21. Vladimir Ivić
- Pegasus1589
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Καλός αλλά με λάθη. Έφαγε το περισσότερο κράξιμο αλλά κατά τη γνώμη μου αδικαιολόγητα.
Και εγω που νομιζα οτι ηταν απο τους διακριθεντες εχθες (απο οτι διαβασα δηλαδη σε εφημεριδες)...Falegkos έγραψε:Δεν μου αρεσε και γενικα δεν μου αρεσει καθολου.....
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τον βαζει ενω εχει να παιξει τοσο καιρο.
μεγαλο κώλυμα ο σαντος αλλα τη να κανεις αυτος κανει κουμαντο.
Ολο ντραγκα ντρουγκα κυριε Ιβιτς....να πας αλλου να μεγαλωσεις την οικογενεια σου (θα ελεγε ο Μεγας Μαξιμος
- ΑποστόληςΑ
Μην κρίνετε έναν παίκτη από μία εμφάνιση και μάλιστα σε χρονικό σημείο μη ολοκλήρωσης της προετοιμασίας!
Lakistuta έγραψε:Και εγω που νομιζα οτι ηταν απο τους διακριθεντες εχθες (απο οτι διαβασα δηλαδη σε εφημεριδες)...Falegkos έγραψε:Δεν μου αρεσε και γενικα δεν μου αρεσει καθολου.....
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τον βαζει ενω εχει να παιξει τοσο καιρο.
μεγαλο κώλυμα ο σαντος αλλα τη να κανεις αυτος κανει κουμαντο.
Ολο ντραγκα ντρουγκα κυριε Ιβιτς....να πας αλλου να μεγαλωσεις την οικογενεια σου (θα ελεγε ο Μεγας Μαξιμος)
μέτρησα καμια 5-6 πασες συνεχόμενες όλες λαθος......υποτιθετε οτι οργανώνει παιχνίδι αν κανει αυτός τοσες λαθος πάσες πως να οργανωθεί το παιχνίδι ??
δεν ειναι έτυμος και δεν φταίει αυτος αλλα ο σαντος που τον έβαλε κατα την γνώμη μου. (δεν κράζω ρε ρεμάλια)
Εγω παντως διαφωνω με falegko. Χθες o Ιβιτς μου φανηκε για μια ακομα φορα καλος. Σιγουρα η παρουσια του βοηθησε την ομαδα, αυτο θα φαινοταν αν δεν επαιζε. Δεν εχει ακομα τα τρεξιματα του περσινου δευτερου γυρου σιγουρα.
Και ενα γενικο σχολιο για τον Ιβιτς: πρεπει να ξεκιναει βασικος, ειδικα στα δυσκολα, κλειστα παιχνιδια.
Και ενα γενικο σχολιο για τον Ιβιτς: πρεπει να ξεκιναει βασικος, ειδικα στα δυσκολα, κλειστα παιχνιδια.
Falegkako εγω για χιουμορ στο εγραψα ρε ρεμαλι...αφου το ματς δε το ειδα...
Απλα ενω διαβαζα σε εφημεριδες κλπ οτι ηταν στους 4 κορυφαιους (αν και καθε εφημεριδα γραφει τα δικα της και ειναι λογικο γιατι η ομαδα ειναι φοβερη απο οτι φαινεται),ειδα να γραφεις οτι ηταν μετριος κλπ..
Απλα ενω διαβαζα σε εφημεριδες κλπ οτι ηταν στους 4 κορυφαιους (αν και καθε εφημεριδα γραφει τα δικα της και ειναι λογικο γιατι η ομαδα ειναι φοβερη απο οτι φαινεται),ειδα να γραφεις οτι ηταν μετριος κλπ..
- Pegasus1589
Έφαγε τρελό κράξιμο αλλά έκανε αρκετή δουλειά. Τον θέλω μέσα, προς πείσμα πολλών προπονητών της κερκίδας.
Με ξέρετε... ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... Τον κράζω ΠΑΝΤΑ... Αλλά χθες τον θαύμασα για το πεισμα του... Μπράβο του... Αν και είναι αργός, μπορεί να βοηθήσει αμα ιδρώσει τη φανέλα, όπως χτες...
Ναι gika, το ξερουμε οτι δεν τον γουσταρεις. Μου κανει ομως τρομερη εντυπωση το οτι σου αρεσε χθες. Γιατι οπως επαιξε χθες επαιξε ΟΛΗ την προηγουμενη χρονια.
Οχι... Γιατί όλη τη χρονια έτρεχε δύο φορες σε κάθε αγωνα... Μαρκαρε με τα μάτια και όταν πήγαινε κοντά σε παίκτη μόνο με φάουλ τον σταματουσε... Χθες έκοβε, ετρεχε, μαρκαρε... Το πρόβλημα με τα σουτ και τις κάθετες υπάρχει, αλλά τουλάχιστον φάνηκε να προσπαθει...
Αν εκανε ο Ιβιτς περυσι αυτα που λες θα ειχαμε βγει εκτοεβδομοι. Τα ακριβως αντιθετα εκανε. Ο καθενας βεβαια με την αποψη του και το ματι του (συμπεριλαμβανομενου και εμου εννοειται).gika έγραψε:Οχι... Γιατί όλη τη χρονια έτρεχε δύο φορες σε κάθε αγωνα... Μαρκαρε με τα μάτια και όταν πήγαινε κοντά σε παίκτη μόνο με φάουλ τον σταματουσε... Χθες έκοβε, ετρεχε, μαρκαρε... Το πρόβλημα με τα σουτ και τις κάθετες υπάρχει, αλλά τουλάχιστον φάνηκε να προσπαθει...
Συμφωνω. Μεγαλη μπαλα ο Ιβιτς. Αλλα δεν ειναι ουτε ο αριστερος αστραγαλος του Μαγκντι. Οποτε τι κανουμε? Να το κλεισουμε το μαγαζι?
-
staurostoumpa
xxxxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τις μαλακιες για τον Ιβιτς? Συμφωνοι. Αρκει να κοψεις και εσυ τις αντιστοιχες μαλακιες για τον Γκαρσια. Κατι να δωσει ο ενας, κατι να δωσει και ο αλλος δηλαδη για να τα βρουμε στην μεση.
Αλλα δεν σου κραταω κακια για σημερα, γιατι εδωσες καπου ενα λινκ για ενα βιντεο που δειχνει τον Σκαρταδο και τον Αλαβαντα. Βριζομαστε εποικοδομητικοτερα αλλη φορα.
Αλλα δεν σου κραταω κακια για σημερα, γιατι εδωσες καπου ενα λινκ για ενα βιντεο που δειχνει τον Σκαρταδο και τον Αλαβαντα. Βριζομαστε εποικοδομητικοτερα αλλη φορα.