Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από K_geo »

Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Τζιόλης είναι η 4αδα άμυνας για του χρόνου. με την προσθήκη ενός ακόμα το χειμώνα και ενός το καλοκαίρι συν την επιστροφή Πούγγουρα αν συνεχίσει να δείχνει τα ίδια ελπιδοφόρα μηνύματα όπως μέχρι στιγμής αγωνιζόμενος δανεικός στη Βέροια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

1. μεταγραφαρα τυπου Γκρανκβιστ
2. μεταγραφη νεου κεντρικου αμυντικου μεχρι 22ετων απο Φρανκ
3. Βιτορ
4. Μαλεζας
5. Πουγγουρας ?
6. Νεαρός ταλαντούχος εως 20 ετών Έλληνας , είτε ειναι ο Τσελεπίδης της κ20 είτε αλλος Έλληνας.

αυτό θέλω.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

buffalobill4 έγραψε:ο Σκονδρας ειναι παικτης που αν τον στηριξεις ως πρωτη επιλογη ΔΕΝ θα προσφερει,αν τον εχεις δευτεροτριτο οποτε τον χρειαστεις η αποδοση του θα κυμαινεται κατω απ τη βαση.
κοιτα μπορει να μην ειναι η αδυναμια μου σαν παικτης,μπορει να προτιμω τον Κιτσιου σαν μπακ αλλα κανεις λαθος.το χει αποδειξει και η πορεια του στον Ατρομητο και περσι στον ΠΑΟΚ που ειχε πολυ καλη αποδοση κατα κοινη ομολογια.
απ την αλλα αν νιωσει οτι δεν ειναι σημαντικος παει τον εχασες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Τζαβελλας δεν ειναι οτι δεν κανει για το παρων επιπεδο μας...ειναι οτι δεν ειναι σεντερ μπακ και ουτε για αστειο δεν κανει για αριστερο μπακ μιας και μπροστα ειναι ανεκδοτο. Ειναι τυχερος στο οτι αριστερα στους 3 πισω ειναι η μονη θεση που μπροει να παιξει.

Μετα φυσικα ειναι και τα οποια αλλα περιεργα του...

Γενικος ρε παιδια αυτοι δεν ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ και τιποτα δεν μπορεις να χτισεις πανω τους οποτε πρεπει σιγα σιγα να απεξαρτητοποιηθει απο αυτους η ομαδα.

Καλα αν φυγουν Τζιολης-Τζαβελλας το κλαμα που εχει να πεσει απο τους 24 δε λεγεται.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

CCCP έγραψε:Συγνωμη αλλα καμια διαθεση δεν εχω να απαξιωσω ετσι απλα κανενα. Ο Σκονδρας εχει δειξει οτι δεν κανει για ψηλο επιπεδο και το δειχνει ολη τη χρονια φετος. Ειναι ο κλασσικος καλος παικτης για μεσαια/μικρη ομαδα.
Καταρχάς δεν αναφερόμουν σε σενα για την απαξιωση, αλλά για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Τις μουρμούρες στην κερκίδα, στα ράδια, στα σαιτς κλπ.

Οσο για το σχολιο για τον γαύρο, προφανώς δεν το πιασες, δεν είχε να κάνει με το όποιο ποτένσιαλ του σκόνδρα ή όχι, αλλά με το οτι λόγω του γ*μημενου προμόσιον που κανουν στους παίκτες τους καταφέρνουν ακόμη κ τα παλτα να τα πλασαρουν για υπερπαικταραδες, Κ αυτο γιατι επενδυουν επανω τους και δεν τους πετανε μια μπαλα κ να τους φωναζουν αντε παιξε ή αλλιως τραβα κ φυγε απο εδω... Δε μπορει εκεινον τον φέισα να τον πουλησανε 4,5Μ (τοσα το δινει το τρανσφερμαρκτ, γιατι τα μεσα εδω το δινανε και για περισσοτερο) και εμεις να εχουμε ως την καλυτερη πωληση μας τον βιειρινια με 4Μ (απο τα οποια το 30% πηρε η πορτο)...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια χαρά είναι φέτος ο Τζαβέλας. Αν αλλάξουμε επίπεδο και γίνουμε Ευρωπαϊκή ομάδα, τότε θα χρειαστούμε άλλον γα βασικό αριστερό στόπερ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

zarathustra79 έγραψε:
CCCP έγραψε:Συγνωμη αλλα καμια διαθεση δεν εχω να απαξιωσω ετσι απλα κανενα. Ο Σκονδρας εχει δειξει οτι δεν κανει για ψηλο επιπεδο και το δειχνει ολη τη χρονια φετος. Ειναι ο κλασσικος καλος παικτης για μεσαια/μικρη ομαδα.
Καταρχάς δεν αναφερόμουν σε σενα για την απαξιωση, αλλά για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Τις μουρμούρες στην κερκίδα, στα ράδια, στα σαιτς κλπ.

Οσο για το σχολιο για τον γαύρο, προφανώς δεν το πιασες, δεν είχε να κάνει με το όποιο ποτένσιαλ του σκόνδρα ή όχι, αλλά με το οτι λόγω του γ*μημενου προμόσιον που κανουν στους παίκτες τους καταφέρνουν ακόμη κ τα παλτα να τα πλασαρουν για υπερπαικταραδες, Κ αυτο γιατι επενδυουν επανω τους και δεν τους πετανε μια μπαλα κ να τους φωναζουν αντε παιξε ή αλλιως τραβα κ φυγε απο εδω... Δε μπορει εκεινον τον φέισα να τον πουλησανε 4,5Μ (τοσα το δινει το τρανσφερμαρκτ, γιατι τα μεσα εδω το δινανε και για περισσοτερο) και εμεις να εχουμε ως την καλυτερη πωληση μας τον βιειρινια με 4Μ (απο τα οποια το 30% πηρε η πορτο)...
αδερφε μου ζαρατουστρα δεν ειναι μαρκετινγκ τα ντιλ του γαυρου...δεν υπαρχουν τυφλοι σκαουτερς...αλλες μπιζνες κρυβονται απο πισω...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Πληροφορίες μου από άτομο που είναι "μέσα στα πράγματα", μιλάνε για επικείμενη μεταγραφή Λατίνου ποδ/στή για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ...! Έχω την "αίσθηση" ότι πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο! Θα ανακοινωθεί, λένε, μέχρι την Παρασκευή! Αρχίζουμε τις κινήσεις...?
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Δεν νομιζω ο Αρνεσεν να παει για τετοιου ειδους παιχτη..
Πισευω προτιμαει να βρει ενα ταλεντο αγνωστο στους περισσοτερους.
Αν εφερνε τον Μπλανκο θα λεγοταν Ζησης Βρυζας που εσκαγε χοντρα συμβολαια σε γνωστους παιχτες απο ρωσια.
ΟΑρνεσεν ψαχνει λαβρακια.
Πιο πολυ για κανεναν απο Βραζιλια νεαρο πιστευω για το κεντρο.
Αλλιως καποιου αλλου θα ειναι η μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν εξαιρεσουμε την αξιοπιστια του φιλου πορκυ η οποια ειναι γνωστη, μια κινηση οπως του Μπλανκο θα ηταν πολυ λογικη καθως εκτος των αλλων ηταν και παραλιγο παικτης του στην Μεταλιστ.Τον Γεναρη δεν θα κινηθουμε για στοιχηματα και ο Μπλανκο ειναι σε ιδανικη ηλικια και προσωπηκο πουλεν.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πληροφορίες μου από άτομο που είναι "μέσα στα πράγματα", μιλάνε για επικείμενη μεταγραφή Λατίνου ποδ/στή για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ...! Έχω την "αίσθηση" ότι πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο! Θα ανακοινωθεί, λένε, μέχρι την Παρασκευή! Αρχίζουμε τις κινήσεις...?

Νωρις αρχισες.... αμα την ακουσεις μη ζητας τα ρεστα μετα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν έρθει ο Σεβαστιανός τον Γενάρη, πιστεύω ότι κατά τα μέσα Μάρτη θα δει 11άδα. Ό,τι πρέπει για να ετοιμαστεί γα τον τελικό κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μηπως ερθει ο Ιγνατιος απο λατινικη αμερικη ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θελω εναν που να θελει οδοντίατρο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να βρωμάει η ανάσα του και να τρέχουν μακριά από τη περιοχή οι αντίπαλοι επιθετικοί;

Εγώ θέλω τον Χατσερίδη. Hatcher στο μπάσκετ, Χατσερίδης στο ποδόσφαιρο...κολλάει!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”