάδα). ε τί περιγράφω? τον χαραλαμπίδη. τον ναβάρο, τον σπανούλη. Και επειδή η άμυνά μας είναι για τα πανηγύρια είτε θα πάρεις τον Westbrook ώστε να παίζεις ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ, είτε θα είναι και άσσος ώστε να παίζεις αρκετό χρόνο στο 1-2 με αυτόν και τον Κόνιαρη.

άποψή μου όλα αυτά.

PS: στο 4.5 συμφωνούμε όλοι απ' όσο έχω καταλάβει.
PS2: αν μου βαζες ΤΩΡΑ μαχαίρι στο λαιμό, μπορεί να παιρνα και δεύτερο αμερικανό γκαρντ τώρα παρά άλλον ψηλό στη θέση του taylor!! :o :shock:
PS3: επουδενί δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε ο mcfadden. το προφίλ εννοώ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

palok έγραψε:επαναλαμβάνω: από τη στιγμή που η ομάδα έχει 3 point (ο θεός να τους κάνει) οι οποίοι δεν πιάνουν θέση αμερικανού, δεν μπορείς να πάρεις και άλλον point (αυτό απαντάει και στο ποστ του Ιάσονα αν και δε νομίζω οτι αναφερόταν σε μένα) γιατί αχρηστεύεις τόσους παίκτες αλλά και ε.......
PS: στο 4.5 συμφωνούμε όλοι απ' όσο έχω καταλάβει.
PS2: αν μου βαζες ΤΩΡΑ μαχαίρι στο λαιμό, μπορεί να παιρνα και δεύτερο αμερικανό γκαρντ τώρα παρά άλλον ψηλό στη θέση του taylor!! :o :shock:
PS3: επουδενί δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε ο mcfadden. το προφίλ εννοώ.

Δεν αναφερόταν ...
Αν αλλαχτεί ο Τέιλορ πρέπει να έρθει ψηλός πιστεύω, προτεραιότητα όμως για την υγεία των φιλάθλων είναι να αλλαχτει ο Μπράιαντ θα είναι τρελό να φύγει άλλος ξένος πριν από αυτόν.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εκλεισε ο Μακ Φαντεν, οριστικα, συμφωνα με το ινΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

τον Τρακ που χάνουμε , μπορούμε να έχουμε τελικά την εικόνα του για την προσφορά του;;
δηλαδή για πόσες ήττες ευθύνεται, πόσα χάλια ματς έκανε, πόσα έτσι κι έτσι και πόσα πολύ καλά;;
με τι ποσοστά;;
πόσα ματς τα καθάρισε;
στο κλατς πως τα πήγε;;
και το προπονητικό τιμ τι γνώμη έχει, ακολουθούσε τα πλάνα, ήταν παράγοντας στην άμυνα ή στην επίθεση, κτλ;
και τέλος είχε στα αλήθεια τα κλειδιά της επίθεσης από το τιμ ή από μόνος του τα μπουμπούνιζε;;
και γιατί φεύγει αυτός αντι για τον επίσης χάλια Τέιλορ;; είναι θέμα χαρακτήρα;; ή αναγκών ομάδας;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλος ο μακφαντεν;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

MANIAKOS έγραψε:Καλος ο μακφαντεν;
Αν δεν ήταν Σκωτζέζος και ήταν εβραίος, θα σου έλεγα πως τα σπάει. Τώρα πραγματικά δε ξέρω.

:pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πουλεν
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Δεν θεωρώ ότι έπαιζε χάλια η μέτρια ο Μπράιαντ σε σχέση με Μιλιενοβιτς η και τον πολύ μέτριο κατά την άποψή μου Τέιλορ.
Η αλλαγή αυτή δεν νομίζω να βελτιώσει θεαματικά την ομάδα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:τον Τρακ που χάνουμε , μπορούμε να έχουμε τελικά την εικόνα του για την προσφορά του;;
δηλαδή για πόσες ήττες ευθύνεται, πόσα χάλια ματς έκανε, πόσα έτσι κι έτσι και πόσα πολύ καλά;;
με τι ποσοστά;;
πόσα ματς τα καθάρισε;
στο κλατς πως τα πήγε;;
και το προπονητικό τιμ τι γνώμη έχει, ακολουθούσε τα πλάνα, ήταν παράγοντας στην άμυνα ή στην επίθεση, κτλ;
και τέλος είχε στα αλήθεια τα κλειδιά της επίθεσης από το τιμ ή από μόνος του τα μπουμπούνιζε;;
και γιατί φεύγει αυτός αντι για τον επίσης χάλια Τέιλορ;; είναι θέμα χαρακτήρα;; ή αναγκών ομάδας;;
Γιάννη, εσύ που τον έχεις δεί τόσα μάτς από κοντά να μας πείς. Σύγκρινε τον με όλους αυτούς που έχεις δεί στο 1-2 όλα αυτά τα χρόνια και πές μας.

PS: ο macfadden έπαιξε χτες 11 λεπτά και έμεινε άποντος. Αλήθεια έμειναν ευχαριστημένοι εκεί στην Nancy? Επικοινωνήσαμε με κανέναν απο΄την ομάδα του?
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Εγὠ φέτος που μετέχω σε 2 ομάδες (παίζοντας λίγο) στο εργασιακό 2 νομών , διαπιστώνω ότι 25 χρόνια που είχα να παίξω σε ομάδα και όχι στα μονά, είχα ξεχάσει βασικά πράγματα σε σχέση με την τακτική, το spacing, την ισορροπία κτλ... θεωρώ πως τώρα ξαναμαθαίνω μπάσκετμπολ. Άρα δεν έχω βαρύνουσα γνώμη.
Εμένα ο παίκτης μου άρεσε που ήταν άφοβος, το μπουμπούνιζε ανεξαρτήτως... επίσης μου άρεσε η ψυχολογική σιγουριά με την οποία κατέβαζε/τρίπλαρε. Επίσης, η μηχανική του σουτ όπως φαινόταν καλύτερα στις βολές.

Δεν μου άρεσε που ήταν αδιάφορος και παρτάκιας, χαλαρός στην άμυνα ως ανύπαρκτος, ανέκφραστος όταν έκανε λάθος... εκεί ο παίκτης πρέπει να πονάει, να βγάζει εγωισμό, πάθος.Δεν βοηθούσε και στο ριμπάουντ.

Αυτά. Όμως γενικά θα τον κρατούσα αν ήταν μεταξύ αυτού και του Taylor, από τον οποίο παραπάνω από τα 3 σουτ με το γάβρο δεν μπορούμε να περιμένουμε...

Τέλος , σίγουρα χειρότερος παίκτης με διαφορά από τους καλούς μας ξένους τα προηγούμενα χρόνια-ούτε σύγκριση με το σταθερό midrange του Χάτσερ, το all around παιχνίδι του ΜκΓκραθ, το σουτ του Κριστμας, τη δύναμη του Μονρό κτλ.
απλά είναι καλύτερος από κάτι δεινόσαυρους Ειβερι, Γκρει, και κείνο τον άλλο που είχαμε φέρει από Ιταλία...

γαμώ το λότο μου, σκέφτομαι να μπορούσα να έφερνα τώρα αυτούς που θέλω τι θα γινόταν...Payne, DJ Cooper, Bogris, Athineou, τον χθεσινό τον Johnson, ΜcGrath και Dozier (αφήνω το Λάζο να μη με πουν παρελθοντολάγνο χα χα)
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ο Τέιλορ δεν θα φύγει αν δεν βάλει πρώτα 20+ πόντους! Δεν θα με έκθεση έτσι εμένα η ΚΑΕ!!!
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Νομίζω πως παίχτης περιφέρειας με 20% εντός παιδειάς και μηδαμινή προσφορά σε οργάνωση και ασίστ δεν υπάρχει. Και όντως, όπως λέει και ο Πάλοκ, ήταν και εκνευριστική η αυτοπεποίθηση που είχε στο σούτ και στη λήψη κρίσιμων επιθέσεων όταν είχε σε κάθε αγώνα 2/15. Στο καλό, σε καμιά Τσεχία τον κόβω και άλλη φορά τέτοιες αλχημείες με ονόματα τύπου Τζόρνταν, Μπράιαντ κτλ, ας μη τις κάνουμε καλύτερα, δε μας θέλει!
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Η αβολη στιγμη που το 23% με το οποιο σουταρει στα τριποντα ο Τρακ ειναι το τριτο καλυτερο ποσοστο αναμεσα στους 5 ενεργους γκαρντ της ομαδας :)

Παιδια μαζι σας,να φυγει ο Τρακ.Ενας Χατσερ των πολυ φτωχων αποδειχτηκε.Για να επιμενουν τοσο σε αυτον τον Μακφαντεν απο το καλοκαιρι (ελπιζω οτι) κατι θα ξερουν παραπανω.Αλλα επιμενω οτι χρειαζομαστε και αλλη αλλαγη στον ασσο.Δεν ξερω αν πρεπει να ειναι οργανωτης η εκτελεστης η οτιδηποτε αλλο.Εναν παικτη που να τον νιωθει η αντιπαλη αμυνα θελω. Μιλιενοβιτς και Κονιαρης δεν απειλουν επιθετικα καθολου και απο τον Τσοχλα στα 34 του μια θα βλεπουμε εμφανισεις σαν αυτη κοντρα στον Γαυρο και δυο θα μενει στα ρηχα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τέλος και επίσημα ο Μπράιαντ. Περίεργη απόφαση να μην είναι στην αποστολή για αύριο.
Αύριο παίζουμε στην Αμαλιάδα by the way.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”