Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από Gimnistis »

Mīngus έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βεζυρτζής πληκτρολόγησε στο Google ''αίτια μυϊκών θλάσεων'' και αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται τα αποτελέσματα.

:opaokara: :opaokara:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εσύ είσαι ό,τι χειρότερο μας συνέβη απόψε ρε "έμπειρε" κυρ Νίκο...

Αν "έπαιζαν" έτσι ο π@υστόπαππας κι ο π@υστόμπαλτας τον π@υστόγαυρο, τώρα θα είχαν ήδη βγάλει τον ΚΕΡΑΤΟΚΥΡΣΑΒΒΑ το B.B.C. και το C.N.N. σε "ΕΚΤΑΚΤΟ" για "ΣΦΑΓΗ" στην Ελλάδα της ΚΡΙΣΗΣ σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ από "εγκληματική οργάνωση" - "καρτέλ όπλων και πλουτώνιου" !!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????????????? :? :? :? Τ Ι Π Ο Τ Α ????????????????? :oops: :oops: :oops:

ΜΟΝΟ "ΠΑΧΙΑ" ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΕ" :cry:

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :mrgreen: :twisted:

"ΧΩΡΙΟ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: ... :cry: :cry: :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 10:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Εσύ είσαι ό,τι χειρότερο μας συνέβη απόψε ρε "έμπειρε" κυρ Νίκο...

Αν "έπαιζαν" έτσι ο π@υστόπαππας κι ο π@υστόμπαλτας τον π@υστόγαυρο, τώρα θα είχαν ήδη βγάλει τον ΚΕΡΑΤΟΚΥΡΣΑΒΒΑ το B.B.C. και το C.N.N. σε "ΕΚΤΑΚΤΟ" για "ΣΦΑΓΗ" στην Ελλάδα της ΚΡΙΣΗΣ σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ από "εγκληματική οργάνωση" - "καρτέλ όπλων και πλουτώνιου" !!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????????????? :? :? :? Τ Ι Π Ο Τ Α ??????????????? :oops: :oops: :oops:

ΜΟΝΟ "ΠΑΧΙΑ" ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΕ" :cry:

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :mrgreen: :twisted:

"ΧΩΡΙΟ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: ... :cry: :cry: :cry:
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ, "ΛΑΤΡΗΣ" ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...

"ΜΕΓΑΛΟΙ" ΚΑΙ ΠΙΟ "ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ" ΑΠ ΟΛΟΥΣ "Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΕΣ" ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μπράβο ρε μάγκα, έτσι γίνονται οι σωστές οι δουλειές, επόμενο στόχος Άρνεσεν..

Και πάλι ξανά με ξένα λεφτά
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν μου αρεσουν καθόλου μερικά πράματα που βγαίνουν προς τα έξω.
ειδικά αυτό το εξωπραγματικό (για παράγοντα του ΠΑΟΚ) γλύψιμο που δέχεσαι απο τα μμε δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου...

κανόνισε την πορεία σου γιατί τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου δεν θελω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως το να γλείφουν κπ χωρις αντίκρισμα δεν παιζει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:δεν μου αρεσουν καθόλου μερικά πράματα που βγαίνουν προς τα έξω.
ειδικά αυτό το εξωπραγματικό (για παράγοντα του ΠΑΟΚ) γλύψιμο που δέχεσαι απο τα μμε δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου...

κανόνισε την πορεία σου γιατί τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου δεν θελω.
τελικα αν θελεις να κανεις τον κοσμο να μισησει καποιον μεσα στον ΠΑΟΚ ειναι πανευκολο
απλα βαζεις τα αρδ να μιλανε γι αυτον με τα καλυτερα

ειμαι σιγουρος οτι αυτοι που σημερα ειναι τουντοροφυλακες αν αοπ αυριο τα αρδ αρχισουν να μιλαν με τα καλυτερα για τον τουντορ θα γινουν οι μεγαλυτεροι πολεμιοι του
για τετοια αρρωστια μιλαμε και τετοια ελλειψη κρισεως
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρε συ ντεσπε ίδιο πράγμα ειναι ;

οι πρώτες του δηλώσεις ολο χαζά έλεγε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, δεν πάει ακριβώς έτσι. Ο ΑΡΔ είναι ΑΡΔ είτε λέει καλό λόγο, είτε κακό. Εξίσου αφερέγγυος παραμένει.

Όπως όταν βγαίνουν και δημιουργούνε κλίμα εναντίων προσώπων της ομάδας με σκοπό την αναμπουμπούλα, διαδίδοντας ψευδή στοιχεία και "ρεπορτάζ" (εξαιρετικά πρόσφατο παράδειγμα το "Τέλος ο Τούντορ") έχοντας άλλους σκοπούς από πίσω, έτσι και όταν εκθειάζουν συνεχώς συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις δεν το κάνουν με ειλικρίνεια. Δεν γίνεται στα άσχημα να είναι ΑΡΔ και στα καλά δημοσιογράφοι. Ο λόγος τους παραμένει αφερέγγυος και ο σκοπός τους ύπουλος.

Και ξέρουμε όλοι πως δεν πρόκειται οι ΑΡΔ να εκθειάσουν ΠΟΤΕ κανέναν Τούντορ και κανέναν ξένο προπονητή του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα άτομα χαίρουν τέτοιας συμπεριφοράς που τους δίνουν ψωμάκι να φάνε. Απ'οταν μπήκε ο ΝΒ στη διοίκηση ξέρουν απ'εξω και ανακατωτά το τι λέγεται σε κάθε διοικητική σύσκεψη. Όλως τυχαίως.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@ντεσπεραντο
αν αναφερεσαι σε εμενα τοτε κανεις τεραστιο λαθος. τεσπα. δεν εχω καμια διαθεση να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

κατα τα αλλα, απο την πρωτη στιγμη που μπλεχτηκε, κατι δεν μου αρεσει. πες το οτι ειμαστε εν τελει πιο μεγαλο μπαχαλο; πες το οτι εν τελει ολο μλκιες λεει αλλά άλλοι τα λούζονται; πες το οπως θελεις. το σουπερ ντουπερ γλύψιμο απο τους αρδ ειναι κερασάκι στην τούρτα, οχι η τούρτα ντεσπε.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Ακουγεται εντονα οτι μιλησατε με Αναστασιου κυρ Νικολα μου.

Κανονιστε να φερετε τον Αναστασιου στην Τουμπα κ μετα θα μεινεις εσυ και τα λεφτα του Σαββιδη(δεν ξερω για ποσο καιρο θα του τα τρωτε) να κανετε κερκιδαρα.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ούτε να το φανταστώ δε θέλω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μιλάνε κι οι κριτές των κριτηρίων, δίχως κριτήρια, για κρίσεις... :oops: :oops: :oops:

Ρδελομπού και το forum, όπως ακριβώς κατάντησε κι η ομάδα μας, από τότε που ήρθε ο ΜΕΓΑΛΟΣ "Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΗΣ" (ετυμολογικά μάλλον προέρχεται από: του Π.Α.Ο.Κ. ο όρχυς) με το "τρελό" D.N.A. του ΜΟΝΙΜΟΥ (καλά μην υπερβάλω κιόλας, 9/10) LOOSER και μάλιστα επακριβώς του 2ου στους 2... :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 20:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Έχω δείξει υπομονή χρόνια τώρα. Δεν είπα τίποτα για προπονητές ανέκδοτα που πέρασαν από την ομάδα. Παίχτες περιπατητές και ήμουν πάντα εκεί. Διώξιμο με πουστιά σε προπονητή, για να έρθει ο ΓΔ, πάλι εκεί. Τώρα ακούγεται ότι μιλήσατε με τον Αναστασίου!!! Να φύγει ο Τούντορ, για να έρθει ο Αναστασίου! Και όλα αυτά με επιτροπή που ξέρει από ΠΑΟΚτσήδικο DNA, έτσι;;;;;;

Ε, λοιπόν, τα όρια μου τα ξεπέρασα. Αν γίνει κανένα αστείο με Αναστασίου, για μένα τέλος το γήπεδο και τα διαρκείας που έπαιρνα χρόνια, όπου σκατά και να ήμουν λόγω επαγγέλματος.

Κρατήστε επιτέλους έναν, ΕΝΑΝ, 1 προπονητή μέχρι το τέλος. Στηρίξτε τον με πράξεις και με λόγια. Φτάνει πια το ξενέρωμα και η εσωτερική φαγωμάρα. Πότε επιτέλους; Πότε αυτός ο σύλλογος θα ηρεμήσει;;;

Ιβάν, αναρωτιέσαι γιατί ενώ έχουμε διπλάσιο-τριπλάσιο μπάτζετ από κούλα και βάζελο είμαστε τόσο πίσω; Μα γιατί οι του ΠΟΚ βγάζουν υγεία. Εμείς εδώ τρωγόμαστε διαρκώς με τα ρούχα μας....Δεν υπάρχει σωτηρία, το λέω με πόνο ψυχής.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Έκανα κράτει καιρό, αλλά δεν φταις εσύ. Φταινε αυτοί που βάζουν κατεστραμμένους τζογαδόρους να διοικήσουν τον ΠΑΟΚ.
ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”