4.Γιώργος Κατσικάς

Άβαταρ μέλους
revolution1976

Re: 4.Γιώργος Κατσικάς

Δημοσίευση από revolution1976 »

Δανεικός στν ομάδα της καρδιάς μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έτσι. μυθικές ταινίες! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν μπορω να καταλαβω τι ονειρο ειδαν αυτοι που το καλοκαιρι κρατησανε εσενα και δωσανε δανεικο τον Ιντζιδη.

Περα απο τα λαθη που εκανες χθες, ειναι ενδεικτικο του βελληνεκους σου η φαση που πας να γυρισεις τη μπαλα με το αριστερο-το καλο σου ποδι (παιζει να εχεις δυο δεξια ποδια εν τελει), κανεις λαθος, σου παιρνει τη μπαλα το αρ. εξτρεμ της Ξανθης τον ριχνεις κατω, δινεις τη μπαλα στον Κιτσιου, στην επιστρεφει και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ πιεση ακομα μπουρδουκλωνεσαι με τη μπαλα στα ποδια σου.

Να το ξερεις, πανηγυρισα πιο πολυ οταν σε εβγαλε ο Στεφενς παρα στο γκολ της ισοφαρισης. Νταξει στο δευτερο τα εκανα ταναπου.

:redcard:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω,παλικαρι μου,τετοιες στιγμες δεν θα σου πω τιποτα.Δεν μου αρεσει να παταω αυτους που βρισκονται,ηδη,στο πατωμα...

Ξερω πως εισαι και πως νοιωθεις!Ελπιζω πως μεσα απο τους τραυματισμους και τα λαθη σου,θα βρεις τη δυναμη για να ξανασταθεις στα ποδια σου και να παιξεις καλο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

mpafos

νομίζω ότι πλεον είναι θέμα ψυχοσύνθεσης.

ξέρεις ότι προσπαθώ να μην τη "μπαίνω" σε παίχτες του ΠΑΟΚ, αλλά ο χθεσινός Κατσικάς ήταν ένα φοβισμένο παιδάκι. δεν είναι; ας το δείξει. το....μπόι το έχει. ας μην πηγαίνει κρίμα! :mrgreen:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το ξερω,φιλε μου.

Δεν ειμαι κατα της κριτικης...ισα ισα που θεωρω πως κανει πολυ καλο,οταν ειναι δικαιη και καλοπροαιρετη.

Ομως σε τετοιες περιπτωσεις οπως αυτη του Κατσικα,πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον πιο προσεκτικοι.Ειναι φανερο πως το παλικαρι δεν εχει εμπιστοσυνη ουτε στον ιδιο του,τον εαυτο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τελικα οσοι βγαινουν απο τις ακαδημιες εχουν προβλημα ψυχολογιας και νοοτροπιας...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

απ'του Ηρακλή τις ακαδημίες βγήκε φίλε μου
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

mpafos4 έγραψε:Το ξερω,φιλε μου.

Δεν ειμαι κατα της κριτικης...ισα ισα που θεωρω πως κανει πολυ καλο,οταν ειναι δικαιη και καλοπροαιρετη.

Ομως σε τετοιες περιπτωσεις οπως αυτη του Κατσικα,πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον πιο προσεκτικοι.Ειναι φανερο πως το παλικαρι δεν εχει εμπιστοσυνη ουτε στον ιδιο του,τον εαυτο.
Αυτό. Και μην ξεχνάμε ότι αποτελεί ακόμα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Η ισοπέδωση δεν ωφελεί πουθενά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σαν τον Σταμου ενα πραμα δλδ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στα-who?

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

όταν τους πήραμε πακέτο πάντως, ο Στάμου ήταν το μεγαλύτερο όνομα, ή ο πιο φέρελπις ας πούμε.. ξέρει κανείς πού είναι αυτό το παιδί;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η Wikipedia τον δίνει free agent, ενώ το transfermarkt λέει ότι είναι στον Π.Α.Ο.Κ. με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του '14...

Εδώ https://www.facebook.com/dimitris.stamou.73 πάντως φαίνεται να κάνει προπόνηση στον Π.Α.Ο.Κ. με ρούχα της Nike, οπότε κάπου μέσα στο roster είναι ΜΑΛΛΟΝ... :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κανενα προσωπικο θεμα ουτε ταση μειωσης σου. Απλο ειναι το θεμα, δεν εχεις τσαμπουκα και αυτο σε κανει να τρεμεις σε καθε επιθεση αντιπαλου. Χθες με αντιπαλο ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ εκανες 3 ζεμπεκιες σε 15 λεπτα. Δυστυχως Γιωργο δεν κανεις για τετοιο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε παιδιά λέτε να μην τον "κράζουμε" επειδή έτσι κι έτσι..
Ωραία.. αλλά την ομάδα και τους φιλάθλους που 2 χρόνια τώρα δεν έχουν πάρει τίποτα από τον παίχτη δεν τους σκέφτεστε?? Ε όχι ρε σεις, σιγά μην κλάψω κι όλας..
Ο Κατσικάς πήρε ευκαιρίες, πληρωνόταν 2 χρόνια τώρα για να δώσει αγωνιστικά λεπτά στην ομάδα ως center back, πράγμα που δεν έκανε ούτε υποφερτά..
Ε όχι δε θα ζητήσω και συγγνώμη.. Στο καλό και καλή τύχη στην ευρωπαϊκή του καριέρα που ήθελε και ως σκαλοπάτι τον ΠΑΟΚ... :lol: :lol: :lol:
Καλή συνέχεια στον Απόλλων Καλαμαριάς λοιπόν.. ή στο ρούλι της καρδιάς μας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”