Βόλεϊ 2016/17
- Παλαιολόγος
Re: Βόλεϊ 2016/17
ριχνουν λεφτα,λεφταδες εχουν,δεν ειχαν ποτε αναγκη σε αυτο,οποτε ριχνουν
θα κανουν και εδρα μεγαλη αντιγραφοντας μας,για να γινεταιτο σωσε
γενικως τους ετσουξαν τα δυο σερι
εμεις με τα διαρκειας ,τον τσαλοπουλο και οτι πηραμε εμμεσως απο την ΠΑΕ,οτι θα κανουμε..δηλαδη πρεπει να γινει κατσε καλα αξιοποιηση του μπατζετγια να εχουμε αναλογη επιτυχια με τις παρελθουσες
θα κανουν και εδρα μεγαλη αντιγραφοντας μας,για να γινεταιτο σωσε
γενικως τους ετσουξαν τα δυο σερι
εμεις με τα διαρκειας ,τον τσαλοπουλο και οτι πηραμε εμμεσως απο την ΠΑΕ,οτι θα κανουμε..δηλαδη πρεπει να γινει κατσε καλα αξιοποιηση του μπατζετγια να εχουμε αναλογη επιτυχια με τις παρελθουσες
-
Τι εχουνε παθει ο καλμα και ο τσαλοπουλος ?πανικο?..απορω πως αφηνετε και μιλαει αυτο το παιδακι μετα απο τις τοσες μλκιες που εχει πει τοσο καιρο εδω μεσα..επαθαν πανικο επειδη πηραν αγκαμεζ και φραγκο και στεφανου? ..ρε φιλε πρωταθλητες ειμαστε και πρωταθλητες θα παραμεινουμε..τραβα γραψε σε σαι του γαυρου οτι παθανε πανικο ο καλμαζιδησ κ ο τσαλοπουλος και οχι εδω μεσα..ο Π.Α.Ο.Κ ειναι ηδη πρωταθλητης ..ακου τι λεει ο τυπος ρε φιλε..καλα εδω εχει πει χειροτερα αλλα ποιος νοιαζεται..
- painkiller4
Για μενα πρεπει να ρθει οπωσδηποτε ο Κουμεντακης ειναι οτι πιο ποιοτικο σε Ελληνες παντα παιχτες και ισως πρεπει να μπει στο κολπο και ο Ιβαν βλεποντας οτι οι αλλοι απεναντι ανεβαζουν το μπατζετ τους και παιρνουν οτι υπαρχει καλο σε Ελληνες. Ειπαμε τους ποναει η φαπα που τους ριχνουμε πολυ τα δυο τελευταια χρονια και γιαυτο καλεσαν τον πρεζεμπορα να συνεισφερει, αλλα νομιζω και εξακολουθω να πιστευω οτι τα παντα θα κριθουν απο τις δικες μας κινησεις και τουλαχιστον σαυτο το γεγονος εμπιστευομαι εξολοκληρου τον Καλμα αλλα και την διοικηση,αποδεδειγμενα με σωστες επιλογες τις προηγουμενες φορες. 

Πάντως αυτό που τους αναγνωρίζω είναι ότι μετά τις 2 σερί φάπες δεν το έριξαν στις δικαιολογίες αλλά ρίχνουν αρκετό χρήμα.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Σύνδρομο πανικού με ιδεοληπτική ψυχαναγκαστική διαταραχή και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά να λες,με καλέσανε εσπευσμένα να τους πλακώσω στα αντικαταθλιπτικά γιατί σέρνονται τα παλικάρια,από εγκλήματα σε εγκλήματα οδηγούνται που ο γαύρος ανεβαίνει τα επίπεδα σαν το ασανσέρ του burj al arab!!paoktzis έγραψε:κατι με λεει οτι εχουνα παθει λιγο πανικο στον ταπ τσαλοπουλος και καλμα. ο γαυρος μονο απο μεταγραφες φραγκου,αγκαμεζ,στεφανου εχει ανεβει 3 επιπεδα απο περσυ, πλεον μονο ο κουμεντακης μας εμεινε και αυτος μαλλν ζηταει πολλα αλλα δεν μπορουν να κανουν και αλλιως γιατι το ξανα λεω με αγκαμεζ θα ειναι εγκλημα να παμε με τακουριδη,σμαραγδη,παντακιδη ο λι μονο μπορει να τον κοντραρει η καποιος επιπεδου λι τελος παντον
Ρε τι διαβάζουμε Σαββατιάτικα....
Ηρεμία μωρέ,ούτε περίοδο να είχατε....
-
Εντάξει τώρα η συζήτηση έχει πέσει χαμηλά.
Άντε να γράψω κι'εγω τα δικά μου.
Γιατί ξαφνιαζεστε με τις φήμες για το γήπεδο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ? Θα μπορούσε κάλλιστα να κλείσει το ΣΕΦ ή το Ελληνικό και να ακυρωσει το πλεονέκτημα μας του μεγαλύτερου γηπέδου, το οποίο πολλοί από εσάς θεωρείται το απόλυτο Υπεροπλο.
Εντέλει στο γήπεδο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μένουν φουκαραδες προσφυγες και οι συνθήκες είναι άθλιες. Κατά συνέπεια θα χρειαστούνε μεγάλες εργασίες και κονδύλια για να επαναλειτουργησει.
Καταλάβετε το ότι η ιστορία με τα εισητήρια έχει ταβάνι, ειδικά σε μια πόλη που μαστιζεται από ανεργία εν μέσω πρωτοφανους κρίσεως, και ότι ακόμη και αν το τρυπησουμε(όπως στο τελευταίο παιχνιδι με τον Ανωμαλο Εχθρο επί Ανδρεου, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...), το ταβάνι, πάλι δεν φθάνει. Ακόμη και η Μπαρτσελονα με 100.000 χωρητικότητα γηπέδου αναγκάστηκε να βάλει έναν τεράστιο χορηγό στη φανέλα της για να μπορέσει να ανταγωνιστεί με τους υπόλοιπους.
Το ζήτημα και ο Πρωταθλητισμος χρειάζεται οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Εδώ μια ρημάδα φανέλα (Κουρνέτας) ψάχνω και δεν βρίσκω να αγοράσω. Για οργάνωση μιλούσε και ο Καλμαζιδης πέρσι αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου Πρωτάθληματος μας. Αλλά δεν άκουγε κάνεις... Του δείξαμε απλά την πόρτα...
Αυτό που θα ήθελα να δω εγω, ήταν να αφήσουμε το γαυρο να ξεδιπλωσει τη στρατηγική του και τις μεταγραφές του, βγάζοντας παράλληλα τα εισητήρια διάρκειας προς πώληση ΑΜΕΣΑ. Έπειτα, να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την αποφαση του Βασίλη Κουρνετα με μια καλή πρόταση. Μέχρι την ημέρα που αποσύρθηκε ήταν ο καλύτερος Ελληνας παίκτης στη θέση του. Το κενό και την πραγματική αξία του πολύ φοβάμαι ότι θα την αναγνωρισετε, όταν αποκτηθει κάποιος άλλος πασαδορος και δεν αποκτηθει ο Σαφρανοβιτς ή καλύτερος του. Στη συνέχεια θα έκανα σαφάρι σε όλη την Ευρώπη προς εύρεση Χορηγειων για τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Μεγάλους και μικρούς χορηγούς. Θα ζητούσα χορηγία και από επιχειρήσεις του Σαββίδη, αντί να του ζητάμε χαρτζιλικια. Αυτό θα προϋποθέτει φυσικά και συμμετοχή σε Champions League. Οι χορηγείες μαζί με το αγαπημένο Υπεροπλο σας τα πολλα εισητήρια, και καλύτερες συμφωνίες στα τηλεοπτικά, θα μας επιτρεψουν να ανεβάσουμε τον προϋπολογισμό και να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της καλύτερης ποιότητας από τον ανταγωνιστή, Ανωμαλο Εχθρο.
Άντε να γράψω κι'εγω τα δικά μου.
Γιατί ξαφνιαζεστε με τις φήμες για το γήπεδο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ? Θα μπορούσε κάλλιστα να κλείσει το ΣΕΦ ή το Ελληνικό και να ακυρωσει το πλεονέκτημα μας του μεγαλύτερου γηπέδου, το οποίο πολλοί από εσάς θεωρείται το απόλυτο Υπεροπλο.
Εντέλει στο γήπεδο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μένουν φουκαραδες προσφυγες και οι συνθήκες είναι άθλιες. Κατά συνέπεια θα χρειαστούνε μεγάλες εργασίες και κονδύλια για να επαναλειτουργησει.
Ώπα ρε ΠΑΟΚαρχη φαίνεται ότι ειδικός και στο βολλευ. Για πες η Τρεντινο πόσα εισητήρια είχε με τον ΠΑΟΚ. Σε τι χωρητικότητας γήπεδα αγωνίζονται Τρεντινο, Ζενίτ, Τουρς κλπ.....? Και πως βγάζουν τέτοιους προϋπολογισμους?Unpsofable78 έγραψε:Ρε παιδια?Ειναι δυνατον να γραφετε τετοια πραγματα?
Ακου λεει απο τα διαρκειας δεν υπαρχει σοβαρη ενισχυση γιατι υπαρχει μεγαλη φορολογια.
Αντι να ντρεπομαστε...μπλα μπλα μπλα...
Πανηγυρτζηδες ειμαστε ρε.αυτη ειναι η αληθεια κι ας τσουζει καποιους απο μας.Παιζαμε με την Τρεντινο με 1500 ατομα και ισως πολλα λεω?Και με γαβρο και φοινικα ειχαμε...
Καταλάβετε το ότι η ιστορία με τα εισητήρια έχει ταβάνι, ειδικά σε μια πόλη που μαστιζεται από ανεργία εν μέσω πρωτοφανους κρίσεως, και ότι ακόμη και αν το τρυπησουμε(όπως στο τελευταίο παιχνιδι με τον Ανωμαλο Εχθρο επί Ανδρεου, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...), το ταβάνι, πάλι δεν φθάνει. Ακόμη και η Μπαρτσελονα με 100.000 χωρητικότητα γηπέδου αναγκάστηκε να βάλει έναν τεράστιο χορηγό στη φανέλα της για να μπορέσει να ανταγωνιστεί με τους υπόλοιπους.
Το ζήτημα και ο Πρωταθλητισμος χρειάζεται οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Εδώ μια ρημάδα φανέλα (Κουρνέτας) ψάχνω και δεν βρίσκω να αγοράσω. Για οργάνωση μιλούσε και ο Καλμαζιδης πέρσι αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου Πρωτάθληματος μας. Αλλά δεν άκουγε κάνεις... Του δείξαμε απλά την πόρτα...
Αυτό που θα ήθελα να δω εγω, ήταν να αφήσουμε το γαυρο να ξεδιπλωσει τη στρατηγική του και τις μεταγραφές του, βγάζοντας παράλληλα τα εισητήρια διάρκειας προς πώληση ΑΜΕΣΑ. Έπειτα, να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την αποφαση του Βασίλη Κουρνετα με μια καλή πρόταση. Μέχρι την ημέρα που αποσύρθηκε ήταν ο καλύτερος Ελληνας παίκτης στη θέση του. Το κενό και την πραγματική αξία του πολύ φοβάμαι ότι θα την αναγνωρισετε, όταν αποκτηθει κάποιος άλλος πασαδορος και δεν αποκτηθει ο Σαφρανοβιτς ή καλύτερος του. Στη συνέχεια θα έκανα σαφάρι σε όλη την Ευρώπη προς εύρεση Χορηγειων για τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Μεγάλους και μικρούς χορηγούς. Θα ζητούσα χορηγία και από επιχειρήσεις του Σαββίδη, αντί να του ζητάμε χαρτζιλικια. Αυτό θα προϋποθέτει φυσικά και συμμετοχή σε Champions League. Οι χορηγείες μαζί με το αγαπημένο Υπεροπλο σας τα πολλα εισητήρια, και καλύτερες συμφωνίες στα τηλεοπτικά, θα μας επιτρεψουν να ανεβάσουμε τον προϋπολογισμό και να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της καλύτερης ποιότητας από τον ανταγωνιστή, Ανωμαλο Εχθρο.
Δεν ξέρεις τι λες. Φυσικά και κάνουν τη διαφορά.Ο Αγκαμεζ θα παρει 150 για ενα χρονο.ο Γκομεζ 150 για 2.Κλαιν...Δεν κανουν τα χρηματα που θα παρουν τη διαφορα αδερφε Paoktzi.
@Unpsofable78
α περι φορολογιας εγραψα εγω αν ησουν πιο προσεχτικος θα καταλαβαινες οτι απανταω στο σεναριο
5000 επι 50 = 250 χιλιαδες για συμβολαια και ξαναλεω αυτο δεν ισχυει επειδη πρεπε να αφερεθει η εφορια
β ο αλλος που λεει για 2000 διαρκειας ειμαι παλι εγω
ειναι ενας εφικτος αριθμος και καλος για τα δεδομενα του βολλευ
εσυ που λες οτι ειχαμε 1000 στην ευρωπη θεωρεις πιθανον τα 5000 διαρκειας? ειναι λογικο αυτο που λες?
γ ποιος υποτιμαει τον γκομεζ δεν καταλαβα και μονο ο αγκαμεζ παιζει να τραυματιστει δηλαδη?
δ αν ειχες επαφη με το αθλημα θα γνωριζες γιατι ειναι φαβορι ο γαυρος ειναι δεδομενοι οι ελληνες αθλητες που μπορουν να κανουν την διαφορα ειναι δεδομενα λιγο πολυ τα μπατζετ
καπου γραφεις 150 θα παιρνει ο αγκαμεζ(παραπανω θα παιρνει ) 75 ο γκομεζ σιγα την διαφορα
και συμπληρωνεις οτι τα χρηματα δεν παιζουν ρολο η κατι τετοιο
παρακατω ομως θεωρεις σημαντικο στοιχειο τα διαρκειας
ε λοιπον σε πληροφωρω οτι η διαφορα του συμβολαιου αγκαμεζ γκομεζ ειναι 3 χιλιαδες διαρκειας
επιμενεις ακομα οτι θα χτισεις αυτοκρατορια με τα διαρκειας
(βασικα μακαρι να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον πλανητη που εκανε δυναστεια με διαρκειας αλλα...)
ε προφανως και ειναι πλεονεκτημα μας ο καλμα και σε μια συνεχεια του ε ο καλμα αποκλειστικα θα καταληξει στο ροστερ δεν υπαρχουν παρεμβασεις
στ με τα διαρκειας στο βολλευ εκανες ομαδα πριν 30 χρονια οχι τωρα
αυτο δεν σημαινει οτι δνε πρεπει να παρεις διαρκειας συμφωνουμε και εκει
πολυ σωστο λες να μην γραφουμε ονοματα που δεν θα ερθουν ομως και αριθμο διαρκειαςτο ιδιο να κανουμε ετσι?
αριστα κανεις που θα παρεις διαρκειας
μακαρι να παρουν και αλλοι
το βολλευ εχει την δικη του πραγματικοτητα ειναι λαθος να βγαζουμε σκεψεις ονειρα απωθημενα αλλων αθληματων
ξερουν τι κανουν στο τμημα ξερουν τι να περιμενουν
αφηστε τους να κανουν την δουλεια τους
και ενα τεστ
στα πλειοφ τα χρηματα απο εισητηρια σε ποσα διαρκειας αντιστοιχουν?
για να δειτε τα περι αυτοκρατοριας
και ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η ΜΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
αυτα τροφη για σκεψη
α περι φορολογιας εγραψα εγω αν ησουν πιο προσεχτικος θα καταλαβαινες οτι απανταω στο σεναριο
5000 επι 50 = 250 χιλιαδες για συμβολαια και ξαναλεω αυτο δεν ισχυει επειδη πρεπε να αφερεθει η εφορια
β ο αλλος που λεει για 2000 διαρκειας ειμαι παλι εγω
ειναι ενας εφικτος αριθμος και καλος για τα δεδομενα του βολλευ
εσυ που λες οτι ειχαμε 1000 στην ευρωπη θεωρεις πιθανον τα 5000 διαρκειας? ειναι λογικο αυτο που λες?
γ ποιος υποτιμαει τον γκομεζ δεν καταλαβα και μονο ο αγκαμεζ παιζει να τραυματιστει δηλαδη?
δ αν ειχες επαφη με το αθλημα θα γνωριζες γιατι ειναι φαβορι ο γαυρος ειναι δεδομενοι οι ελληνες αθλητες που μπορουν να κανουν την διαφορα ειναι δεδομενα λιγο πολυ τα μπατζετ
καπου γραφεις 150 θα παιρνει ο αγκαμεζ(παραπανω θα παιρνει ) 75 ο γκομεζ σιγα την διαφορα
και συμπληρωνεις οτι τα χρηματα δεν παιζουν ρολο η κατι τετοιο
παρακατω ομως θεωρεις σημαντικο στοιχειο τα διαρκειας
ε λοιπον σε πληροφωρω οτι η διαφορα του συμβολαιου αγκαμεζ γκομεζ ειναι 3 χιλιαδες διαρκειας
επιμενεις ακομα οτι θα χτισεις αυτοκρατορια με τα διαρκειας
(βασικα μακαρι να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον πλανητη που εκανε δυναστεια με διαρκειας αλλα...)
ε προφανως και ειναι πλεονεκτημα μας ο καλμα και σε μια συνεχεια του ε ο καλμα αποκλειστικα θα καταληξει στο ροστερ δεν υπαρχουν παρεμβασεις
στ με τα διαρκειας στο βολλευ εκανες ομαδα πριν 30 χρονια οχι τωρα
αυτο δεν σημαινει οτι δνε πρεπει να παρεις διαρκειας συμφωνουμε και εκει
πολυ σωστο λες να μην γραφουμε ονοματα που δεν θα ερθουν ομως και αριθμο διαρκειαςτο ιδιο να κανουμε ετσι?

αριστα κανεις που θα παρεις διαρκειας
μακαρι να παρουν και αλλοι
το βολλευ εχει την δικη του πραγματικοτητα ειναι λαθος να βγαζουμε σκεψεις ονειρα απωθημενα αλλων αθληματων
ξερουν τι κανουν στο τμημα ξερουν τι να περιμενουν
αφηστε τους να κανουν την δουλεια τους
και ενα τεστ
στα πλειοφ τα χρηματα απο εισητηρια σε ποσα διαρκειας αντιστοιχουν?
για να δειτε τα περι αυτοκρατοριας
και ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η ΜΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
αυτα τροφη για σκεψη
τωρα ειδα οτι πηραν και φραγκο ρε και τον στρατηγο φραγκο ν απαρουν παλι θα χασουν
επιμενω (ισως και χωρις βαση) οτι η κινηση αγκαμεζ ελυσε τα χερια του καλμα και θα φτιαξει ομαδα προσαρμοσμενη στον γαυρο χωρις την πιεση για τιτλο και θα τους κανει απανωτα ματ σε 3 τιτλους
υγ παω να δω κουβανο ελπιζω να ερθει
επιμενω (ισως και χωρις βαση) οτι η κινηση αγκαμεζ ελυσε τα χερια του καλμα και θα φτιαξει ομαδα προσαρμοσμενη στον γαυρο χωρις την πιεση για τιτλο και θα τους κανει απανωτα ματ σε 3 τιτλους
υγ παω να δω κουβανο ελπιζω να ερθει
- Unpsofable78
Suleymanoglou σε πειραξε το πανηγυρτζηδες?Γι αυτο με αποκαλεις ΠΑΟΚαρχη?Ε μαλλον εισαι πανηγυρτζης τοτε ε?:lol:
Δεν ξερω τι λεω ειπες?
Να σαι καλα βρε.Τουλαχιστον το απεδειξες με επιχειρηματα.
Α και που εισαι.Βαλε κι εσυ ενα 4 στο νικ βρε αδερφε.Ξερεις...θα σε σεβομαι παραπανω μετα...κι εγω και ολοι οι...ΠΑΟΚαρχες
Marley4
α) Βαλε τον εγωισμο στην ακρη αδερφε.Αντε που ολοι μυγιαζεστε χωρις λογο.Δεν θυμαμαι ποιος εγραψε τι.
Για τα εισιτηρια και τι μ αυτο που λες?Σημαινει οτι δεν πρεπει να παρουμε?Ποιος ο σκοπος που τα γραψες?Το να μην μας τα φαει το κρατος με τους φορους?Εσυ διαβασες καθολου τι λεω στην τελ παραγραφο μου?Βρηκες τιποτα επιληψιμο?Σε προσβαλλα?Θιχτηκες αδερφε?Ελεος....Και πειτε μου καποιοι...ολοκληρη Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν 5000 ΠΑΟΚτσηδες που δεν εχουν οικονομικο προβλημα?Απλα αναρωτιεμαι γιατι παντα στο οικονομικο το γυρνανε καποιοι.Οχι εσυ.Μην αρχισεις παλι να απαντας χωρις λογο.
β)Καλος για τα δεδομενα του βολει?Οχι για μενα δεν ειναι.Για το μεγεθος του ΠΑΟΚ δεν ειναι!!!Οταν επι διετια εισαι πρωταθλητης και το διαρκειας κοστιζει 50 ευρω και ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (δεν το λεω για σενα), ε ναι τα 2000 διαρκειας ειναι γελοιο νουμερο ΕΑΝ θες να μεγαλωσειςκι αλλο σαν ομαδα.Εαν θες να πηγαινεις να το παιζεις ΠΑΟΚΑΡΑΣ στα ματς μονο με γαβρο η στους τελικους,ε ναι οκ τοτε ειναι μια χαρα νουμερακι.
γ)Θιγεσαι μεχρι και για πραγματα που γραφουν αλλοι μηπως?
δ)Αν ειχα επαφη με το αθλημα?
Λογω του τοπου καταγωγης και διαμονης μου παρακολουθω παρα πολλα χρονια βολει.Αλλα οκ.Δεκτον...Δεν εχω επαφη με το αθλημα.Βασικα αμα ετσι σε βολευει...απο περσι ξεκινησα να παρακολουθω.Επειδη ειμαι πανηγυρτζης.
ε)Η ωθηση που δινουν τα διαρκειας δεν ειναι μονο οικονομικη αδερφε.Ειναι και ψυχολογικη.Ειναι και θεμα πρεστιζ του τμηματος και κατα συνεπεια πιθανοτατα θα προσελκυσει χορηγιες.
Σε συνεχεια του ε δεν ξερω για ποιον λογο το σχολιασες?Αλλα οκ αν νιωθεις εσυ καλυτερα τωρα... παω πασο
στ)Επαναλαμβανεσαι...
Ναι για τα ονοματα ισχυει αν και δεν ειναι κακο να κανεις μεγαλα ονειρα που και που.Τωρα για τα εισιτηρια αν ειναι κακο να παροτρυνεις τους συνοπαδους σου και να ονειρευεσαι την ομαδα σου να παιζει Τσαμπιονς Λιγκ με γεματο γηπεδο οκ.Το παιρνω πισω αδερφε
Συμφωνω απολυτα οτι με μεμονωμενα εισιτηρια εχεις μεγαλυτερα εσοδα ΑΛΛΑ...σε παραπεμπω και παλι στο ε)
Το κειμενο σου ειναι κατα 99% εγωιστικο.Γραφεις γραφεις ανουσια πραγματα για να επιβεβαιωθεις.Για να αποδειξεις οτι εχεις δικαιο.Πολυ κριμα...
Πραγματικα οταν εγραφα το κειμενο που σχολιασες προσπαθησα να ειμαι προσεκτικος ωστε να μην θιχτει κανεις.Βλεπω ομως οτι καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι εχουν το αλαθητο και βγαζουν πολυ εγωισμο γι αυτο και απαντησα οπως παραπανω!!!!!!
Οποτε αδερφε Marley4 και αδερφε Suleymanoglou...
Δεν θα ξανασχολιασω ΠΟΤΕ γραπτα σας.
ΑΛΛΑ το ιδιο σας προτρεπω να κανετε κι εσεις.
Δεν ξερω τι λεω ειπες?

Να σαι καλα βρε.Τουλαχιστον το απεδειξες με επιχειρηματα.

Α και που εισαι.Βαλε κι εσυ ενα 4 στο νικ βρε αδερφε.Ξερεις...θα σε σεβομαι παραπανω μετα...κι εγω και ολοι οι...ΠΑΟΚαρχες

Marley4
α) Βαλε τον εγωισμο στην ακρη αδερφε.Αντε που ολοι μυγιαζεστε χωρις λογο.Δεν θυμαμαι ποιος εγραψε τι.
Για τα εισιτηρια και τι μ αυτο που λες?Σημαινει οτι δεν πρεπει να παρουμε?Ποιος ο σκοπος που τα γραψες?Το να μην μας τα φαει το κρατος με τους φορους?Εσυ διαβασες καθολου τι λεω στην τελ παραγραφο μου?Βρηκες τιποτα επιληψιμο?Σε προσβαλλα?Θιχτηκες αδερφε?Ελεος....Και πειτε μου καποιοι...ολοκληρη Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν 5000 ΠΑΟΚτσηδες που δεν εχουν οικονομικο προβλημα?Απλα αναρωτιεμαι γιατι παντα στο οικονομικο το γυρνανε καποιοι.Οχι εσυ.Μην αρχισεις παλι να απαντας χωρις λογο.
β)Καλος για τα δεδομενα του βολει?Οχι για μενα δεν ειναι.Για το μεγεθος του ΠΑΟΚ δεν ειναι!!!Οταν επι διετια εισαι πρωταθλητης και το διαρκειας κοστιζει 50 ευρω και ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (δεν το λεω για σενα), ε ναι τα 2000 διαρκειας ειναι γελοιο νουμερο ΕΑΝ θες να μεγαλωσειςκι αλλο σαν ομαδα.Εαν θες να πηγαινεις να το παιζεις ΠΑΟΚΑΡΑΣ στα ματς μονο με γαβρο η στους τελικους,ε ναι οκ τοτε ειναι μια χαρα νουμερακι.
γ)Θιγεσαι μεχρι και για πραγματα που γραφουν αλλοι μηπως?
δ)Αν ειχα επαφη με το αθλημα?

ε)Η ωθηση που δινουν τα διαρκειας δεν ειναι μονο οικονομικη αδερφε.Ειναι και ψυχολογικη.Ειναι και θεμα πρεστιζ του τμηματος και κατα συνεπεια πιθανοτατα θα προσελκυσει χορηγιες.
Σε συνεχεια του ε δεν ξερω για ποιον λογο το σχολιασες?Αλλα οκ αν νιωθεις εσυ καλυτερα τωρα... παω πασο
στ)Επαναλαμβανεσαι...

Ναι για τα ονοματα ισχυει αν και δεν ειναι κακο να κανεις μεγαλα ονειρα που και που.Τωρα για τα εισιτηρια αν ειναι κακο να παροτρυνεις τους συνοπαδους σου και να ονειρευεσαι την ομαδα σου να παιζει Τσαμπιονς Λιγκ με γεματο γηπεδο οκ.Το παιρνω πισω αδερφε

Συμφωνω απολυτα οτι με μεμονωμενα εισιτηρια εχεις μεγαλυτερα εσοδα ΑΛΛΑ...σε παραπεμπω και παλι στο ε)
Το κειμενο σου ειναι κατα 99% εγωιστικο.Γραφεις γραφεις ανουσια πραγματα για να επιβεβαιωθεις.Για να αποδειξεις οτι εχεις δικαιο.Πολυ κριμα...
Πραγματικα οταν εγραφα το κειμενο που σχολιασες προσπαθησα να ειμαι προσεκτικος ωστε να μην θιχτει κανεις.Βλεπω ομως οτι καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι εχουν το αλαθητο και βγαζουν πολυ εγωισμο γι αυτο και απαντησα οπως παραπανω!!!!!!
Οποτε αδερφε Marley4 και αδερφε Suleymanoglou...
Δεν θα ξανασχολιασω ΠΟΤΕ γραπτα σας.
ΑΛΛΑ το ιδιο σας προτρεπω να κανετε κι εσεις.
goran 64 έγραψε:Στις 29 Απριλίου 2016...
Θαρρώ ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ειδικά από τόσο νωρίς...Χθες Πρωταθλητές, σήμερα τι δηλαδή;;;
Απόλυτη εμπιστοσύνη σε Τσαλόπουλο-Καλμαζίδη και 5.000 διαρκείας!! Με λαό σαν τον χθεσινό, που δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε καν στο 0-2,
μόνο έτσι χτίζεται μια ευρωπαϊκή αυτοκρατορική αρμάδα!!!![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 14 Μάιος 2016, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Goran σε παρακαλω πολυ αναθεωρησε τις αποψεις σου.Οι γνωστες του αθληματος αποφανθηκαν.Μονο ζημια μπορουν να κανουν τα 5000 διαρκειας.goran 64 έγραψε:goran 64 έγραψε:Θαρρώ ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ειδικά από τόσο νωρίς...Χθες Πρωταθλητές, σήμερα τι δηλαδή;;;
Απόλυτη εμπιστοσύνη σε Τσαλόπουλο-Καλμαζίδη και 5.000 διαρκείας!! Με λαό σαν τον χθεσινό, που δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε καν στο 0-2,
μόνο έτσι χτίζεται μια ευρωπαϊκή αυτοκρατορική αρμάδα!!!![]()
![]()
Γραφτηκαν τεστ...γραφτηκαν ουσιωδεις αποψεις που δινουν τροφη για σκεψη...Για "φαε" λιγο και σκεψου

goran 64 έγραψε:Στις 10 Μαΐου 2016 μετά την ανακοίνωση της υπογραφής 2ετούς συνεργασίας με τον Καλμαζίδη...
Ωραία νέα...Τώρα να δω και τον λαό μας να σαρώνει τα διαρκείας και η επερχόμενη, συνεχής και πολυετής επιτυχία θα γίνει, όπως προσωπικά πιστεύω ακράδαντα, το αδιαμφισβήτητο πλέον ενδεχόμενο!!!
Όλοι διαρκείας παιδιά!!! Το volleyball μας το αξίζει σίγουρα!!!
-
Εγώ ναι ήμουν από τους Πανηγυρτζηδες που πήγαινε στο γήπεδο.Unpsofable78 έγραψε:Suleymanoglou σε πειραξε το πανηγυρτζηδες?.
Εσύ και μερικοί άλλοι το βλέπετε σε φωτογραφίες και αρκειστε στο να προτρέπετε τους άλλους να πάνε στο γήπεδο.

- Μπαρκαρούτσος
Tae Kwon Do*paoktzis έγραψε:στη ερα σπορ λενε οτι ο γαυρος αλλαζει και γηπεδο του χρονου γιατι θελει να εχει εδρα σαν εμας και παει στο ταε κβο ντο χωρητικοτητας 8000 θεατων
Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και οι καλοί volleyballίστες δεν τελειώνουν στους Cepeda, Safranovic, Lee, Κουρνέτα κτλ.. Θα βρουν κι άλλους, αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς...