Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Εγω ειμαι 44 .....και μετα απο 35 χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ, εμαθα να βλεπω μπαλα με τα ματια και οχι με τα ΑΥΤΙΑ.Τον ΚΟΥΔΑ τον δεχτηκες πισω και ας ελεγε στον πειραια οτι απο μικρο παιδι ''ειμαι ολυμπιακος''Τον κοντο τον δεχτηκες πισω και ας εκανε χειρονομιες στη-4-και την κοπανησε απο την ΟΜΑΔΑ για να ''σωσει τους υπολοιπους'' οπως ελεγε......Τον Βιτολο τον εφερες στον ΠΑΟΚ και ας εσπασε το ποδι του ΒΙΕΡΙΝΙΑ.Δηλαδη εσενα τι σε χαλαει, το οτι δεν ειναι το καλο ''παιδι'' η τι ειπε σε ενα παινχιδι πριν απο 5 χρονια, μαθε να βλεπεις τι ειναι καλο για την ΟΜΑΔΑ και μην μπερδευεσαι ,με χαρακτηρες ,καλα παιδια και αλλες τετοιες παπαριες.....Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ οταν του προτιναν καποτε ενα παιχτη και του ειπαν οτι ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ απαντησε.Αφου ειναι καλο ΠΑΙΔΙ να του παρουμε μια ΠΑΣΤΑ.....Στην ζουγκλα του ελληνικου ποδοσφαιρου,δεν πας να πολεμησης με ΚΑΛΑ ΠΑΔΙΑ και φορωντας κουστουμι.Εξαλου οτι νιωθεις εσυ για τον Καστιγιο μπορει να νιωθουν οι αλλοι για τον ΓΚΑΡΣΙΑ, αν ομως ηταν 3 χρονια νεωτερος και τον ηθελαν οι γαυροι ....
και μπορουσαν να τον παρουν, να δεις τι ωραια θα τον δεχονταν, ολο αγαπες θα ηταν και ας τους εχει ξευτιλησει μες το καραισκακη με χειρονομιες, μπουνιες, κλωτσιες,πανηγυριζωντας προκλητικα, βριζοντας τους καταμουτρα κ.α.Αν ο ΖΑΓΟΡ τον θελει κατι ξερει, μην κανετε σαν μικρα παιδια ,για το καλο του ΠΑΟΚ και τον διαολο να φερει εμεις πρεπει να στηριξουμε την ομαδα.Η ομαδα πανω απ'ολα.....ΡΕ ΦΕΡΕ και τον αλητη τον ΤΖΙΜΠΟΥΡ......και θα σου πω εγω μετα οταν θα ξεπατωνεις στους αθηναιους και τους κανεις που..νες.αν θα σας πειραζει..........

σοβαρα τωρα συγκρινεις προσωπα και καταστασεις??? :redcard: :redcard: :redcard:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βασικα συγνωμη αδερφε αλλα ειλικρινα δε θελω να συνεχισω μια κουβεντα που αφορα το εαν αρμοζει να βαλει την ασπρομαυρη φανελα ο μπασταρδακος που σε ξεφτιλισε η οχι. Καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε θα φορέσει ποτέ τα τιμημένα ασπρόμαυρα το πουστραναριό ο καστίγιο...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Η Μιλαν φετος πηρε πρωταθλημα μετα απο 6 χρονια.Κορυφαιος παιχτης ηταν ο Ιμπραιμοβιτς. Ο αλλοτε παικτης της Ιντερ εφερε στην ομαδα το τροπαιο κανοντας τους οπαδους της ΜΙΛΑΝ να ξεχασουν τα οσα ΕΚΑΝΕ και τα οσα ΕΛΕΓΕ για αυτους και την ομαδα τους, οταν ηταν παικτης της Ιντερ. Οσοι θελετε μπορειτε να ψαξετε να βρειτε τι μισος ειχε ο ΖΛΑΤΑΝ για την ΜΙΛΑΝ ειναι πολυ ευκολο....Μπορω να πωκαι αλλα... για πολλους, αλλα αυτοι που σταβωνουν,νομιζω οτι δεν εχουν καταλαβει οτι στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο τα παντα εχουν την τιμη τους.Οταν εισαι σε μια ομαδα και πληρωνεσε ,τοτε ολοι ειναι ΕΧΘΡΟΙ.Το ιδιο θα κανεις και εσυ και εγω και καθενας μας,μιλα με εναν ποδοσφαιριστη και θα δεις οτι εχω δικιο.Τωρα εναι και στο αιμα τους οι λατινοι να προκαλουν και να κανουν μανουρες ,λεν και δυο κουβεντες παραπανω και...ξυστα τα αρχ..δια σου με τον γκασμα....Αν τον φερει καλως να ερθει ,παιχταρας ειναι,και θα μας βγαλει με τον βιερινια πολλα γουστα.......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο καστιγιο μου ειναι αδιαφορος, το σκεπτικο σου ομως με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Εγω ειμαι 44 .....και μετα απο 35 χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ, εμαθα να βλεπω μπαλα με τα ματια και οχι με τα ΑΥΤΙΑ.Τον ΚΟΥΔΑ τον δεχτηκες πισω και ας ελεγε στον πειραια οτι απο μικρο παιδι ''ειμαι ολυμπιακος''Τον κοντο τον δεχτηκες πισω και ας εκανε χειρονομιες στη-4-και την κοπανησε απο την ΟΜΑΔΑ για να ''σωσει τους υπολοιπους'' οπως ελεγε......Τον Βιτολο τον εφερες στον ΠΑΟΚ και ας εσπασε το ποδι του ΒΙΕΡΙΝΙΑ.Δηλαδη εσενα τι σε χαλαει, το οτι δεν ειναι το καλο ''παιδι'' η τι ειπε σε ενα παινχιδι πριν απο 5 χρονια, μαθε να βλεπεις τι ειναι καλο για την ΟΜΑΔΑ και μην μπερδευεσαι ,με χαρακτηρες ,καλα παιδια και αλλες τετοιες παπαριες.....Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ οταν του προτιναν καποτε ενα παιχτη και του ειπαν οτι ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ απαντησε.Αφου ειναι καλο ΠΑΙΔΙ να του παρουμε μια ΠΑΣΤΑ.....Στην ζουγκλα του ελληνικου ποδοσφαιρου,δεν πας να πολεμησης με ΚΑΛΑ ΠΑΔΙΑ και φορωντας κουστουμι.Εξαλου οτι νιωθεις εσυ για τον Καστιγιο μπορει να νιωθουν οι αλλοι για τον ΓΚΑΡΣΙΑ, αν ομως ηταν 3 χρονια νεωτερος και τον ηθελαν οι γαυροι ....
και μπορουσαν να τον παρουν, να δεις τι ωραια θα τον δεχονταν, ολο αγαπες θα ηταν και ας τους εχει ξευτιλησει μες το καραισκακη με χειρονομιες, μπουνιες, κλωτσιες,πανηγυριζωντας προκλητικα, βριζοντας τους καταμουτρα κ.α.Αν ο ΖΑΓΟΡ τον θελει κατι ξερει, μην κανετε σαν μικρα παιδια ,για το καλο του ΠΑΟΚ και τον διαολο να φερει εμεις πρεπει να στηριξουμε την ομαδα.Η ομαδα πανω απ'ολα.....ΡΕ ΦΕΡΕ και τον αλητη τον ΤΖΙΜΠΟΥΡ......και θα σου πω εγω μετα οταν θα ξεπατωνεις στους αθηναιους και τους κανεις που..νες.αν θα σας πειραζει..........
ο βιτολο ηταν και ειναι ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ουδεποτε προκαλεσε ειχε κανει ενα μαρκαρισμα ορισμο της κοκκινης που δε βγηκε και μεχρι εκει...ο κοντος ειναι πονεμενη ιστορια και δεν θα μπω στη λογικη να τη σχολιασω...

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....ενα σπλαχνο του κοκκαλη που εχει συνδιασει το ονομα του με τα πετρινα χρονια του ελληνικου ποδοσφαιρου...εναν παιχτη που σε εκανε κωλοχερα μεσα στην τουμπα που εκανε δηλωσεις που ταιριαζουν σε θυρα 7 που οπου βρεθει και οπου σταθει μιλαει για γαυρο και που ειναι δεδομενα πουστρακι(δεν πιστευω να γλυτωσει απο τα χερια του γκαρσια σε καμια προπονηση)...ενας παιχτης που μπαινει στη χρυση κατηγορια των τζορτζεβιτς ανατολακη γιαννακοπουλο αλεξανδρη γεωργατο κλπ...αν εσυ μου δηλωνεις οτι τον θες ειναι σαν να μου λες οτι δεν θα ειχες προβλημα και με τον τζορτζεβιτς ή τον ανατολακη να φορεσει τα ασπρομαυρα...

το γεγονος οτι δεν εισαι πιτσιρικος απλα σου στερει και τη μοναδικη δικαιολογια που μπορουσες να εχεις...το γεγονος οτι βλεπεις ετσι τον ΠΑΟΚ για μενα πρεπει να σε προοβληματισει...

δεν θελω καλα παιδια στην ομαδα μου...αυτο ομως δε σημαινει οτι θελω και τετοια ατομα....

υγ η κινηση καστιγιο εφοσον εχει δοση αληθειας(που δεν νομιζω) ενα πραγμα θα σημαινει μονο...θα ειναι η πρωτη και η τελευταια κινηση για τη νεα χρονια της διοικησης ζαγορακη γιατι δεν υπαρχει περιπτωση με μια τετοια κινηση θα τους παρει και θα τους σηκωσει ολους εκει μεσα...και επειδη δεν τους εχω για μαλακες δε νομιζω οτι υπαρχει καν θεμα να συζητησουμε οποτε το κοβω εδω...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μη τσιμπάτε ρε τώρα που πάνε να στρώσουν τα πράγματα και εμείς να τρελενόμαστε από μμε και ρεπορτάζ που είναι μανατζερίστικα ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ παικτάκη της σειράς ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ στον ρούλη...
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Ακριβώς ρε φίλε...Ένα παιχτάκι της σειράς είναι... Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ψέμα που έπαιξε μπάλα σ αυτήν την χώρα μαζί με Ζαιρί και κάτι τέτοιους απίθανους. Τον έκαναν μάγκα ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα πολύ κατώτερο απο το τωρινό. Ένα κωλοπαίδι που μέχρι και στον γαύρο που ήταν η αγαπημένη του ομάδα δημιουργούσε προβλήματα συνέχεια. Να κάτσει στον ρούλη... Ο κατάλληλος παίκτης που έχει παίξει στις κατάλληλες κωλοομάδες... Και ναι, Ταγματάρχη κάποιους παίκτες δεν τους γουστάρουμε. Εγώ π.χ. δεν αντέχω να δω Καστίγιο στον ΠΑΟΚ ή Ντιόγκο ή Κόκε ή Αβραάμ... Και να σου πω και κάτι? Χωρίς παρεξήση γιατί είσαι 45 ετών και θα μπορούσες να ήσουν πατέρας μου... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατι πολλοί στην ηλικία σου και μεγαλύτεροι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ αυτοκαταστροφικά. Γιατί μόνοι τους μικραίνουν τον ΠΑΟΚ θεωρώντας τον σαν ένα μεγάλο παράρτημα πότε του γαύρου και πότε του Βάζελου. Ειδικά όσοι μεγαλώσατε με την μεγάλη ομάδα του 70' δεν ξέρω πως δικαιολογήτε αυτήν την συμπεριφορά. Χωρίς να θέλω να σε θίξω θα μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορείς να το εξηγήσεις αυτο
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μην ασχολειστε με μαστιγιο και καροτο..προφανως οι διαρροες ερχονται απο μεσα απο τον εβραισκωληκα ειτε γιατι τον εχουν κλεισει ηδη και ψηνοντια για ποζεριες στη χαρτοπαικτικη λεσχη της λασκαρη, ειτε γιατι θελουν να γινοντια θεματακια που μας κανουν να τσιμαπαμε...οτι και αν γινει εμεις εχουμε 2 ματς και οχι μπανια μπροστα μας, εχουμε την επεφρασμενη θεση της διοικησης για σωστες προσθηκες με μειωμενο μπατζετ και εκει πρεπει να σταθουμε...αν ειναι ο μητρογλους ή ο μαντζιος λιγο με ενδιαφερει... ο παικτης που θα ταιριαξει στην ομαδα, πρπει να εχει περα απο ποιτητα και φιλοδοξια και τα κακαλα να φοραει την μεγαλη αυτη φανελα, και αυτα σε κανενα βιογραφικο δε τα λεει, οποτε καθρεπτης μονο το χορτο...

ΥΓ 4 και σημερα
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το κακό(Καστίγιο) είναι ότι ο Πρόεδρος μας εχει κάνει και στο παρελθόν τέτοιες παρόμοιες κινήσεις (Ιβιτς,Χαλκιας,Βιτόλο,Σάκης,Μίρο,Σάλπι) οι οποίες δεν αποσκοπούσαν μόνο στην αγωνιστική δυνάμωση του ΠΑΟΚ αλλά και στην επικοινωνιακή(εφημερίδες,ράδια,σάιτ,ακόμα και ΤΒ).
Με τέτοιες κινήσεις θέλει να δείξει προς όλους ότι το θέμα μεταγραφές το κατέχει καλά και ότι είναι δυνατός παίκτης και σε αγορές και σε πωλήσεις (ο γκευ για Βιερίνια επίσημα δεν εχι κάνει κάνει πρόταση και ούτε θα κάνει).
Επίσης δημιουργεί μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα στους εχθρούς το οποίο το γουστάρει όπως και εμείς άλωστε.

ΥΓ. Η "γυναίκα του προέδρου" μάλλον για αυτόν λέει :evil: Μπουρδόλο θα μας κάνει το γαυρομεγαλομένο :evil:
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

http://www.sportdog.gr/article/31539/de ... thema-paok

«Δεν υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ»

Ο αδερφός και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Αλεξ διέψευσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως θέλουν μόνο Άρη.

«Μας απασχολεί, μόνο ο Άρης. Δεν υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Αλεξ Καστίγιο σε ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε: «Δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στο τι θα γίνει με την Σαχτάρ. Ακόμη δεν έχουμε να πούμε κάτι επίσημο, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τελειώσει θετικά το θέμα. Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα».

Μακάρι Θεέ μου...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τελικά σαν οπαδοί είμαστε ολίγον τι, ηλίθιοι..

Όταν από τον γαύρο, την αεκ και τον βάζελο μας παίρνανε τους παίκτες-σημαίες μας εμείς κλαιγόμασταν και κυνηγούσαμε διοικήσεις.
Τώρα που μπορούμε εμείς να τους παρουμε κάποιον παίκτη μας ξινίζει γιατί στο ιστορικό του λέει ότι ήταν παίκτης τους!! Ο Μήτρογλου ηλίθιος, ο Καστίγιο κολόπαιδο, ο Σαλπιγγίδης προδότης κοκ...

Όταν μας τρυπάνε σκεφτόμαστε "πότε θα έρθει η εποχή που θα τους τρυπάμε εμείς", κι όταν έρθει αυτή η μέρα αρχίζουμε της κολοτούμπες γιατί ξαφνικά μας ξινίζει που ο παίκτης μας έχει παίξει στον γαύρο, ή στον βάζελο ή στον ρούλη κτλ..

Ε ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..

Άμα ο Καστίγιο έχει όρεξη για μπαλά και δουλειά, το ταλέντο του είναι δεδομένο, καλώς να ορίσει. Το ίδιο ισχύει και για Μήτρογλου και για όποιον άλλον.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα Καστίγιο κι όλο είναι κόλπο του μάνατζερ του για να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον ρούλη.

Αλλά γενικά η άποψη μου είναι αυτή...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

diniko80 έγραψε:μην ασχολειστε με μαστιγιο και καροτο..προφανως οι διαρροες ερχονται απο μεσα απο τον εβραισκωληκα ειτε γιατι τον εχουν κλεισει ηδη και ψηνοντια για ποζεριες στη χαρτοπαικτικη λεσχη της λασκαρη, ειτε γιατι θελουν να γινοντια θεματακια που μας κανουν να τσιμαπαμε...οτι και αν γινει εμεις εχουμε 2 ματς και οχι μπανια μπροστα μας, εχουμε την επεφρασμενη θεση της διοικησης για σωστες προσθηκες με μειωμενο μπατζετ και εκει πρεπει να σταθουμε...αν ειναι ο μητρογλους ή ο μαντζιος λιγο με ενδιαφερει... ο παικτης που θα ταιριαξει στην ομαδα, πρπει να εχει περα απο ποιτητα και φιλοδοξια και τα κακαλα να φοραει την μεγαλη αυτη φανελα, και αυτα σε κανενα βιογραφικο δε τα λεει, οποτε καθρεπτης μονο το χορτο...
+2
εχουμε διοικηση που κρινει τι πρεπει να γινει κ;αι κρινεται φυσικα....

οπως επισης εχουμε 2 υπερκρισιμαματς και καθολου ορεξη να αναστατονομαστε με παπαριες ..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

gika
οι γαυροβαζελοι ερχοντουσαν και επαιρναν τους καλυτερους παικτες μας.αυτα που λες θα στεκουν οταν θα πας να τους παρεις σισε νινη καιμιραλας.ο καστιγιο τι ειναι.
αν γινει κατι τετοιο θα ειναι η μεγαλυτερη επικοινωνιακα πατατα που εχει γινει.θα φανερωσει ενα τεραστιο κομπλεξ κατωτεροτητας και θα ταυτισει τον ΠΑΟΚ με οτι τοσα χρονια πολεμαει.απο τη μια εκθειαζουμε τις αντρικιες μπουνιες του γκαρσια και τις δηλωσεις του και απο την αλλη θα φερουμε το εξαμβλωμα της πουστιας της αλητειας.το παιδι του κοκκαλη.
και ολα αυτα γιατι?για να αποδειξεις τι?οτι τρυπησες το ρουλη?
και επισης οχι!η θεωρια οτι για να το κανει ο ζαγορακης το κανει για καλο δεν μπορω να το δεχτω.δεν ειμαι φυτο.δεν θα βαφτισω ΠΑΟΚ οτιδηποτε στην κολυμβηθρα του ζαγορακη και του καλου του ΠΑΟΚ.θα διωξει κοσμο.θα τον ξενερωσει.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα τσουρμο παικτες και χαζοχαρουμενοι ελβετοι στην κερκιδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”