99.Sekou Jabateh Oliseh

Άβαταρ μέλους
jay trotter

Re: 99.Sekou Jabateh Oliseh

Δημοσίευση από jay trotter »

K_geo έγραψε:ναι το ξερω βρε! :mrgreen:
απλα θυμάμαι κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του κα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα κτλ.

δημοσιεύματα πρόσφατα.....πριν απο κανα μήνα δλδ....

ποιος ξέρει;;;; :? :? :? θα δείξει. παντως, επαναλμβανώ, αν μένει ελεύθερος τότε δεν με χαλάει καθόλου....
Αδερφέ το προηγούμενο συμβόλαιο του έληγε 2014.Υπέγραψε όμως επέκταση για ένα χρόνο για να συνεχιστεί ο δανεισμός το καλοκαίρι.Το καινούριο λήγει 30/06/2015 και για να αποκτηθεί ο παίκτης πρέπει να πει ο.κ. η ΤΣΣΚΑ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ξερω. και εγώ αυτό θυμάμαι. αλλά θυμάμαι και κάποια δημοσιεύματα που μου είναι δύσκολο να τα ξαναβρώ...

τεσπα. ότι και να ναι, το πολύ πολύ τον ξαναδανειζόμαστε για κανα χρόνο....σιγά το πράγμα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οποτε και να λιγει το συμβολαιο του ο παικτης δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.
δεν μπορει να βασιστει μια μεγαλη ομαδα στο πως θα ξυπνησει ο σεκου.
δυστυχως γι αυτον με το μυαλο που κουβαλαει ειναι ανγκασμενος να παιζει σε μικρομεσαιες ομαδες χωρις τακτικο παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. για μπακ απ δεν είναι τόσο άσχημος. ίσα ίσα θα έλεγα....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

γιατι ρε τζεο τι προσφερει και ειναι καλος για μπακ απ?
δηλαδη αν ειναι το τριτο εξτρεμ της ομαδας θα πρεπει σε οποιονδηποτε τραυματισμο των δυο πρωτων να καλυψει το κενο αυτος.τον εμπιστευεσαι για κατι τετοιο?
προσωπικα θα ηθελα αυτο τον ρολο τγια του χρονου να τον εχει ο λουκας
black death

Δημοσίευση από black death »

Το μπακ απ δεν είναι μόνο για τελειωμένα παιχνίδια κυπέλλου και αντίπαλους κάτω της 10ης θέσης στην Τούμπα. Το μπακ απ είναι και για να μπει με το γαύρο ή τη Μπενφίκα αν είναι τραυματίας ο βασικός σου πχ.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες παραμονής του παίχτη.

edit: Με πρόλαβε ο despe...
Κι αυτό για το Λούκας που λές, μες στο μυαλό μου είσαι. Απλά είπα να μην το γράψω, μη γινόμαστε και πολύ αυστηροί. :roll:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Κατω τα χερια απο την πουλεναρα. Ο σεκου ειναι τσαπατσουλης, ειναι ανώριμος χαρακτηρας (πιο πολυ λογω ηλικιας) αλλα το τοπι το κατεχει οσο λιγοι στο ελλαντα. Υπομονη, δουλεια στην τακτικη και στήριξη χρειαζεται ο σεκου. Αξιζει να του δωσεις και αλλες ευκαιριες και καποια συνεχωμενα παιχνιδια θα ελεγα εγω με το φτωχο μου το μυαλο. Αν ο σεκου ηταν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και οχι παιχτης αλανας απλα δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να ποτε στα χρονικα να ερχοταν στο ελληνικο σαπιο λιγκ. Οποτε οταν βλεπεις εναν μπαλαδορο που απλα ειναι παιδακι στο μυαλο δεν τον πετας στα σκουπίδια. Το αντιθετο τον ξεπατωνεις στην δουλεια απο το πρωι ως το βραδυ να μαθει τακτικη. Τον πιστευω πολυ τον σεκου και ειμαι σιγουρος οτι και ο χουμπ τον πιστευει. Ας περιμενουμε λιγο ακομα γιατι αξιζει τον κοπο.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

desperando έγραψε:γιατι ρε τζεο τι προσφερει και ειναι καλος για μπακ απ?
δηλαδη αν ειναι το τριτο εξτρεμ της ομαδας θα πρεπει σε οποιονδηποτε τραυματισμο των δυο πρωτων να καλυψει το κενο αυτος.τον εμπιστευεσαι για κατι τετοιο?
Σορρυ που επεμβαίνω αλλα εισαι πολυ αδικος μαζι του. Δηλαδη ο στοχ τι εχει προσφερει μεχρι σημερα και σε χαλαει τοσο πολυ να δωσεις καποιες ακομα ευκαιριες στον σεκου; Τον στοχ τον εχεις δει σε συνεχομενα παιχνιδια πραγμα που ειναι πολυ σημαντικο για εναν ποδοσφαιριστη στο να αποκτησει ρυθμο. Τον σεκου δεν τον εχουμε δει φετος σε παιχνιδια στη σειρα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Τον δείχνει κάποια στιγμή ένα κοντινό προς το τέλος του αγώνα και νόμιζα ότι έβρεχε καταρρακτωδώς. Έσταζε στον ιδρώτα.
Τουλάχιστον, δεν τον λες αδιάφορο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ τρία πράγματα ξέρω για τον Σεκού:

1)Δίνει το 100% πάντα.
2)Σε σχέση με τον Στοχ,δεν θα έλεγα πως έχει δείξει πολύ λιγότερα στοιχεία.
3)Δεν νοείται να μην είναι στην αποστολή και να είναι ο Γεωργιάδης ή ο Νίνης.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπακ απ ώς τεταρτο εξτρέμ τότε. και πεμπτο ο Πόζογλου. ;)

άλλωστε αν θέλεις squad απο 25-26 παίχτες και παίζεις 433 ή 4231 κυρίως, χρειάζεσαι 3 τέρμα, 8-9 άμυνα, 6 κέντρο, 3-4 επίθεση και οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί. δλδ 4 ή 5. επίσης είναι καλό να έχεις ένα δύο που θα μπορούν να αναλάβουν διάφορους ρόλους μέσα στη σεζόν. πχ αρ.χαφ, δεξ.χαφ, σεντερ φορ κτλ κτλ... ;)
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

99.Sekou Jabateh Oliseh

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Συμφωνώ απόλυτα με odi
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
Σορρυ που επεμβαίνω αλλα εισαι πολυ αδικος μαζι του. Δηλαδη ο στοχ τι εχει προσφερει μεχρι σημερα και σε χαλαει τοσο πολυ να δωσεις καποιες ακομα ευκαιριες στον σεκου; Τον στοχ τον εχεις δει σε συνεχομενα παιχνιδια πραγμα που ειναι πολυ σημαντικο για εναν ποδοσφαιριστη στο να αποκτησει ρυθμο. Τον σεκου δεν τον εχουμε δει φετος σε παιχνιδια στη σειρα.
μα γιατι να τον συγκρινω με τον στοχ?και φυσικα ουτε ο στοχ εχει δειξει κατι και δεν αξιζει να παραμεινει στην ομαδα.
εμενα το ΄΄ονειρο ΄΄ μου ειναι στα φτερα να εχω δυο παικταραδες που θα μοιραζουν σακουλες.
ας φερει ο προεδρας εναν βιερινια και εναν ελιας για τα ακρα και μετα θα δουμε πως παιζεται το επιθετικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε καλα τώρα despe έτσι και εγώ συμφωνώ μαζί σου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

αλλά δεν με χαλάει ο Σεκού για 4ος. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Και ποια είναι αυτά τα τεχνικά χαρίσματα του Ολίσε ρε παιδιά που του φταίει μόνο η τακτική παιδεία και ότι είναι ακατέργαστος; Πόσες φορές τον είδατε να περνάει παίχτη στο ένας με έναν, πόσες φορές τον είδατε να βγάζει σωστή σέντρα, πόσες φορές έκανε καλό σουτ από μέση ή μακρινή απόσταση;
Ατσούμπαλος, άναρχος, ανίκανος να πάρει σωστές αποφάσεις μες στο γήπεδο. Όσο βολευόμαστε με τέτοιους παίχτες, μην απορείτε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Εκτός αν οι στόχοι είναι τα πλέυ οφ και οι όμιλοι Γιουρόπα, οπότε μια χαρά είναι ο Ολίσε για πάγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”