Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Η απόφαση του Σαββίδη φέτος δεν ήταν εν θερμώ πάντως,όπως πέρυσι και πρόπερσι.Ήταν και βάσει αγωνιστικής ανυπαρξίας και βάσει δηλώσεων εν μέσω διαμαχών με τον γαύρο.Γ αυτό λέω εγώ οτι ο Τούντορ ήθελε να φύγει.
Τέλος πάντων αν ήμουν εγώ στην θέση του Σαββίδη και μου έλεγες ποιον από τους τέσσερις (Δώνη,Στέφενς,Αναστασιάδη,Τούντορ) έπρεπε να διώξω για το καλό της ομάδας,θα έλεγα τον Τούντορ.Με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο για το καλο της ομάδας.Καμιά φορά πρέπει να παραδεχόμαστε και τα λάθη μας.
Τώρα για τον τρόπο λειτουργίας του Σαββίδη..Εγώ δεν βλέπω να λειτουργεί πουθενά σωστά.
Καταραμένε θυμάμαι τις απόψεις σου,δεν ήθελα να κολλήσω ταμπέλα σε κανέναν και αν προσβλήθηκες ζητώ συγνώμη.Αλλά δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλλω κανέναν.Απλά η στήριξη όπως και η καρατόμιση πρέπει να έχουν όριο.Αυτό από μένα.
Τέλος πάντων αν ήμουν εγώ στην θέση του Σαββίδη και μου έλεγες ποιον από τους τέσσερις (Δώνη,Στέφενς,Αναστασιάδη,Τούντορ) έπρεπε να διώξω για το καλό της ομάδας,θα έλεγα τον Τούντορ.Με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο για το καλο της ομάδας.Καμιά φορά πρέπει να παραδεχόμαστε και τα λάθη μας.
Τώρα για τον τρόπο λειτουργίας του Σαββίδη..Εγώ δεν βλέπω να λειτουργεί πουθενά σωστά.
Καταραμένε θυμάμαι τις απόψεις σου,δεν ήθελα να κολλήσω ταμπέλα σε κανέναν και αν προσβλήθηκες ζητώ συγνώμη.Αλλά δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλλω κανέναν.Απλά η στήριξη όπως και η καρατόμιση πρέπει να έχουν όριο.Αυτό από μένα.
Οχι με τουντορ νομιζω καθαρά λογω δηλώσεων γιατι ειπε βλακείες που τις εκμεταλλεύτηκε ο κόκκινος τύπος
Αλλα με φα ναι εν θερμω για μενα
Αλλα με φα ναι εν θερμω για μενα
- kataramenos5
Στα γραπτα γινονται ευκολα παρεξηγησεις ειδικα οταν ειμαστε τσιτωμενοι(καθε χρονο τετοια εποχη στανταρ) .Νερο κι αλατι Odi.Αλλοι μας φταινε.
Eδω θα φαμε τα μουστακια μας κι εγω δεν εχω...παλι ανεβασα πιεση...ρε συ Οντι ο ακατανομαστος δεν ειχε οικτρα αποτελεσματα; Δεν ειχε οικτρη διαχειριση παιχτων;Ο Τουντορ περασε τουλαχιστον σε ομιλους του Europa με ομαδα απο τα ταρταρα...εκανε και μια νικη στο Ντορτμουντ...Odi έγραψε:
Είχαμε τον Δώνη που μέχρι κ αυτός τόσο οικτρά αποτελέσματα δεν είχε,τον διώξαμε.
Δεν υπαρχει συγκριση...χωρις να θελω να υπερασπιστω εναν πρωην προπονητη...μονο τους νυν υπερασπιζομαι εκτος του πανηλιθιου του δωδωνη το παλιογιδι !$$!@!$Ρ%#$!%#!#%@$!
Εντάξει τραβηγμένο το παράδειγμα Δώνη,αλλά την νοοτροπία ήθελα να θίξω.Ο Δώνης ήταν και στην πρώτη χρονιά Σαββίδη,αλλιώς θα είχε πάρει πόδι πολύ νωρίτερα.
zarathustra79 έγραψε: Που βεβαια για να λεμε κ την αληθεια, μακρυπροθεσμα αν δεν ειχε απολυθει ο δωνης κ ειχε παραμεινει ως και σημερα στον παγκο, παρα τα οσα στραβα του, ειμαι σιγουρος οτι θα ημασταν σε πολυ καλυτερη μοιρα...
Το τερματισες και εσυ με το γιδι να πουμε...

Odi έγραψε:Εντάξει τραβηγμένο το παράδειγμα Δώνη,αλλά την νοοτροπία ήθελα να θίξω.Ο Δώνης ήταν και στην πρώτη χρονιά Σαββίδη,αλλιώς θα είχε πάρει πόδι πολύ νωρίτερα.
Δεν τον μπορω ρε συ τον καραγκιοζη εχω εμπαθεια...μου γυριζει τα αντερα...εμετος...Θλιψη που θα ελεγε κι ο Αποστολος.
Ελπιζω να μην αναφερθηκε κι αλλος στο γιδι.

- kataramenos5
Ε ,εγω ηθελα να πω μια καλη κουβεντα αλλα μετα την.... αυθορμητη τοποθετηση σου αναθεωρησα. 

Καλα εσυ αναιρεισαι μονο με την ρηση γιδι και φερελπις κοουτς...τι να σε πω...Το γιδι επρεπε να ειχε φυγει μετα τον αποκλεισμο απο την μπυραρια της αυστριας.Notorious4 έγραψε: Στην πρώτη του χρονιά φρόντισε να διώξει τον Δώνη λόγο της κόντρας του με τον Garcia ( για μένα ο Δώνης ήταν ο πιο φέρελπις coach) και με μαφιόζικους τρόπους
Ο γαύρος μπορεί να μας πονάει αλλά τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανέβει 2 σκαλιά σε θέμα ρόστερ και είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς ας μην γελιόμαστε.Σίγουρα έχει ευνοίθει , σίγουρα έχουμε αδικηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κακή πορεία της ομάδας και τους δεκάδες τραυματισμούς λόγο Μεσήμβρίας (εύθυνης και έργο ζαγοράκη ) που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Αν ο Σαββίδης δεν κάνει σοβαρή επένδυση του χρόνου θα γυρίσουμε σε ποδοσφαιρικό μεσαίωνα.
Την δικη μας κακη πορεια...μαλιστα...εχει ανεβει σκαλια στο θεμα ροστερ...μαλιστα...να δω τον γαυρο με διαιτησιες δικες μας και μετα τα λεμε για την καλυτεροτερη ομαδα του Ελληνισταν...
Τι διαβαζουμε ρεϊ...
kataramenos5 έγραψε:Ε ,εγω ηθελα να πω μια καλη κουβεντα αλλα μετα την.... αυθορμητη τοποθετηση σου αναθεωρησα.
Τρελανε με κι εσυ βραδυατικα...Μα τι ηθελα και μπηκα να διαβασω...