9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gika »

marley 4 έγραψε: το σταματαω το θεμα του κοντου γιατι υπαρχουν αλλα τωρα πιο σημαντικα
προερχει η εξασφαλιση της συμμετοχης μας σε ομιλους γιατι δεν βγαινει η χρονια
πιτσιρικια ειστε οι περισοτεροι και για αυτο θεωρειτε εχθρο μας την ομαδα της παπαναστασιου και διπλανων πολυκατικιων εχθρος μας ειναι ο γαυρος και μονο αυτος και απο την στιγμη που θα πεσουν φραγκα σε αυτους και στους βαζελους πρεπει να μηνουμε προσυλωμενοι στους στοχους μας ολοι μαζι να μπουμε στους ομιλους για να μπορουμε να παρουμε κουπα υπαρχει σημαντικο προβλημα με την ρευστοτητα και 2 διαφορετικες λυσεις εντος της παε
αντε να παιρνουμε κανενα διαρκειας σιγα-σιγα και αφηστε τις παπαριες και να ετοιμαζεστε κατακαλοκαιρο να φτυσουμε τα λαρυγια μας και να σπρωξουμε την ομαδα μετα τα υπολοιπα
οποιος καταλαβει πισω απο τις λεξεις του ζαγορ στην συνετευξη τυπου τι συμβαινει στην ομαδα εχει καλως οι υπολοιποι....
ακου ρε πουστη μου την χρονια που μπορουμε να γαμησουμε τους γαυροβαζελους καποιοι ασχολουνται με τον ρουλη
που σαι ρε μακη να δεις που καταντησαμε......

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ
Εδώ θα συμφωνήσω 100000000%....

Και να ξες ότι αυτοί που υπερασπίζονται το Σάλπι, το κάνουν για να κρατήσουν την ενότητα στην ομάδα, και να περάσουμε στους ομίλους.

Αν και μόνο αν δεν διακυβέβεται αυτό τότε μπορούμε να συζητήσουμε πιο ανοιχτά το θέμα!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

ABOLEYTOI έγραψε:Χθες που τον έβλεπα με την Εθνική μου σηκώθηκε.

Αμέσως άρχισα να τη χτυπάω για να πέσει και για να εξιλεωθώ είπα 50 "Σαλπιγγίδι πουστ@ρ@..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Και να ξες ότι αυτοί που υπερασπίζονται το Σάλπι, το κάνουν για να κρατήσουν την ενότητα στην ομάδα, και να περάσουμε στους ομίλους.
Ενώ αυτοί που δεν ξεχνάν τι έκανε τότε είναι οι εγωιστές και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η πλειοψηφία του κόσμου δεν τον θέλει.

Η πλειοψηφία αυτών που δεν τον θέλουν όμως λένε ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, διαφωνούμε αλλά στηρίζουμε για να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.

Το παραπάνω κείμενο του marley4, αν και διαφωνώ συνήθως μαζί του, με βρίσκει 100% σύμφωνο...

Δυστυχώς υπάρχουν και οι άλλοι που "δεν ξέχνανε" και απειλούν με πράξεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

gika έγραψε:Η πλειοψηφία του κόσμου δεν τον θέλει.

Ώπα γκίκα, κόψε κάτι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DC αν και πολύ χοντρικά τα πράγματα να σου πω τι γνώμη έχω σχηματίσει;

Το 1/3 τον θέλει γιατί είναι παικταράς.
Το 1/3 δεν τον θέλει αλλά στηρίζει την ομάδα γιατί θέλει το καλό της.
Το 1/6 "δεν ξεχνάει" και "εκδίκηση (κι ας γ@μηθεί η ομάδα) ζητάει".
Το 1/6 είναι αδιάφοροι. Είναι απλά ένας παίκτης.

Ουσιαστικά αυτοί που δεν τον θέλουν είναι πάνω από τους μισούς, αλλά αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για να μην έρθει (τώρα που ήρθε όμως;) είναι η μεγάλη μειοψηφία...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

bob έγραψε:
Ενώ αυτοί που δεν ξεχνάν τι έκανε τότε είναι οι εγωιστές και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ...
Αφου,ρε φιλε μου,δεν καταλαβαινεις τι λεμε πολλοι εδω μεσα,γιατι το συνεχιζεις?....Για τελευταια φορα,λοιπον.....

Δεν ζητησε κανεις απο κανεναν να ξεχασει!...Να συγχωρεσει ή,εαν δεν μπορει,να αδιαφορησει!

Δεν ειπε,κανεις,οτι θελουν να κανουν κακο στον ΠΑΟΚ...Οτι θα κανουν,λεμε...

Δεν γνωριζω την ηλικια σου-και ουτε εχει σημασια-αλλα οταν εγινε το σκηνικο με την Παρι στην ΤΟΥΜΠΑ,η συντριπτικη πλειοψηφια θεωρουσαμε πως καναμε κατι σωστο για να φυγει ο Βουλινος.....αποδειχθηκε οτι βλαψαμε την ΟΜΑΔΑ μας....

Οταν ηρθε ο Μπατμαν,ειχαμε χεστει ΟΛΟΙ απο τη χαρα μας....αποδειχθηκε,ομως,πως ναι μεν ειχαμε χεστει αλλα για αλλο λογο που τοτε δεν ειχαμε καταλαβει!

Δεν ειμαι παλιος στο forum αλλα λιγο-πολυ ξερω πως μιλανε οι περισσοτεροι εδω μεσα.Σε πληροφορω,πως,πανω στο εκνευρισμο και την κοντρα για τον Σαλπιγγιδη εχουν πει πραγματα που δεν τα εννοουν.Γι'αυτο,πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να χαλαρωσουμε ολοι,να ξεκουραστουμε γιατι η μερα του πρωτου αγωνα πλησιαζει!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε:Η πλειοψηφία του κόσμου δεν τον θέλει.

Η πλειοψηφία αυτών που δεν τον θέλουν όμως λένε ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, διαφωνούμε αλλά στηρίζουμε για να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.

Το παραπάνω κείμενο του marley4, αν και διαφωνώ συνήθως μαζί του, με βρίσκει 100% σύμφωνο...

Δυστυχώς υπάρχουν και οι άλλοι που "δεν ξέχνανε" και απειλούν με πράξεις.

Χωρις ιχνος ειρωνειας... στο γηπεδο πας? Και αν πας, πως εχεις ερθει στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφια δεν τον θελει? Εκτος κι αν θεωρεις οτι με τις ανακοινωσεις μερικων συνδεσμων καλυπτεται η "πλειοψηφεια"... ουτε με σφαιρες...

Εγω χρονο με χρονο παρατηρω με αποκορυφωμα τη φετινη χρονια, πως ειναι δεν ειναι 50 ατομα που ξεκινουν να τον βριζουν και σπευδουν οι υπολοιποι να υπερκαλυψουν τις βρισιες με το "ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ"...

Οποιος απειλει με πραξεις τοτε εναντιωνεται σε παικτη και διοικηση του ΠΑΟΚ μας. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν το εχει αυτο το δικαιωμα, οτι κι αν εχει προσφερει. Ολοι το κανουμε επειδη το θελουμε, οχι οταν δεν θελουμε κατι να κανουμε κακο στην διοικηση που μας εσωσε στην κυριολεξια.
Ειχα πει οτι δε θα ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ αλλα καποια πραγματα ειλικρινα ειναι εκτος πραγματικοτητας
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gika έγραψε:DC αν και πολύ χοντρικά τα πράγματα να σου πω τι γνώμη έχω σχηματίσει;

Το 1/3 τον θέλει γιατί είναι παικταράς.
Το 1/3 δεν τον θέλει αλλά στηρίζει την ομάδα γιατί θέλει το καλό της.
Το 1/6 "δεν ξεχνάει" και "εκδίκηση (κι ας γ@μηθεί η ομάδα) ζητάει".
Το 1/6 είναι αδιάφοροι. Είναι απλά ένας παίκτης.

Ουσιαστικά αυτοί που δεν τον θέλουν είναι πάνω από τους μισούς, αλλά αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για να μην έρθει (τώρα που ήρθε όμως;) είναι η μεγάλη μειοψηφία...
ρε γκικα πως τα εβγαλες αυτα τα 1/3 και 1/6?
εκανες κανενα γκαλοπ?

εγω ενα γκαλοπ θυμαμαι εδω μεσα αν τον θελουμε τον σαλπιγγιδη η οχι εβγαλε 80% ναι

και με όσο κόσμο μιλάω ελάχιστοι είναι αυτοι που δεν θέλουν σαλπι και είναι κυρίως μικρής ηλικίας
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

1) υπάρχουν αυτοί που δεν τους πείραξε που έφυγε και τον θέλουν

2) υπάρχουν αυτοί που τους πείραξε που έφυγε αλλά τον θέλουν

3) υπάρχουν αυτοί που τους πείραξε που έφυγε αλλά κάνουν τουμπεκί τώρα

4) υπάρχουν αυτοί που τους πείραξε που έφυγε και δεν τον θέλουν ούτε με σφαίρες
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και υπάρχουν αυτοί που αποφασίζουν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

οι πραγματικα ΑΡΜΟΔΙΟΙ λαιμαι .....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

marley 4 έγραψε:ρε δεν κοβετε τις μαλ... αντε συμορφωθητε που θα με πειτε και ληκι
οποιος αμφιβαλει εδω ειμαι να τα πουμε
το σταματαω το θεμα του κοντου γιατι υπαρχουν αλλα τωρα πιο σημαντικα
προερχει η εξασφαλιση της συμμετοχης μας σε ομιλους γιατι δεν βγαινει η χρονια
πιτσιρικια ειστε οι περισοτεροι και για αυτο θεωρειτε εχθρο μας την ομαδα της παπαναστασιου και διπλανων πολυκατικιων εχθρος μας ειναι ο γαυρος και μονο αυτος και απο την στιγμη που θα πεσουν φραγκα σε αυτους και στους βαζελους πρεπει να μηνουμε προσυλωμενοι στους στοχους μας ολοι μαζι να μπουμε στους ομιλους για να μπορουμε να παρουμε κουπα υπαρχει σημαντικο προβλημα με την ρευστοτητα και 2 διαφορετικες λυσεις εντος της παε
αντε να παιρνουμε κανενα διαρκειας σιγα-σιγα και αφηστε τις παπαριες και να ετοιμαζεστε κατακαλοκαιρο να φτυσουμε τα λαρυγια μας και να σπρωξουμε την ομαδα μετα τα υπολοιπα
οποιος καταλαβει πισω απο τις λεξεις του ζαγορ στην συνετευξη τυπου τι συμβαινει στην ομαδα εχει καλως οι υπολοιποι....
ακου ρε πουστη μου την χρονια που μπορουμε να γαμησουμε τους γαυροβαζελους καποιοι ασχολουνται με τον ρουλη
που σαι ρε μακη να δεις που καταντησαμε......

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ

εσυ ρε ξεφτιλισμενε που αφηνεις υπονοουμενα για το αν ειμαι ΠΑΟΚ σε περιμενω στα πουλμαν στο συνδεσμο στους δρομους οπου θελεις να σε δω ομως να μου πεις καταμουτρα ποιος ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙΟΣ ΟΧΙ ναι ρε εσενα λεω που τολμας να εχεις το οναμα του μπανε αμιβαλω αν ειχες γεννηθει οταν εκλαιγε στην ναντ αμφιβαλω αν ειδες απο κοντα τα μπουνιδια στον δολοφονο της τζενης αμφιβαλω αν ησουν...........

Εμενα δε μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ οτι και να λες οσο για την ηλικια μου ειναι η πραγματικη στο προφιλ μου οσο για τη ναντη ημουν μεσα οσο για σενα κοιτα την υπογραφη μου.
Οσο για το μαναβη καλυτερα να μην τον πιανεις στο στομα σου παλιοτσιρλιντερ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ο χαρακτηρισμος ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ρε αδερφε ειναι ολα τα λεφτα .....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

gash04 έγραψε:Και υπάρχουν αυτοί που αποφασίζουν.
...και αυτοί που πληρώνουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”