6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
olivares

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από olivares »

Μπάφαλο μπιλ, κορυφαίο το μεμέτ όλι :lol: απλώς να πω το ότι δεν έγραψα τίποτα δεν ήταν για να μη χαλάσει η μεταγραφή επειδή το έγραψα εγώ εδώ αλλά γιατί για δύο περιπτώσεις που μου μεταφέρθηκαν μου ζητήθηκε να μην τις μεταφέρω πουθενά γιατί οι επαφές για τις συγκεκριμένες δύσκολες περιπτώσεις προχωρούσαν με καθεστώς απόλυτης μυστικότητας τακτικού αιφνιδιασμού.

Επί της ταμπακιέρας και αποχαιρετώντας τον παίκτη όταν τον είχα πρωτοδεί να εμφανίζεται με τα διαχρονικά φυντανάκια του αγαπητού Νιόνιου με είχε απωθήσει όχι τόσο ότι ήταν αργός μιας που οι περισσότεροι αληθινά τεχνίτες που έχω δει ήταν επίσης αργοί αλλά το ότι δεν ήταν αρκετά μαχητικός και σκληροτράχηλος όσο χρειάζεται ο ιδεότυπος μου για το ρόλο του αμυντικού χαφ. Στην πορεία όμως και στις διαδηλώσεις εκτός από όλους τους προπονητές κέρδισε και δικό μου οπαδικό σεβασμό μου χάρη στο πολύ τρέξιμο που καταθέτει στο γήπεδο σε συνδυασμό με την καλή του πάσα, την αξιοποίηση του σωματότυπου του στον άξονα στα ψηλά και το βαθμό εργατικότητας του που του επέτρεπε να παίζει αυτό που μπορεί σταθερά. Θα μας λείψουν τα χαρακτηριστικά του καθώς δεν έχουμε άλλο κόφτη σε αυτό το στυλ στη θέση του Ιησού Χριστού που έλεγε και ο Ρεδόνδο και προσωπικά θα του πω ένα ευχαριστώ και καλή τύχη στην Καισάρεια.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Να ξερεις oli πλακα εκανα. Και να μην το ξεκαθαριζες γιατι δεν ελεγες τιποτα δε με νοιαζει ρε. Ευχαριστημενος απο σενα ειμαστε.

Κατα τ αλλα συμφωνω στο οτι ο Τζιολης δεν ειναι οσο μαχητικος χρειαζεται η θεση. Ειναι ψηλος εχει αξιοπρεπη πασα αλλα δεν μπορω να βλεπω αμ χαφ να μην ανεβαζει σφυγμους.
anyway. Στο καλο να παει
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

buffalobill4 έγραψε:Μεταφερθειτε νοητα στο Καισερισπορμανια.φορουμ

Οι αντιστοιχοι μιζεροι λενε... Αι σικτιρρρρ. Ποιο Τζιολη? Αυτος δεν εχει ντιπ τσαμπουκα. Με το Τζιολη ωρε θα χτυπησεις τη Φενερ? Αυτοι εχουνε Εμρε Μειρελες Μπαρονι. Η Γαλατα πώς πήρε τον Ομερ Σναιντερ και τον Αλί Μελο. Ακομα ακομα και η Μπεσικτας ωρε πηρε Τζοουνς και εχει καβατζα και τον Μανουελ Φερναντες.

Οι αντιστοιχοι αισιοδοξοι λενε: Διεθνης βασικος στη Γιουνανισταν μπρε , που περασε στο Μουντιαλ ενω τα δικα μας τα χαιβανια παλι στην απ εξω μεινανε.

Υπαρχει και ο Μεμετ Oli που λεει: Δεν ειχα πει τιποτα μη χαλασει αυτη η μεταγραφαρα. (no offence oli, just kidding)

Τέλος υπαρχουν και καποιο γραφικοι που λένε: Παιδια εκλεισε το γραφει και στο wikipedia. :lol: :lol:
epic!!!!
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Asimos έγραψε:Γιατί δεν τον τιμά ρε παιδιά; Ξεκίνησε τη χρόνια με Λαζάρ, Γκαρσια, Κάτσε για το κέντρο και τωρα εχει άλλους 5 υποψήφιους για τη θέση.

Είτε εθνική, είτε Μουντιάλ, είτε θέλει να εχει φανέλα βασικού δικαίωμα του ειναι.

Αδιάφορο όσο έπαιζε δεν τον λες πάντως..
++
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα...ενω δεν τον πηγαινα καθολου οταν ηρθε με εκανε και τον σεβαστηκα γιατι κατεθετε το 100% καθε φορα που επαιζε,ηταν σταθερος και ηταν επαγγελματιας στην ομαδα μας.
αυτο το 100% ομως μου φαινοταν λιγο...ειδικα στην αναπτυξη της ομαδας..
καλη συνεχεια στο παλικαρι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αρκετά καλή ρήτρα. μακάρι να βοηθήσει και την Ελλάδα και στο Μουντιάλ.

δεν περίμενα να φύγει. πίστευα στην όποια χρησιμότητα του.

σωστοι αυτοί που λένε μπράβο το Μπάρλου για το τοστ του.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

barlow4 έγραψε:πω πω πω χολη..
γιατι ετσι ρε σεις.σαν πολυ σοβαρα δεν το πηρατε?
ενας επαγγελματιας ειναι που επαιξε φιλοτιμα οσο του ζητηθηκε.
μιλατε για φιλοδοξιες.ποια ειναι μεγαλυτερη φιλοδοξια για εναν ποδοσφαιριστη απο το να παρει μερος σε ενα μουντιαλ?
κανετε λες και ηταν η σημαια μας και μας πουλησε.
επι της ουσιας ο τζιολης ειναι ενας αξιολογος ποδοσφαιριστης με τις σημαντικες αδυναμιες του (ταχυτητα) και με τις φιλοδοξιες του (μουντιαλ).ουτε επειδη ειναι βαζελος εφυγε ουτε επειδη δε θελει να πετυχει στον ΠΑΟΚ.επειδη θελει να παιξει μουντιαλ εφυγε.που θα ειναι και το τελευταιο στο οποιο εχει πιθανοτητα να συμμετασχει.
εχουμε και αλλους διεθνεις στο ροστερ.ας φανε παγκο να δουμε πως θα αντιδρασουν.απο το να κατσει και να ειναι μεσα στην καταθλιψη επειδη θα χασει το μουντιαλ 1000 φορες να φυγει.και προφανως οσο και να προσπαθησει ουτε του μαντουρο τη θεση θα φαει ουτε του νατχο ουτε του κατσε ουτε του κατσουρανη αν επιστρεψει ο βιτορ .τεταρτος-πεμπτος μαζι με λαζαρ ερχεται καλως η κακως.
αλλα τοση χολη γιατι ρε σεις?ειναι πολυ τιμια η παρουσια του.και αν ηταν απαραιτητος θα επετρεπε η παε το δανεισμο του?ισα ισα που και δανεικος πηγε.και ελευθερας δε ζητησε ουτως ωστε να τσεπωσουμε και απο τη συμμετοχη του στο μουντιαλ.αν καθοταν και δεν επαιζε και δε πηγαινε μουντιαλ εμεις θα βγαιναμε χαμενοι.γιατι κ τσαμπα το συμβολαιο θα ηταν και μουντιαλ δεν θα πηγαινε κ δεν θα τσεπωναμε απο τη συμμετοχη του.
τοση χολη για τζιολη δεν περιμενα.
υγ.αν ηταν δημοσιος υπαλληλος δεν θα το κουνουσε ρουπι απο τη μοναδικη ομαδα μαζι με το γκευ που πληρωνει τα παντα.θα καθοταν στη συμβολαιαρα του και στην κερκιδαρα του και ποιος τρεχει σε τουρκιες και βραζιλιες.ταλαιπωρια.
Μπραβο βρε Κεν! :pano:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εμενα αυτο που δεν μου αρεσε στον Τζιολη και ειδικα τωρα τελευταια ειναι οχι η ταχυτητα ή η κινητικότητα του αλλα το οτι δεν προωθουσε τη μπαλα μπροστα γρηγορα. Ενω ειναι παικτης που μπορει να δωσει τη μπαλα σωστα, αδικαιολόγητα πολλες φορες δεν επαιζε τη μπαλα γρηγορα.

Anyway, κερδισε με το σπαθι του θεση βασικου το καλοκαιρι και ηταν καλος επαγγελματιας. Στο καλο να παει.

Χρήσιμος θα ηταν ναι, αλλα αριχσε να βγαζει λιγο δημοσιουπαλληλισμο κι αυτος.
Άβαταρ μέλους
BarbaBarbAntonis

Δημοσίευση από BarbaBarbAntonis »

K_geo έγραψε:αρκετά καλή ρήτρα. μακάρι να βοηθήσει και την Ελλάδα και στο Μουντιάλ.

δεν περίμενα να φύγει. πίστευα στην όποια χρησιμότητα του.

σωστοι αυτοί που λένε μπράβο το Μπάρλου για το τοστ του.
ρε Μπάρλοου τόσο καλά τοστ κάνεις και μαζεύεις μπράβο? :Ρ Πλάκα κάνω βέβαια :pano:
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Θα μας λείψει...;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν ξερω μπαρμπαμπαρμπαντωνη.ενιοτε εχω κατακριθει για τα τοστ μου.
Υγ.ολι για πες ρε τελικα τωρα που τελειωσε η μεταγραφικη.ποιος ηταν αυτος που θθελαν να φερουν κ δεν εκατσε.ειχες πει οτι για τον νατχο κ ακομα εναν δεν εκανες εσκεμμενα σχολιο μεχρι να ξεκαθαρισουν Καθως επισης οτι θα αναφεροσουν στο θεμα μετα το τελος των μεταγραφων.
Άβαταρ μέλους
paokgc

Δημοσίευση από paokgc »

Να εισαι γερος και δυνατος Αλεξανδρε! Ευχαριστουμε...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Κένεθ, το έγραψα στο θρεδάκι των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ο Τζιώλης προσέφερε όσους μήνες έπαιξε στην ομάδα μας. Αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τώρα τέτοια κίνηση του. Και απορώ μάλιστα λίγο. Όντας πλέον σε ποιοτικά ανεβασμένο roster θα μπορούσε να το δει και ως πρόκληση να ανεβεί και ο ίδιος ένα σκαλί παραπάνω αρπάζοντας ευκαιρίες και σκυλιάζοντας για αυτές. Τόσα παιχνίδια είναι ακόμη, και τουλάχιστον δυο σε Ευρώπη στα οποια κάποιοι καινούργιοι δεν έχουν διακαίωμα συμμετοχής.

Τέλος πάντων - καλά να είναι!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Αλεξανδρε σε ευχαριστουμε για αυτους τους 6μηνες και καλη συνεχεια στην καριερα σου.. πολυ σε κατακρινανε για αγωνιστικους λογους αλλα και καποιοι λιγοι τους αρεσε αυτο που εβλεπαν απο εσενα.. παντως στο τελος ολοι ξερουν οτι εδωσες οτι μπορουσες και παραπανω και ο επαγγελματισμος σου ηταν παραδειγμα προς μιμηση. Στο καλο Αλεξανδρε και καλη επιτυχια !

υγ. εκτος και αν ξαναγυρισεις το καλοκαιρι και βλεπω το thread να παιρνει ξανα φωτια! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”