Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Ελατε ολοι μαζι να τσιμπησουμε ενα κομματακι απο τον ΠΑΟΚ μας...ενα αντερακι,λιγο συκωτακι,ενα φλεμονι ρε αδερφε...πολυ ομορφα... 

Πέρα από την ήττα, αλήθεια υπήρχε κανείς που περίμενε καλύτερη μπάλα?
-
2ο ημιχρονο πραγματικα τραγικο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγηκε ο Σαλπιγγιδης που δεν φανηκε σε ολο τον αγωνα και βγηκε ο Μακ που ηταν ο πιο επικινδυνος
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Your time has come to die
Welcome to my world
- Καπετάνιος
Θα αρχίσει τώρα η γκρίνια που δε γουστάρω καθόλου αλλά.... δυστυχώς θα έχουν δίκιο.
Πάντως θεωρώ πως δε θα έχουμε πρόβλημα στη Τούμπα γιατί η Ζίμπρου δεν έιναι τπτ.
ΥΓ 1.Ολόκληρος ΠΑΟΚ έναν Μπέργκ δε βρήκαμε. Ούτε καν προσπαθήσαμε. Φέραμε τον Φανούρη
ΥΓ 2.Όσοι είδαν τον αστέρα σίγουρα θα σκέφτονται πως η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα τρέμει.
ΥΓ 3. Αντε να δούμε μήπως ξυπνήσει κάποιους αυτή η ήττα.
Πάντως θεωρώ πως δε θα έχουμε πρόβλημα στη Τούμπα γιατί η Ζίμπρου δεν έιναι τπτ.
ΥΓ 1.Ολόκληρος ΠΑΟΚ έναν Μπέργκ δε βρήκαμε. Ούτε καν προσπαθήσαμε. Φέραμε τον Φανούρη

ΥΓ 2.Όσοι είδαν τον αστέρα σίγουρα θα σκέφτονται πως η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα τρέμει.
ΥΓ 3. Αντε να δούμε μήπως ξυπνήσει κάποιους αυτή η ήττα.
Ρε μην είστε κακοί και κάνετε κριτική χωρίς λόγο η ομαδα με 2-3 μεταγραφές θα γίνει Λίβερπουλ.
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ τα τελευταία 7-8 χρονια στο χαλαρο!
Sent from my mind using boobs power
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ τα τελευταία 7-8 χρονια στο χαλαρο!
Sent from my mind using boobs power
ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
- hasio_john
- Has thanked: 2 times
Εντάξει παιδιά , την είπα πριν σε σε μερικούς για μίρλα, αλλά τελικά είχατε δίκιο!
Αν και στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε κάτι ψιλά, στο δεύτερο φάνηκε η γύμνια της ομάδας μας!
ΚΡΙΜΑ για την ιστορία του ΠΑΟΚ για την κατάντια αυτή!
Αν και ήμουν σίγουρος πως θα την περάσουμε αυτή την ομαδούλα, μετά την σημερινή εμφάνιση έχω αμφιβολίες!!
Δεν είναι μίρλα, δεν είναι κλάψα, δεν είναι αρνητική ενέργεια ... απλά είναι αυτό που είδα στο γήπεδο!!
Ο Μπερκ πέταξε 4 γκολάκια μόνος του σήμερα, ο Αστέρας νίκησε Μακάμπι και μεις χάσαμε από το χωριό!
Μας αξίζει τρελό τρολάρισμα...
Αν και στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε κάτι ψιλά, στο δεύτερο φάνηκε η γύμνια της ομάδας μας!
ΚΡΙΜΑ για την ιστορία του ΠΑΟΚ για την κατάντια αυτή!
Αν και ήμουν σίγουρος πως θα την περάσουμε αυτή την ομαδούλα, μετά την σημερινή εμφάνιση έχω αμφιβολίες!!

Δεν είναι μίρλα, δεν είναι κλάψα, δεν είναι αρνητική ενέργεια ... απλά είναι αυτό που είδα στο γήπεδο!!

Ο Μπερκ πέταξε 4 γκολάκια μόνος του σήμερα, ο Αστέρας νίκησε Μακάμπι και μεις χάσαμε από το χωριό!
Μας αξίζει τρελό τρολάρισμα...
- paok kerkyra
Καληνύχτα!!! έτσι γίνεται όταν κολλημένα μυαλά στο παρελθόν σου φορτώνουν τον Α.Α. για προπονητή η Άγγελος η τάνκς φάτε τα τάνκς τώρα! για την διοίκηση την ανύπαρκτη καλύτερα να μην μιλήσω τώρα...
- john4serres
- Been thanked: 1 time
Ομάδα χωρίς προσωπικοτητα. Είμαστε ικανοί να χάσουμε και στην έδρα μας απ αυτούς τους Μολδαβούς
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Θα αποκλείστουμε για να πάμε για
Πρωτάθλημα λολ
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτάθλημα λολ
ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ομάδα της Ρωμανίας...
obanebane έγραψε:Που να δεις ποσο θα μας ωφελησει ο αποκλεισμος.
πιθανον να μας ωφελησει γιατι θα δουμε ολοι καταματα οτι η ομαδα χτιζεται σε σαθρα θεμελια...Η επιπολαιοτητα με την οποια επανδρωθηκε το ροστερ ειναι εμφανης και ακομη κι αν περασουμε τους μολδαβους(που θα τους περασουμε),πολυ συντομα στο πρωταθλημα θα ειμαστε εκτος στοχων...Τους παικτες δεν τους παιρνουμε 30 αυγουστου αλλα 1 ιουλιου για να κανουν προετοιμασια και να δεσουν με την υπολοιπη ομαδα....Αυτη ειναι η αληθεια και οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησουν, ο ζησης ο ιβαν η μαρια ο τζακ και οι λοιποι,τοσο το καλυτερο για τα νευρα μας και για τη θεση τους.....
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
- thanos-xanthi
john4serres έγραψε:Ομάδα χωρίς προσωπικοτητα. Είμαστε ικανοί να χάσουμε και στην έδρα μας απ αυτούς τους Μολδαβούς
ομαδα χωρις συστημα , θυμησε εποχες Βοκολου, γιομα και αγιος ο θεος
ομαδα χωρις ηγετη
ομαδα με τραγικα κενα
Αυτό το καφενείο για να μιλήσουμε σοβαρά η Κ -20 το έχει χαλαρά...
ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ομάδα της Ρωμανίας...
χαλαρωστε ρε ολοι ενταξει χασαμε δεν αποκλειστηκαμε υπομονη αν αποκλειστουμε μετα πειτε οτι θελετε
μονο με 7-0 στην τουμπα ξεπλενετε η ντροπη και η πικρα

μονο με 7-0 στην τουμπα ξεπλενετε η ντροπη και η πικρα
Αν δεν σοβαρευτούν στη διοίκηση να βάλουν κάτω τα κεφάλια τους να σκεφτούν τρόπους και να φτιάξουν μία πραγματικά ανταγωνιστικιά ομάδα όλο κάτι τέτοια θα βλέπουμε στο γήπεδο και θα τρίβουμε τα μάτια μας με απορία και θλίψη.