Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από john4serres »

Realcon έγραψε:Πολύ θα ήθελα να μάθω αν είχαμε κάνει κρούση στον Σταφυλλιδη. Σήμερα είναι παίκτης της Φουλαμ, δανεικός βέβαια και... υπέγραψε. Πόσο μεγαλύτερο κίνητρο στην β κατηγορία πόσο;
στην Fulham παιζει και παει για ανοδο
η κατηγορια Championship ειναι πολλες φορες καλυτερη απο την Superleague.
να ερθει στον ΠΑΟΚ , γιατι ? αφου ο παικτης πουληθηκε
αφηστε τους παικτες να κανουν καριερα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

che4 έγραψε:που σε ρομαν γαματο αβαταρ αμα δεν γλιτωσε το ριπορτ απο κινησεις παε κανε μου ενα και μενα με LPM 10 να το βαλω για ενα χρονο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Επειδή δεν σε βλέπω να τη γλιτώνεις...

Αυτήν κάν'την δεξί κλικ-->άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα, για να φανεί ολόκληρη..
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Αν δεν μπορείς να τα κάνεις σε μέγεθος avatar, πες με να τα ανεβάσω σε μικρά..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

john4serres έγραψε:
Realcon έγραψε:Πολύ θα ήθελα να μάθω αν είχαμε κάνει κρούση στον Σταφυλλιδη. Σήμερα είναι παίκτης της Φουλαμ, δανεικός βέβαια και... υπέγραψε. Πόσο μεγαλύτερο κίνητρο στην β κατηγορία πόσο;
Μα δανεικός πάει εκεί. Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το αγγλικό πρωτάθλημα δεν συμφωνώ για την κατηγορία. Άλλο το μαύρο χαλί σε οργάνωση και άλλο αγωνιστικά. Άποψη μου.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ο Βούκαρος είχε δηλώσει ότι η σεζόν που πέρασε θα ήταν η τελευταία του. Δυσκολεύτηκε λιγάκι να πάρει απόφαση ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα τελείωσε όπως κάθε μεγάλος παίκτης.
Επίσης, είχε δηλώσει ότι το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα είναι να συνεργαστεί με την ΠΑΕ για την προώθηση παικτών & ταλέντων.
Τώρα λοιπόν που τελείωσε το ξεσκαρτάρισμα των μικρών και λίγο πριν ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας για τη νέα σεζόν ήρθε για 2 μέρες στην Σαλονίκη. Προφανώς με τη λίστα του. Συμπτωματικά(?) είναι και ο Ιβάν στη Σαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

RoMaN έγραψε:
che4 έγραψε:που σε ρομαν γαματο αβαταρ αμα δεν γλιτωσε το ριπορτ απο κινησεις παε κανε μου ενα και μενα με LPM 10 να το βαλω για ενα χρονο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Επειδή δεν σε βλέπω να τη γλιτώνεις...

Αυτήν κάν'την δεξί κλικ-->άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα, για να φανεί ολόκληρη..
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Αν δεν μπορείς να τα κάνεις σε μέγεθος avatar, πες με να τα ανεβάσω σε μικρά..

εισαι θεος επειδη εγω ομως ελπιζω την αποθηκευσα απλα αβαταρ δεν αλλαζει ετσι απλα ο τσε δεν καταθετω τα οπλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αντε και το πρωτο διαρκειας σε σενα εκτος αν εχεις αν δεν εχεις διαλεξε θυρα
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Realcon έγραψε:
john4serres έγραψε:
Μα δανεικός πάει εκεί. Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το αγγλικό πρωτάθλημα δεν συμφωνώ για την κατηγορία. Άλλο το μαύρο χαλί σε οργάνωση και άλλο αγωνιστικά. Άποψη μου.
Νομίζω ότι η Λεβερκούζεν αναγνωρίζει το ταλέντο του και προσπαθεί να τον κάνει ποδοσφαιριστή ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Καί θα πάρει πολλά ματς στα πόδια του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου η Φούλαμ στοχεύει σε πρωταθλητισμό καί θα του περάσει τη σωστή νοοτροπία & παιδεία ο γερμαναράς ο Μάγκατ.
Επίσης, Μάγκατ και καμιά 40ριά ματς είναι ταμάμ συνδυασμός για να "στεγνώσει" αλά Βιεϊρίνια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Η φουλαμ αν ανεβει, ενεργοποιειται οψιον 5 εκ ευρω... επιπλεον ο σταφυ θα διπλασιασει αποδοχες απο 400.000 σε 800.000 χωρις τα μπονους....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Οκ με πείσατε... Πάμε παρακάτω...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ειμαστε σε μια φαση που ολοι θα γραφουν οτι σε 48 ωρες θα εχουμε μεταγραφη....υπομονη λοιπον
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως το εξτρέμ θα το πάρουμε πρώτο. Κάπου διάβασα ότι θα μπορεί να παίζει και αριστερά και δεξιά.
(σαν τον Βιειρινία ένα πράμα...)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως το εξτρέμ θα το πάρουμε πρώτο. Κάπου διάβασα ότι θα μπορεί να παίζει και αριστερά και δεξιά.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που το διαβασες με ενδιαφερει
fn1m

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από fn1m »

Realcon έγραψε:Fn... Τι σε νοιάζει αγόρι μου; Εδώ ο ΑΑ για σένα και το περίφημο σαιτ δεν κάνει. Θα σε νοιάζει η δική μας γνώμη για τους νέους;
Γιατί όχι; Με αρέσει να διαβάζω τις απoψεις των συνΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ μας για την αγαπημένη μας ομάδα. :smile:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

paokovios1974 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως το εξτρέμ θα το πάρουμε πρώτο. Κάπου διάβασα ότι θα μπορεί να παίζει και αριστερά και δεξιά.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που το διαβασες με ενδιαφερει
Σε κάποιο από τα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτς (ιν, 24, ola, paokweb). Δεν θυμάμαι ποιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για να είμαι ακριβής από το ινπαοκ:
Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα της απόκτησης του εξτρέμ που έχει την ευχέρεια να παίζει και στις δύο πλευρές ενώ μιλούν με κεντρικούς αμυντικούς, έτσι ώστε να αποκτήσουν έναν άμεσα, εφόσον δεν προχωρήσει του Ινσαουράλδε, με έναν Ευρωπαίο να έχει το προβάδισμα.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Εγω παντως θα εκανα κρουση στον Ροναλντινιο (θα μου πεις φετος δεν εχεις Ch.L. αλλα τα λεφτα να πεφτουν) αλλα αμα ο Σαββιδης εχει τα κοχονες θα πει παρε 3-4 εκ τον χρονο και να δειτε ποτε εκτοξευονται τα διαρκειας.Και στα εκτος με τσαμπουκα παιρνεις εισιτηρια που θελεις αλλιως παπαλα ο Ροναλντινιο (γιατι θα κανουν ουρα για να δουν τον μαγο).Ξερω ονειρο θερινης νυχτος αλλα αν ημουν στη θεση του Σαββιδη μια προσεγγιση την εκανα και αν εσπαζε ο διαολος το ποδαρι και τον εντυνα στα ασπρομαυρα δε πα ο γαυρος να μου εχει κανει 100 επικοινωνιακες ηττες αυτη θα μετρουσε για 1000.+ οτι το ονομα του ΠΑΟΚ θα ακουγοταν παντου και θα εβλεπαν παρα πολλοι τα ματς του.Αλλα που μυαλο για να κανουν κινησεις που θα ανεβασουν το marketing
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”