23. Λευτέρης Σακελλαρίου
- ΑποστόληςΑ
Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Με τον Lino να είναι τραγικός αμυντικά δεν νομίζω ότι έπρεπε να είναι εξαφανισμένος. ΟΚ, ούτε ο Λευτέρης είναι ογκόλιθος αμυντικά, αλλά και ο Lino χρειάζεται ανάσες. Εξάλλου ο μικρός έκανε και μερικές αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις και το ότι ενσωματώθηκε την τελευταία στιγμή στην ομάδα, χωρίς προετοιμασία και ότι ήρθε από τον Πανθρακικό, μας κάνει να ελπίζουμε βάσιμα για την εξέλιξή του.
- ΑποστόληςΑ
Όταν ήρθε ο Χάβος δεν υπήρχε Λίνο... Δεν τίθεται θέμα "πουλέν" για να τον βάζει συνέχεια.
- ΑποστόληςΑ
Ρε Γιάννη, εδώ μιλάμε ότι από βασικό αριστερό μπακ δεν μπαίνει ούτε στην 18άδα. Εξαφανίστηκε...
Από το ζενίθ στο ναδίρ! Έλεος!
Και να πω ότι ο Βραζιλιάνος μας καλύπτει...
Έχει κολλήματα ο Ιωακείμ.
Δεν πήγαινε τον Cristiano,
Δεν πηγαίνει τον Παπ
Δεν πηγαίνει τον Μπαλάφα (από ένα 45λεπτο μέτριας απόδοσης στην Κέρκυρα)
Μάλλον θάβει προσωρινά και τον Κάτσε (που δεν τον ξαναδοκίμασε λόγω του ότι φάγαμε το γκολ στις Σέρρες)
κοκ
Τεσπα.
Κάθε προπονητής έχεις τις ιδιορρυθμίες του, όπως έχω κι εγώ τις δικές μου.
Από το ζενίθ στο ναδίρ! Έλεος!
Και να πω ότι ο Βραζιλιάνος μας καλύπτει...
Έχει κολλήματα ο Ιωακείμ.
Δεν πήγαινε τον Cristiano,
Δεν πηγαίνει τον Παπ
Δεν πηγαίνει τον Μπαλάφα (από ένα 45λεπτο μέτριας απόδοσης στην Κέρκυρα)
Μάλλον θάβει προσωρινά και τον Κάτσε (που δεν τον ξαναδοκίμασε λόγω του ότι φάγαμε το γκολ στις Σέρρες)
κοκ
Τεσπα.
Κάθε προπονητής έχεις τις ιδιορρυθμίες του, όπως έχω κι εγώ τις δικές μου.
Απλά δεν πιστεύω οτι ο προπονητής τρώει τους παίκτες.
Ο Παπάζογλου έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί.. Ίσως αν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια να δείξει κάτι.. Αλλά δεν θα του δόσεις παιχνίδια ρισκάροντας. Τον έστειλε δανεικο να μας δείξει τι αξίζει.
Ο Κριστιάνο έφυγε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Εμένα με άρεζε σαν παίκτης. Στην αρχή ήταν τραυματίας, αργότερα έπαιρνε ευκαιρίες ο Ελ Ζαρ και μετά έκανε την παπαριά με τον "τραυματισμό".
Ο Μπαλάφας έχει αποδείξει ότι δεν είναι πρωτοκλασάτο χαφ. Φιλότιμος ναι. Για αναληρωματικός καλός. Αλλά όχι και βασικός χωρίς λόγο.
Θέλω να πω ότι ποτέ δεν έκανε κάτι αυθαίρετα χωρίς λόγο. Ο Αθανασιάδης όταν πήρε τα πάνω του στην προπόνηση, πήρε τις ευκαιρίες του. Όποιος προσπαθεί στην προπόνηση ανταμοίβεται από τον Χάβο. Όπως και ο Φωτάκης. Όποιος δεν, την κάνει...
Ας ξυπνήσει λίγο ο μικρός, και ας προσπαθήσει να κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή.
Ο Παπάζογλου έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί.. Ίσως αν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια να δείξει κάτι.. Αλλά δεν θα του δόσεις παιχνίδια ρισκάροντας. Τον έστειλε δανεικο να μας δείξει τι αξίζει.
Ο Κριστιάνο έφυγε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Εμένα με άρεζε σαν παίκτης. Στην αρχή ήταν τραυματίας, αργότερα έπαιρνε ευκαιρίες ο Ελ Ζαρ και μετά έκανε την παπαριά με τον "τραυματισμό".
Ο Μπαλάφας έχει αποδείξει ότι δεν είναι πρωτοκλασάτο χαφ. Φιλότιμος ναι. Για αναληρωματικός καλός. Αλλά όχι και βασικός χωρίς λόγο.
Θέλω να πω ότι ποτέ δεν έκανε κάτι αυθαίρετα χωρίς λόγο. Ο Αθανασιάδης όταν πήρε τα πάνω του στην προπόνηση, πήρε τις ευκαιρίες του. Όποιος προσπαθεί στην προπόνηση ανταμοίβεται από τον Χάβο. Όπως και ο Φωτάκης. Όποιος δεν, την κάνει...
Ας ξυπνήσει λίγο ο μικρός, και ας προσπαθήσει να κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή.
- ΑποστόληςΑ
Δεν τρώει παίκτες επίτηδες, δεν είναι βλάκας. Εξάλλου οι παίκτες τον ξελασπώνουν. Για να είμαι πιο ακριβής για τα κολλήματα που έγραψα, εννοώ ότι τα βλέπει κάπως διαφορετικά απ' ό,τι τα βλέπω εγώ.
Για μένα ήταν έγκλημα που δεν έπαιζε ο Cristiano, ο μόνος που είχε καλή πάσα και ο μόνος που μπορούσε να παίξει στη θέση του Ivic. Τον έδιωξε μετά την προσποίηση τραυματισμού, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, κακώς δεν έπαιζε. Και εάν τον έβαζε μέσα όταν έπρεπε, τώρα θα είχε ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και θα έβγαζε καμιά μπαλιά κοφτερή σε Βιερι και Σαλπι, όπως εκείνη στον Στέφανο (και δεν θα είχε υποπέσει στο παράπτωμα).
Ο Μπαλάφας και στα τρία παιχνίδια που έπαιξε έδειξε ότι μπορεί άνετα να σταθεί σαν αμυντικό χαφ (καλύτερος του Τσουκ), ιδίως τώρα που μας λείπει αυτή η θέση. Πάλι πάγκο θα είναι και να δούμε πότε θα γυρίσει (αν γυρίσει).
Ο Παπ ποτέ δεν ξεκίνησε έναν αγώνα. Πάντοτε αλλαγή έμπαινε, στα τελευταία λεπτά και μάλιστα όταν η ομάδα παρέπαιε. Έτσι δεν φαίνεται ο παίκτης. Ειδικά το φορ, που είναι ο τελικός αποδέκτης και όχι ο κουβαλητής, ή ο κόφτης, ώστε να φανεί στη ροή του παιχνιδιού.
Για μένα ήταν έγκλημα που δεν έπαιζε ο Cristiano, ο μόνος που είχε καλή πάσα και ο μόνος που μπορούσε να παίξει στη θέση του Ivic. Τον έδιωξε μετά την προσποίηση τραυματισμού, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, κακώς δεν έπαιζε. Και εάν τον έβαζε μέσα όταν έπρεπε, τώρα θα είχε ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και θα έβγαζε καμιά μπαλιά κοφτερή σε Βιερι και Σαλπι, όπως εκείνη στον Στέφανο (και δεν θα είχε υποπέσει στο παράπτωμα).
Ο Μπαλάφας και στα τρία παιχνίδια που έπαιξε έδειξε ότι μπορεί άνετα να σταθεί σαν αμυντικό χαφ (καλύτερος του Τσουκ), ιδίως τώρα που μας λείπει αυτή η θέση. Πάλι πάγκο θα είναι και να δούμε πότε θα γυρίσει (αν γυρίσει).
Ο Παπ ποτέ δεν ξεκίνησε έναν αγώνα. Πάντοτε αλλαγή έμπαινε, στα τελευταία λεπτά και μάλιστα όταν η ομάδα παρέπαιε. Έτσι δεν φαίνεται ο παίκτης. Ειδικά το φορ, που είναι ο τελικός αποδέκτης και όχι ο κουβαλητής, ή ο κόφτης, ώστε να φανεί στη ροή του παιχνιδιού.
διαφωνώ για τον κριστιάνο, τον είδα αρκετές φορές και με αποκορύφωμα στον αγώνα με ΠΑΣ που ήταν αρνητικότατος. Πουλήματα της μπάλας στον αντίπαλο που έφευγε τετ α τετ με Χαλκιά!
Ο Χάβος δεν είναι βλάκας, τον είδε τι έκανε. Αμυντικά μόνο κοιτούσε , δεν έκανε απολύτως τίποτα, οι αντίπαλοι ήταν συνεχώς ξεμαρκαριστοι.
Ο προπονητής δεν είναι χαζός, και ειδικά σε ένα ΠΑΟΚ που ο κόσμος ζητάει αποτελέσματα σημερα, βάζει αυτούς που αποδίδουν σήμερα. Καλώς ή κακώς δεν έχει χρόνο να περιμένει κανέναν...

Ο Χάβος δεν είναι βλάκας, τον είδε τι έκανε. Αμυντικά μόνο κοιτούσε , δεν έκανε απολύτως τίποτα, οι αντίπαλοι ήταν συνεχώς ξεμαρκαριστοι.

Ο προπονητής δεν είναι χαζός, και ειδικά σε ένα ΠΑΟΚ που ο κόσμος ζητάει αποτελέσματα σημερα, βάζει αυτούς που αποδίδουν σήμερα. Καλώς ή κακώς δεν έχει χρόνο να περιμένει κανέναν...

- ΑποστόληςΑ
Που χάθηκες ο Λευτέρης ρε παιδιά;
Υπάρχει εικόνα απο την κατάσταση του απο τις προπονήσεις;
Υπάρχει εικόνα απο την κατάσταση του απο τις προπονήσεις;
-
Tίποτα! Lost in translation...yiannisPAOKitalia έγραψε:Aν δε δώσει σημεία ζωής εντός των επόμενων 48 ωρών, τότε βγάλε amber alert!Caballo Viejo έγραψε:Ζει; Ή να τον βγάλω στις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού;
-
15. 29 Το παιχνίδι είναι έτοιμο να αρχίσει. Η ενδεκάδα των Ανδρών: Γιακουμής, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Σαβίνι, Πετρίσεβιτς, Αρίας, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο, Αθανασιάδης σε διάταξη 4-4-2.
15.32 Λίγο πριν αρχίσει το ματς, ο Χάβος "φώναξε" κοντά του τον Σακελλαρίου και του έδωσε οδηγίες.
ΖΕΙ! 
15.32 Λίγο πριν αρχίσει το ματς, ο Χάβος "φώναξε" κοντά του τον Σακελλαρίου και του έδωσε οδηγίες.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/podosfairo/paok-neoi_1-0.772719.html

-
Κάποιος διαβάζει paokmania...
Από την ενδεκάδα στην εξέδρα
Ποδόσφαιρο 08 Φεβ. 2011 11:32
Το olaPAOK.gr εστιάζει στην περίπτωση του Λευτέρη Σακελλαρίου και αναζητεί τους λόγους που βρέθηκε ο ακραίος αμυντικός εκτός αγωνιστικής δράσης
Ο Λευτέρης Σακελλαρίου αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, όχι με σκοπό να αγωνιστεί και να κάνει άμεσα τη διαφορά, αλλά να αποτελέσει τη ρεζέρβα του Λίνο δίνοντας του το δικαίωμά να ξεκουραστεί σε αντίθεση με αυτό που συνέβη την περασμένη χρονιά.
Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου, όμως, ανάγκασε τον Παύλο Δερμιτζάκη, του οποίου ήταν και επιλογή, να τον ρίξει κατευθείαν στα δύσκολα. Έβαλε τον νεαρό αμυντικό στον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 30 Σεπτεμβρίου και πήρε… προβιβάσιμο βαθμό. Με εμφανείς αδυναμίες αμυντικά, αλλά ξεψάρωτος, παθιασμένος, έτοιμος να προσφέρει περισσότερα από ότι ο κόσμος περίμενε. Και στη συνέχεια πήρε πολλά παιχνίδια φτάνοντας μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου να έχει 14 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 12 σαν βασικός. Κάπου εκεί, όμως, ο Λευτέρης Σακελλαρίου μας τελείωσε.
Το γιατί, βέβαια, ήταν αρχικά απλό. Ο Λίνο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πήρε τη φανέλα βασικού καθώς εξαρχής ήταν η πρώτη επιλογή για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας. Μετά γεννήθηκε ο προβληματισμός. Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση, σε κάποια παιχνίδια χρειάστηκε να καλύψει άλλος παίκτης τη θέση του, αλλά ποτέ δεν ήταν ο Σακελλαρίου. Έπαιξε ο Σνάουτσνερ, ο Σαβίνι που βοήθησαν και ο νεαρός αμυντικός έμεινε στον πάγκο. Βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι ακόμα πολλές και πιθανόν να χρειαστεί να βοηθήσει ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ήδη έχει δείξει μέρος της αξίας του.
Οι αγώνες του Σακελλαρίου με τον ΠΑΟΚ
22/12/10 ΚΥΠ ΠΑΟΚ - Γιάννινα 2-1
11/12/10 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0
05/12/10 ΠΡΩΤ Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-2
02/12/10 UCUP ΠΑΟΚ - Μπριζ 1-1
28/11/10 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών 0-1
21/11/10 ΠΡΩΤ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0
13/11/10 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1
08/11/10 ΠΡΩΤ Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-1
04/11/10 UCUP ΠΑΟΚ - Βιγιαρεάλ 1-0
28/10/10 ΚΥΠ Εορδαϊκός 2007 - ΠΑΟΚ 0-1
24/10/10 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-1
16/10/10 ΠΡΩΤ Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0
03/10/10 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Αρης 0-1
30/09/10 UCUP ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/podosfairo/apo_thn_endekada_sthn_eksedra.771791.html
Παντως το πιστευετε η οχι χ8ες ηταν μεχρι αργα το βραδυ σε γνωστο μαγαζι της κομοτηνης....με παλιους συμπαικτες απο το παν8ρακικο....τον ειδα με τα ιδια μου τα ματια.....8α μου πειτε δν σας νοιαζει αν ειναι να ειναι σωστος στισ προπονησεις....απλα δν ηταν 8εσσαλονικη για ποτο ηταν 300 χιλιομετρα μακρια!!!ισως δν τον πολυνοιαζει...