Mīngus έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βεζυρτζής πληκτρολόγησε στο Google ''αίτια μυϊκών θλάσεων'' και αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται τα αποτελέσματα.

Mīngus έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βεζυρτζής πληκτρολόγησε στο Google ''αίτια μυϊκών θλάσεων'' και αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται τα αποτελέσματα.
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ, "ΛΑΤΡΗΣ" ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...goran 64 έγραψε:Εσύ είσαι ό,τι χειρότερο μας συνέβη απόψε ρε "έμπειρε" κυρ Νίκο...
Αν "έπαιζαν" έτσι ο π@υστόπαππας κι ο π@υστόμπαλτας τον π@υστόγαυρο, τώρα θα είχαν ήδη βγάλει τον ΚΕΡΑΤΟΚΥΡΣΑΒΒΑ το B.B.C. και το C.N.N. σε "ΕΚΤΑΚΤΟ" για "ΣΦΑΓΗ" στην Ελλάδα της ΚΡΙΣΗΣ σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ από "εγκληματική οργάνωση" - "καρτέλ όπλων και πλουτώνιου" !!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????????????????![]()
![]()
Τ Ι Π Ο Τ Α ???????????????
![]()
![]()
![]()
ΜΟΝΟ "ΠΑΧΙΑ" ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΕ"![]()
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
"ΧΩΡΙΟ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
...
![]()
![]()
τελικα αν θελεις να κανεις τον κοσμο να μισησει καποιον μεσα στον ΠΑΟΚ ειναι πανευκολοK_geo έγραψε:δεν μου αρεσουν καθόλου μερικά πράματα που βγαίνουν προς τα έξω.
ειδικά αυτό το εξωπραγματικό (για παράγοντα του ΠΑΟΚ) γλύψιμο που δέχεσαι απο τα μμε δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου...
κανόνισε την πορεία σου γιατί τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου δεν θελω.