Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.
Άγγελος Αναστασιάδης (II)
-
Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)
- fireblade4
ρε δρομο ρεεεε
τσιριγωτη μαζι σου και την αγωνια που βιωνεις με το παιδι σου την βιωνω και εγω με το δικο μου.
αφιερωμενο σε σενα και στην μεγαλυτερη μας αγαπη την ΠΑΟΚΑΡΑ
[youtube]AgJLb0Vqr-s[/youtube]
τσιριγωτη μαζι σου και την αγωνια που βιωνεις με το παιδι σου την βιωνω και εγω με το δικο μου.
-
ακομα εδω εισαι ρε????χαχαχαχαχαχα αντε ρε ντεμεκ προπονητη αντε ρεεεεεεε...αντε σε κανεναν εργοτελη καμια αελ κανενα πιερικο,,,μαλλον θα σε ταιριαξει καλυτερα ο απολλων καλαμαριας!!!
-
Πολύ καλό. ....κ όντως μεγάλη αγωνία που πολλοί δε καταλαβαινουν. ... να'σαι καλά φίλεfireblade4 έγραψε:ρε δρομο ρεεεε
"όταν"ΑποστόληςΑ έγραψε:
Για να δούμε, όταν επιστρέψουν οι Τζιόλης, Μαντούρο μήπως δέσει περισσότερο η ομάδα.
Ο Μαντουρο θα καταλαβει - καπως αργα βεβαια - ότι το χέρι του έσπασε, οπότε μην τον υπολογίζεις, ο δε Τζιώλης θα καταλάβει - και αυτός άργησε - ότι με τους γιατρούς αυτούς προκοπή δεν υπάρχει.
-
Πάλι καλά που θα ειναι χωρίς κόσμο με την Τρίπολη γιατί βλέπω το ίδιο έργο πάλι άμυνα στο κέντρο και ο αστέρας να σε κάνει την κηδεία στις αντεπιθέσεις .ο αα να λεειοτι κάνει καινούργια ομάδα και τα αγγελοσκυλα να βρίσκουν νέο αποδιοπομπαίο τραγο για την ήττα.θα φταίει ο νομποα γιατί δεν θα μαρκάρει και ο μαντουρο που θα είναι στην κερκιδα
λοιπον, το βρηκα. ουτε σαντοσκυλα, ουτε χουμποσκυλα, ουτε μπολονοσκυλα, ουτε αγγελοσκυλα ουτε τπτ.
ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΥΛΑ ειμαστε. μην πουμε καλη κουβεντα για κανενα παει, την πατησε, καταστραφηκε!...
ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΥΛΑ ειμαστε. μην πουμε καλη κουβεντα για κανενα παει, την πατησε, καταστραφηκε!...

- kataramenos5

Παντως τρολαρισμα(καποιος εκει ψηλά) σα το φετινό δε ξαναθυμάμαι.Να πηγαίνεις τρενο μεχρι το Δεκέμβρη με κοντρα τα κοράκια κι εκει που αρχίζεις να το πιστεύεις οτι γίνεται, ακολουθεί ελεύθερη πτώση και εικόνα χειρότερη απο β εθνική.Μονο σε μας.
ΠΑΟΚτσης anandam mpampandam, αν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτή η κατηγορία.τσιριγώτης έγραψε:Σημεία κ τέρατα. ...Πες μας την κατηγορία σου
Και για να το πω και πιο απλά, ΠΑΟΚτσης από πάντα και για πάντα, με όλες τις καταστάσεις.
Exω την αισθηση οτι αφου δεν μπορουμε να παρουμε τον Σαντος, θα παρουμε το γυμναστη του με τον Κονσεινσαο.
Κρινεται πετυχημενος φετος. Θα ειναι ενα παραπανω σκαλι στην καριερα του να δουλεψει σε μας και απο την αλλη πληροι το κριτηριο του ορεξατου για διακριση νεου προπονητη. Εχει και βαρυ ονομα, εμπνεει σεβασμο.
Με Γκαρσια βοηθο θα ειναι super (μιλανε και την ιδια γλωσσα).
Και Μουσλι για γενικος αρχηγός.
Σκαουτερ ο Σαντος.
Κρινεται πετυχημενος φετος. Θα ειναι ενα παραπανω σκαλι στην καριερα του να δουλεψει σε μας και απο την αλλη πληροι το κριτηριο του ορεξατου για διακριση νεου προπονητη. Εχει και βαρυ ονομα, εμπνεει σεβασμο.
Σκαουτερ ο Σαντος.
Απο πισω τα ραδια και ο «μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ» (να τα λεμε αυτα) θα υπαρχουν κανονικα;mbison έγραψε:Exω την αισθηση οτι αφου δεν μπορουμε να παρουμε τον Σαντος, θα παρουμε το γυμναστη του με τον Κονσεινσαο.
Αν ναι, μην το ξεκινατε καν......μπορω να σου πω την καταληξη απο τωρα.
Καλοκαιρι με μουρμουρα...
Σεπτεμβρης με σχετικη ηρεμια...
Οκτωβρης-Νοεμβρης με τις πρωτες καλες μπηχτες απο τα ερτζιανα που ειναι στην απ'εξω ή που απλα με αυτο πουλανε..
Δεκεμβρης το μικροβιο μεταδιδεται μετα απο καμμια αποροσμενη γκελα ή εντεταλμενη σφαγη..
Φλεβαρη κανεις κοπυ πειστ εδω φετεινα κειμενα των ιδιων κ των ιδιων....μην τρως χρονο τζαμπα με ξαναγραψιμο...
Θα ήθελα, αλλά δυστυχώς όχι ακόμη. Μέσω κοντινού μου ανθρώπου οι πληροφορίες. Κάτι που θέλω να σε ρωτήσω, πότε θα φύγει αυτός;τσιριγώτης έγραψε:Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.
- kanapedakias
Για τον Λεοντιαδη δεν αφησεις κανενα ποστο.mbison έγραψε:Exω την αισθηση οτι αφου δεν μπορουμε να παρουμε τον Σαντος, θα παρουμε το γυμναστη του με τον Κονσεινσαο.
Σκαουτερ ο Σαντος.
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
-
Δεν ξέρω, ακόμα εδώ είναι; ;alejio4 έγραψε:Θα ήθελα, αλλά δυστυχώς όχι ακόμη. Μέσω κοντινού μου ανθρώπου οι πληροφορίες. Κάτι που θέλω να σε ρωτήσω, πότε θα φύγει αυτός;τσιριγώτης έγραψε:Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.