Euro 2016
- hasio_john
Re: Euro 2016
Να υποθεσω οτι οι πιο πολλοι εχουν παιξει στοιχημα την Κροατια γιατι στην γειτονια βγηκαν και φωναζαν γκοοολ

- Παλαιολόγος
ο μαντζουκιτς ειναι παιχταρας, εχει παιξει σε ομαδαρες και πρεπει να του γινει παρατηρηση γιατι το φανελακι απο κατω δεν ειναι ιδιο χρωμα με τη στολη. 
η απλα ειναι ελληναραδεςMarianov6 έγραψε:Να υποθεσω οτι οι πιο πολλοι εχουν παιξει στοιχημα την Κροατια γιατι στην γειτονια βγηκαν και φωναζαν γκοοολ![]()
- Παλαιολόγος
Παλαιολόγος έγραψε:....μιλάμε τώρα 70 μυρια πληθυσμού ,πρώτο άθλημα τους το ποδόσφαιρο και δες εθνική που κατεβάζουν
Όχι 70 αλλά 80 (επίσημα) και λογικά κοντά στα 90-100 ανεπίσημα.
εκτος και φωναξουν και σε γκολ της Τουρκιας οποτε σιγουρα παιξανε γκολ γκολ
δεν και πολυ κακες οι ομαδες παντως. Με ενα χινακι εδω και με νικη επι της Τσεχιας, παιρνανε και οι δυο
δεν και πολυ κακες οι ομαδες παντως. Με ενα χινακι εδω και με νικη επι της Τσεχιας, παιρνανε και οι δυο
Οι μισοί είναι κουρδοι και β κατηγορίας πολίτες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
μπα,ουτε 15% δεν ειναι οι κουρδοιeorptol έγραψε:Οι μισοί είναι κουρδοι και β κατηγορίας πολίτες
και μαλιστα ακομα λιγοτεροι μιλαν κουρδικα
το θεμα ειναι πως ειναι πληθυσμιακα τεραστια αλλα και στην μπαλα οπως και παντου απλα δεν αποδιδουν τιποτα
Καλά αν είχε σχέση ο πληθυσμός θα σαρώνανε τα Μουντιάλ οι Κινέζοι και οι Ινδοί.Παλαιολόγος έγραψε:ο Τούρκος δεν είναι κάτι αξιόλογο,βάσει όσων βλέπω μέχρι τώρα
από την άλλη οι Κροάτες έχουν μια τεχνική
μιλάμε τώρα 70 μυρια πληθυσμού ,πρώτο άθλημα τους το ποδόσφαιρο και δες εθνική που κατεβάζουν
Ελληνες ειμαστε ολοι μας...Παλαιολόγος έγραψε:ελληνες εννοεις
σιγα μην υποστηριζουμε και την τουρκια
Απλα αυτους που ειναι αντι-τουρκια (κ αντι-αλβανια, κ παει λεγοντας) για μη ποδοσφαιρικους/στοιχηματικους λογους, τους θεωρω "ελληναραδες"..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 12 Ιουν 2016, 16:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Παλαιολόγος
παιζει μεγαλο ρολο ο πληθυσμος
ινδοι ,κινεζοι απλα δεν ασχολουνταν τουλαχιστον εως προσφατα
π.χ γερμανια,γαλλια,ιταλια,βραζιλια,αργεντινη σαρωνουν τους τιτλους δεκαετιες τωρα
αν ειχαν τον πληθυσμο του βελγιου θα παιρναν τιποτα; αραια και που
παιζει ρολο ο πληθυσμος,μετα παιζει ρολο ποσο οργανωμενος εισαι ,απο υποδομες κ.λπ τεχνογνωσια ,πειθαρχια
ε αυτα δεν τα εχει η τουρκια
ρεμπετ ασκερ ειναι πως το λενε απεναντι
ινδοι ,κινεζοι απλα δεν ασχολουνταν τουλαχιστον εως προσφατα
π.χ γερμανια,γαλλια,ιταλια,βραζιλια,αργεντινη σαρωνουν τους τιτλους δεκαετιες τωρα
αν ειχαν τον πληθυσμο του βελγιου θα παιρναν τιποτα; αραια και που
παιζει ρολο ο πληθυσμος,μετα παιζει ρολο ποσο οργανωμενος εισαι ,απο υποδομες κ.λπ τεχνογνωσια ,πειθαρχια
ε αυτα δεν τα εχει η τουρκια
ρεμπετ ασκερ ειναι πως το λενε απεναντι
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Θεωρώ ότι είτε υπάρχει ταλέντο και παράδοση είτε όχι είτε σε μικρότερο βαθμό.
Δες χώρες όπως η Ουρουγουάη, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, ακόμα και Κροατία ας πούμε. Τροφοδοτούν με παικταράδες συνέχεια.
Σε εθνικό επίπεδο παίζουν πολλά ρόλο και νομίζω ότι ο πληθυσμός είναι το τελευταίο.
Δες χώρες όπως η Ουρουγουάη, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, ακόμα και Κροατία ας πούμε. Τροφοδοτούν με παικταράδες συνέχεια.
Σε εθνικό επίπεδο παίζουν πολλά ρόλο και νομίζω ότι ο πληθυσμός είναι το τελευταίο.