14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Οχι,φυσικα και δεν τον γνωριζουμε.Το μονο που γνωριζουμε ειναι πως εγινε ο πρωτος ανθρωπος που εβαλε πολλα λεφτα στον ΠΑΟΚ-για να μην πω ο μοναδικος......-.
- Sladjan Spasić
Ίσως και να έχεις δίκιο,ως προς αυτό.Τουλάχιστον,όσον αφορά στην πρόσφατη ιστορία μας.
Εμένα η '''ένστασή'' μου ως προς αυτό που υπονόησε ο angelheart ,είναι ότι το γεγονός ότι έβαλε (πολλά) χρήματα στην ομάδα,δεν μας εξασφαλίζει π.χ. τη σωστή διαχείρισή τους,τις προθέσεις του κ.τ.λ.,ώστε να φτάνουμε στο σημείο να λέμε,''Έβαλε τόσα χρήματα,άρα....

''.
Εμένα η '''ένστασή'' μου ως προς αυτό που υπονόησε ο angelheart ,είναι ότι το γεγονός ότι έβαλε (πολλά) χρήματα στην ομάδα,δεν μας εξασφαλίζει π.χ. τη σωστή διαχείρισή τους,τις προθέσεις του κ.τ.λ.,ώστε να φτάνουμε στο σημείο να λέμε,''Έβαλε τόσα χρήματα,άρα....

''.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως για κάποιο συγκεκριμένο λόγο έβαλα την φωτό. Και απ' ότι βλέπω, για αυτόν τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λόγο δεν έγινε κουβέντα. Πρόβλημα (φυσικά) δεν υπάρχει απ' την πλευρά μου. Σεβαστές οι ανησυχίες (με ή χωρίς "") του καθενός.
Αν θέλετε να την συνεχίσετε αυτή τη κουβέντα, θα παρακαλέσω πολύ αυτό να γίνει στο topic του Κου Ιβάν Σαββίδη μιας και εδώ είμαστε off topic και δεν είναι σωστό.
Αν θέλετε να την συνεχίσετε αυτή τη κουβέντα, θα παρακαλέσω πολύ αυτό να γίνει στο topic του Κου Ιβάν Σαββίδη μιας και εδώ είμαστε off topic και δεν είναι σωστό.
Δυστυχώς όλοι αυτοί οι "άσχετοι" (Τεν Κάτε- Σάντος) κτλ που σε βάζαν δεξιά κάτι ξέραν τα παληκάρια. Για μπροστά δεν είσαι με την καμία φίλε Δημήτρη. Και δυστυχώς όσο θα περνάει ο χρόνος τόσο και πιο ...πίσω θα πηγαίνεις...που ξες ίσως και κλείσεις την καριέρα σου ως μπακ. Δεν είναι τόσο άσχημα. Τουλάχιστον θα είσαι πάνω του μετρίου...
- sourmenetes
- Moderator
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Αστο λαμοσα ουτε για δεξια ειναι.Γίνετε εξτρέμ χωρις μπουκα; μονο για 3-5-2
μπορεί να δώσει πολλά σε ματς που θέλουμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα
μπούτι γύρω από τη μπάλα και κερδισμένο φάουλ

μπούτι γύρω από τη μπάλα και κερδισμένο φάουλ

περαν της πλακας παντως οι δικαιολογιες τελειωσαν δημητρο και ερχονται δυσκολα ματς..
Μητσαρα στο τελος του αγωνα μια χαρα σε εβλεπα στην θεση του... αριστερου μπακ! :ugeek: :ugeek:
6 κερδισμένα φάουλ (ο επόμενος καλύτερος ήταν ο ... Λάζαρ με 2 φάουλ), μία ασίστ και ανασταλτική προσφορά.
Μακάρι να είναι τόσο κακός πάντα.
Μακάρι να είναι τόσο κακός πάντα.
- Sick Bastard
Κάθετη, μπροστά σου, στο 80 και κάτι, φεύγεις, φάτσα με το τέρμα και σε προλαβαίνει ένας του Πανιωνίου και απο πίσω σου παίρνει τη μπαλα μέσα απ τα πόδια. Κάκιστος. Ξύπνα.